Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i San Diego, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San Diego, Californien

San Diego, CA, USA
25. Apr — 2. May
San Diego, CA, USA
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i San Diego, Californien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i San Diego, Californien
Economy341 kr./dag
Lille mellemklasse593 kr./dag
Stor mellemklasse306 kr./dag
Standard350 kr./dag
Stor368 kr./dag
Lille varevogn537 kr./dag
Stor SUV504 kr./dag
Luksus671 kr./dag
Cabriolet454 kr./dag
Premium SUV1.039 kr./dag
Mellemstor SUV358 kr./dag
Standard SUV386 kr./dag
Kompakt SUV387 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i San Diego, Californien

Find den lejebil i San Diego, der passer til dine behov

Lille biler

193 kr. - 440 kr.

Alle biltyper

261 kr. - 532 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i San Diego, USA er 240 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i San Diego, USA er i september. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i San Diego.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i San Diego, USA er 368 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i San Diego, USA er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 232 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i San Diego.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i San Diego, USA er 431 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i San Diego, USA er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i San Diego.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i San Diego, USA er 404 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i San Diego, USA er i december. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i San Diego.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i San Diego, USA er 326 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i San Diego, USA er i december. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i San Diego, USA er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i San Diego, USA er i november. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 339 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i San Diego.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

341 kr./dag

13 May - 19 May
Opel Corsa

Information om og trends inden for biludlejning i San Diego

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i San Diego

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i San Diego?

De billigste udlejningsbiler i San Diego kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 159 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i San Diego er 224 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i San Diego har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i San Diego, med 14 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in San Diego?

Til gennemsnitligt 414 kr./dag (og helt ned til 244 kr./dag) er udlejning af en Toyota RAV4 in San Diego det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Nissan Pathfinder in San Diego for 409 kr./dag i gennemsnit (44 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Biludlejningsfirmaer i San Diego

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San Diego, Californien

Enterprise Rent-A-Car

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,7

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,5

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,8

Budget

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,6

Avis

6,5
Okay
1 anmeldelse11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,5

Hertz

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Economy Rent a Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,7

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,2

Ace

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

5,0

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,6

MEXRENTACAR

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,5

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

3,8

Value

4,2

Hurtige fakta om biludlejning i San Diego

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i San Diego

Det mest populære bureau

Fox

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

270 kr.

Den mest populære model

Class Economy Car
Det mest populære biludlejningsbureau i San Diego, der er fundet på momondo i denne måned, er Fox. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Thrifty og Enterprise Rent-A-Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i San Diego i de seneste 72 timer: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i San Diego er 270 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 366 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i San Diego i de seneste 7 dage er Class Economy Car. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Kørsel i lejebil i San Diego – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i San Diego, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min San Diego, Californien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i San Diego tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i San Diego i maj måned?

I maj måned i San Diego ligger temperaturerne omkring 19 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 3 mm i gennemsnit i maj måned i San Diego gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i San Diego koster 554 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San Diego, Californien?

Når du lejer en bil i San Diego, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i San Diego er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i San Diego.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW X3 in San Diego?

Hvordan er vejret i San Diego, CA i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i San Diego 17 °C, og den forventede nedbør er 20 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i San Diego.

Minder vejret i San Diego om vejret i resten af Californien?

Dem, der gerne vil leje bil i San Diego til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Californien i april måned normalt er ca. 15 °C med 26,4 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Diego?

Priser for biler i San Diego opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Diego?

Antallet af udbydere for biler i San Diego er 134 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Diego?

Blandt forskellige lande, herunder San Diego, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Diego?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i San Diego. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i San Diego?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i San Diego, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i San Diego?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i San Diego. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i San Diego med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i San Diego og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i San Diego på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive San Diego.

Kan jeg finde billeje i San Diego, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i San Diego.

Kan jeg søge efter billeje i San Diego med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i San Diego.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Diego på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i San Diego

Populære typer af udlejningsbiler i San Diego