Lej en bil i San Diego, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San Diego, CA

San Diego, CA, USA
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
San Diego, CA, USA
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i San Diego, Californien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

160 kr. - 341 kr.

Alle biltyper

160 kr. - 880 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i San Diego, USA, er 157 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i San Diego, USA, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 160 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i San Diego.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i San Diego, USA, er 196 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i San Diego, USA, er i marts. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 163 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i San Diego.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i San Diego, USA, er 181 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i San Diego, USA, er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 251 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i San Diego.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i San Diego, USA, er 210 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i San Diego, USA, er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San Diego. I San Diego kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i San Diego.


Biludlejningsfirmaer i San Diego

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San Diego, CA
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,2
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,5
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,3
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,2

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,9

Comfort

4,8

Samlet

4,2

Afhentning/aflevering

4,1

Valuta for pengerne

4,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,9

Comfort

4,9

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

6,7

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,2

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

9,2

Afstanden fra San Diego, CA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: San Diegos biludlejningsdisk

Biludlejning i San Diego

I juli til og med i dag 17 har momondo brugere søgt efter billig billeje i San Diego.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i San Diego for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i San Diego har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Dollar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i San Diego. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San Diego har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Hertz er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 260 kr./dag når du lejer en bil i San Diego. Den absolut billigste pris fundet på deres 12 udlejningskontorer i San Diego er 189 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min San Diego, CA biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i San Diego tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San Diego har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i San Diego, CA, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 12 biludlejningssteder i San Diego, CA by, og du kan forvente at betale omkring 260 kr./dag for din udlejningsbil i San Diego, CA.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San Diego, CA?

Når du lejer en bil i San Diego, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i San Diego er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i San Diego.

Hvordan er vejret i San Diego, CA i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i San Diego 21 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i San Diego.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i San Diego typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i San Diego om vejret i resten af Californien?

Dem, der gerne vil leje bil i San Diego til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Californien i juli måned normalt er ca. 21 °C med 1,2 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i San Diego

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af San Diego

Se flere lejebiler i Californien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Fresno, Los Angeles og Newport Beach i Californien

Kom i gang med at planlægge din rejse til San Diego