Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i San Diego

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Diego

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i San Diego, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

117 kr. - 382 kr.

Alle biltyper

117 kr. - 553 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i San Diego, Californien er i september når priserne er 117 kr. per dag i gennemsnit. 117 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 241 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i San Diego. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i San Diego, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Diego, Californien er i oktober når priserne er 141 kr. per dag i gennemsnit. 141 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 287 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i San Diego. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Diego, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i San Diego, Californien er i oktober når priserne er 113 kr. per dag i gennemsnit. 113 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 294 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i San Diego. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i San Diego, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


San Diego Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i San Diego, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,3

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,8

Information om Hertz udlejningsbiler i San Diego

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i San Diego koste i juni?

233 kr. per dag i San Diego er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i juni. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 370 kr. per dag i juni, eller 2.587 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juni, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Hertz en lokation i San Diego Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i San Diego Lufthavn:
3355 Admiral Boland Way.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i San Diego?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i San Diego (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i San Diego i juni?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i San Diego i juni er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 506 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i juni, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 506 kr. per dag.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i San Diego?

Der er 12 Hertz biludlejningslokationer i San Diego. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i San Diego beliggende på 10606 Camino Ruiz Suite 5. 41% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i San Diego lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Diego?

Priser for biler i San Diego opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Diego?

Antallet af udbydere for biler i San Diego er 135 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Diego?

Blandt forskellige lande, herunder San Diego, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Diego?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i San Diego. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Diego på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i San Diego

Populære typer af udlejningsbiler i San Diego