Udlejningsbiler fra Hertz i San Diego

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i San Diego

San Diego, CA, USA
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
San Diego, CA, USA
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i San Diego, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

214 kr. - 377 kr.

Alle biltyper

264 kr. - 502 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i San Diego, Californien er i november når priserne er 214 kr. per dag i gennemsnit. 214 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 294 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i San Diego. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i San Diego, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Diego, Californien er i november når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 413 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i San Diego. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i San Diego, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i San Diego, Californien er i november når priserne er 264 kr. per dag i gennemsnit. 264 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 532 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i San Diego. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i San Diego, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i San Diego, Californien er i oktober når priserne er 287 kr. per dag i gennemsnit. 287 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 442 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i San Diego. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i San Diego, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


San Diego Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i San Diego, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,5

Information om Hertz udlejningsbiler i San Diego

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres San Diego kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

225 kr. per dag i San Diego er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i januar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 250 kr. per dag i januar, eller 1.750 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste januar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: San Diego:
3355 Admiral Boland Way.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i San Diego (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i San Diego i januar er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 627 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 281 kr. per dag.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i San Diego. At leje en Economy fra Hertz koster i gennemsnit 243 kr. per dag, hvilket er 28% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 20% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Hertz for at spare penge på deres rejse til San Diego.

Der er 13 Hertz biludlejningslokationer i San Diego. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i San Diego beliggende på 2745 Otay Pacific Drive. 33% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i San Diego lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Francisco, og San Jose

Hertz biler i andre byer i USA

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Miami, Orlando, og New York

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i San Diego

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære San Diego biludlejningsfirmaer