Bil Australien Sydney

Billeje i Sydney

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sydney

man.. 13.7.
Middag
tir.. 14.7.
Middag
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det billigst at leje en bil i Sydney?

Alle
106 kr - 527 kr

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Sydney er i august. Med en lejepris på kun 106 kr pr. dag er prisen 39% lavere end resten af året. Den dyreste måned er januar. I Sydney kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i Sydney

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sydney

Tilbage til alle udbydere

Enterprise

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,5

Vurdering baseret på 12.818 anmeldelser

Se alle 4 steder

Avis

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 2.249 anmeldelser

Se alle 4 steder

Budget

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 4.205 anmeldelser

Se alle 5 steder

Hertz

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 3.853 anmeldelser

Se alle 4 steder

Thrifty

Vurdering af udbyder: God 7,1

Vurdering baseret på 2.743 anmeldelser

Se alle 4 steder

Europcar

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 356 anmeldelser

Se alle 5 steder

Firefly

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 328 anmeldelser

Se alle 3 steder

keddy by Europcar

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10,0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Se alle 5 steder

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Sydney Lufthavn
Sydney, New South Wales, Australien
Nærliggende attraktioner:
Hyde Park 8.1 km
Newcastle Williamtown Lufthavn
Newcastle, New South Wales, Australien
Nærliggende attraktioner:
Hyde Park 133 km
Bathurst Raglan Lufthavn
Bathurst, New South Wales, Australien
Nærliggende attraktioner:
Hyde Park 153 km

Information om din rejse til Sydney

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Sydney?

Billeje i Sydney giver dig mulighed for at opleve det berømte operahus, men du kan også se meget andet, når du har en lejebil til rådighed. Biludlejning i Sydney er dog omfattet af regler omkring aldersgrænse for leje af bil, som udlejningsfirmaerne fastsætter hver især. Hos East Coast Car Rentals skal du eksempelvis være mindst 21 år, inden du kan benytte billeje i Sydney. Derudover skal alle førere under 25 år betale et engangsbeløb på ca. 69 AUD (ca. 319 DKK). Beløbet kan variere alt efter bilklassen. Til sammenligning kræver udlejningsfirmaet Jucy, at du skal være 18 år for at benytte billeje i Sydney. Alle chauffører under 20 år skal derudover betale et dagstillæg på ca. 5 AUD (ca. 23 DKK). Hos Sixt er mindstealderen 21 år, hvis du ønsker at leje selskabets mindste biler. Du skal desuden forevise et kørekort, som er mindst et år, samt betale ca. 8,80 AUD (ca. 41 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Lej bil i Sydney, og se mere af kyststrækningen, eller tag en tur ind midt i landet!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er helt afgørende at kende de gængse trafikregler i forbindelse med billeje i Sydney, så du kan undgå bøder og minimere risikoen for uheld. I byområder er det tilladt at køre maks. 50 km/t. På landeveje og motorveje er den tilladte fartgrænse 110 km/t. Promillegrænsen i Australien er 0,5. Der skal betales vejafgift for at køre på nogle af motorvejene omkring Sydney samt på visse broer og i nogle tunneller. Prisen er ca. 3 AUD (ca. 14 DKK) pr. gang. Det er ikke vedtaget ved lov, at bilister skal køre med lyset tændt om dagen i Australien.

Parkering

Billeje i Sydney betyder også et behov for at parkere i ny og næ. Du kan eksempelvis parkere langs gaderne i det centrale Sydney, hvor der betales i p-automaterne. Timeprisen er ca. 7,20 AUD (ca. 33 DKK) i dagtimerne og ca. 3,90 AUD (ca. 18 DKK) uden for de travle dagtimer. Du kan også vælge at parkere i en af byens mange parkeringshuse som eksempelvis Goulburn Street Car Park eller Kings Cross Car Park, der dog ofte er lidt dyrere. Her koster to timers parkering ca. 16 AUD (ca. 74 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Sydney

Der er meget at opleve i Sydney centrum, men der er endnu mere at se, når du supplerer op med dagsudflugter i lejebil. Det eneste du skal gøre, er at spænde barnestol og GPS fast og så ellers nyde fri kilometer, hvis de er inklusive i udlejningen. Ellers kan de tilkøbes. Overvej at tage køreturen til Blue Mountains National Park, der bringer dig op i højderne til en fantastisk udsigt over klipper og eukalyptusskove. Vejret er godt året rundt i Sydney, og derfor er en dagstur til Palm Beach også lige sagen. Der kan du stikke af fra byens larm og nyde en stranddag med badning og hygge.

Hvilke forsikringer skal man have?

Klassiske og veldækkende forsikringer i form af skadesforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring indgår i prisen i forbindelse med biludlejning i Sydney. Du kan dog til hver en tid betale et beløb for at sænke din selvrisiko og dermed få den helt af vejen. Tillægsdækninger på udstyr som dæk, ruder, tag og undervogn er også værd at investere i, hvis du vil være endnu bredere dækket.

Kan man bruge sit danske kørekort i Sydney, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationalt kørekort for at køre bil i Sydney. Medbring dit kørekort og et pasfoto samt ca. 25 DKK til Borgerservice. Begge kørekort skal medtages på rejsen.

Hvor i Sydney kan man hente og aflevere sin lejebil?

I Sydney Lufthavn finder du langt de fleste udlejningsfirmaer, og du kan afhente og aflevere det samme sted. Europcar, Avis og Hertz er desuden blot nogle af de udbydere, som også har kontorer i centrum. (Information checket 21/05/2019).

Afstanden fra Lufthavn: Sydney til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Sydneys biludlejningsdisk

Amora Hotel Jamison Sydney

11 Jamison Street

8.8 km fra lufthavnen

Shangri-La Hotel Sydney

176 Cumberland Street, The Rocks

9.1 km fra lufthavnen

Four Seasons Hotel Sydney

199 George Street

9.1 km fra lufthavnen

Hyatt Regency Sydney

161 Sussex Street

8.1 km fra lufthavnen

Radisson Blu Hotel Sydney

27 O'Connell Street

8.8 km fra lufthavnen

Parkroyal Darling Harbour, Sydney

150 Day Street

7.7 km fra lufthavnen

Meriton Suites Kent Street, Sydney

528 Kent Street

7.6 km fra lufthavnen

Hilton Sydney

488 George Street

8.0 km fra lufthavnen

Sofitel Sydney Darling Harbour

12 Darling Drive

7.7 km fra lufthavnen

Swissotel Sydney

68 Market Street

8.2 km fra lufthavnen

The Star Grand Hotel and Residences Sydney

80 Pyrmont Street

8.1 km fra lufthavnen

Rydges Sydney Airport Hotel

8 Arrivals Court, Sydney International Airport

1.0 km fra lufthavnen

Intercontinental Sydney

117 Macquarie Street

9.1 km fra lufthavnen

Sydney Harbour Marriott Hotel at Circular Quay

30 Pitt Street

9.1 km fra lufthavnen

Sheraton Grand Sydney Hyde Park

161 Elizabeth Street

8.2 km fra lufthavnen

Novotel Sydney on Darling Harbour

100 Murray Street

7.7 km fra lufthavnen

Travelodge Hotel Sydney

27 Wentworth Avenue

7.5 km fra lufthavnen

Great Southern Hotel Sydney

717 George Street

7.0 km fra lufthavnen

Biludlejning i Sydney

55 brugere har søgt efter billeje i Sydney med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sydney for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, National, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sydney. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Sydney i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i Sydney fra omkring 100 kr-100 kr. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 112 kr og har en gennemsnitspris på 133 kr.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sydney har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Sydney hos Ace Rental Cars, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 100 kr, men den gennemsnitlige biludlejningspris i Sydney gennem Ace Rental Cars er 134 kr/dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sydney biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Sydney har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, National og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Sydney, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sydney i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 50 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Sydney. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Sydney rejsende. Leje af en Standard i Sydney koster 183 kr/dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sydney har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Sydney med 5 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 370 kr/dag, når de lejer en bil fra Europcar i Sydney.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sydney?

Når du lejer en bil i Sydney, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Sydney er henholdsvis 110 km/t. og 110 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Sydney.


Planlæg din rejse til Sydney med fly og hotel

Bil Australien Sydney
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00