Lej en bil i Sydney, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sydney, Australien

Sydney, NSW, Australien
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Sydney, NSW, Australien
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Sydney, Australien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

92 kr. - 403 kr.

Alle biltyper

92 kr. - 428 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Sydney, Australien, er 191 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Sydney, Australien, er i august. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Sydney.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Sydney, Australien, er 189 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Sydney, Australien, er i juli. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Sydney.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Sydney, Australien, er 266 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Sydney, Australien, er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Sydney.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Sydney, Australien, er 245 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Sydney, Australien, er i maj. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sydney.


Biludlejningsfirmaer i Sydney

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sydney, Australien
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

6,8
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

7,7

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

7,2
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

6,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

5,7
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,4

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,4

Valuta for pengerne

6,0

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park8,1 km

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park153,3 km

Information om din rejse til Sydney

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Sydney?

Billeje i Sydney giver dig mulighed for at opleve det berømte operahus, men du kan også se meget andet, når du har en lejebil til rådighed. Biludlejning i Sydney er dog omfattet af regler omkring aldersgrænse for leje af bil, som udlejningsfirmaerne fastsætter hver især. Hos East Coast Car Rentals skal du eksempelvis være mindst 21 år, inden du kan benytte billeje i Sydney. Derudover skal alle førere under 25 år betale et engangsbeløb på ca. 69 AUD (ca. 319 DKK). Beløbet kan variere alt efter bilklassen. Til sammenligning kræver udlejningsfirmaet Jucy, at du skal være 18 år for at benytte billeje i Sydney. Alle chauffører under 20 år skal derudover betale et dagstillæg på ca. 5 AUD (ca. 23 DKK). Hos Sixt er mindstealderen 21 år, hvis du ønsker at leje selskabets mindste biler. Du skal desuden forevise et kørekort, som er mindst et år, samt betale ca. 8,80 AUD (ca. 41 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Lej bil i Sydney, og se mere af kyststrækningen, eller tag en tur ind midt i landet!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er helt afgørende at kende de gængse trafikregler i forbindelse med billeje i Sydney, så du kan undgå bøder og minimere risikoen for uheld. I byområder er det tilladt at køre maks. 50 km/t. På landeveje og motorveje er den tilladte fartgrænse 110 km/t. Promillegrænsen i Australien er 0,5. Der skal betales vejafgift for at køre på nogle af motorvejene omkring Sydney samt på visse broer og i nogle tunneller. Prisen er ca. 3 AUD (ca. 14 DKK) pr. gang. Det er ikke vedtaget ved lov, at bilister skal køre med lyset tændt om dagen i Australien.

Parkering

Billeje i Sydney betyder også et behov for at parkere i ny og næ. Du kan eksempelvis parkere langs gaderne i det centrale Sydney, hvor der betales i p-automaterne. Timeprisen er ca. 7,20 AUD (ca. 33 DKK) i dagtimerne og ca. 3,90 AUD (ca. 18 DKK) uden for de travle dagtimer. Du kan også vælge at parkere i en af byens mange parkeringshuse som eksempelvis Goulburn Street Car Park eller Kings Cross Car Park, der dog ofte er lidt dyrere. Her koster to timers parkering ca. 16 AUD (ca. 74 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Sydney

Der er meget at opleve i Sydney centrum, men der er endnu mere at se, når du supplerer op med dagsudflugter i lejebil. Det eneste du skal gøre, er at spænde barnestol og GPS fast og så ellers nyde fri kilometer, hvis de er inklusive i udlejningen. Ellers kan de tilkøbes. Overvej at tage køreturen til Blue Mountains National Park, der bringer dig op i højderne til en fantastisk udsigt over klipper og eukalyptusskove. Vejret er godt året rundt i Sydney, og derfor er en dagstur til Palm Beach også lige sagen. Der kan du stikke af fra byens larm og nyde en stranddag med badning og hygge.

Hvilke forsikringer skal man have?

Klassiske og veldækkende forsikringer i form af skadesforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring indgår i prisen i forbindelse med biludlejning i Sydney. Du kan dog til hver en tid betale et beløb for at sænke din selvrisiko og dermed få den helt af vejen. Tillægsdækninger på udstyr som dæk, ruder, tag og undervogn er også værd at investere i, hvis du vil være endnu bredere dækket.

Kan man bruge sit danske kørekort i Sydney, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationalt kørekort for at køre bil i Sydney. Medbring dit kørekort og et pasfoto samt ca. 25 DKK til Borgerservice. Begge kørekort skal medtages på rejsen.

Hvor i Sydney kan man hente og aflevere sin lejebil?

I Sydney Lufthavn finder du langt de fleste udlejningsfirmaer, og du kan afhente og aflevere det samme sted. Europcar, Avis og Hertz er desuden blot nogle af de udbydere, som også har kontorer i centrum. (Information checket 21/05/2019).


Afstanden fra Sydney, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sydneys biludlejningsdisk

Biludlejning i Sydney

55 brugere har søgt efter billeje i Sydney med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sydney for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget, Enterprise, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sydney. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sydney har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Sydney hos Ace Rental Cars, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 96 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Sydney gennem Ace Rental Cars er 135 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sydney, Australien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Sydney har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. keddy by Europcar, East Coast Car Rentals og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Sydney, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sydney i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 50 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Sydney. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Sydney rejsende. Leje af en Standard i Sydney koster 176 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sydney har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Sydney, Australien med 5 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 355 kr./dag, når de lejer en bil fra Europcar i Sydney, Australien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sydney, Australien?

Når du lejer en bil i Sydney, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Sydney er henholdsvis 110 km/t. og 110 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Sydney.

Hvordan er vejret i Sydney, Australien i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Sydney 11 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Sydney.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Sydney i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sydney. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sydney plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Class Compact SUV.

Minder vejret i Sydney om vejret i resten af New South Wales?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sydney og rundt i New South Wales eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 8 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Sydney

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sydney

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sydney