Billeje i Sydney, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sydney, Australien

Sydney, NSW, Australien
22. apr — 29. apr
Samme aflevering
Sydney, NSW, Australien
tor 22.4
Middag
tor 29.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Sydney

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sydney, Australien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 36 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 21 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 19 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 7 anmeldelser


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park8,1 km

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park153,3 km

Information om din rejse til Sydney

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Sydney?

Billeje i Sydney giver dig mulighed for at opleve det berømte operahus, men du kan også se meget andet, når du har en lejebil til rådighed. Biludlejning i Sydney er dog omfattet af regler omkring aldersgrænse for leje af bil, som udlejningsfirmaerne fastsætter hver især. Hos East Coast Car Rentals skal du eksempelvis være mindst 21 år, inden du kan benytte billeje i Sydney. Derudover skal alle førere under 25 år betale et engangsbeløb på ca. 69 AUD (ca. 319 DKK). Beløbet kan variere alt efter bilklassen. Til sammenligning kræver udlejningsfirmaet Jucy, at du skal være 18 år for at benytte billeje i Sydney. Alle chauffører under 20 år skal derudover betale et dagstillæg på ca. 5 AUD (ca. 23 DKK). Hos Sixt er mindstealderen 21 år, hvis du ønsker at leje selskabets mindste biler. Du skal desuden forevise et kørekort, som er mindst et år, samt betale ca. 8,80 AUD (ca. 41 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Lej bil i Sydney, og se mere af kyststrækningen, eller tag en tur ind midt i landet!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er helt afgørende at kende de gængse trafikregler i forbindelse med billeje i Sydney, så du kan undgå bøder og minimere risikoen for uheld. I byområder er det tilladt at køre maks. 50 km/t. På landeveje og motorveje er den tilladte fartgrænse 110 km/t. Promillegrænsen i Australien er 0,5. Der skal betales vejafgift for at køre på nogle af motorvejene omkring Sydney samt på visse broer og i nogle tunneller. Prisen er ca. 3 AUD (ca. 14 DKK) pr. gang. Det er ikke vedtaget ved lov, at bilister skal køre med lyset tændt om dagen i Australien.

Parkering

Billeje i Sydney betyder også et behov for at parkere i ny og næ. Du kan eksempelvis parkere langs gaderne i det centrale Sydney, hvor der betales i p-automaterne. Timeprisen er ca. 7,20 AUD (ca. 33 DKK) i dagtimerne og ca. 3,90 AUD (ca. 18 DKK) uden for de travle dagtimer. Du kan også vælge at parkere i en af byens mange parkeringshuse som eksempelvis Goulburn Street Car Park eller Kings Cross Car Park, der dog ofte er lidt dyrere. Her koster to timers parkering ca. 16 AUD (ca. 74 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Sydney

Der er meget at opleve i Sydney centrum, men der er endnu mere at se, når du supplerer op med dagsudflugter i lejebil. Det eneste du skal gøre, er at spænde barnestol og GPS fast og så ellers nyde fri kilometer, hvis de er inklusive i udlejningen. Ellers kan de tilkøbes. Overvej at tage køreturen til Blue Mountains National Park, der bringer dig op i højderne til en fantastisk udsigt over klipper og eukalyptusskove. Vejret er godt året rundt i Sydney, og derfor er en dagstur til Palm Beach også lige sagen. Der kan du stikke af fra byens larm og nyde en stranddag med badning og hygge.

Hvilke forsikringer skal man have?

Klassiske og veldækkende forsikringer i form af skadesforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring indgår i prisen i forbindelse med biludlejning i Sydney. Du kan dog til hver en tid betale et beløb for at sænke din selvrisiko og dermed få den helt af vejen. Tillægsdækninger på udstyr som dæk, ruder, tag og undervogn er også værd at investere i, hvis du vil være endnu bredere dækket.

Kan man bruge sit danske kørekort i Sydney, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationalt kørekort for at køre bil i Sydney. Medbring dit kørekort og et pasfoto samt ca. 25 DKK til Borgerservice. Begge kørekort skal medtages på rejsen.

Hvor i Sydney kan man hente og aflevere sin lejebil?

I Sydney Lufthavn finder du langt de fleste udlejningsfirmaer, og du kan afhente og aflevere det samme sted. Europcar, Avis og Hertz er desuden blot nogle af de udbydere, som også har kontorer i centrum. (Information checket 21/05/2019).


Afstanden fra Sydney, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sydneys biludlejningsdisk

Biludlejning i Sydney

55 brugere har søgt efter billeje i Sydney med momondo i april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sydney for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, National, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sydney. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sydney har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Sydney hos Ace Rental Cars, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 94 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Sydney gennem Ace Rental Cars er 133 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sydney, Australien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Sydney har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, National og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Sydney, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sydney i maj måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Sydney i maj måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I maj måned i Sydney ligger temperaturen i gennemsnit på 12 °C med 130 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Sydney koster 102 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sydney har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Sydney, Australien med 5 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 349 kr./dag, når de lejer en bil fra Europcar i Sydney, Australien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sydney, Australien?

Når du lejer en bil i Sydney, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Sydney er henholdsvis 110 km/t. og 110 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Sydney.

Hvordan er vejret i Sydney, Australien i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Sydney 18 °C, og den forventede nedbør er 100 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Sydney.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

I betragtning af, at temperaturerne i Sydney typisk er høje i løbet af april, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Sydney om vejret i resten af New South Wales?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sydney og rundt i New South Wales eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 96,7 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Sydney

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sydney

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sydney