Billeje i Sydney, New South Wales

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sydney, New South Wales

Sydney, NSW, Australien
3. dec. — 10. dec.
Sydney, NSW, Australien
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Sydney

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sydney

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sydney?

De billigste udlejningsbiler i Sydney kan normalt findes gennem AeroDrive. Når du booker hos AeroDrive, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 99 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Sydney er 202 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Sydney har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Sydney, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sydney?

Til gennemsnitligt 750 kr./dag (og helt ned til 193 kr./dag) er udlejning af en Subaru Forester in Sydney det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Mitsubishi Outlander in Sydney for 368 kr./dag i gennemsnit (189 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Sydney, New South Wales

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Sydney, New South Wales
Economy217 kr./dag
Lille mellemklasse257 kr./dag
Stor mellemklasse252 kr./dag
Stor347 kr./dag
SUV348 kr./dag
Lille varevogn474 kr./dag
Stor SUV432 kr./dag
Mini284 kr./dag
Premium SUV496 kr./dag
Leverandørvalg244 kr./dag
Luksus SUV287 kr./dag
Standard SUV300 kr./dag
Mellemstor SUV310 kr./dag
Kompakt SUV330 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Sydney

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Sydney?

Billeje i Sydney giver dig mulighed for at opleve det berømte operahus, men du kan også se meget andet, når du har en lejebil til rådighed. Biludlejning i Sydney er dog omfattet af regler omkring aldersgrænse for leje af bil, som udlejningsfirmaerne fastsætter hver især. Hos East Coast Car Rentals skal du eksempelvis være mindst 21 år, inden du kan benytte billeje i Sydney. Derudover skal alle førere under 25 år betale et engangsbeløb på ca. 69 AUD (ca. 319 DKK). Beløbet kan variere alt efter bilklassen. Til sammenligning kræver udlejningsfirmaet Jucy, at du skal være 18 år for at benytte billeje i Sydney. Alle chauffører under 20 år skal derudover betale et dagstillæg på ca. 5 AUD (ca. 23 DKK). Hos Sixt er mindstealderen 21 år, hvis du ønsker at leje selskabets mindste biler. Du skal desuden forevise et kørekort, som er mindst et år, samt betale ca. 8,80 AUD (ca. 41 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Lej bil i Sydney, og se mere af kyststrækningen, eller tag en tur ind midt i landet!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er helt afgørende at kende de gængse trafikregler i forbindelse med billeje i Sydney, så du kan undgå bøder og minimere risikoen for uheld. I byområder er det tilladt at køre maks. 50 km/t. På landeveje og motorveje er den tilladte fartgrænse 110 km/t. Promillegrænsen i Australien er 0,5. Der skal betales vejafgift for at køre på nogle af motorvejene omkring Sydney samt på visse broer og i nogle tunneller. Prisen er ca. 3 AUD (ca. 14 DKK) pr. gang. Det er ikke vedtaget ved lov, at bilister skal køre med lyset tændt om dagen i Australien.

Parkering

Billeje i Sydney betyder også et behov for at parkere i ny og næ. Du kan eksempelvis parkere langs gaderne i det centrale Sydney, hvor der betales i p-automaterne. Timeprisen er ca. 7,20 AUD (ca. 33 DKK) i dagtimerne og ca. 3,90 AUD (ca. 18 DKK) uden for de travle dagtimer. Du kan også vælge at parkere i en af byens mange parkeringshuse som eksempelvis Goulburn Street Car Park eller Kings Cross Car Park, der dog ofte er lidt dyrere. Her koster to timers parkering ca. 16 AUD (ca. 74 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Sydney

Der er meget at opleve i Sydney centrum, men der er endnu mere at se, når du supplerer op med dagsudflugter i lejebil. Det eneste du skal gøre, er at spænde barnestol og GPS fast og så ellers nyde fri kilometer, hvis de er inklusive i udlejningen. Ellers kan de tilkøbes. Overvej at tage køreturen til Blue Mountains National Park, der bringer dig op i højderne til en fantastisk udsigt over klipper og eukalyptusskove. Vejret er godt året rundt i Sydney, og derfor er en dagstur til Palm Beach også lige sagen. Der kan du stikke af fra byens larm og nyde en stranddag med badning og hygge.

Hvilke forsikringer skal man have?

Klassiske og veldækkende forsikringer i form af skadesforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring indgår i prisen i forbindelse med biludlejning i Sydney. Du kan dog til hver en tid betale et beløb for at sænke din selvrisiko og dermed få den helt af vejen. Tillægsdækninger på udstyr som dæk, ruder, tag og undervogn er også værd at investere i, hvis du vil være endnu bredere dækket.

Kan man bruge sit danske kørekort i Sydney, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationalt kørekort for at køre bil i Sydney. Medbring dit kørekort og et pasfoto samt ca. 25 DKK til Borgerservice. Begge kørekort skal medtages på rejsen.

Hvor i Sydney kan man hente og aflevere sin lejebil?

I Sydney Lufthavn finder du langt de fleste udlejningsfirmaer, og du kan afhente og aflevere det samme sted. Europcar, Avis og Hertz er desuden blot nogle af de udbydere, som også har kontorer i centrum.


Find billig billeje i Sydney, New South Wales

Find den lejebil i Sydney, der passer til dine behov

Lille cars

202 kr. - 518 kr.

Alle biltyper

318 kr. - 756 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Sydney, Australien er 310 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Sydney, Australien er i juni. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 202 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Sydney.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Sydney, Australien er 457 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Sydney, Australien er i september. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Sydney.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Sydney, Australien er 594 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Sydney, Australien er i maj. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Sydney.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sydney, Australien er 494 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sydney, Australien er i oktober. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sydney.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Sydney, Australien er 518 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Sydney, Australien er i november. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 250 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Sydney.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Sydney, Australien er 349 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Sydney, Australien er i juli. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 389 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydney. I Sydney kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

217 kr./dag

13 dec. - 15 dec.
Ford Fiesta
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

257 kr./dag

4 jan. - 9 jan.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Sydney

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sydney, New South Wales

Firefly

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,7

JUCY

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,3

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,1

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,2

Thrifty

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,9

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,6

Value

5,6

Hurtige fakta om biludlejning i Sydney

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Sydney

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

SUV, Compact, Full-size

Billigste lejebil

274 kr.

Den mest populære model

Kia Rio
Det mest populære biludlejningsbureau i Sydney, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er JUCY og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Sydney i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Sydney er 274 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 413 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Sydney i de seneste 7 dage er Kia Rio. Vores brugere foretrækker også Kia Rio som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Sydney

Nærliggende attraktioner:

Hyde Park8,1 km
Australia Square8,8 km

Nærliggende attraktioner:

Australia Square132,3 km
Hyde Park133,0 km

Nærliggende attraktioner:

Australia Square152,7 km
Hyde Park153,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sydney

Herunder vises de mest populære hoteller i Sydney

Kørsel i lejebil i Sydney – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sydney, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sydney, Australien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Sydney har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Firefly, Fox og Apex er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Sydney, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sydney, Australien?

Når du lejer en bil i Sydney, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Sydney er henholdsvis 110 km/t. og 110 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Sydney.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Subaru Forester in Sydney?

Hvordan er vejret i Sydney, Australien i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Sydney 19 °C, og den forventede nedbør er 80 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Sydney.

Minder vejret i Sydney om vejret i resten af New South Wales?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sydney og rundt i New South Wales eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 65 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sydney?

Priser for biler i Sydney opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sydney?

Der er 115 udbydere for biler i Sydney fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sydney?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sydney. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sydney?

For at leje en bil i Sydney, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sydney?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Sydney, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sydney?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Sydney. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Sydney med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Sydney og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sydney på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Sydney på momondo.

Kan jeg finde billeje i Sydney, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Sydney.

Kan jeg søge efter billeje i Sydney med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Sydney.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydney på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.