Udlejningsbiler fra Thrifty i Sydney

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Sydney

Sydney, NSW, Australien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Sydney, NSW, Australien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Sydney Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Sydney, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,9

Information om Thrifty udlejningsbiler i Sydney

Thrifty udlejningslokationer i Sydney er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Thrifty er engageret i at bremse smitten i Sydney:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

I øjeblikket Thrifty har 2 lokationer i Lufthavn: Sydney:
Keith Smith Ave
Sydney Intl Ap.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Sydney. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Thrifty i Sydney i december måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Thrifty 424 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 424 kr. per dag i december.

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 8 lokationer i Sydney. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Sydney er placeret på Keith Smith Ave.I løbet af de sidste 12 måneder har 67% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Sydney endt med at leje deres bil fra Keith Smith Ave lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sydney

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sydney biludlejningsfirmaer