Udlejningsbiler fra Thrifty i Sydney

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Sydney

Sydney, NSW, Australien
14. dec. — 21. dec.
Sydney, NSW, Australien
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Sydney, New South Wales

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

182 kr. - 702 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 1.240 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Sydney, New South Wales er i december når priserne er 182 kr. per dag i gennemsnit. 182 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 388 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Sydney. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Sydney, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Thrifty i Sydney, New South Wales er i maj når priserne er 300 kr. per dag i gennemsnit. 300 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 739 kr. for en Thrifty Stor udlejningsbil i Sydney. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Thrifty i Sydney, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Thrifty i Sydney, New South Wales er i januar når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 645 kr. for en Thrifty SUV udlejningsbil i Sydney. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Thrifty i Sydney, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.


Sydney Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Sydney, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,3

Information om Thrifty udlejningsbiler i Sydney

Har Thrifty en lokation i Sydney Lufthavn?

I øjeblikket Thrifty har 2 lokationer i Sydney Lufthavn:
48 Ross Smith Ave
Sydney Intl Ap.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Sydney?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Sydney. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Sydney i januar?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Thrifty i Sydney i januar måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Thrifty 373 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 373 kr. per dag i januar.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Sydney?

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 8 lokationer i Sydney. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Sydney er placeret på 48 Ross Smith Ave.I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Sydney endt med at leje deres bil fra 48 Ross Smith Ave lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sydney?

Priser for biler i Sydney opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sydney?

Der er 116 udbydere for biler i Sydney fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sydney?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sydney. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sydney?

For at leje en bil i Sydney, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydney på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.