Udlejningsbiler fra Thrifty i Melbourne

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Melbourne

Melbourne, VIC, Australien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Melbourne, VIC, Australien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Melbourne Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Melbourne, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,7

Information om Thrifty udlejningsbiler i Melbourne

Thrifty udlejningslokationer i Melbourne er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Thrifty er engageret i at bremse smitten i Melbourne:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Der er 2 lokationer i Lufthavn: Melbourne Tullamarine. De adresser for disse 2 biludlejningscentre Arrival Drive og Melbourne Ap.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Melbourne. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Thrifty hvis du har brug for en udlejningsbil i Melbourne i december. Når du lejer Lille mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 477 kr. per dag og helt ned til 477 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraThrifty—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 11 lokationer i Melbourne. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Melbourne er placeret på Arrival Drive.I løbet af de sidste 12 måneder har 47% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Melbourne endt med at leje deres bil fra Arrival Drive lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Melbourne

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Melbourne biludlejningsfirmaer