Find billige flybilletter til Melbourne

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Melbourne (MEL)
lør.. 6.3.
lør.. 13.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Melbourne. De nuværende restriktioner til Melbourne er baseret på Australien rejserestriktioner.

Se nuværende Australien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Melbourne

Find de billigste fly til disse Melbourne-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Melbourne

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Melbourne

København (CPH) til Melbourne (MEL)

Fly til Melbourne ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Melbourne, hvor den gennemsnitlige pris er 6.266 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MELBOURNE FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Melbourne ​​koster i gennemsnit blot 5.274 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MELBOURNE FRA KØBENHAVNdecember25% dyrereDet koster cirka 7.808 kr. at flyve til Melbourne ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MELBOURNE FRA KØBENHAVNdecember666% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Melbourne fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Melbourne?

Melbourne er fuld af liv store dele af året, men særligt attraktivt er det at rejse med fly til Melbourne i marts, april og maj, hvor vejret er godt og priserne på flybilletter lavere end i højsæsonen, der ligger i december og januar.

Hvilket er det absolut billigste fly til Melbourne?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Melbourne, lå på 379 kr./pr. person fra Hobart, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Melbourne. Hvis du vil finde de billigste priser til Melbourne fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Melbourne?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Melbourne fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.274 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Melbourne i maj, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Melbourne i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 5.632 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Melbourne?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Melbourne fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.266 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Melbourne på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Melbourne er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Melbourne på en mandag kan finde billetter helt ned til 6.028 kr.. Fly fra Danmark til Melbourne på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.485 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Melbourne?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Melbourne på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Melbourne om morgenen helt ned til 5.986 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Melbourne på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 6.896 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Melbourne?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Melbourne. Hvis du har planer om at flyve til Melbourne, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Melbourne (19 km fra Melbourne centrum), Lufthavn: Melbourne Avalon (50 km fra Melbourne centrum) eller Lufthavn: Bendigo (132 km fra Melbourne centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Melbourne på?

Med en gennemsnitspris på 2.472 kr. pr. person er Lufthavn: Melbourne Avalon den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Melbourne. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Melbourne?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Melbourne. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Melbourne nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Melbourne

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Melbourne fundet af momondos brugere for nylig
SAS
27. maj
03:45København Kastrup
26t. 40min.
2 stop
06:25Melbourne
11. jun.
11:40Melbourne
23t. 15min.
1 stop
10:55København Kastrup
12.383 kr.
Find lignende
Etihad Airways
27. maj
03:55København Kastrup
28t. 00min.
2 stop
07:55Melbourne
11. jun.
17:25Melbourne
28t. 55min.
2 stop
22:20København Kastrup
12.229 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. maj
03:55København Kastrup
28t. 00min.
2 stop
07:55Melbourne
10. jun.
20:05Melbourne
31t. 05min.
2 stop
03:10København Kastrup
13.929 kr.
Find lignende
Qatar Airways
27. maj
12:45København Kastrup
39t. 10min.
1 stop
03:55Melbourne
11. jun.
18:55Melbourne
23t. 20min.
1 stop
18:15København Kastrup
12.952 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. maj
14:30København Kastrup
42t. 55min.
3 stop
09:25Melbourne
11. jun.
10:25Melbourne
34t. 30min.
2 stop
20:55København Kastrup
9.645 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. apr.
14:20København Kastrup
52t. 50min.
3 stop
19:10Melbourne
15. maj
17:25Melbourne
26t. 40min.
2 stop
20:05København Kastrup
25.775 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Melbourne

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Melbourne, så se nogle af vores tilbud herunder fra Singapore Airlines og Qatar Airways
Qatar Airways
14. apr.
05:30København Kastrup
22t. 25min.
1 stop
03:55Melbourne
19.240 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. apr.
02:00København Kastrup
29t. 15min.
2 stop
07:15Melbourne
31.320 kr.
Find lignende
Qatar Airways
6. apr.
12:45København Kastrup
39t. 10min.
1 stop
03:55Melbourne
59.147 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Melbourne?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Melbourne

Der er mange gode muligheder for at finde billige flybilletter til Melbourne. For eksempel kan du rejse med velkendte SAS eller flyve med Singapore Airlines, Thai Airways, Tigerair Australia, Qatar Airways, Air Asia eller Turkish Airlines. Af og til får du de bedste flyafgange ved at rejse med mere end et selskab, men vær opmærksom på, om der gælder de samme regler for indchecket bagage og andre service.

Hvem flyver direkte til Melbourne?

Der er ingen direkte fly mellem København og Melbourne. Du skal minimum mellemlande en gang i for eksempel Bangkok, Singapore, Doha eller Dubai.

Hvor lang tid tager det at flyve til Melbourne?

Afhængigt af hvilket selskab du vælger, når du vil med fly til Melbourne, kan rejsetiden variere fra 21-30 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Melbourne samt afstand til centrum

Der kører to direkte lufthavnsbusser, Starbus og Skybus, fra lufthavnen til centrum af Melbourne. Begge koster omkring 31 AUD (ca. 142 DKK), og turen varer ca. 30 min. Et billigt alternativ er at tage med offentlig transport. Stig på bus 901 til Broadmeadows Station, og tag derefter toget til Melbourne. Turen varer ca. 1 t og 30 min og koster kun ca. 11 AUD (ca. 52 DKK) på hverdage og ca. 6 AUD (ca. 26 DKK) i weekender.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Melbourne?

Det er nemt at bevæge sig rundt med Melbournes effektive netværk af sporvogne, S-tog og busser. Systemet hedder Metlink, og de samme billetter gælder til alle tre transportformer. Du køber et såkaldt Myki-kort, der indledningsvist koster ca. 6 AUD (ca. 28 DKK). Efterfølgende fylder du penge på kortet, når du vil rejse med offentlig transport i Melbourne.


Kan man rejse til Melbourne uden pas eller visum?

Du skal søge visum, før du rejser til Australien. Et såkaldt eVisitor visum er gratis og gælder for almindelig turisme i op til tre måneder. Behandlingen af ansøgningen tager oftest et par dage, men sørg alligevel for at søge i god tid, inden din rejse til Melbourne.


Tips og gode råd til Melbourne

Hvad skal man se i Melbourne?

Det vrimler med seværdigheder i den pulserende og multikulturelle australske storby Melbourne. Læg vejen forbi det futuristiske Federation Square, besøg et hav af museer og nyd den forrygende udsigt over byen fra glaskuplen allerøverst på 88. etage i Eureka Tower, før du lader op i byens omfattende kulinariske udbud af restauranter og caféer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du på ferie til Melbourne med børn, er der masser af aktiviteter. I kan blandt andet besøge Melbourne Zoo, der er særlig berømt for sine elefanter og orangutanger, der lever i et naturtro miljø. Besøg også Kaptajn Cooks Cottage, der ligger midt i Fitzroy Gardens.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringsbevis dækker ikke i Australien, så inden du stiger på dit fly til Melbourne, er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vandet fra hanen på din ferie i Melbourne. Der er regelmæssig kontrol med vandkvaliteten i hele Australien.

Giver man drikkepenge i Melbourne?

Det er ikke nødvendigt eller forventet at give drikkepenge på restauranter, caféer og barer i Melbourne. Har du fået en betjening ud over det sædvanlige, kan du altid efterlade en erkendtlighed i form af drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gå op opdagelse i det velrenommerede indendørs marked Queen Victoria Market, der har eksisteret siden 1878. Ud over de store haller med madvarer kan du finde møbler, tøj, kunsthåndværk, legetøj og souvenirs. Du kan bestille en guidet tour i markedet, og rejser du i sommermånederne, kan du være heldig at opleve natmarked med koncerter og særlige events. (Priser checket: 14/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class