Find billige flybilletter til Perth

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Perth (PER)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Perth. De nuværende restriktioner til Perth er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Perth

Find de billigste fly til disse Perth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Perth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Perth

København (CPH) til Perth (PER)

Fly til Perth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Perth, hvor den gennemsnitlige pris er 5.906 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNmarts10% billigereAt flyve fra København til Perth ​​koster i gennemsnit blot 5.328 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNdecember30% dyrereDet koster cirka 7.665 kr. at flyve til Perth ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNdecember425% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Perth fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Perth?

Fly til Perth er som regel billigere i foråret og efteråret, men kan variere i pris fra Københavns Lufthavn, hvoraf prisen kan være alt fra 5000-10.000 DKK. Dog kan du ofte finde billige flybilletter til Perth fra marts til maj, hvor priserne i gennemsnit er ca. 6000 DKK. Som med mange andre destinationer, er det typisk dyrere at rejse i juli og december.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Perth?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Perth på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.328 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Perth i marts, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Perth i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 5.444 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Perth?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Perth 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Perth for 5.906 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Perth på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Perth fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 5.574 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.611 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Perth?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Perth normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Perth om eftermiddagen helt ned til 5.762 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Perth, så priserne er ofte dyrere på omkring 7.117 kr. pr. billet.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Perth?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Perth. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Perth nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Find de billigste enkeltbilletter til Perth

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Perth, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
3. jul.
CPH14:30København Kastrup
24t. 00min.
2 stop
PER14:30Perth
6.030 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. jul.
CPH14:20København Kastrup
24t. 10min.
2 stop
PER14:30Perth
5.163 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jul.
CPH12:25København Kastrup
26t. 05min.
2 stop
PER14:30Perth
7.006 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Perth?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Perth

Skal du med fly til Perth, er det nødvendigt med en mellemlanding i et andet land, da det ikke er muligt at finde direkte flybilletter til Perth fra Danmark. Fra København kan du flyve til eksempelvis Doha, Singapore, Dubai eller Bangkok, for derefter at flyve med selskaber som Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates eller Thai Airways direkte til Perth.

Hvor lang tid tager det at flyve til Perth?

Inklusiv en mellemlanding er rejsetiden fra København til Perth ca. 18-40 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Perth samt afstand til centrum

Perth Lufthavn ligger ca. 10 km fra centrum og er godt forbundet med byen. En af de billigere løsninger med offentlig transport er Transperths busruter 40, 380 eller 935, der afgår ca. hvert 20. minut i dagtimerne. En billet til byen koster ca. 4.5 AUD (ca. 20 DKK). Perth City Shuttle er en smule hurtigere og koster ca. 18 AUD (ca. 85 DKK) for en enkeltbillet til centrum.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Perth?

Med Transperths offentlige transport har du adgang til både bus, tog og færge, så du kan rejse hen, hvor du vil. Af billetmuligheder kan du vælge imellem de såkaldte Cash Tickets og Smart Rider Cards med en gennemsnitspris på ca. 4.50 AUD (ca. 21 DKK). Begge billettyper bringer dig på let vis rundt i Perth, og der er mulighed for rabatter, hvis du for eksempel rejser som en del af en familie.


Kan man rejse til Perth uden pas eller visum?

Når du rejser til Perth, skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i mindst seks måneder efter endt ophold. En ferie i Perth kræver desuden udstedelse af et turistvisum, der gør det muligt for dig at opholde dig i landet i op til tre måneder. Planlægger du at arbejde under dit ophold, bør du undersøge reglerne inden afrejse, da et visum blandt andet er påkrævet. Et visum bør søges minimum tre uger før rejsens påbegyndelse.


Tips og gode råd til Perth

Hvad skal man se i Perth?

Vil du rejse på ferie til Perth, er der rig mulighed for store oplevelser for både store og små. Kings Park er blandt de mest besøgte destinationer i Western Australia. Her kan du nyde alt fra en botanisk have til kreative legepladser for børn. Herefter kan du tage turen videre til Perth Zoo, som blandt andet byder på Australiens største akvarium og en masse andre spændende dyrearter, der kendetegner det australske dyreliv. Er du historisk interesseret, er der mulighed for at opleve et hav af museer. Det naturvidenskabelige eksperimentarium Scitech Discovery Centre i West Perth rummer forskellige udstillinger inden for naturvidenskab og teknologi. Er du mere til australsk militærhistorie, kan du besøge Army Museum of Western Australia, som tager dig gennem den vestaustralske krigshistorie. Australien har ligeledes flere populære sportsgrene, som for eksempel australsk fodbold og rugby, som du kan følge på tætteste hold.

Skal man købe rejseforsikring?

Når du rejser uden for Europa, er du ikke dækket af den danske eller europæiske sygesikring. Derfor vil det være en god idé at have en rejseforsikring, som dækker under din rejse til Australien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Som udgangspunkt kan du drikke vand direkte fra hanen, da vandkvaliteten er lig danske forhold.

Giver man drikkepenge i Perth?

Drikkepengekulturen er lige danske normer. Serviceyderen modtager med glæde drikkepenge, men det er ikke påkrævet og forventes ikke.

Hvor er der gode shoppingområder?

Ønsker du at tage på shoppingtur i Perth, er der masser af muligheder. Mange butikker er centreret omkring Murray Street og Hay Street, som er gågader mellem Barrack Street og William Street. Her er du omgivet af flere museer, kunstgallerier og andre turistattraktioner, så du kan opleve Perth og Australiens kultur. De mere luksuriøse butikker finder du på King Street, mens du ligeledes kan gå på jagt efter aborigine souvenirs på et af de mange hyggelige markeder som eksempelvis Fremantle Markets og Rockingham Market. (Priser checket: 09/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class