Find billige flybilletter til Perth

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Perth

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Perth

Bedste pris på enkeltbillet

4.520 kr.

Bedste pris på returbillet

7.395 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Perth fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.520 kr. (København Kastrup til Perth).
Den bedste pris på en returbillet til Perth fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.395 kr. (København Kastrup til Perth).
Det hurtigste fly til Perth fra Danmark tager 18t. 40min. (København Kastrup til Perth).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Perth, herunder Air France, KLM og Singapore Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Perth

Find de billigste fly til disse Perth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Perth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Perth

København (CPH) til Perth (PER)

Fly til Perth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Perth, hvor den gennemsnitlige pris er 9.996 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNmaj9% billigereAt flyve fra København til Perth ​​koster i gennemsnit blot 9.082 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNdecember21% dyrereDet koster cirka 12.128 kr. at flyve til Perth ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNmarts534% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Perth fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Perth?

Fly til Perth er som regel billigere i foråret og efteråret, men kan variere i pris fra Københavns Lufthavn, hvoraf prisen kan være alt fra 5000-10.000 DKK. Dog kan du ofte finde billige flybilletter til Perth fra marts til maj, hvor priserne i gennemsnit er ca. 6000 DKK. Som med mange andre destinationer, er det typisk dyrere at rejse i juli og december.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Perth på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 9.082 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Perth i maj, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Perth i august har en gennemsnitlig pris på omkring 9.139 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Perth 45 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Perth for 9.996 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Perth udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Perth for 7.395 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Perth fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 9.604 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 10.279 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Perth normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Perth om aftenen helt ned til 7.887 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Perth, så priserne er ofte dyrere på omkring 10.388 kr. pr. billet.Gode tilbud på fly til Perth

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Perth fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Perth?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Perth

Hvilke flyselskaber flyver til Perth?

Qatar Airways, Singapore Airlines, Qantas Airways og Emirates er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Perth regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Perth med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Emirates-fly til Perth

Der er 39 fly med Emirates til Perth på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Melbourne Tullamarine, og den bedste pris på en Emirates-billet, der er set på momondo, er 8.159 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Perth). Emirates har en bedømmelse på 8,6 fra 122 brugeranmeldelser på momondo.

Turkish Airlines-fly til Perth

Turkish Airlines (8,3/10, 128 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Perth med tilbud fra helt ned til 5.278 kr. retur fra Billund. Med 21 Turkish Airlines-fly til Perth om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Perth

Neden for finder du alle lufthavne i Perth samt deres afstand til centrum

Perth Lufthavn ligger ca. 10 km fra centrum og er godt forbundet med byen. En af de billigere løsninger med offentlig transport er Transperths busruter 40, 380 eller 935, der afgår ca. hvert 20. minut i dagtimerne. En billet til byen koster ca. 4.5 AUD (ca. 20 DKK). Perth City Shuttle er en smule hurtigere og koster ca. 18 AUD (ca. 85 DKK) for en enkeltbillet til centrum.


Populære fly til Perth

Find dine flybilletter til Perth blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Perth
Hurtigste flyvetid23t. 40min.
Laveste pris7.167 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Perth

Med Transperths offentlige transport har du adgang til både bus, tog og færge, så du kan rejse hen, hvor du vil. Af billetmuligheder kan du vælge imellem de såkaldte Cash Tickets og Smart Rider Cards med en gennemsnitspris på ca. 4.50 AUD (ca. 21 DKK). Begge billettyper bringer dig på let vis rundt i Perth, og der er mulighed for rabatter, hvis du for eksempel rejser som en del af en familie.


Visumkrav for Perth

Når du rejser til Perth, skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i mindst seks måneder efter endt ophold. En ferie i Perth kræver desuden udstedelse af et turistvisum, der gør det muligt for dig at opholde dig i landet i op til tre måneder. Planlægger du at arbejde under dit ophold, bør du undersøge reglerne inden afrejse, da et visum blandt andet er påkrævet. Et visum bør søges minimum tre uger før rejsens påbegyndelse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Perth


De bedste oplevelser og seværdigheder i Perth

Vil du rejse på ferie til Perth, er der rig mulighed for store oplevelser for både store og små. Kings Park er blandt de mest besøgte destinationer i Western Australia. Her kan du nyde alt fra en botanisk have til kreative legepladser for børn. Herefter kan du tage turen videre til Perth Zoo, som blandt andet byder på Australiens største akvarium og en masse andre spændende dyrearter, der kendetegner det australske dyreliv. Er du historisk interesseret, er der mulighed for at opleve et hav af museer. Det naturvidenskabelige eksperimentarium Scitech Discovery Centre i West Perth rummer forskellige udstillinger inden for naturvidenskab og teknologi. Er du mere til australsk militærhistorie, kan du besøge Army Museum of Western Australia, som tager dig gennem den vestaustralske krigshistorie. Australien har ligeledes flere populære sportsgrene, som for eksempel australsk fodbold og rugby, som du kan følge på tætteste hold.

Når du rejser uden for Europa, er du ikke dækket af den danske eller europæiske sygesikring. Derfor vil det være en god idé at have en rejseforsikring, som dækker under din rejse til Australien.

Som udgangspunkt kan du drikke vand direkte fra hanen, da vandkvaliteten er lig danske forhold.

Drikkepengekulturen er lige danske normer. Serviceyderen modtager med glæde drikkepenge, men det er ikke påkrævet og forventes ikke.

Ønsker du at tage på shoppingtur i Perth, er der masser af muligheder. Mange butikker er centreret omkring Murray Street og Hay Street, som er gågader mellem Barrack Street og William Street. Her er du omgivet af flere museer, kunstgallerier og andre turistattraktioner, så du kan opleve Perth og Australiens kultur. De mere luksuriøse butikker finder du på King Street, mens du ligeledes kan gå på jagt efter aborigine souvenirs på et af de mange hyggelige markeder som eksempelvis Fremantle Markets og Rockingham Market.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Perth på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Perth, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Perth med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Perth, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Perth, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Perth spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.