Find billige fly til Perth

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Perth

Få indsigter om din flyrejse til Perth, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Perth?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Perth på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 10.475 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Perth i maj, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Perth i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 11.229 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Perth på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Perth fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 12.016 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 12.760 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Perth?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Perth normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Perth om aftenen helt ned til 10.602 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Perth, så priserne er ofte dyrere på omkring 12.778 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Perth?

Det tager i gennemsnit 20t. 30min. at flyve fra Danmark til Perth, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Perth (den mest populære lufthavn i Perth). Hvis du flyver fra Billund til Perth, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Perth?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Perth 3 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Perth for 12.403 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Perth

Find de billigste fly til disse Perth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Perth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Perth

København (CPH) til Perth (PER)

Fly til Perth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Perth, hvor den gennemsnitlige pris er 12.403 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Perth ​​koster i gennemsnit blot 10.475 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNdecember16% dyrereDet koster cirka 14.397 kr. at flyve til Perth ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PERTH FRA KØBENHAVNdecember283% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Perth fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Perth

Fly til Perth er som regel billigere i foråret og efteråret, men kan variere i pris fra Københavns Lufthavn, hvoraf prisen kan være alt fra 5000-10.000 DKK. Dog kan du ofte finde billige flybilletter til Perth fra marts til maj, hvor priserne i gennemsnit er ca. 6000 DKK. Som med mange andre destinationer, er det typisk dyrere at rejse i juli og december.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Perth Lufthavn?

Priser for fly til Perth Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Perth Lufthavn?

Fra november 2023 er der 13 udbydere at vælge mellem for fly til Perth Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Perth Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Perth Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Perth Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Perth Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Perth Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Perth

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Perth fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 30min.
PERPerth

Find de billigste enkeltbilletter til Perth

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Perth, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 30min.
PERPerth

Hvordan rejser jeg rundt i Perth

Med Transperths offentlige transport har du adgang til både bus, tog og færge, så du kan rejse hen, hvor du vil. Af billetmuligheder kan du vælge imellem de såkaldte Cash Tickets og Smart Rider Cards med en gennemsnitspris på ca. 4.50 AUD (ca. 21 DKK). Begge billettyper bringer dig på let vis rundt i Perth, og der er mulighed for rabatter, hvis du for eksempel rejser som en del af en familie.


Visumkrav for Perth

Når du rejser til Perth, skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i mindst seks måneder efter endt ophold. En ferie i Perth kræver desuden udstedelse af et turistvisum, der gør det muligt for dig at opholde dig i landet i op til tre måneder. Planlægger du at arbejde under dit ophold, bør du undersøge reglerne inden afrejse, da et visum blandt andet er påkrævet. Et visum bør søges minimum tre uger før rejsens påbegyndelse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Perth

Hvad skal man se i Perth?

Vil du rejse på ferie til Perth, er der rig mulighed for store oplevelser for både store og små. Kings Park er blandt de mest besøgte destinationer i Western Australia. Her kan du nyde alt fra en botanisk have til kreative legepladser for børn. Herefter kan du tage turen videre til Perth Zoo, som blandt andet byder på Australiens største akvarium og en masse andre spændende dyrearter, der kendetegner det australske dyreliv. Er du historisk interesseret, er der mulighed for at opleve et hav af museer. Det naturvidenskabelige eksperimentarium Scitech Discovery Centre i West Perth rummer forskellige udstillinger inden for naturvidenskab og teknologi. Er du mere til australsk militærhistorie, kan du besøge Army Museum of Western Australia, som tager dig gennem den vestaustralske krigshistorie. Australien har ligeledes flere populære sportsgrene, som for eksempel australsk fodbold og rugby, som du kan følge på tætteste hold.

Skal man købe rejseforsikring?

Når du rejser uden for Europa, er du ikke dækket af den danske eller europæiske sygesikring. Derfor vil det være en god idé at have en rejseforsikring, som dækker under din rejse til Australien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Som udgangspunkt kan du drikke vand direkte fra hanen, da vandkvaliteten er lig danske forhold.

Giver man drikkepenge i Perth?

Drikkepengekulturen er lige danske normer. Serviceyderen modtager med glæde drikkepenge, men det er ikke påkrævet og forventes ikke.

Hvor er der gode shoppingområder?

Ønsker du at tage på shoppingtur i Perth, er der masser af muligheder. Mange butikker er centreret omkring Murray Street og Hay Street, som er gågader mellem Barrack Street og William Street. Her er du omgivet af flere museer, kunstgallerier og andre turistattraktioner, så du kan opleve Perth og Australiens kultur. De mere luksuriøse butikker finder du på King Street, mens du ligeledes kan gå på jagt efter aborigine souvenirs på et af de mange hyggelige markeder som eksempelvis Fremantle Markets og Rockingham Market.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Perth?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Perth på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Perth, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Perth med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Perth med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Perth?

Når du har udført en søgning efter fly til Perth, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Perth lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Perth, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Perth spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Perth på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.