Find billige fly til Cambodja fra 4.566 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cambodja

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cambodja

Bedste pris på enkeltbillet

4.566 kr.

Bedste pris på returbillet

4.319 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 55min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Cambodja fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.566 kr. (København Kastrup til Siem Reap).
Den bedste pris på en returbillet til Cambodja fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.319 kr. (København Kastrup til Phnom Penh Pochentong).
Det hurtigste fly til Cambodja fra Danmark tager 12t. 55min. (København Kastrup til Siem Reap).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Cambodja, herunder Singapore Airlines, Thai Airways og Etihad Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Cambodja

Få indsigter om din flyrejse til Cambodja, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Cambodja?

For momondo-brugere er Phnom Penh den mest populære by i Cambodja, som besøges ca. 70% oftere end nogen anden by i Cambodja. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Siem Reap og Krong Preah Sihanouk.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Cambodja?

Det tager i gennemsnit 37t. 05min. at flyve fra Danmark til Cambodja, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Phnom Penh Pochentong (den mest populære lufthavn i Cambodja). Hvis du flyver fra Billund til Phnom Penh Pochentong, tager det omkring .

Hvilke flyselskaber flyver til Cambodja?

Thai Airways, Singapore Airlines og Air China er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Cambodja, ifølge vores data. Thai Airways er vores brugeres foretrukne valg, idet 69% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Cambodja. Vær opmærksom på, at der er 9 forskellige flyselskaber, der flyver til Cambodja regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Cambodja? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Cambodja

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Cambodja fra Danmark
Phnom Penh
Phnom Penh

Brugbar information om dit fly til Cambodja

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Cambodja

Hvad er det billigste fly til Cambodja?

Hvis du leder efter flybilletter til Cambodja billigere, så søg efter flyselsskaber som Thai Vietjet Air, Thai AirAsia og Lanmei Airlines med priser der starter på henholdsvis 574 kr., 592 kr. og 767 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Cambodja at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Cambodja?

mandag er den bedste dag på ugen at flyve til Cambodja baseret på flypriserne. lørdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Cambodja, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en søndag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Cambodja?

Priser for fly til Cambodja opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Cambodja?

Antallet af udbydere for fly til Cambodja er 13 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Cambodja?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Cambodja hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Cambodja?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Cambodja kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Cambodja. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Cambodja

Find fly til disse populære byer i Cambodja fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Cambodja

Se de billigste flyrejser til Cambodja fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPhnom Penh37t. 05min.7.017 kr.
KøbenhavnSiem Reap24t. 30min.15.704 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Cambodja

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Cambodja?

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder rejser til Cambodja med direkte fly fra Danmark. Til gengæld findes der mange flyselskaber, som tilbyder turen med en eller flere mellemlandinger undervejs. Selskaber som Qatar Airways, SAS, Emirates og Malaysia Airlines er blot nogle af de udbydere, som eksempelvis flyver fra Københavns Lufthavn til Cambodja med stop undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Cambodja?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Phnom Penh tager ca. 13 timer med et stop undervejs. En rejse fra Billund Lufthavn til Siem Reap kan til sammenligning klares på omkring 15 timer med to mellemlandinger. Vil du spare penge på dine flybilletter til Cambodja, så vælg en af de lange ture på mere end 20 timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Cambodja?

Perioden fra november til april er den mest turistfulde sæson i Cambodja, da det netop er tiden inden regnsæsonen sætter ind. Der kan være penge at spare ved at rejse i regnsæsonen, som ofte byder på heftige byger, men som også stadig er lig med masser af sol.

Kan man rejse til Cambodja uden pas eller visum?

Det er nødvendigt for danske statsborgere at ansøge om visum, når der rejses til Cambodja. Du kan opnå maksimalt 30 dages turistvisa online. Det er også muligt at ansøge om visum ved ankomst i enten Phnom Phen eller Siem Reap lufthavn. I Dette tilfælde skal du huske at medbringe pasfotos samt amerikanske dollars i kontanter. Ydermere skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato og have en blank side til visumstempel.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Cambodja

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Cambodja?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Cambodja falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Cambodja med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Populære ruter til Cambodja

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Phnom Penh
Hurtigste flyvetid37t. 05min.
Laveste pris7.017 kr.
Fly fra København til Siem Reap
Hurtigste flyvetid24t. 30min.
Laveste pris15.704 kr.

Find fly til Cambodja

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Cambodja

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cambodja


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Cambodja?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Cambodja.

Kan jeg finde fly til Cambodja med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cambodja med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Cambodja?

Når alle potentielle fly til Cambodja vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Cambodja lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Cambodja. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cambodja på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.