Find billige fly til Cambodja

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cambodja

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cambodja

Bedste pris på enkeltbillet

3.205 kr.

Bedste pris på returbillet

5.921 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 25min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Cambodja fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.205 kr. (København Kastrup til Phnom Penh Pochentong).
Den bedste pris på en returbillet til Cambodja fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.921 kr. (København Kastrup til Phnom Penh Pochentong).
Det hurtigste fly til Cambodja fra Danmark tager 13t. 25min. (København Kastrup til Phnom Penh Pochentong).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Cambodja, herunder KLM, Singapore Airlines og Austrian Airlines.

De billigste fly til byer i Cambodja

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Cambodja fra Danmark
Phnom Penh
Phnom Penh

Brugbar information om dit fly til Cambodja

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Cambodja

Hvis du leder efter flybilletter til Cambodja billigere, så søg efter flyselsskaber som Thai Vietjet Air, JC Airlines og Cambodia Airways med priser der starter på henholdsvis 328 kr., 367 kr. og 416 kr..

Det tager i gennemsnit 24t. 50min. at flyve fra Danmark til Cambodja, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Phnom Penh Pochentong (den mest populære lufthavn i Cambodja). Hvis du flyver fra Billund til Phnom Penh Pochentong, tager det omkring .

I gennemsnit koster et fly til Cambodja 12.002 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Cambodja for så lidt som 3.882 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 3.882 kr., men formår at finde en til 11.654 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Cambodja baseret på flypriserne. lørdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Cambodja, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en søndag, da det er den dag, hvor priserne er højest.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Cambodja

Find fly til disse populære byer i Cambodja fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Cambodja

Se de billigste flyrejser til Cambodja fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPhnom Penh24t. 50min.8.403 kr.
KøbenhavnSiem Reap16t. 20min.8.786 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Cambodja

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder rejser til Cambodja med direkte fly fra Danmark. Til gengæld findes der mange flyselskaber, som tilbyder turen med en eller flere mellemlandinger undervejs. Selskaber som Qatar Airways, SAS, Emirates og Malaysia Airlines er blot nogle af de udbydere, som eksempelvis flyver fra Københavns Lufthavn til Cambodja med stop undervejs.

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Phnom Penh tager ca. 13 timer med et stop undervejs. En rejse fra Billund Lufthavn til Siem Reap kan til sammenligning klares på omkring 15 timer med to mellemlandinger. Vil du spare penge på dine flybilletter til Cambodja, så vælg en af de lange ture på mere end 20 timer.

Perioden fra november til april er den mest turistfulde sæson i Cambodja, da det netop er tiden inden regnsæsonen sætter ind. Der kan være penge at spare ved at rejse i regnsæsonen, som ofte byder på heftige byger, men som også stadig er lig med masser af sol.

Det er nødvendigt for danske statsborgere at ansøge om visum, når der rejses til Cambodja. Du kan opnå maksimalt 30 dages turistvisa online. Det er også muligt at ansøge om visum ved ankomst i enten Phnom Phen eller Siem Reap lufthavn. I Dette tilfælde skal du huske at medbringe pasfotos samt amerikanske dollars i kontanter. Ydermere skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato og have en blank side til visumstempel.


Populære ruter til Cambodja

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Phnom Penh
Hurtigste flyvetid24t. 50min.
Laveste pris8.403 kr.
Fly fra København til Siem Reap
Hurtigste flyvetid16t. 20min.
Laveste pris8.786 kr.

Find fly til Cambodja

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Cambodja

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cambodja


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Cambodja.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Cambodja med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Cambodja vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Cambodja. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.