Hoteller i Cambodja

Find tilbud på 2.774 hoteller i Cambodja

Cambodja
6. Ara — 7. Ara2
Per 7.12
Pzt 11.12

Populære hoteller til en overnatning i Cambodja

Find det perfekte hotel til dit ophold i Cambodja
Pris
kr.164
kr.2593
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Cambodjas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Cambodja

Pris

97 kr. – 474 kr.

BILLIGSTE BY I CAMBODJAPhnom Penh61% billigereHoteller i Phnom Penh er de billigste i Cambodja med kun 97 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I CAMBODJASiem Reap47% dyrereSiem Reap har de højeste hotelpriser i Cambodja med værelser til 474 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I CAMBODJASiem Reap70% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Siem Reap end i andre byer i Cambodja

Oplevelser i Cambodja


Hoteller i populære byer i Cambodja

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Cambodja og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Cambodja?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Cambodja
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
69%forventet prisfald
71%forventet prisstigning

Rejsepriser

134 kr. - 1.495 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
152 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
553 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Cambodja

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Cambodja

Laveste hotelpris

55 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

NagaWorld Hotel & Entertainment Complex

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1261

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Cambodja, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 55 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos The Hideaway.
Få en komfortabel rejse med en booking på NagaWorld Hotel & Entertainment Complex, det mest populære 5-stjernede hotel i Cambodja(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 657 anmeldelser).
Der er 1.261 hoteller i Cambodja tæt på Phnom Penh Pochentong. Chinese Guesthouse er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Cambodja. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Cambodja lå i sidste uge på 1.431 kr..

Information om overnatning i Cambodja

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Cambodja

Hvilke byer i Cambodja er bedst at bo i?

Cambodia har smukke byer for eventyr og livligt natteliv, vidunderlige attraktioner og unikke gastronomiske scener. Nogle byer at besøge omfatter Phnom Penh (hovedstaden), Siem Reap, Sihanoukville, Battambang og Poipet. Det er nemt og hurtigt at komme rundt i disse fascinerende byer takket være forskellige transportformer. Busser og minibusser giver billige muligheder for at rejse rundt i cambodjanske byer. Du kan tage en bus fra Phnom Penh til Sihanoukville og Siem Reap. Taxaer og trehjulede køretøjer, lokalt kendt som tuk-tuks, bruges også i store byer i Cambodja. Der er et tog, der kører mellem Phnom Penh og Poipet med flere stop. Bådture er almindelige, især når du bevæger dig fra hovedstaden til steder som Siem Reap og Battambang. Der findes også gode hoteller i Cambodja i disse byer. Eksempler på disse hoteller er Baitong Hotel & Resort i Phnom Penh, Veha Retreat Hotel & Spa i Siem Reap og Soraya Guesthouse i Kratie, blandt andet. Hotellerne i Cambodja har fremragende faciliteter, der passer til forskellige besøgendes behov ved kortere eller længere ophold.

Hvad er de bedste ting at gøre i Cambodja?

Mange rejsende genopdager Cambodjas unikke seværdigheder. Preah Vihear er en af de største udendørs attraktioner med de mest spektakulære omgivelser i alle Khmer-templer. Dette er et Khmer-tempel på grænsen mellem Cambodja og Thailand, som blev bygget under kongerne Suryavartender I og Suryavartender II. Sihanoukville, også kaldet Kampong som, har hvide sandstrande og uudviklede tropiske øer. Silver Pagoda i kongeslottet i Phnom Penh er endnu en attraktion med juvelerede og gyldne Buddha-statuer. Kratie by på bredden af Mekong-floden giver dig mulighed for at se gamle franske kolonibygninger og de sjældne Irrawaddy-delfiner. Den storslåede Angkor Wat eller City Temple' er faktisk den største attraktion i Cambodja. Skønheden, kompositionen og balancen i Angkor Wat gør det til et mesterværk blandt verdens fineste monumenter. Alle disse attraktioner er betalte for at fremme turistsektoren i Cambodja. De har normalt travlt mellem december og marts, når turistsæsonen er på sit højeste og mindre travlt mellem april og oktober. Billige hoteller i Cambodja er også tilgængelige. Sørg for at reservere hoteller i Cambodja tidligt, hvis du rejser der i højsæsonen. Anbefalede hoteller er Park Hyatt i Siem Reap, Jaya House River Park (Siem Reap), Plantation Hotel i Phnom Penh, Naia Beach Resort i Sihanoukville og 4 Rivers Floating Lodge i Koh Kong by.

Hvilke byer i Cambodja har det bedste natteliv?

Nattelivet i Cambodja er normalt lokalt orienteret, men der tages højde for mange barer, klubber og restauranter. Byer som Phnom Penh, Siem Reap og Kratie har udpeget boulevarder ved floden og pubgader. Sihanoukville er berømt for sine store kasinoer, mens øen Koh Rong Sannoem og Koh Rong har afslappet strandbar vibrationer. Hvis du ikke er en åbenbarer, har nogle af disse byer i Cambodja dig dækket ind. Siem Reaps bymidte byder på førsteklasses aftenmarkeder med et stort udvalg af friske produkter til rimelige priser og kunsthåndværk. Markederne åbner dagligt, og du kan købe autentisk cambodjansk håndværk som sølvtøj, stenudskæringer, keramik og silke. Restauranter i denne sydøstasiatiske nation er anstændige og overkommelige. Du kan nyde traditionelle retter, indisk køkken og europæiske retter. Find billige hoteller i Cambodia for at nyde dette lands natteliv, såsom Hotel Zing i Phnom Penh, SAEM SiemReap Hotel og Royal Hotel i Battambang.

Hvilke byer i Cambodja har mest historie og kunst?

Cambodja har en rig historie, der går århundreder tilbage. Historiske steder omfatter Ta Prohm in Siem Reap, som blev grundlagt i begyndelsen af det 13. århundrede og forbliver uberørt, uspoleret og velbevaret. Bayon Temple i Siem Reap er også en anden historisk attraktion med hundredvis af store og sært smilende ansigter, der er skåret flot ind i tårnene. De lokale tror, at disse smilende ansigter repræsenterer Khmer kejser Jayavartender VII selv. Choeung EK genoccial Center i Phnom Penh giver dig en levende historie om landets seneste mørke år under Khmer Rouge-regimet. Husk på, at alle disse er betalte attraktioner og som regel er travle fra december til april, når turister slipper for at tilbringe sommeren i Cambodja. Det kan være bedre at besøge disse steder i lavsæsonen fra maj til november. Bestil hoteller som Pool Party Hotel, Silk D'Angok Boutique Hotel og Pacific Hotel & Spa for at nyde din ferie i Cambodja.

Hvornår er det billigst at overnatte i Cambodja?

Overnatning på et hotel i Cambodja er billigst i februar måned. I februar koster det nemlig kun omkring 34 kr. pr. nat. Omvendt er april måned den dyreste måned at besøge Cambodja i.

Hvor i Cambodja vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Phnom Penh end nogen anden by, når de rejser til Cambodja.

Hvilken by i Cambodja har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Cambodja, er det ikke overraskende at Koh Rong Sanloem har de dyreste hotelværelser, men en pris på 339 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 84% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Cambodja har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Cambodja på budget, så overvej at overnatte i Phnom Penh, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Phnom Penh ligger ca. 63% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 47 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Cambodja?

Fra december 2023 er der 5.051 udbydere at vælge mellem for hoteller i Cambodja.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Cambodja?

Priser for hoteller i Cambodja opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Cambodja

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Cambodja

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Cambodja gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Cambodja kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Cambodja?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Cambodja. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cambodja på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.