Hoteller i Chania, Grækenland

Find tilbud på 268 hoteller i Chania, Grækenland

Chania, Chania, Grækenland
9. aug. — 10. aug.2
Chania, Chania, Grækenland
tir. 9.8
ons. 10.8

Populære hoteller til en overnatning i Chania

Find det perfekte hotel til dit ophold i Chania
Pris
kr.219
kr.1586
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Chania


Hvornår skal man booke et hotel i Chania?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Chania
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
77%forventet prisfald
51%forventet prisstigning

Rejsepriser

175 kr. - 1.549 kr.

Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
8.265 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.963 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Chania

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Chania

Laveste hotelpris

197 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Ambassadors Residence Boutique Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

751
Den billigste pris for et værelse i Chania, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 197 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Karmi Studios & Apartments.
Få en komfortabel rejse med en booking på Ambassadors Residence Boutique Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Chania(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 179 anmeldelser).
Der er 751 hoteller i Chania tæt på Heraklion N. Kazantzakis Apt.. Helen`s Luxury Apartment er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Chania

Den nordøstgræske havneby er kendt for sin charme og lokale stemning. Der er noget særligt over øboernes gæstfrihed, som du mærker, når du bor på hotel i Chania.Øens historie og kulturarv stemmer overens med hotellernes æstetiske fremtoning, hvilket også betyder, at du ikke ser megahøje hoteller i kommercielle former. Det betyder samtidig billige hoteller, for øens charme og lidt simple tilgang til hverdagen afspejler sig på mange af de hyggelige overnatningssteder. De private pensioner, Bed & Breakfast samt små ferieboliger er billige steder at overnatte. Der vil du oftest møde ejerne, som på en diskret og venlig måde gør alt for, at du skal nyde dit ophold.Et dobbeltværelse med lille køkken, aircondition og WI-FI koster omkring 26 EUR (193 DKK). Det er også billigere at rejse uden for højsæsonen, der især løber fra juni til august, men også april, maj og september er populære rejsemåneder.

Du får en god del for pengene, når du holder ferie i Chania. Grækenland er nemlig generelt et billigt sted at spise og shoppe. Der er penge at spare ved selv at lave mad nogle af dagene eller finde hyggelige tavernaer i de små sidegader. Priserne er høje omkring havneområdet, hvor mange af restauranterne tager overpriser grundet beliggenheden og det kommercielle aspekt som turistmagnet.En stor del af tiden vil med sikkerhed gå med at bade og slikke sol, hvilket blot koster prisen af en solseng samt væske og snacks. Hvis du kan holde ud at gå rundt i varmen, så er det gratis at beundre byens arkitektur, hvor du bør gå ud til fyrtårnet, der troner i forlængelse af havnen. Trimartiti katedralen er også et besøg værd både ude og inde. I nærheden ligger der et rekonstrueret minoisk skib for visuelt at vise en bid af øens imponerende historie. Det er oplagt at handle i de lokale supermarkeder, så du kan nyde en kold Mythos-øl på balkonen, når du kommer hjem på hotellet.

Når det gælder transport i Chania, så er det igen det charmerende og lidt primitive, som kendetegner byen. Her finder du ingen metro eller fancy hightech transport. I stedet oplever du byen bedst til fods, da de smalle gader ikke tillader offentlige transportmidler. Byens opbygning indbyder for alvor til at slentre rundt i et lavt tempo, hvilket giver god mulighed for at se arkitekturen samt de lokales gøren og laden.

I Grækenland er man myndig som 18-årig. Det gælder også for øens turister, så husk at medbringe et ID, der skal vises ved ankomst.

Langt de fleste hoteller i Chania opkræver et depositum ved ankomst. Nogle gange vil du blive opkrævet et depositum allerede i forbindelse med bookingen.

Chania er en udpræget turistby, hvilket også hænger sammen med en kultur, hvor man giver drikkepenge. Derfor er det standard at lægge 1 EUR eller 2 (7 – 15 DKK). På større regninger kan du give omkring 5 EUR (37 DKK) for en tilfredsstillende service. Husk også at medregne omkring 1 EUR til stuepigen pr. overnatning.

Der er generelt mindre kriminalitet i lokale ø-samfund, hvilket også gælder for Kreta. Det ændrer dog ikke ved, at Chania er en turistby, hvor du ikke kender alle, der kommer udenøs fra. Derfor skal du stadig opbevare personlige værdier forsvarligt.

Stiktype C og F samt 230 volt – det er, hvad man anvender på Kreta. Derfor behøver du ikke at medbringe en adapter fra Danmark.


Hvad koster et hotel i Chania pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Chania

4-stjernede hoteller

Billigst 209 kr.

Gennemsnitlig 1.086 kr.

Dyrest 19.137 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Chania

Disse billige hoteller og vandrehjem i Chania har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Chania

Hoteller med mest værdi for pengene i Chania

Disse Chania hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Chania

Grækenland – og især Kreta er stort set altid med i top 3 over de mest besøgte destinationer i Europa. I hvert fald når det kommer til skandinavers yndlingsrejsemål. Byen Chania markeres på de sociale medier med selfies af både børnefamilier, bedsteforældre og unge, forelskede par. Her kan alle disse typer af segmenter nyde en rigtig dejlig ferie.

Ligesom mange andre ældre, europæiske byer består Chania også af en gammel og en ny bydel. Hotellerne i den gamle bydel ligger omkring den turistprægede promenade og venetianske havn, der også er proppet med restauranter, cafeer og souvenirbutikker. Derfra behøver du ikke at gå mange meter fra hotellet, før du har det hele lige omkring dig. Her vil du opleve de charmerende huse samt autentiske kulisser, der sørger for hygge og livskvalitet. Lige i nærheden finder du byens arkæologiske museum samt Etz Hayyim synagogen og Janissaries moskeen.

Hvis du udelukkende vil bruge den gamle bydel som opholdssted, når aftensmaden skal indtages, eller når der skal handles ind, så kan du med fordel booke et hotel i den nye bydel. Der finder du netop nyere arkitektur samt lidt mere ro, da området er trukket tilbage fra det turistede havneområde.

Byen er ikke større, end at du stadig er placeret centralt i forhold til butikker og hav. Da Chania ligger på en ø, og så ovenikøbet helt ud til kysten, er det oplagt at bo på hotel med udsigt. Den gode udsigt findes både omkring havnen i form af hyggelige bygninger med et lokalt twist, men også øst og vest for den gamle bykerne langs stranden finder du lækre hoteller, hvorfra du kan nyde solnedgange med et glas græsk vin på terrassen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Chania

Der er ingen tvivl om, at Chania er ren råhygge, hvor der virkelig er lagt op til afslapning. Det er havnebyen, hvor du kan lade batterierne op med sol og strand samt øens sunde køkken. De lokale er afslappede og gæstfri, hvilket skaber en behagelig stemning, hvor du altid føler sig velkommen. Byen er vant til turister fra hele verden, så du føler dig som en integreret del af kretensernes dagligdag.

Der er hoteller i Chania for enhver smag og pengepung. Det er lige fra de helt spartanske og billige steder, der fungerer som base med seng og husly, til de kystnære ferieboliger med egen pool. Der bydes også på mange hyggelige hoteller i mindre format med forskellige aktiviteter for børn, hvad enten det er med spillemaskiner, legeplads, swimmingpool eller andre ting. Chania er ganske enkelt lig med badeture i timevis, D-vitaminer og socialt samvær med dem, du holder af.

Udover alle de livsnydende værdier, så byder Chania også på masser af historie. Det ses overalt i byen – ikke mindst ved den venetianske havn med de farverige huse langs vandet, der minder en smule om Venedig. Arabernes tid kan du også få øje på – blandt andet ved de tyrkiske trækarnapper på nogle af husene. Arkitektur er en del af oplevelsen, når du holder ferie i Chania, så husk at kigge op og ned samt til begge sider!


Information about staying in Chania

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Chania

Et hotelværelse i Chania vil normalvis koste ca. 624 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

januar er den billigste måned at booke et hotel i Chania. Priserne kan være 77% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Chania er billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Chania er i gennemsnit 383 kr. pr. nat. Du kan spare 242 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Chania.

Temperaturerne i Chania er normalt på omkring 25 °C i august og chancen for regn er lav, så august er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved en populær seværdighed i området som f.eks. Nea Chora Beach.

Der er i øjeblikket 200 ferieboliger ledige i Chania. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Nanakis Beach Luxury Apartments, som er den mest populære feriebolig i Chania. Sammenlign ferieboliger i Chania.

Chania har 130 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Niriis Hotel er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Chania.


momondos yndlingshoteller i Chania

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Chania
Alexis Hotel

Alexis Hotel

99 Kallergidon Street, Chania, Greece

8,4
292 kr.
Contessa Boutique Hotel

Contessa Boutique Hotel

Theofanous 15, Chania, Greece

8,4
570 kr.
Lucia Hotel

Lucia Hotel

Akti Kountourioti, Chania, Greece

8,0
373 kr.
Danaos Hotel

Danaos Hotel

Akti Papanikoli 23, Chania, Greece

8,8
322 kr.
Palazzo Duca

Palazzo Duca

27 - 29 Douka Str., Chania Town, Chania, Greece

9,1
702 kr.
Irida Hotel

Irida Hotel

El. Venizelou & 8 Dekembriou Street, Chania, Greece

8,9
468 kr.
Artemis Village Apartments & Studios

Artemis Village Apartments & Studios

Stavros Akrotiriou, Chania, Greece

9,6
365 kr.
Doma

Doma

124 Venizelos Street, Chania, Greece

8,6
731 kr.
Kumba Hostel

Kumba Hostel

Ir. Politechniou 37, Chania, Greece

8,8
110 kr.
The Tanneries Hotel & Spa

The Tanneries Hotel & Spa

Vivilaki 19, Chania, Greece

9,6
1.615 kr.
Hotel Porto Antico

Hotel Porto Antico

Zampeliou 24, Chania, Greece

8,4
307 kr.
Porto Veneziano Hotel

Porto Veneziano Hotel

Akti Enoseos & Glafkou, Chania, Greece

9,4
804 kr.
Alena Apartments

Alena Apartments

Chania, Greece

9,1
270 kr.
Oasis Guesthouse

Oasis Guesthouse

Perivolia, Chania, Greece

8,2
329 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chania


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Chania fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Chania. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.