Hoteller i Chania, Grækenland

Find tilbud på 284 hoteller i Chania, Grækenland

Chania, Chania, Grækenland
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Chania

Find det perfekte hotel til dit ophold i Chania
Pris
kr.218
kr.7007
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Chania


Hvornår skal man booke et hotel i Chania?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Chania
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
62%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

363 kr. - 1.679 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
696 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.543 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Chania er: 1-2 stjerne, 66 dage før. 3 stjerne, 75 dage før. 4-5 stjerne, 75 dage før.

1-2 stjerne

233 kr. - 985 kr.

3 stjerne

260 kr. - 985 kr.

4-5 stjerne

212 kr. - 1.998 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Chania

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Chania

Laveste hotelpris

219 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Galini Sea View

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6872
Den billigste pris for et værelse i Chania, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 219 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lycasti Maisonettes, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Galini Sea View, det mest populære 5-stjernede hotel i Chania(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 386 anmeldelser).
Der er 6.872 hoteller i Chania tæt på Chania Souda. Aspect Luxury Apartment I er det nærmeste og ligger 1,7 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Chania

Hvordan finder man et billigt hotel i Chania?

Den nordøstgræske havneby er kendt for sin charme og lokale stemning. Der er noget særligt over øboernes gæstfrihed, som du mærker, når du bor på hotel i Chania. Øens historie og kulturarv stemmer overens med hotellernes æstetiske fremtoning, hvilket også betyder, at du ikke ser megahøje hoteller i kommercielle former. Det betyder samtidig billige hoteller, for øens charme og lidt simple tilgang til hverdagen afspejler sig på mange af de hyggelige overnatningssteder. De private pensioner, Bed & Breakfast samt små ferieboliger er billige steder at overnatte. Der vil du oftest møde ejerne, som på en diskret og venlig måde gør alt for, at du skal nyde dit ophold. Et dobbeltværelse med lille køkken, aircondition og WI-FI koster omkring 26 EUR (193 DKK). Det er også billigere at rejse uden for højsæsonen, der især løber fra juni til august, men også april, maj og september er populære rejsemåneder.

Kan man rejse på budget?

Du får en god del for pengene, når du holder ferie i Chania. Grækenland er nemlig generelt et billigt sted at spise og shoppe. Der er penge at spare ved selv at lave mad nogle af dagene eller finde hyggelige tavernaer i de små sidegader. Priserne er høje omkring havneområdet, hvor mange af restauranterne tager overpriser grundet beliggenheden og det kommercielle aspekt som turistmagnet. En stor del af tiden vil med sikkerhed gå med at bade og slikke sol, hvilket blot koster prisen af en solseng samt væske og snacks. Hvis du kan holde ud at gå rundt i varmen, så er det gratis at beundre byens arkitektur, hvor du bør gå ud til fyrtårnet, der troner i forlængelse af havnen. Trimartiti katedralen er også et besøg værd både ude og inde. I nærheden ligger der et rekonstrueret minoisk skib for visuelt at vise en bid af øens imponerende historie. Det er oplagt at handle i de lokale supermarkeder, så du kan nyde en kold Mythos-øl på balkonen, når du kommer hjem på hotellet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Når det gælder transport i Chania, så er det igen det charmerende og lidt primitive, som kendetegner byen. Her finder du ingen metro eller fancy hightech transport. I stedet oplever du byen bedst til fods, da de smalle gader ikke tillader offentlige transportmidler. Byens opbygning indbyder for alvor til at slentre rundt i et lavt tempo, hvilket giver god mulighed for at se arkitekturen samt de lokales gøren og laden.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Chania?

I Grækenland er man myndig som 18-årig. Det gælder også for øens turister, så husk at medbringe et ID, der skal vises ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

Langt de fleste hoteller i Chania opkræver et depositum ved ankomst. Nogle gange vil du blive opkrævet et depositum allerede i forbindelse med bookingen.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Chania er en udpræget turistby, hvilket også hænger sammen med en kultur, hvor man giver drikkepenge. Derfor er det standard at lægge 1 EUR eller 2 (7 – 15 DKK). På større regninger kan du give omkring 5 EUR (37 DKK) for en tilfredsstillende service. Husk også at medregne omkring 1 EUR til stuepigen pr. overnatning.

Hvor sikkert er der i Chania?

Der er generelt mindre kriminalitet i lokale ø-samfund, hvilket også gælder for Kreta. Det ændrer dog ikke ved, at Chania er en turistby, hvor du ikke kender alle, der kommer udenøs fra. Derfor skal du stadig opbevare personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

Stiktype C og F samt 230 volt – det er, hvad man anvender på Kreta. Derfor behøver du ikke at medbringe en adapter fra Danmark.


Hvad koster et hotel i Chania pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Chania

5-stjernede hoteller

Billigst 673 kr.

Gennemsnitlig 1.028 kr.

Dyrest 1.214 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Chania

Disse billige hoteller og vandrehjem i Chania har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Chania

Hoteller med mest værdi for pengene i Chania

Disse Chania hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Chania

Grækenland – og især Kreta er stort set altid med i top 3 over de mest besøgte destinationer i Europa. I hvert fald når det kommer til skandinavers yndlingsrejsemål. Byen Chania markeres på de sociale medier med selfies af både børnefamilier, bedsteforældre og unge, forelskede par. Her kan alle disse typer af segmenter nyde en rigtig dejlig ferie.

Ligesom mange andre ældre, europæiske byer består Chania også af en gammel og en ny bydel. Hotellerne i den gamle bydel ligger omkring den turistprægede promenade og venetianske havn, der også er proppet med restauranter, cafeer og souvenirbutikker. Derfra behøver du ikke at gå mange meter fra hotellet, før du har det hele lige omkring dig. Her vil du opleve de charmerende huse samt autentiske kulisser, der sørger for hygge og livskvalitet. Lige i nærheden finder du byens arkæologiske museum samt Etz Hayyim synagogen og Janissaries moskeen.

Hvis du udelukkende vil bruge den gamle bydel som opholdssted, når aftensmaden skal indtages, eller når der skal handles ind, så kan du med fordel booke et hotel i den nye bydel. Der finder du netop nyere arkitektur samt lidt mere ro, da området er trukket tilbage fra det turistede havneområde.

Byen er ikke større, end at du stadig er placeret centralt i forhold til butikker og hav. Da Chania ligger på en ø, og så ovenikøbet helt ud til kysten, er det oplagt at bo på hotel med udsigt. Den gode udsigt findes både omkring havnen i form af hyggelige bygninger med et lokalt twist, men også øst og vest for den gamle bykerne langs stranden finder du lækre hoteller, hvorfra du kan nyde solnedgange med et glas græsk vin på terrassen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Chania

Der er ingen tvivl om, at Chania er ren råhygge, hvor der virkelig er lagt op til afslapning. Det er havnebyen, hvor du kan lade batterierne op med sol og strand samt øens sunde køkken. De lokale er afslappede og gæstfri, hvilket skaber en behagelig stemning, hvor du altid føler sig velkommen. Byen er vant til turister fra hele verden, så du føler dig som en integreret del af kretensernes dagligdag.

Der er hoteller i Chania for enhver smag og pengepung. Det er lige fra de helt spartanske og billige steder, der fungerer som base med seng og husly, til de kystnære ferieboliger med egen pool. Der bydes også på mange hyggelige hoteller i mindre format med forskellige aktiviteter for børn, hvad enten det er med spillemaskiner, legeplads, swimmingpool eller andre ting. Chania er ganske enkelt lig med badeture i timevis, D-vitaminer og socialt samvær med dem, du holder af.

Udover alle de livsnydende værdier, så byder Chania også på masser af historie. Det ses overalt i byen – ikke mindst ved den venetianske havn med de farverige huse langs vandet, der minder en smule om Venedig. Arabernes tid kan du også få øje på – blandt andet ved de tyrkiske trækarnapper på nogle af husene. Arkitektur er en del af oplevelsen, når du holder ferie i Chania, så husk at kigge op og ned samt til begge sider!


Information om overnatning i Chania

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Chania

Hvad koster et hotel i Chania?

Et hotelværelse i Chania vil normalvis koste ca. 1.504 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Chania?

december er den billigste måned at booke et hotel i Chania. Priserne kan være 62% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Chania?

Hotelværelser i Chania er billigst onsdag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Chania?

Et luksushotel i Chania koster 1.385 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Chania i gennemsnit 1.504 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 34%% for et luksushotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Chania, hvilke seværdigheder er så populære i november?

Der forventes generelt kun lidt regn (73 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Chania kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Har Chania ferieboliger?

Der er i øjeblikket 842 ferieboliger ledige i Chania. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Saint-Trope Studios, som er den mest populære feriebolig i Chania. Sammenlign ferieboliger i Chania.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Chania?

Fra november 2023 er der 3.320 udbydere at vælge mellem for hoteller i Chania.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Chania?

Priser for hoteller i Chania opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Chania gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Chania fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Chania?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Chania. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.