Hoteller i Chania

Find de bedste tilbud på 2.254 hoteller i Chania, Grækenland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Chania

Der er mange skønne hoteller i Chania. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Chania

Cathedral of the Presentation of the Virgin Mary
Nautical Museum of Crete
Chania Municipal Garden

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Cathedral of the Presentation of the Virgin Mary?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Cathedral of the Presentation of the Virgin Mary ligger på 558 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Cathedral of the Presentation of the Virgin Mary er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Cathedral of the Presentation of the Virgin Mary er normalt 25% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Chania, som ligger på 416 kr..

Hoteller i nærheden af Cathedral of the Presentation of the Virgin Mary

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Nautical Museum of Crete?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Nautical Museum of Crete ligger på 558 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Nautical Museum of Crete er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Nautical Museum of Crete er normalt 25% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Chania, som ligger på 416 kr..

Hoteller i nærheden af Nautical Museum of Crete

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Chania Municipal Garden?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Chania Municipal Garden. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 558 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Chania Municipal Garden er normalt 25% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Chania, som ligger på 416 kr..

Hoteller i nærheden af Chania Municipal Garden

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Chania

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Chania
Lavsæson
december
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

34%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

26%

forventet prisstigning

Pris
501 kr. - 1.023 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

730 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

654 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Chania er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
309 kr. - 372 kr.
3 stjerne
460 kr. - 510 kr.
4-5 stjerne
856 kr. - 1.051 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Chania

Hvordan finder man et billigt hotel i Chania?

Den nordøstgræske havneby er kendt for sin charme og lokale stemning. Der er noget særligt over øboernes gæstfrihed, som du mærker, når du bor på hotel i Chania.

Øens historie og kulturarv stemmer overens med hotellernes æstetiske fremtoning, hvilket også betyder, at du ikke ser megahøje hoteller i kommercielle former. Det betyder samtidig billige hoteller, for øens charme og lidt simple tilgang til hverdagen afspejler sig på mange af de hyggelige overnatningssteder. De private pensioner, Bed & Breakfast samt små ferieboliger er billige steder at overnatte. Der vil du oftest møde ejerne, som på en diskret og venlig måde gør alt for, at du skal nyde dit ophold.

Et dobbeltværelse med lille køkken, aircondition og WI-FI koster omkring 26 EUR (193 DKK). Det er også billigere at rejse uden for højsæsonen, der især løber fra juni til august, men også april, maj og september er populære rejsemåneder.

Kan man rejse på budget?

Du får en god del for pengene, når du holder ferie i Chania. Grækenland er nemlig generelt et billigt sted at spise og shoppe. Der er penge at spare ved selv at lave mad nogle af dagene eller finde hyggelige tavernaer i de små sidegader. Priserne er høje omkring havneområdet, hvor mange af restauranterne tager overpriser grundet beliggenheden og det kommercielle aspekt som turistmagnet.

En stor del af tiden vil med sikkerhed gå med at bade og slikke sol, hvilket blot koster prisen af en solseng samt væske og snacks. Hvis du kan holde ud at gå rundt i varmen, så er det gratis at beundre byens arkitektur, hvor du bør gå ud til fyrtårnet, der troner i forlængelse af havnen. Trimartiti katedralen er også et besøg værd både ude og inde. I nærheden ligger der et rekonstrueret minoisk skib for visuelt at vise en bid af øens imponerende historie. Det er oplagt at handle i de lokale supermarkeder, så du kan nyde en kold Mythos-øl på balkonen, når du kommer hjem på hotellet.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Når det gælder transport i Chania, så er det igen det charmerende og lidt primitive, som kendetegner byen. Her finder du ingen metro eller fancy hightech transport. I stedet oplever du byen bedst til fods, da de smalle gader ikke tillader offentlige transportmidler. Byens opbygning indbyder for alvor til at slentre rundt i et lavt tempo, hvilket giver god mulighed for at se arkitekturen samt de lokales gøren og laden.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Chania?

I Grækenland er man myndig som 18-årig. Det gælder også for øens turister, så husk at medbringe et ID, der skal vises ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

Langt de fleste hoteller i Chania opkræver et depositum ved ankomst. Nogle gange vil du blive opkrævet et depositum allerede i forbindelse med bookingen.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Chania er en udpræget turistby, hvilket også hænger sammen med en kultur, hvor man giver drikkepenge. Derfor er det standard at lægge 1 EUR eller 2 (7 – 15 DKK). På større regninger kan du give omkring 5 EUR (37 DKK) for en tilfredsstillende service. Husk også at medregne omkring 1 EUR til stuepigen pr. overnatning.

Hvor sikkert er der i Chania?

Der er generelt mindre kriminalitet i lokale ø-samfund, hvilket også gælder for Kreta. Det ændrer dog ikke ved, at Chania er en turistby, hvor du ikke kender alle, der kommer udenøs fra. Derfor skal du stadig opbevare personlige værdier forsvarligt.

Skal man medbringe adapter?

Stiktype C og F samt 230 volt – det er, hvad man anvender på Kreta. Derfor behøver du ikke at medbringe en adapter fra Danmark.


Hvad koster et hotel i Chania pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Chania

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Chania

Disse billige hoteller og vandrehjem i Chania har gode priser til det lille rejsebudget
Stelva Villas

Stelva Villas

7,4

158 kr.

Se hoteltilbud
Ermis Suites

Ermis Suites

9,0

233 kr.

Se hoteltilbud
Pergamos Village

Pergamos Village

8,5

214 kr.

Se hoteltilbud
Antilia Apts

Antilia Apts

8,7

271 kr.

Se hoteltilbud
Nireas Hotel

Nireas Hotel

8,9

221 kr.

Se hoteltilbud
Nontas Suites

Nontas Suites

7,9

277 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Chania

Hoteller med mest værdi for pengene i Chania

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Pergamos Village

Pergamos Village

8,5

214 kr.

Se hoteltilbud
Renieris Hotel

Renieris Hotel

9,5

340 kr.

Se hoteltilbud
Nireas Hotel

Nireas Hotel

8,9

221 kr.

Se hoteltilbud
Stelva Villas

Stelva Villas

7,4

158 kr.

Se hoteltilbud
Ermis Suites

Ermis Suites

9,0

233 kr.

Se hoteltilbud
Avra Imperial Hotel

Avra Imperial Hotel

8,6

837 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Chania?

Grækenland – og især Kreta er stort set altid med i top 3 over de mest besøgte destinationer i Europa. I hvert fald når det kommer til skandinavers yndlingsrejsemål. Byen Chania markeres på de sociale medier med selfies af både børnefamilier, bedsteforældre og unge, forelskede par. Her kan alle disse typer af segmenter nyde en rigtig dejlig ferie.

Ligesom mange andre ældre, europæiske byer består Chania også af en gammel og en ny bydel. Hotellerne i den gamle bydel ligger omkring den turistprægede promenade og venetianske havn, der også er proppet med restauranter, cafeer og souvenirbutikker. Derfra behøver du ikke at gå mange meter fra hotellet, før du har det hele lige omkring dig. Her vil du opleve de charmerende huse samt autentiske kulisser, der sørger for hygge og livskvalitet. Lige i nærheden finder du byens arkæologiske museum samt Etz Hayyim synagogen og Janissaries moskeen.

Hvis du udelukkende vil bruge den gamle bydel som opholdssted, når aftensmaden skal indtages, eller når der skal handles ind, så kan du med fordel booke et hotel i den nye bydel. Der finder du netop nyere arkitektur samt lidt mere ro, da området er trukket tilbage fra det turistede havneområde.

Byen er ikke større, end at du stadig er placeret centralt i forhold til butikker og hav. Da Chania ligger på en ø, og så ovenikøbet helt ud til kysten, er det oplagt at bo på hotel med udsigt. Den gode udsigt findes både omkring havnen i form af hyggelige bygninger med et lokalt twist, men også øst og vest for den gamle bykerne langs stranden finder du lækre hoteller, hvorfra du kan nyde solnedgange med et glas græsk vin på terrassen.


Om Chania

Der er ingen tvivl om, at Chania er ren råhygge, hvor der virkelig er lagt op til afslapning. Det er havnebyen, hvor du kan lade batterierne op med sol og strand samt øens sunde køkken. De lokale er afslappede og gæstfri, hvilket skaber en behagelig stemning, hvor du altid føler sig velkommen. Byen er vant til turister fra hele verden, så du føler dig som en integreret del af kretensernes dagligdag.

Der er hoteller i Chania for enhver smag og pengepung. Det er lige fra de helt spartanske og billige steder, der fungerer som base med seng og husly, til de kystnære ferieboliger med egen pool. Der bydes også på mange hyggelige hoteller i mindre format med forskellige aktiviteter for børn, hvad enten det er med spillemaskiner, legeplads, swimmingpool eller andre ting. Chania er ganske enkelt lig med badeture i timevis, D-vitaminer og socialt samvær med dem, du holder af.

Udover alle de livsnydende værdier, så byder Chania også på masser af historie. Det ses overalt i byen – ikke mindst ved den venetianske havn med de farverige huse langs vandet, der minder en smule om Venedig. Arabernes tid kan du også få øje på – blandt andet ved de tyrkiske trækarnapper på nogle af husene. Arkitektur er en del af oplevelsen, når du holder ferie i Chania, så husk at kigge op og ned samt til begge sider!

Priser er tjekket den 06-02-2018.


Rejseinformation: Chania

Hvor længe bor vores brugere i Chania?

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Chania.

Hvad koster et hotel i Chania?

Et hotelværelse i Chania vil normalvis koste ca. 569 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Chania?

december er den billigste måned at booke et hotel i Chania. Priserne kan være 214 kr.% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Chania?

Hotelværelser i Chania er billigst torsdag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Chania?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Chania er i gennemsnit 295 kr. pr. nat. Du kan spare 273 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Chania.

Hvis vi tager højde for vejret i Chania, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Temperaturerne i Chania er normalt på omkring 25 °C i august og chancen for regn er lav, så august er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.