Hoteller i Platanias, Grækenland

Find tilbud på 47 hoteller i Platanias, Grækenland

Platanias, Platanias, Grækenland
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Platanias

Find det perfekte hotel til dit ophold i Platanias
Pris
kr.254
kr.1444
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Platanias


Hvornår skal man booke et hotel i Platanias?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Platanias
Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
504 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.568 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Platanias er: 1-2 stjerne, 31 dage før. 4-5 stjerne, 73 dage før.

1-2 stjerne

481 kr. - 630 kr.

3 stjerne

509 kr. - 644 kr.

4-5 stjerne

976 kr. - 1.267 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Platanias

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Platanias

Laveste hotelpris

248 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Porto Platanias Beach Resort & Spa
Den billigste pris for et værelse i Platanias, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 248 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Konaki Apartments.
Få en komfortabel rejse med en booking på Porto Platanias Beach Resort & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Platanias(bedømmelse på 8,3/10 ud fra 1.077 anmeldelser).

Rejsetips til Platanias

Hvordan finder man et billigt hotel i Platanias?

Skal der spares penge på indkvarteringen i Platanias, kan det være fordelagtigt at kigge efter en feriebolig i stedet for et hotel. Der findes ingen vandrehjem, som ellers ofte er en glimrende mulighed når der skal spares penge.

Kan man rejse på budget?

Ja, der er mange prisvenlige aktiviteter i Platanias. Fra april til november slår det lokale bryggeri fra Kreta (Cretan Brewery) dørene op og giver dig mulighed for en guidet tur for kun ca. 7 EUR (55 DKK), og prisen er inklusiv fire smagsprøver. Du kan også besøge de tunneller, som de tyske tropper byggede i byen i 1942 i forbindelse med Den Anden Verdenskrig, eller du kan tage en tur på Karavitakis Vingård eller slappe af på Platanias Strand.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Platanias er en mindre by, og hvis du blot skal tilbringe tiden omkring dit hotel i Platanias og stranden, så kan du sagtens gå rundt i byen. Der er mange, som vælger at leje en bil for at kunne køre rundt på Kreta, men der er også offentlig transport i Platanias. Det er KTEL som står for busserne i området, og det koster ca. 1,50 EUR (12 DKK) at køre ca. 10 km med bussen. Det er dog vigtigt at spørge buschaufføren om, hvor han kører hen, da det ikke altid står i ruden.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Platanias?

Du skal for det meste være minimum 18 år gammel for at tjekke ind alene på et hostel eller hotel i Platanias. Derudover er konceptet med “adults only” (kun for voksne) udbredt i byen. Det betyder, at der også er hoteller i byen, hvor man skal være mindst 15 eller 16 år gammel for at kunne bo der, selv når man er i selskab med en voksen.

Skal man lægge depositum?

Ja, ligesom mange andre steder i verden vil de fleste hoteller i Platanias bede om et depositum, enten kontant eller via et betalingskort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er almindeligt at give ca. 10 % i drikkepenge både til taxachauffører og tjenere, i forbindelse med at du spiser på restaurant og måske får et lift af en taxachauffør på vejen hjem til dit hotel i Platanias. Derudover er det kutyme at give lidt ekstra drikkepenge til de damer, som arbejder med at holde de offentlige toiletter rene, hvis du benytter dem.

Hvor sikkert er der i Platanias?

Der er sikkert i Platanias, som er en populær turistdestination. Det du skal være mest opmærksom på er lommetyveri, og du skal derfor passe på dine ting – især blandt større forsamlinger.

Skal man medbringe adapter?

Nej, det er ikke nødvendigt, da der er C- og F-stik med 230 volt i Platanias, som er de samme som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Platanias pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Platanias

5-stjernede hoteller

Billigst 537 kr.

Gennemsnitlig 1.307 kr.

Dyrest 1.727 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Platanias

Disse billige hoteller og vandrehjem i Platanias har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Platanias

Disse Platanias hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Platanias

Platanias er et af de mest populære turistområder på Chaniakysten på Kreta. Området er opkaldt efter platantræerne, der vokser langs floden i byen. Da mange af hotellerne i Platanias ligger centralt, kan det være bedre at vælge hotel efter faciliteter fremfor placering. Størstedelen af hotellerne ligger desuden tæt på stranden, og dermed har du også mulighed for at få en god udsigt over Middelhavet.

Hvis du gerne vil bo tæt på byens restauranter, barer og diskoteker, så skal du vælge at bo tæt på gågaden i centrum, der ligger i den moderne bydel Kato Platanias. Hvis du foretrækker et mere stille og roligt område, så kan det anbefales at booke et hotel i landsbyen Maleme. Her kan det være, at du har mulighed for at tilbringe tiden på en mere stille og rolig strand sammenlignet med strandene inde i centrum af Platanias. Det er også i Maleme, at du kan bo tæt på de allieredes mindekirkegård, som ligger i Souda, som mange vælger at besøge, mens de er på ferie i Platanias.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Platanias

Du bør overveje at rejse til den græske ø Kreta og besøge byen Platanias, hvis du gerne vil på ferie til en dejlig by med lækre strande og klart vand, der er lige til at hoppe i. Udover de dejlige strande finder du også en masse hyggelige hoteller, restauranter og souvenirbutikker.

Netop på grund af de dejlige strande og det skønne vand er der en masse udendørs aktiviteter, hvor man kan dyrke mange former for sport, f.eks. vandsport, jetski, parasailing og strandvolleybold. Der arrangeres også bådture og rideture samt afholdes kurser i dykning og snorkling.

Øen er i det hele taget meget aktiv; overalt er der gamle ruiner og bygninger samt en masse kirker. Der er bryggerier med øl og vingårde, hvor du både kan se hvordan det fremstilles, men også smage på de forskellige slags øl og vin.

Når dagen er omme, og solen er på vej ned, så får du måske lyst til at smage lokal græsk mad: yoghurt og honning, græsk salat med en masse fetaost eller tzatziki til et stykke kød. Det anbefales også at prøve den traditionelle græske ret Moussaka, mens du er på ferie i Platanias.


Information om overnatning i Platanias

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Platanias

Hvad koster et hotel i Platanias?

I gennemsnit koster værelser omkring 727 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Platanias; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Platanias?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Platanias. Priserne kan være 84% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Platanias?

torsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Platanias. Den dyreste er typisk tirsdag.

Har Platanias ferieboliger?

Ja, der er 158 ferieboliger i Platanias. I øjeblikket er Kurmulis Studios den mest populære feriebolig i Platanias, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Platanias.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Platanias?

Der er 439 udbydere for hoteller i Platanias fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Platanias?

Priser for hoteller i Platanias opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Platanias gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Platanias fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Platanias?

momondo finder et godt sted at overnatte i Platanias for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Platanias på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.