Hoteller i Thessaloniki, Grækenland

Find tilbud på 109 hoteller i Thessaloniki, Grækenland

Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
24. juni — 25. juni2
Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
fre. 24.6
lør. 25.6

Populære hoteller til en overnatning i Thessaloniki

Find det perfekte hotel til dit ophold i Thessaloniki
Pris
kr.148
kr.1172
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Thessaloniki


Hvornår skal man booke et hotel i Thessaloniki?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Thessaloniki
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

282 kr. - 839 kr.

Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
6.834 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
2.081 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Thessaloniki er: 1-2 stjerne, 27 dage før.

1-2 stjerne

289 kr. - 311 kr.

3 stjerne

409 kr. - 459 kr.

4-5 stjerne

741 kr. - 854 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Thessaloniki

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Thessaloniki

Laveste hotelpris

92 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Palace

Hoteller i nærheden af lufthavnen

198

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Thessaloniki, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 92 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stay Hybrid Hostel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Palace, det mest populære 5-stjernede hotel i Thessaloniki(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 1.006 anmeldelser).
Der er 198 hoteller i Thessaloniki tæt på Thessaloniki Makedonia. City Gate Hotel Airport Thessaloniki er det nærmeste og ligger 2,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Thessaloniki. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Thessaloniki lå i sidste uge på 2.047 kr..

Rejsetips til Thessaloniki

Skal du finde et lidt billigere hotel i Thessaloniki kan du overveje at kigge lidt uden for centrum, f.eks. små 4 km ude mellem Agia Triada og Kato Toumpa. Der er dog typisk ikke tale om mere end et få hundrede kroners forskel – forvent mellem 350-600 DKK per nat. Har du intet imod en mere simpel indkvartering kan du også overveje at tjekke ind på et vandrehjem, hvor du kan få et dobbeltværelse for 20-41 EUR (ca. 150-300 DKK) per nat, eller endnu billigere hvis du blot booker en enkelt seng som vil koste ca. 13 EUR (ca. 100 DKK) per nat.

Der ligger mere end 20 museer i Thessaloniki, og langt de fleste koster ikke meget at komme ind i. Du kan f.eks. besøge det Arkæologiske Museum i Thessaloniki, som er af de største museer i Grækenland, for kun ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Det koster ca. 3 EUR at besøge byens hvide tårn, som blev bygget i det 15. århundrede. Derudover kan du besøge Fotografimuseet i byen, som har en indgangspris på ca. 2 EUR.Du kan købe en særlig “billetpakke” til ca. 10 EUR for voksne og omkring 5 EUR for pensionister. Med denne pakke vil du have gratis entré til mange museer og arkæologiske områder, mens du er på ferie i Thessaloniki.

Det er nemt at gå rundt i Thessaloniki, men hvis du skal med offentlig transport, så har busselskabet OASTH mere end 70 busruter i byen. Du kan købe busbilletter i bussen eller i lokale kiosker – hvis du køber en busbillet i bussen, er der et tillæg på ca. 0,10 EUR.OASTH har også en turistrute, som er en kulturel busrute med nummer 50. Her kan du stige på for ca. 2 EUR og blive guidet af en engelsktalende guide i takt med, at bussen kører forbi de største seværdigheder i byen. Ruten tager ca. en time, og du kan også få et kort over byen af guiden i bussen.

Du skal være minimum 18 år gammel for at kunne checke ind på et hotel i Thessaloniki.

Ja, det kan ske at dit hotel i Thessaloniki beder om et depositum, der svarer til omkring en fjerdedel af den samlede betaling. Dette beløb skal kunne dække eventuelle skader, som kan opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Grækerne giver ikke drikkepenge i Thessaloniki, men derfor er det stadigvæk velset at give omkring 10 % i drikkepenge, når man spiser på en restaurant i byen. Derudover er det kutyme at give stuepigen på ens hotel i Thessaloniki ca. 2,5 EUR (ca. 20 DKK) per person per uge.

Generelt er Thessaloniki en sikker by, både når det er lyst, og når det er mørkt.

Nej, du kan sagtens rejse på ferie til Thessaloniki uden en adapter i bagagen, da de også har C- og F-stik med 230 volt, som er den samme type stik, der benyttes i Danmark.


Hvad koster et hotel i Thessaloniki pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Thessaloniki

5-stjernede hoteller

Billigst 968 kr.

Gennemsnitlig 1.098 kr.

Dyrest 1.425 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Thessaloniki

Disse billige hoteller og vandrehjem i Thessaloniki har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Thessaloniki

Hoteller med mest værdi for pengene i Thessaloniki

Disse Thessaloniki hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Thessaloniki

Den græske havneby Thessaloniki er kendt for sit natteliv og store seværdigheder på land, ligesom der er skønne strande ikke alt for langt fra byen. Thessaloniki er og bliver et yndet feriemål, særligt for de solhungrende turister.

For de shoppingglade rejsende er det oplagt at indlogere sig tæt på gaderne Egnatia, Mitropoleos eller Tsimisk, som alle løber parallelt i centrum af byen. Mens du finder prisvenlige butikker på Egnatia ligger der high street butikker som Zara og Marks and Spencers på Tsimiski, og designerbutikker på Mitropoleos. Med et centralt placeret hotel kommer du også til at bo centralt og tæt på store seværdigheder som for eksempel Det Hvide Tårn.

Hvis du gerne vil bo på et hotel uden for Thessaloniki by, kan det også være en ide at indlogere dig i Agia Triada, som er en kystby, der ligger ca. 22 km fra Thessaloniki. Der ligger mange gode spisesteder og historiske seværdigheder i Agia Triada, som er en stille og rolig by, der danner de perfekte rammer for en afslappet ferie i Thessaloniki ved havet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Thessaloniki

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland. Den har lidt over en million indbyggere og byder på alt hvad hjertet måtte begære.

Udover at være en græsk storby, så har byen længe været centrum for både handel og transport i Balkan-regionen på grund af sin placering tæt på Makedonien. Derfor kan du opleve alt fra byzantinske kirker, til osmanniske moskeer og romerske ruiner, når du går rundt i centrum af byen. Det er især interessent at besøge det tidligere jødiske kvarter, som ligger i bydelen Ladadika.

Thessaloniki er kendt over resten af Grækenland for sin gastronomi, som er både varieret og af høj kvalitet. På grund af byens historie kan du smage retter, der er inspireret af arabisk, asiatisk og armensk madlavning, som giver de traditionelle græske retter et eksotisk tvist. Hvis det endnu ikke er tid til det helt store måltid, kan du nyde en god græsk kop kaffe på en af byens mange cafeer.

Udover byens Hvide Tårn, som er et symbol på Thessalonikis stolthed og sjæl, så ligger nogle af de ældste og flotteste græske kirker også i byen. Agios Dimitrios Kirken er den største i Grækenland. Du bør ikke gå glip af at se dens smukke udsmykning med mosaik, mens du er på ferie i Thessaloniki.


Information about staying in Thessaloniki

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Thessaloniki

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Thessaloniki.

Prisen for et hotel i Thessaloniki afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 575 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Thessaloniki kan være helt op til 49% lavere i juni, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Thessaloniki er billigst fredag og dyrest tirsdag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Thessaloniki koster ca. 332 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 242 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Thessaloniki.

Temperaturerne i Thessaloniki er normalt på omkring 24 °C i juni og chancen for regn er lav, så juni er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Ja, der er 74 ferieboliger i Thessaloniki. I øjeblikket er Ano Ladadika den mest populære feriebolig i Thessaloniki, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Thessaloniki.

Ja, byen Thessaloniki har ledige hostels. Du kan vælge mellem 17 Thessaloniki hostels. Vi anbefaler et ophold på Hotel Kastoria, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Thessaloniki.


momondos yndlingshoteller i Thessaloniki

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Thessaloniki
Plaza Hotel

Plaza Hotel

Paggaiou 5, Ladadika, Thessaloniki, Greece

8,4
572 kr.
ad Imperial Palace Hotel Thessaloniki

ad Imperial Palace Hotel Thessaloniki

13 Antigonidon, Thessaloniki, Greece

8,2
466 kr.
Hotel Rex

Hotel Rex

39 Monastiriou Street, Thessaloniki, Greece

7,3
261 kr.
The Excelsior

The Excelsior

10 Komninon St. & 23 Mitropoleos Av., Thessaloniki, Greece

9,2
1.002 kr.
Aegeon Hotel

Aegeon Hotel

Egnatia 19, Thessaloniki, Greece

7,7
311 kr.
Park Hotel

Park Hotel

Ionos Dragoumi 81, Thessaloniki, Greece

8,9
452 kr.
Pella

Pella

Ionos Dragoumi 63, Thessaloniki, Greece

7,8
268 kr.

Stay Hybrid Hostel

61 Ionos Dragoumi, Thessaloniki, Greece

9,0
92 kr.
Colors Urban Hotel Thessaloniki

Colors Urban Hotel Thessaloniki

13 Tsimiski Street, Thessaloniki, Greece

8,9
635 kr.
Mediterranean Palace Hotel

Mediterranean Palace Hotel

Salaminos 3 And Karatassou, Thessaloniki, Greece

8,9
1.055 kr.
Daios Luxury Living

Daios Luxury Living

Nikis Avenue 59, Thessaloniki, Greece

9,3
967 kr.
Grand Port Suites Thessaloniki

Grand Port Suites Thessaloniki

41 Promitheos, Thessaloniki, Greece

9,0
445 kr.
Le Palace Art Hotel

Le Palace Art Hotel

12 Tsimiski Street, Thessaloniki, Greece

8,0
466 kr.
Arabas

Arabas

Sachtouri 28, Thessaloniki, Greece

7,8
120 kr.
Onoma Hotel

Onoma Hotel

Monastiriou 24, Thessaloniki, Greece

9,3
826 kr.
Porto Palace Hotel

Porto Palace Hotel

65, 26th Octovriou Avenue, Thessaloniki, Greece

8,6
868 kr.

Argo

Egnatias 11 - Eleni Svoronou 1, Thessaloniki, Greece

7,4
155 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thessaloniki


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Thessaloniki. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Thessaloniki med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.