Hoteller i Thessaloniki

Find de bedste tilbud på 1.281 hoteller i Thessaloniki, Grækenland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Thessaloniki

Der er mange skønne hoteller i Thessaloniki. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Thessaloniki

Church of Agia Sophia
Atatürk Museum
Cathedral of Saint Gregory Palamas

Er der ledige hoteller i nærheden af Church of Agia Sophia?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Thessaloniki tæt på Church of Agia Sophia, bør du forvente at skulle betale omkring 457 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 457 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Church of Agia Sophia. Hoteller i nærheden af Church of Agia Sophia er normalt 18% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Thessaloniki, som ligger på 374 kr..

Hoteller i nærheden af Church of Agia Sophia

Er der ledige hoteller i nærheden af Atatürk Museum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Thessaloniki, der er tættest på Atatürk Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Atatürk Museum ligger på 542 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Atatürk Museum er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Thessaloniki, som ligger på 374 kr..

Hoteller i nærheden af Atatürk Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Cathedral of Saint Gregory Palamas?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Thessaloniki, der er tættest på Cathedral of Saint Gregory Palamas. Gennemsnitsprisen i nærheden af Cathedral of Saint Gregory Palamas ligger på 542 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Cathedral of Saint Gregory Palamas er normalt 31% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Thessaloniki, som ligger på 374 kr..

Hoteller i nærheden af Cathedral of Saint Gregory Palamas

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Thessaloniki

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Thessaloniki
Lavsæson
juli
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

27%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

24%

forventet prisstigning

Pris
408 kr. - 722 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

505 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

581 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Thessaloniki er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 69 dage før.
1-2 stjerne
241 kr. - 278 kr.
3 stjerne
348 kr. - 411 kr.
4-5 stjerne
702 kr. - 765 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Thessaloniki

Hvordan finder man et billigt hotel i Thessaloniki?

Skal du finde et lidt billigere hotel i Thessaloniki kan du overveje at kigge lidt uden for centrum, f.eks. små 4 km ude mellem Agia Triada og Kato Toumpa. Der er dog typisk ikke tale om mere end et få hundrede kroners forskel – forvent mellem 350-600 DKK per nat. Har du intet imod en mere simpel indkvartering kan du også overveje at tjekke ind på et vandrehjem, hvor du kan få et dobbeltværelse for 20-41 EUR (ca. 150-300 DKK) per nat, eller endnu billigere hvis du blot booker en enkelt seng som vil koste ca. 13 EUR (ca. 100 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Der ligger mere end 20 museer i Thessaloniki, og langt de fleste koster ikke meget at komme ind i. Du kan f.eks. besøge det Arkæologiske Museum i Thessaloniki, som er af de største museer i Grækenland, for kun ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Det koster ca. 3 EUR at besøge byens hvide tårn, som blev bygget i det 15. århundrede. Derudover kan du besøge Fotografimuseet i byen, som har en indgangspris på ca. 2 EUR.

Du kan købe en særlig “billetpakke” til ca. 10 EUR for voksne og omkring 5 EUR for pensionister. Med denne pakke vil du have gratis entré til mange museer og arkæologiske områder, mens du er på ferie i Thessaloniki.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemt at gå rundt i Thessaloniki, men hvis du skal med offentlig transport, så har busselskabet OASTH mere end 70 busruter i byen. Du kan købe busbilletter i bussen eller i lokale kiosker – hvis du køber en busbillet i bussen, er der et tillæg på ca. 0,10 EUR.

OASTH har også en turistrute, som er en kulturel busrute med nummer 50. Her kan du stige på for ca. 2 EUR og blive guidet af en engelsktalende guide i takt med, at bussen kører forbi de største seværdigheder i byen. Ruten tager ca. en time, og du kan også få et kort over byen af guiden i bussen.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Thessaloniki?

Du skal være minimum 18 år gammel for at kunne checke ind på et hotel i Thessaloniki.

Skal man lægge depositum?

Ja, det kan ske at dit hotel i Thessaloniki beder om et depositum, der svarer til omkring en fjerdedel af den samlede betaling. Dette beløb skal kunne dække eventuelle skader, som kan opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Grækerne giver ikke drikkepenge i Thessaloniki, men derfor er det stadigvæk velset at give omkring 10 % i drikkepenge, når man spiser på en restaurant i byen. Derudover er det kutyme at give stuepigen på ens hotel i Thessaloniki ca. 2,5 EUR (ca. 20 DKK) per person per uge.

Hvor sikkert er der i Thessaloniki?

Generelt er Thessaloniki en sikker by, både når det er lyst, og når det er mørkt.

Skal man medbringe adapter?

Nej, du kan sagtens rejse på ferie til Thessaloniki uden en adapter i bagagen, da de også har C- og F-stik med 230 volt, som er den samme type stik, der benyttes i Danmark.


Hvad koster et hotel i Thessaloniki pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Thessaloniki
4 stjerner og op efter
Grand Hotel Palace
#1 Mest populær

Grand Hotel Palace

8,3

802 kr.

Se hoteltilbud
The Met Hotel
#2 Mest populær

The Met Hotel

8,7

821 kr.

Se hoteltilbud
Lazart Hotel
Mest for pengene

Lazart Hotel

9,0

480 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Thessaloniki

Disse billige hoteller og vandrehjem i Thessaloniki har gode priser til det lille rejsebudget
Lazart Hotel

Lazart Hotel

9,0

481 kr.

Se hoteltilbud
Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

8,3

803 kr.

Se hoteltilbud
Egnatia Palace Hotel & Spa

Egnatia Palace Hotel & Spa

9,0

525 kr.

Se hoteltilbud
The Met Hotel

The Met Hotel

8,7

822 kr.

Se hoteltilbud
Golden Star City Resort

Golden Star City Resort

8,8

588 kr.

Se hoteltilbud
Makedonia Palace

Makedonia Palace

9,4

1.138 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Thessaloniki

Hoteller med mest værdi for pengene i Thessaloniki

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Lazart Hotel

Lazart Hotel

9,0

481 kr.

Se hoteltilbud
Egnatia Palace Hotel & Spa

Egnatia Palace Hotel & Spa

9,0

525 kr.

Se hoteltilbud
Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

8,3

803 kr.

Se hoteltilbud
Makedonia Palace

Makedonia Palace

9,4

1.138 kr.

Se hoteltilbud
The Met Hotel

The Met Hotel

8,7

822 kr.

Se hoteltilbud
Golden Star City Resort

Golden Star City Resort

8,8

588 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Thessaloniki?

Den græske havneby Thessaloniki er kendt for sit natteliv og store seværdigheder på land, ligesom der er skønne strande ikke alt for langt fra byen. Thessaloniki er og bliver et yndet feriemål, særligt for de solhungrende turister.

For de shoppingglade rejsende er det oplagt at indlogere sig tæt på gaderne Egnatia, Mitropoleos eller Tsimisk, som alle løber parallelt i centrum af byen. Mens du finder prisvenlige butikker på Egnatia ligger der high street butikker som Zara og Marks and Spencers på Tsimiski, og designerbutikker på Mitropoleos. Med et centralt placeret hotel kommer du også til at bo centralt og tæt på store seværdigheder som for eksempel Det Hvide Tårn.

Hvis du gerne vil bo på et hotel uden for Thessaloniki by, kan det også være en ide at indlogere dig i Agia Triada, som er en kystby, der ligger ca. 22 km fra Thessaloniki. Der ligger mange gode spisesteder og historiske seværdigheder i Agia Triada, som er en stille og rolig by, der danner de perfekte rammer for en afslappet ferie i Thessaloniki ved havet.


Om Thessaloniki

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland. Den har lidt over en million indbyggere og byder på alt hvad hjertet måtte begære.

Udover at være en græsk storby, så har byen længe været centrum for både handel og transport i Balkan-regionen på grund af sin placering tæt på Makedonien. Derfor kan du opleve alt fra byzantinske kirker, til osmanniske moskeer og romerske ruiner, når du går rundt i centrum af byen. Det er især interessent at besøge det tidligere jødiske kvarter, som ligger i bydelen Ladadika.

Thessaloniki er kendt over resten af Grækenland for sin gastronomi, som er både varieret og af høj kvalitet. På grund af byens historie kan du smage retter, der er inspireret af arabisk, asiatisk og armensk madlavning, som giver de traditionelle græske retter et eksotisk tvist. Hvis det endnu ikke er tid til det helt store måltid, kan du nyde en god græsk kop kaffe på en af byens mange cafeer.

Udover byens Hvide Tårn, som er et symbol på Thessalonikis stolthed og sjæl, så ligger nogle af de ældste og flotteste græske kirker også i byen. Agios Dimitrios Kirken er den største i Grækenland. Du bør ikke gå glip af at se dens smukke udsmykning med mosaik, mens du er på ferie i Thessaloniki.

Priser er tjekket den 05-03-2018.


Rejseinformation: Thessaloniki

Hvor længe bor vores brugere i Thessaloniki?

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Thessaloniki.

Hvad koster et hotel i Thessaloniki?

Prisen for et hotel i Thessaloniki afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 440 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Thessaloniki?

Værelsespriser for hoteller i Thessaloniki kan være helt op til 26% lavere i juli, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Thessaloniki?

Hotelværelser i Thessaloniki er billigst onsdag og dyrest fredag.

Hvad koster et hotel i Thessaloniki?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Thessaloniki koster ca. 298 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 142 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Thessaloniki.

Hvis vi tager højde for vejret i Thessaloniki, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Temperaturerne i Thessaloniki er normalt på omkring 27 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.