Billeje i Thessaloniki, Central Macedonia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Thessaloniki, Central Macedonia

Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Thessaloniki

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Thessaloniki

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Thessaloniki?

De billigste udlejningsbiler i Thessaloniki kan normalt findes gennem ADDCAR RENTAL . Når du booker hos ADDCAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 40 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Thessaloniki er 40 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Thessaloniki?

De fleste momondo-brugere lejer en Fiat Panda in Thessaloniki, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Fiat Panda, er priserne i gennemsnit på 136 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Fiat Panda in Thessaloniki på helt ned til 41 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Thessaloniki ligger i gennemsnit på 96 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 61 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Thessaloniki, Central Macedonia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Thessaloniki, Central Macedonia
Economy50 kr./dag
Lille mellemklasse64 kr./dag
Mini47 kr./dag
Varevogn til passagerer502 kr./dag
Mellemstor SUV106 kr./dag
Kompakt SUV117 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Thessaloniki

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Thessaloniki?

Hvis du lejer en bil i Thessaloniki og ønsker at køre den over grænsen til fx Bulgarien eller det nordlige Makedonien, er dette muligt. Det skal dog aftales med udlejningsfirmaet i Thessaloniki først. Når du krydser internationale grænser, kan dette ofte betyde længere køreture. Derfor bør du også være opmærksom på, om din lejebil har et begrænset kilometertal samt eventuelle gebyrer ved grænserne. Hvis du vælger at rejse i flere lande, skal du også huske at få information om eventuelle indrejsekrav i de forskellige lande, da disse kan variere.

Kan du leje en udlejningsbil i Thessaloniki uden et kreditkort?

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Thessaloniki uden et kreditkort. Du finder de bedste tilbud på lejebiler i Thessaloniki online, og da disse ofte skal bekræftes med dit kreditkort, er det ikke altid muligt at benytte disse uden. Dit kreditkort bliver også brugt til at reserverer et depositum samt sikre betaling hos udlejningsselskaberne. Ønsker du derfor at leje en bil kontant i Thessaloniki, bør du kontakte biludlejningsselskaberne direkte. Når du lejer en bil uden kreditkort, vil du ofte skulle betale et større depositum eller for hele perioden ved udlejning. Ønsker du at aflevere din bil hos en anden filial, end den du afhentede din lejebil hos, er det ikke altid muligt at leje din bil uden kreditkort. Hvis du laver en aftale om leje af en bil i Thessaloniki, bør du bede om en bookingbekræftelse, så du kan være sikker på, at der står en bil og venter på dig.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Thessaloniki?

Thessaloniki er kendt for at være svær at navigere i som turist eller besøgende. Derfor bør du indstille dig på at bruge lidt tid på tilvænning i de nye omgivelser. Byen har mange smalle veje med kørsel i begge retninger, så det kræver ekstra opmærksomhed fra dig som bilist. Der er også mange scootere i byen, der kører ind og ud mellem bilerne. Vejene i byen er smalle, så du bør også være ekstra opmærksom på de parkerede biler, da der ikke altid er plads til din bil og en åben bildør. Når du lejer en bil i Thessaloniki, er det sikkert fordi, at du ønsker at tage på opdagelse i de omkringliggende bjerge og mere afsidesliggende byer. Her er det vigtigt, at du manøvrer langsomt frem, især når du når til de smalle veje op ad og i bjergene. I Grækenland er det lovpligtigt, at alle i bilen er fastspændt under kørslen. Hvis du kører med børn, kan du spørge dit biludlejningsfirma i Thessaloniki, om de har et børne- eller babysæder til bilen. Børn under ti år skal sidde på bagsædet og være fastspændt.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Thessaloniki?

Der er mange muligheder for at leje en bil i Thessaloniki. Når du har funder det bedste match, er der et par dokumenter, som du skal have med dig ved afhentning. Du skal være i besiddelse af et gyldigt internationalt kørekort. Derudover skal du have et gyldigt pas samt et kreditkort. Det er vigtigt, at det samme navn fremgår af alle dokumenterne. Har du skiftet navn, skal du derfor have fornyet din identifikation, så begge dele stemmer. For at undgå ekstra ventetid, er det smart at have din bookingbekræftelse med dig ved afhentning af din lejebil i Thessaloniki. Du får ved afhentning udleveret forsikringsdokumenter på bilen. Du bør under hele lejetiden have dem samt din identifikation i bilen.


Find billig billeje i Thessaloniki, Central Macedonia

Find den lejebil i Thessaloniki, der passer til dine behov

Lille

76 kr. - 395 kr.

Alle biltyper

130 kr. - 626 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Thessaloniki, Grækenland er 165 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Thessaloniki, Grækenland er i december. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 76 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Thessaloniki.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Thessaloniki, Grækenland er 284 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Thessaloniki, Grækenland er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 162 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Thessaloniki, Grækenland er 333 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Thessaloniki, Grækenland er i december. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Thessaloniki, Grækenland er 189 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Thessaloniki, Grækenland er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 145 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Thessaloniki.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Thessaloniki, Grækenland er 368 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Thessaloniki, Grækenland er i december. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 218 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Thessaloniki.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Thessaloniki, Grækenland er 296 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Thessaloniki, Grækenland er i februar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

3 okt. - 10 okt.
Ford Ka

Biludlejningsfirmaer i Thessaloniki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Thessaloniki, Central Macedonia

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,4

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,4

Value

7,6

Avance Rent a Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

keddy by Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

diRENT

9 kontorer

Wheels 2 Go

7 kontorer

Autounion Car Rental

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Thessaloniki

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Thessaloniki

Det mest populære bureau

GRental

Populære biltyper

Mini, Economy, SUV

Billigste lejebil

274 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Thessaloniki, der er fundet på momondo i denne måned, er GRental. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Centauro
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Thessaloniki i de seneste 72 timer: Mini, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Thessaloniki er 274 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 303 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Thessaloniki i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Thessaloniki

Herunder vises de mest populære hoteller i Thessaloniki

Kørsel i lejebil i Thessaloniki – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Thessaloniki, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Thessaloniki, Grækenland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Thessaloniki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Ok Mobility og Record Go, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Thessaloniki i oktober måned?

Leje af en standardbil i Thessaloniki i oktober måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 11 °C og nedbør omkring 54 mm i oktober, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Thessaloniki koster 581 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Thessaloniki, Grækenland?

Thessalonikis hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Thessaloniki er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Fiat 500X in Thessaloniki?

Hvordan er vejret i Thessaloniki, Grækenland i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Thessaloniki i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 27 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Thessaloniki om vejret i resten af Central Macedonia?

Dem, der gerne vil leje bil i Thessaloniki til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Central Macedonia i september måned normalt er ca. 22 °C med 27 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Thessaloniki?

Priser for biler i Thessaloniki opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Thessaloniki?

Antallet af udbydere for biler i Thessaloniki er 132 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Thessaloniki?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Thessaloniki. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Thessaloniki?

Alle førere, der lejer en bil i Thessaloniki, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Thessaloniki

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Thessaloniki

Lejebiler der er populære i Thessaloniki

Lej en af disse populære biltyper i Thessaloniki

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thessaloniki


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Thessaloniki?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Thessaloniki, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Thessaloniki?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Thessaloniki på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Thessaloniki med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Thessaloniki med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Thessaloniki på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Thessaloniki.

Kan jeg finde billeje i Thessaloniki, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Thessaloniki.

Kan jeg søge efter billeje i Thessaloniki med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Thessaloniki på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Thessaloniki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.