Billeje i Thessaloniki, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Thessaloniki, Grækenland

Thessaloniki, MC, Grækenland
25. apr — 2. maj
Samme aflevering
Thessaloniki, MC, Grækenland
søn 25.4
Middag
søn 2.5
Middag

Biludlejningsfirmaer i Thessaloniki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Thessaloniki, Grækenland
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 38 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.9

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 5.8

Vurdering baseret på 11 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.7

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Afstanden fra Thessaloniki, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Thessaloniki Makedonia Airports biludlejningsdisk

Biludlejning i Thessaloniki

I april har vi foretaget 159 søgninger på biludlejning i Thessaloniki for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Thessaloniki for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Thessaloniki som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Thessaloniki. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Thessaloniki, Grækenland i maj?

Biludlejning i Thessaloniki for en weekend i maj fås helt ned til 207 kr.. Gennemsnitsprisen er 207 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Thessaloniki i maj fandt en gennemsnitspris på 109 kr.. De fandt priser helt ned til 23 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Thessaloniki har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra GREEN MOTION er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 415 kr./dag når du lejer en bil i Thessaloniki. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Thessaloniki er 61 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Thessaloniki, Grækenland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Thessaloniki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Thessaloniki i maj måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 24 °C og nedbør på 30 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i maj måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Thessaloniki er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Thessaloniki koster 426 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Thessaloniki har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar har flest udlejningssteder i Thessaloniki, Grækenland med 5 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 204 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Thessaloniki, Grækenland?

Thessalonikis hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Thessaloniki er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Thessaloniki, Grækenland i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Thessaloniki i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 38 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Thessaloniki i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Thessaloniki. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Thessaloniki plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Ford Focus og Ford Fiesta.

Minder vejret i Thessaloniki om vejret i resten af Central Macedonia?

Dem, der gerne vil leje bil i Thessaloniki til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Central Macedonia i april måned normalt er ca. 14 °C med 38 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Thessaloniki

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Thessaloniki

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thessaloniki