Lej en bil i Thessaloniki, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Thessaloniki, Grækenland

Thessaloniki, MC, Grækenland
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Thessaloniki, MC, Grækenland
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Thessaloniki, Grækenland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

69 kr. - 303 kr.

Alle biltyper

80 kr. - 471 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Thessaloniki, Grækenland, er 109 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Thessaloniki, Grækenland, er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Thessaloniki.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Thessaloniki, Grækenland, er 212 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Thessaloniki, Grækenland, er i marts. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Thessaloniki.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Global Rent A Car

286 kr./dag

31 aug – 10 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SKG RENTACAR

295 kr./dag

31 aug – 10 sep
Kia Rio Hatchback
Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
SKG RENTACAR

295 kr./dag

31 aug – 10 sep
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Thessaloniki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Thessaloniki, Grækenland
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

7,8
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,6

Comfort

4,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

5,6
8 kontorer
7 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Thessaloniki, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Thessaloniki Makedonias biludlejningsdisk

Biludlejning i Thessaloniki

I juli har vi foretaget 159 søgninger på biludlejning i Thessaloniki for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Thessaloniki for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis og Europcar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Thessaloniki som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Thessaloniki. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Thessaloniki, Grækenland i august?

Biludlejning i Thessaloniki for en weekend i august fås helt ned til 210 kr.. Gennemsnitsprisen er 210 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Thessaloniki i august fandt en gennemsnitspris på 111 kr.. De fandt priser helt ned til 24 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Thessaloniki har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra GREEN MOTION er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 421 kr./dag når du lejer en bil i Thessaloniki. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Thessaloniki er 62 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Thessaloniki, Grækenland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Thessaloniki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Payless og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Thessaloniki i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 22 °C og nedbør på 27 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Thessaloniki er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Thessaloniki koster 432 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Thessaloniki har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder i Thessaloniki, Grækenland med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 116 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Thessaloniki, Grækenland?

Thessalonikis hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Thessaloniki er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Thessaloniki, Grækenland i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Thessaloniki i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 24 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Thessaloniki er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Thessaloniki om vejret i resten af Central Macedonia?

Dem, der gerne vil leje bil i Thessaloniki til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Central Macedonia i juli måned normalt er ca. 27 °C med 24 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Grækenland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chania, Athen og Rhodos i Grækenland

Biludlejning i lufthavne i Thessaloniki

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Thessaloniki

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thessaloniki