Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Thessaloniki, Central Macedonia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Thessaloniki, Central Macedonia

Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
26. mar. — 2. apr.
Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Thessaloniki

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Thessaloniki

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Thessaloniki?

De billigste udlejningsbiler i Thessaloniki kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 25 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Thessaloniki er 42 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Thessaloniki?

De fleste momondo-brugere lejer en Jeep Renegade in Thessaloniki, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Opel Corsa. Hvis du er interesseret i at leje en Jeep Renegade, er priserne i gennemsnit på 155 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Jeep Renegade in Thessaloniki på helt ned til 107 kr. om dagen. Leje af en Opel Corsa in Thessaloniki ligger i gennemsnit på 198 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 34 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Thessaloniki, Central Macedonia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Thessaloniki, Central Macedonia
Economy35 kr./dag
Lille mellemklasse48 kr./dag
Stor mellemklasse92 kr./dag
Mini34 kr./dag
Varevogn til passagerer401 kr./dag
Kompakt SUV87 kr./dag
Mellemstor SUV94 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Thessaloniki

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Thessaloniki?

Hvis du lejer en bil i Thessaloniki og ønsker at køre den over grænsen til fx Bulgarien eller det nordlige Makedonien, er dette muligt. Det skal dog aftales med udlejningsfirmaet i Thessaloniki først. Når du krydser internationale grænser, kan dette ofte betyde længere køreture. Derfor bør du også være opmærksom på, om din lejebil har et begrænset kilometertal samt eventuelle gebyrer ved grænserne. Hvis du vælger at rejse i flere lande, skal du også huske at få information om eventuelle indrejsekrav i de forskellige lande, da disse kan variere.

Kan du leje en udlejningsbil i Thessaloniki uden et kreditkort?

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Thessaloniki uden et kreditkort. Du finder de bedste tilbud på lejebiler i Thessaloniki online, og da disse ofte skal bekræftes med dit kreditkort, er det ikke altid muligt at benytte disse uden. Dit kreditkort bliver også brugt til at reserverer et depositum samt sikre betaling hos udlejningsselskaberne. Ønsker du derfor at leje en bil kontant i Thessaloniki, bør du kontakte biludlejningsselskaberne direkte. Når du lejer en bil uden kreditkort, vil du ofte skulle betale et større depositum eller for hele perioden ved udlejning. Ønsker du at aflevere din bil hos en anden filial, end den du afhentede din lejebil hos, er det ikke altid muligt at leje din bil uden kreditkort. Hvis du laver en aftale om leje af en bil i Thessaloniki, bør du bede om en bookingbekræftelse, så du kan være sikker på, at der står en bil og venter på dig.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Thessaloniki?

Thessaloniki er kendt for at være svær at navigere i som turist eller besøgende. Derfor bør du indstille dig på at bruge lidt tid på tilvænning i de nye omgivelser. Byen har mange smalle veje med kørsel i begge retninger, så det kræver ekstra opmærksomhed fra dig som bilist. Der er også mange scootere i byen, der kører ind og ud mellem bilerne. Vejene i byen er smalle, så du bør også være ekstra opmærksom på de parkerede biler, da der ikke altid er plads til din bil og en åben bildør. Når du lejer en bil i Thessaloniki, er det sikkert fordi, at du ønsker at tage på opdagelse i de omkringliggende bjerge og mere afsidesliggende byer. Her er det vigtigt, at du manøvrer langsomt frem, især når du når til de smalle veje op ad og i bjergene. I Grækenland er det lovpligtigt, at alle i bilen er fastspændt under kørslen. Hvis du kører med børn, kan du spørge dit biludlejningsfirma i Thessaloniki, om de har et børne- eller babysæder til bilen. Børn under ti år skal sidde på bagsædet og være fastspændt.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Thessaloniki?

Der er mange muligheder for at leje en bil i Thessaloniki. Når du har funder det bedste match, er der et par dokumenter, som du skal have med dig ved afhentning. Du skal være i besiddelse af et gyldigt internationalt kørekort. Derudover skal du have et gyldigt pas samt et kreditkort. Det er vigtigt, at det samme navn fremgår af alle dokumenterne. Har du skiftet navn, skal du derfor have fornyet din identifikation, så begge dele stemmer. For at undgå ekstra ventetid, er det smart at have din bookingbekræftelse med dig ved afhentning af din lejebil i Thessaloniki. Du får ved afhentning udleveret forsikringsdokumenter på bilen. Du bør under hele lejetiden have dem samt din identifikation i bilen.


Find billig billeje i Thessaloniki, Central Macedonia

Find den lejebil i Thessaloniki, der passer til dine behov

Lille biler

40 kr. - 326 kr.

Alle biltyper

40 kr. - 418 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Thessaloniki, Grækenland er 156 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Thessaloniki, Grækenland er i januar. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 40 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Thessaloniki.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Thessaloniki, Grækenland er 179 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Thessaloniki, Grækenland er i april. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 102 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 0% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Thessaloniki.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Thessaloniki, Grækenland er 182 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Thessaloniki, Grækenland er i april. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Thessaloniki.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

7 apr. - 12 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

47 kr./dag

7 apr. - 12 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Thessaloniki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Thessaloniki, Central Macedonia

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

5,9

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,6

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,6

Value

10,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,4

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,4

Avance Rent a Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,1

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9

keddy by Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

diRENT

9 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Thessaloniki

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Thessaloniki

Det mest populære bureau

GRental

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

255 kr.

Den mest populære model

Jeep Renegade
Det mest populære biludlejningsbureau i Thessaloniki, der er fundet på momondo i denne måned, er GRental. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Record Go og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Thessaloniki i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Thessaloniki er 255 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 283 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Thessaloniki i de seneste 7 dage er Jeep Renegade. Vores brugere foretrækker også Opel Corsa som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Thessaloniki

Herunder vises de mest populære hoteller i Thessaloniki
Electra Palace Thessaloniki

Electra Palace Thessaloniki

9, Aristotelous Square, Thessaloniki, Greece

0,7 km fra centrum

Makedonia Palace

Makedonia Palace

2, Megalou Alexandrou Avenue, Thessaloniki, Greece

2,6 km fra centrum

The Met Hotel

The Met Hotel

48, 26th October Street, Thessaloniki, Greece

1,5 km fra centrum

Hyatt Regency Thessaloniki

Hyatt Regency Thessaloniki

13 Km Thessaloniki-Perea, Thessaloniki, Greece

13,9 km fra centrum

Holiday Inn Thessaloniki

Holiday Inn Thessaloniki

Monastiriou 8, Thessaloniki, Greece

0,5 km fra centrum

Monasty, Thessaloniki, Autograph Collection

Monasty, Thessaloniki, Autograph Collection

45 Vassileos Irakleiou Street, Thessaloniki, Greece

0,7 km fra centrum

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

305-307 Monastiriou Str., Thessaloniki, Greece

3,0 km fra centrum

City Hotel Thessaloniki

City Hotel Thessaloniki

11 Komninon Street, Thessaloniki, Greece

0,6 km fra centrum

Imperial Plus Urban Smart Hotel Thessaloniki

Imperial Plus Urban Smart Hotel Thessaloniki

8 Egnatia, Thessaloniki, Greece

0,1 km fra centrum

No 15 Ermou Hotel

No 15 Ermou Hotel

15 Ermou, Thessaloniki, Greece

0,4 km fra centrum

Rentrooms Thessaloniki

Rentrooms Thessaloniki

Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki, Greece

1,5 km fra centrum

Hotel Nikopolis

Hotel Nikopolis

16-18 Asklipiou, Thessaloniki, Greece

10,9 km fra centrum

Vanoro Hotel

Vanoro Hotel

6 Dodekanisou, Thessaloniki, Greece

0,2 km fra centrum

Hotel El Greco

Hotel El Greco

23 Egnatia Str., Thessaloniki, Greece

0,0 km fra centrum

Onoma Hotel

Onoma Hotel

Monastiriou 24, Thessaloniki, Greece

0,6 km fra centrum

Four Seasons Hotel

Four Seasons Hotel

Main Street, Thessaloniki, Greece

16,5 km fra centrum

Imperial Palace Classical Hotel Thessaloniki

Imperial Palace Classical Hotel Thessaloniki

13 Antigonidon, Thessaloniki, Greece

0,2 km fra centrum

Colors Urban Hotel Thessaloniki

Colors Urban Hotel Thessaloniki

13 Tsimiski Street, Thessaloniki, Greece

0,5 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Thessaloniki – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Thessaloniki, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Thessaloniki, Grækenland i april?

Biludlejning i Thessaloniki for en weekend i april fås helt ned til 148 kr.. Gennemsnitsprisen er 181 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Thessaloniki i april fandt en gennemsnitspris på 116 kr.. De fandt priser helt ned til 27 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Thessaloniki, Grækenland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Thessaloniki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Ok Mobility og Record Go, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Thessaloniki i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 20 °C og nedbør på 44 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Thessaloniki er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Thessaloniki koster 907 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Thessaloniki, Grækenland?

Thessalonikis hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Thessaloniki er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen T-Cross in Thessaloniki?

Hvordan er vejret i Thessaloniki, Grækenland i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Thessaloniki i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 10 °C og ca. 41 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Thessaloniki om vejret i resten af Central Macedonia?

Dem, der gerne vil leje bil i Thessaloniki til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Central Macedonia i marts måned normalt er ca. 10 °C med 41 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Thessaloniki?

Priser for biler i Thessaloniki opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Thessaloniki?

Antallet af udbydere for biler i Thessaloniki er 136 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Thessaloniki?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Thessaloniki. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Thessaloniki?

Alle førere, der lejer en bil i Thessaloniki, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Thessaloniki?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Thessaloniki, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Thessaloniki?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Thessaloniki på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Thessaloniki med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Thessaloniki med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Thessaloniki på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Thessaloniki.

Kan jeg finde billeje i Thessaloniki, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Thessaloniki.

Kan jeg søge efter billeje i Thessaloniki med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Thessaloniki på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Thessaloniki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Thessaloniki

Populære typer af udlejningsbiler i Thessaloniki


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo