Billeje i Thessaloniki, Central Macedonia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Thessaloniki, Central Macedonia

Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
11. aug. — 18. aug.
Samme aflevering
Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
tor. 11.8
Middag
tor. 18.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Thessaloniki, Central Macedonia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Thessaloniki, Central Macedonia
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

57 kr./dag

13 aug. - 26 aug.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

35 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

55 kr./dag

13 aug. - 26 aug.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

86 kr./dag

13 aug. - 26 aug.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

56 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

58 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

55 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Mazda CX-3

Vigtige oplysninger om billeje i Thessaloniki

Hvis du lejer en bil i Thessaloniki og ønsker at køre den over grænsen til fx Bulgarien eller det nordlige Makedonien, er dette muligt. Det skal dog aftales med udlejningsfirmaet i Thessaloniki først. Når du krydser internationale grænser, kan dette ofte betyde længere køreture. Derfor bør du også være opmærksom på, om din lejebil har et begrænset kilometertal samt eventuelle gebyrer ved grænserne. Hvis du vælger at rejse i flere lande, skal du også huske at få information om eventuelle indrejsekrav i de forskellige lande, da disse kan variere.

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Thessaloniki uden et kreditkort. Du finder de bedste tilbud på lejebiler i Thessaloniki online, og da disse ofte skal bekræftes med dit kreditkort, er det ikke altid muligt at benytte disse uden. Dit kreditkort bliver også brugt til at reserverer et depositum samt sikre betaling hos udlejningsselskaberne. Ønsker du derfor at leje en bil kontant i Thessaloniki, bør du kontakte biludlejningsselskaberne direkte. Når du lejer en bil uden kreditkort, vil du ofte skulle betale et større depositum eller for hele perioden ved udlejning. Ønsker du at aflevere din bil hos en anden filial, end den du afhentede din lejebil hos, er det ikke altid muligt at leje din bil uden kreditkort. Hvis du laver en aftale om leje af en bil i Thessaloniki, bør du bede om en bookingbekræftelse, så du kan være sikker på, at der står en bil og venter på dig.

Thessaloniki er kendt for at være svær at navigere i som turist eller besøgende. Derfor bør du indstille dig på at bruge lidt tid på tilvænning i de nye omgivelser. Byen har mange smalle veje med kørsel i begge retninger, så det kræver ekstra opmærksomhed fra dig som bilist. Der er også mange scootere i byen, der kører ind og ud mellem bilerne. Vejene i byen er smalle, så du bør også være ekstra opmærksom på de parkerede biler, da der ikke altid er plads til din bil og en åben bildør. Når du lejer en bil i Thessaloniki, er det sikkert fordi, at du ønsker at tage på opdagelse i de omkringliggende bjerge og mere afsidesliggende byer. Her er det vigtigt, at du manøvrer langsomt frem, især når du når til de smalle veje op ad og i bjergene. I Grækenland er det lovpligtigt, at alle i bilen er fastspændt under kørslen. Hvis du kører med børn, kan du spørge dit biludlejningsfirma i Thessaloniki, om de har et børne- eller babysæder til bilen. Børn under ti år skal sidde på bagsædet og være fastspændt.

Der er mange muligheder for at leje en bil i Thessaloniki. Når du har funder det bedste match, er der et par dokumenter, som du skal have med dig ved afhentning. Du skal være i besiddelse af et gyldigt internationalt kørekort. Derudover skal du have et gyldigt pas samt et kreditkort. Det er vigtigt, at det samme navn fremgår af alle dokumenterne. Har du skiftet navn, skal du derfor have fornyet din identifikation, så begge dele stemmer. For at undgå ekstra ventetid, er det smart at have din bookingbekræftelse med dig ved afhentning af din lejebil i Thessaloniki. Du får ved afhentning udleveret forsikringsdokumenter på bilen. Du bør under hele lejetiden have dem samt din identifikation i bilen.


Find billig billeje i Thessaloniki, Central Macedonia

Find den lejebil i Thessaloniki, der passer til dine behov

Biler i Lille

78 kr. - 457 kr.

Alle biltyper

83 kr. - 645 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Thessaloniki, Grækenland er 172 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Thessaloniki, Grækenland er i december. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Thessaloniki.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Thessaloniki, Grækenland er 286 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Thessaloniki, Grækenland er i december. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Thessaloniki. I Thessaloniki kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Thessaloniki.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

13 aug. - 26 aug.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

6 sep. - 8 sep.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Thessaloniki

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Thessaloniki, Central Macedonia
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,1
9 kontorer
7 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Thessaloniki

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Thessaloniki

Det mest populære bureau

AbbyCar Car Rentals

Populære biltyper

Mini, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

314 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Thessaloniki, der er fundet på momondo i denne måned, er AbbyCar Car Rentals. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alma Car Hire og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Thessaloniki i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Thessaloniki er 314 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 382 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Thessaloniki i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Thessaloniki

Herunder vises de mest populære hoteller i Thessaloniki

Kørsel i lejebil i Thessaloniki – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Thessaloniki, så du er klar til næste rejse.

Daglige priser fra Drive SA er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 310 kr./dag når du lejer en bil i Thessaloniki. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Thessaloniki er 147 kr./dag.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Thessaloniki tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Payless og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Med gennemsnitlige temperaturer på 16 °C og nedbør på 41 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i september måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Thessaloniki er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Thessaloniki koster 503 kr./dag i gennemsnit.

Avis har flest udlejningssteder i Thessaloniki, Grækenland med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 294 kr./dag.

Thessalonikis hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Thessaloniki er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Thessaloniki i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Dem, der gerne vil leje bil i Thessaloniki til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Central Macedonia i august måned normalt er ca. 26 °C med 20 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Thessaloniki

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Thessaloniki

Populære udlejningsbiler i Thessaloniki

Lej en af disse populære biltyper i Thessaloniki

Kom i gang med at planlægge din rejse til Thessaloniki


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Thessaloniki, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Thessaloniki på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Thessaloniki med gratis afbestillig.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Thessaloniki.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Thessaloniki.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Thessaloniki på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.