Billeje i Central Macedonia

Leder du efter billig biludlejning i Central Macedonia? Så søg her!

Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Thessaloniki, Central Macedonia, Grækenland
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Central Macedonia

Find den lejebil i Central Macedonia, der passer til dine behov

Biler i Lille

49 kr. - 430 kr.

Alle biltyper

78 kr. - 580 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Central Macedonia er 160 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Central Macedonia er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 49 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Central Macedonia. I Central Macedonia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Central Macedonia er 271 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Central Macedonia er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Central Macedonia. I Central Macedonia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Central Macedonia er 173 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Central Macedonia er i november. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Central Macedonia. I Central Macedonia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Central Macedonia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Central Macedonia

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

7,9

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,5

diRENT

14 kontorer

Wheels 2 Go

12 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

9 kontorer

keddy by Europcar

7 kontorer

Autounion Car Rental

6 kontorer

Avis

6 kontorer

BlueRent A Car Thessaloniki

6 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Central Macedonia

Herunder vises de mest populære hoteller i Central Macedonia

Billeje i Central Macedonia

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Central Macedonia, så du er klar til næste rejse.

Sixt anses for at være det bedste biludlejningsfirma i Central Macedonia i henhold til vores data. 45 anmeldelser har givet dem en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 8,0 ud af 10. De har også 5 udlejningssteder i Central Macedonia, bl.a. på populære destinationer som Thessaloniki.

De fleste momondo-brugere lejer bil i 7 dage i Central Macedonia. Billeje i 7 dage koster i gennemsnit 197 kr./dag. Hvis du beslutter at blive og leje en bil i Central Macedonia i 1 uge, så vil priserne ligge på omkring 1.376 kr., og mange af vores brugere vælger ofte weekendleje, som koster i alt 554 kr. i gennemsnit. Hvis du skal på et længere roadtrip, kan du også leje bil i en måned i Central Macedonia til en samlet pris på omkring 9.301 kr..


Biludlejning i populære byer i Central Macedonia

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Central Macedonia

Biludlejning i populære lufthavne i Central Macedonia

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Central Macedonia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Central Macedonia


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Central Macedonia, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Central Macedonia på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Central Macedonia, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Central Macedonia.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Central Macedonia på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Central Macedonia.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.