Lej en bil i Kayseri, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kayseri, Tyrkiet

Kayseri, Tyrkiet
8. aug — 15. aug
Samme aflevering
Kayseri, Tyrkiet
søn 8.8
Middag
søn 15.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Kayseri, Tyrkiet

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

105 kr. - 228 kr.

Alle biltyper

108 kr. - 401 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kayseri, Tyrkiet, er 102 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kayseri, Tyrkiet, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kayseri. I Kayseri kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kayseri.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kayseri, Tyrkiet, er 147 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kayseri, Tyrkiet, er i oktober. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kayseri. I Kayseri kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kayseri.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Garenta

210 kr./dag

21 aug – 31 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

222 kr./dag

21 aug – 31 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avec Car Rental

225 kr./dag

21 aug – 31 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Kayseri

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kayseri, Tyrkiet
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,6

Comfort

6,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

5,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

4,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

4,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Kayseri, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kayseris biludlejningsdisk

Biludlejning i Kayseri

Vi har foretaget 109 søgninger på biludlejning i Kayseri denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kayseri for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Avis, og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Kayseri som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Kayseri. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kayseri har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 151 kr./dag når du lejer en bil i Kayseri. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Kayseri er 141 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kayseri, Tyrkiet biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Kayseri opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Kayseri så som Hertz, Windycar og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Kayseri i september måned?

Leje af en standardbil i Kayseri i september måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 12 °C og nedbør omkring 20 mm i september, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Kayseri koster 318 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kayseri har flest biludlejningssteder?

ESSENCE CAR RENTAL er meget populært i Kayseri, Tyrkiet, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Kayseri, Tyrkiet by, og du kan forvente at betale omkring 185 kr./dag for din udlejningsbil i Kayseri, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kayseri, Tyrkiet?

Kayseris hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kayseri er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Kayseri, Tyrkiet i august?

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Kayseri 21 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kayseri.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

I betragtning af, at temperaturerne i Kayseri typisk er høje i løbet af august, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Kayseri om vejret i resten af Kayseri-provinsen?

Klimaet i Kayseri-provinsen i august er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 0 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kayseri til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Tyrkiet

Se vores biludlejningstilbud i byer som Istanbul, Antalya og Izmir i Tyrkiet

Biludlejning i lufthavne i Kayseri

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Kayseri

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kayseri