Billeje i Kayseri, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kayseri, Tyrkiet

Kayseri, Tyrkiet
23. apr — 30. apr
Samme aflevering
Kayseri, Tyrkiet
fre 23.4
Middag
fre 30.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Kayseri

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kayseri, Tyrkiet
Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Kayseri, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kayseris biludlejningsdisk

Biludlejning i Kayseri

Vi har foretaget 109 søgninger på biludlejning i Kayseri denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kayseri for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Kayseri som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Kayseri. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kayseri har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 150 kr./dag når du lejer en bil i Kayseri. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Kayseri er 140 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kayseri, Tyrkiet biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Kayseri opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Kayseri så som Alamo, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kayseri har flest biludlejningssteder?

CIRCULAR er meget populært i Kayseri, Tyrkiet, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 4 biludlejningssteder i Kayseri, Tyrkiet by, og du kan forvente at betale omkring 390 kr./dag for din udlejningsbil i Kayseri, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kayseri, Tyrkiet?

Kayseris hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kayseri er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Kayseri, Tyrkiet i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Kayseri 10 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kayseri.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Kayseri i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Kayseri. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Kayseri plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Ford Fiesta og Fiat Panda.

Minder vejret i Kayseri om vejret i resten af Kayseri-provinsen?

Klimaet i Kayseri-provinsen i april er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kayseri til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Kayseri

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Kayseri

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kayseri