Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Kayseri, Kayseri-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kayseri, Kayseri-provinsen

Kayseri, Tyrkiet
25. Apr — 2. May
Kayseri, Tyrkiet
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Kayseri, Kayseri-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Kayseri, Kayseri-provinsen
Economy147 kr./dag
Lille mellemklasse179 kr./dag
Stor mellemklasse505 kr./dag
Lille varevogn214 kr./dag
Varevogn til passagerer397 kr./dag
Middel stationcar207 kr./dag
Kompakt SUV262 kr./dag
Mellemstor SUV330 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Kayseri, Kayseri-provinsen

Find den lejebil i Kayseri, der passer til dine behov

Lille biler

106 kr. - 331 kr.

Alle biltyper

150 kr. - 681 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Kayseri, Tyrkiet er 183 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Kayseri, Tyrkiet er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kayseri. I Kayseri kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Kayseri.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Kayseri, Tyrkiet er 254 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Kayseri, Tyrkiet er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kayseri. I Kayseri kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Kayseri.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Kayseri, Tyrkiet er 514 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Kayseri, Tyrkiet er i december. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 48% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kayseri. I Kayseri kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kayseri, Tyrkiet er 245 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kayseri, Tyrkiet er i maj. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 196 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kayseri. I Kayseri kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kayseri.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

147 kr./dag

14 May - 23 May
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

179 kr./dag

14 May - 23 May
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

182 kr./dag

14 May - 23 May
Volkswagen Polo

Information om og trends inden for biludlejning i Kayseri

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kayseri

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kayseri?

De billigste udlejningsbiler i Kayseri kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 103 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kayseri er 234 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kayseri?

Leje af Renault Clio og Hyundai i20 in Kayseri er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Renault Clio in Kayseri kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 210 kr./dag og kan gå helt ned til 109 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i20 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 207 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 109 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Kayseri

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kayseri, Kayseri-provinsen

ADDCAR RENTAL

2 kontorer

CIRCULAR

4 kontorer

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

4,0

Global Rent A Car

5 kontorer

Nissa Car Rental

4 kontorer

Nokta Rent A Car

4 kontorer

Eren Rent

3 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Kayseri

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kayseri

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Compact, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

177 kr.

Den mest populære model

Class Compact SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Kayseri, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Nissa Car Rental og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kayseri i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Kayseri er 177 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 275 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kayseri i de seneste 7 dage er Class Compact SUV. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate Wagon som alternativ.

Kørsel i lejebil i Kayseri – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kayseri, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kayseri, Tyrkiet biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Kayseri opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Kayseri så som ESSENCE CAR RENTAL , GREEN MOTION og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kayseri, Tyrkiet?

Kayseris hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kayseri er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Peugeot 2008 in Kayseri?

Hvordan er vejret i Kayseri, Tyrkiet i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Kayseri 10 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kayseri.

Minder vejret i Kayseri om vejret i resten af Kayseri-provinsen?

Klimaet i Kayseri-provinsen i april er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kayseri til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kayseri?

Priser for biler i Kayseri blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kayseri?

Der er 110 udbydere for biler i Kayseri fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kayseri?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Kayseri. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kayseri?

For at leje en bil i Kayseri, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kayseri?

Hvis du booker billeje i Kayseri via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kayseri?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Kayseri. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Kayseri med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Kayseri, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kayseri på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Kayseri.

Kan jeg finde billeje i Kayseri, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Kayseri.

Kan jeg søge efter billeje i Kayseri med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Kayseri med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kayseri på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Kayseri

Populære typer af udlejningsbiler i Kayseri