Billeje i Kayseri

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kayseri

Kayseri, Turquía
26. jan — 2. feb
Samme aflevering
Kayseri, Turquía
tir 26.1
Middag
tir 2.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Kayseri

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kayseri
Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Kayseri til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kayseris biludlejningsdisk

Biludlejning i Kayseri

Vi har foretaget 109 søgninger på biludlejning i Kayseri denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kayseri for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Kayseri som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Kayseri. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kayseri har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 149 kr./dag når du lejer en bil i Kayseri. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Kayseri er 139 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kayseri biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Kayseri opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Kayseri så som Alamo, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Kayseri i februar måned?

Leje af en standardbil i Kayseri i februar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 5 °C og nedbør omkring 30 mm i februar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Kayseri koster 312 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kayseri har flest biludlejningssteder?

CIRCULAR er meget populært i Kayseri, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 4 biludlejningssteder i Kayseri by, og du kan forvente at betale omkring 387 kr./dag for din udlejningsbil i Kayseri.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kayseri?

Kayseris hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kayseri er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Kayseri, Tyrkiet i januar?

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Kayseri -2 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kayseri.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

I januar måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Kayseri. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Kayseri om vejret i resten af Kayseri-provinsen?

Klimaet i Kayseri-provinsen i januar er normalt -2 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kayseri til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kayseri

  • Få den seneste informatiom om fly til Kayseri

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Kayseri
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Kayseris mest populære områder

    Find hoteller in Kayseri