Udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car i Kayseri

Find og sammenlign gode tilbud på Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Kayseri

Kayseri, Tyrkiet
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Kayseri, Tyrkiet
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Kayseri Nokta Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nokta Rent A Car biludlejningssteder i Kayseri, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nokta Rent A Car

4 kontorer

Information om Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Kayseri

Nokta Rent A Car ønsker at deres kunder og personale i Kayseri skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nokta Rent A Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kayseri. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Nokta Rent A Car har 1 lokation i Lufthavn: Kayseri. Du vil finde Nokta Rent A Car beliggende på Kayseri airport.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Nokta Rent A Car i Kayseri i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car 167 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 167 kr. per dag i januar.

Der er 4 biludlejningslokationer i Kayseri som Nokta Rent A Car ejer. Deres Kayseri airport, Kayseri lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 96% af de brugere der lejede en bil fraNokta Rent A Car i Kayseri valgt at hente den på Kayseri airport.