Find billige flybilletter til Kayseri

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kayseri. De nuværende restriktioner til Kayseri er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kayseri

Find de billigste fly til disse Kayseri-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kayseri

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kayseri

København (CPH) til Kayseri (ASR)

Fly til Kayseri ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kayseri, hvor den gennemsnitlige pris er 1.936 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNmarts25% billigereAt flyve fra København til Kayseri ​​koster i gennemsnit blot 1.447 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 2.932 kr. at flyve til Kayseri ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNjuli625% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kayseri fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kayseri?

De fleste danske turister forbinder Tyrkiet med badebyer som Alanya, Marmaris og Bodrum eller den multikulturelle storby Istanbul. Landet gemmer på endnu flere skatte, som du eksempelvis kan opleve ved at rejse med fly til Kayseri. Byen ligger i den centrale del af Tyrkiet og er en kulturby med flere historiske attraktioner. Mange foretrækker at rejse med fly til Kayseri om foråret, hvor vejret er lunt og mildt og gør sig perfekt til en storbyferie. Om sommeren er byen stegende hed, men om vinteren kan du til gengæld stå på ski i de sneklædte bjerge tæt på byen.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kayseri?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kayseri, lå på 242 kr./pr. person fra Antalya, hvilket er 75% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kayseri. Hvis du vil finde de billigste priser til Kayseri fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kayseri?

  Den billigste måned at flyve til Kayseri fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.447 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kayseri med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.504 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kayseri?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 20 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kayseri. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.936 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.485 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kayseri på?

  Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Kayseri fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 2.333 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Kayseri på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.702 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kayseri?

  Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Kayseri på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kayseri om morgenen helt ned til 2.413 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.859 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kayseri?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kayseri. Hvis du har planer om at flyve til Kayseri, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Nevşehir (83 km fra Kayseri centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kayseri på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Kayseri er normalt Lufthavn: Nevşehir med en gennemsnitspris på 970 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kayseri?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Kayseri. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Kayseri nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Kayseri

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kayseri fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH11:40København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
ASR20:10Kayseri
19. sep.
ASR01:10Kayseri
7t. 35min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.485 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
25. aug.
CPH05:50København Kastrup
10t. 40min.
2 stop
ASR16:30Kayseri
1. sep.
ASR18:00Kayseri
26t. 55min.
2 stop
CPH20:55København Kastrup
1.951 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
3. dec.
CPH06:45København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
ASR19:20Kayseri
5. dec.
ASR07:35Kayseri
6t. 30min.
1 stop
CPH14:05København Kastrup
2.555 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH08:55København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
ASR16:30Kayseri
10. okt.
ASR02:00Kayseri
15t. 35min.
3 stop
CPH17:35København Kastrup
1.523 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. aug.
CPH05:50København Kastrup
23t. 20min.
1 stop
ASR05:10Kayseri
1. sep.
ASR18:40Kayseri
14t. 05min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.548 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH08:55København Kastrup
20t. 30min.
1 stop
ASR05:25Kayseri
10. okt.
ASR10:45Kayseri
23t. 25min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
1.605 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kayseri

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kayseri, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines og SunExpress
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH04:50København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
ASR16:35Kayseri
Pegasus Airlines
13. aug.
CPH15:55København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
ASR02:55Kayseri
SunExpress
12. aug.
CPH21:00København Kastrup
20t. 00min.
1 stop
ASR17:00Kayseri

Hvilke flyselskaber flyver til Kayseri?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kayseri

Du har flere valgmuligheder, når turen går med fly til Kayseri. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som Turkish Airlines, Pegasus Airlines eller SAS. Der er også gode chancer for billige flybilletter til Kayseri med lavprisselskaber som Norwegian og Ryanair. Hos lavprisselskaberne er check-in bagage og frit sædevalg som regel ikke inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Kayseri?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder direkte flybilletter til Kayseri. Du kan i stedet vælge blandt mange rejser med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kayseri?

Den hurtigste flyafgang fra enten København eller Billund tager ca. 6 t og 50 min med et enkelt stop på turen i eksempelvis Istanbul.


Lufthavne i nærheden af Kayseri

Neden for finder du alle lufthavne i Kayseri samt deres afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus fra selskabet Havas direkte fra Kayseri Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 25 min og koster ca. 10 TRY (ca. 11 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi til en pris af ca. 45 TRY (ca. 51 DKK).


Populære fly til Kayseri

Find dine flybilletter til Kayseri blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kayseri
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris1.485 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Kayseri?

Du kommer nemmest rundt i Kayseri til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Du vil få brug for sporvognsnettet kaldet KayseRay, der kører i centrum fra kl. 06:00 til kl. 02:00. En enkeltbillet koster ca. 1.85 TRY (ca. to DKK).


Kan man rejse til Kayseri uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Tyrkiet i op til 90 dage. Du skal vise pas ved ankomst i lufthavnen, og passet skal være gyldigt i minimum 150 dage fra den dag, du rejser ind i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kayseri


Tips og gode råd til Kayseri

Hvad skal man se i Kayseri?

I Kayseri findes der seværdigheder af forskellig art. Moskéen Hunat Hatun Camii er en af byens attraktive bygninger, og den kan dateres helt tilbage til Seldsjukker-dynastiet. Kayseri Slot er også værd at besøge, da det er flere tusinde år gammelt og byder på hele 18 tårne. Kayseri Klokketårn er en tredje historisk bygning, som ligeledes er et af vartegnene for byen. Fra tårnet er der en smuk udsigt til bjergene i baggrunden.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan uden problemer rejse med børn til Kayseri. Det er populært blandt børnefamilier at rejse på skiferie med ophold ved bjerget Mount Erciyes, der ligger nær byen. Vandfaldene ved Karpuzbasi er også et oplagt mål til en familieudflugt.

Skal man købe rejseforsikring?

Hvis du er uheldig at blive syg på din ferie, kan du undgå dyre lægeregninger ved at investere i en rejseforsikring. Den kan skræddersys dine behov, og du kan naturligvis supplere med forskellige tillægsdækninger.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales ikke at drikke vand fra hanen i Kayseri.

Giver man drikkepenge i Kayseri?

I Tyrkiet giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene Forum Kayseri og Kayseri Park Alisveris Merkezi byder på mange spændende butikker. I området Bunyan kan du desuden se masser af håndlavede tæpper, som Kayseri er så berømt for. (Priser checket: 30/04/2019).