Find billige flybilletter til Kayseri

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Kayseri (ASR)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kayseri. De nuværende restriktioner til Kayseri er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kayseri

Find de billigste fly til disse Kayseri-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kayseri

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kayseri

København (CPH) til Kayseri (ASR)

Fly til Kayseri ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kayseri, hvor den gennemsnitlige pris er 1.910 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNmarts25% billigereAt flyve fra København til Kayseri ​​koster i gennemsnit blot 1.428 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 2.894 kr. at flyve til Kayseri ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNjuli625% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kayseri fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kayseri?

De fleste danske turister forbinder Tyrkiet med badebyer som Alanya, Marmaris og Bodrum eller den multikulturelle storby Istanbul. Landet gemmer på endnu flere skatte, som du eksempelvis kan opleve ved at rejse med fly til Kayseri. Byen ligger i den centrale del af Tyrkiet og er en kulturby med flere historiske attraktioner. Mange foretrækker at rejse med fly til Kayseri om foråret, hvor vejret er lunt og mildt og gør sig perfekt til en storbyferie. Om sommeren er byen stegende hed, men om vinteren kan du til gengæld stå på ski i de sneklædte bjerge tæt på byen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Kayseri?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kayseri, lå på 239 kr./pr. person fra Antalya, hvilket er 75% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kayseri. Hvis du vil finde de billigste priser til Kayseri fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kayseri?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Kayseri på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.428 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Kayseri i marts, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.484 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kayseri?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Kayseri er 20 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.910 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.329 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kayseri på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Kayseri er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 2.302 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Kayseri er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.666 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kayseri?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kayseri på er om morgenen. Fly fra Danmark til Kayseri på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.382 kr.. Fly til Kayseri koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 2.821 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kayseri?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kayseri. Hvis du har planer om at flyve til Kayseri, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Nevşehir (83 km fra Kayseri centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Kayseri på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Kayseri er normalt Lufthavn: Nevşehir med en gennemsnitspris på 957 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kayseri?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Kayseri. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Kayseri nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Kayseri

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kayseri fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
1. jun.
05:40København Kastrup
14t. 35min.
3 stop
20:15Kayseri
6. jun.
01:30Kayseri
7t. 25min.
1 stop
08:55København Kastrup
1.521 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jun.
05:40København Kastrup
14t. 35min.
3 stop
20:15Kayseri
6. jun.
18:30Kayseri
20t. 50min.
2 stop
15:20København Kastrup
1.608 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jun.
16:15København Kastrup
28t. 05min.
1 stop
20:20Kayseri
6. jun.
01:30Kayseri
7t. 25min.
1 stop
08:55København Kastrup
1.596 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jun.
10:20København Kastrup
30t. 10min.
2 stop
16:30Kayseri
6. jun.
03:45Kayseri
8t. 05min.
1 stop
11:50København Kastrup
1.329 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Kayseri?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Kayseri

Du har flere valgmuligheder, når turen går med fly til Kayseri. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som Turkish Airlines, Pegasus Airlines eller SAS. Der er også gode chancer for billige flybilletter til Kayseri med lavprisselskaber som Norwegian og Ryanair. Hos lavprisselskaberne er check-in bagage og frit sædevalg som regel ikke inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Kayseri?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder direkte flybilletter til Kayseri. Du kan i stedet vælge blandt mange rejser med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kayseri?

Den hurtigste flyafgang fra enten København eller Billund tager ca. 6 t og 50 min med et enkelt stop på turen i eksempelvis Istanbul.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Kayseri samt afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus fra selskabet Havas direkte fra Kayseri Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 25 min og koster ca. 10 TRY (ca. 11 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi til en pris af ca. 45 TRY (ca. 51 DKK).


Populære fly til Kayseri

Find dine flybilletter til Kayseri blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kayseri
Korteste rejsetid
25t. 35min.
Laveste pris
1.329 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Kayseri?

Du kommer nemmest rundt i Kayseri til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Du vil få brug for sporvognsnettet kaldet KayseRay, der kører i centrum fra kl. 06:00 til kl. 02:00. En enkeltbillet koster ca. 1.85 TRY (ca. to DKK).


Kan man rejse til Kayseri uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Tyrkiet i op til 90 dage. Du skal vise pas ved ankomst i lufthavnen, og passet skal være gyldigt i minimum 150 dage fra den dag, du rejser ind i landet.


Tips og gode råd til Kayseri

Hvad skal man se i Kayseri?

I Kayseri findes der seværdigheder af forskellig art. Moskéen Hunat Hatun Camii er en af byens attraktive bygninger, og den kan dateres helt tilbage til Seldsjukker-dynastiet. Kayseri Slot er også værd at besøge, da det er flere tusinde år gammelt og byder på hele 18 tårne. Kayseri Klokketårn er en tredje historisk bygning, som ligeledes er et af vartegnene for byen. Fra tårnet er der en smuk udsigt til bjergene i baggrunden.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan uden problemer rejse med børn til Kayseri. Det er populært blandt børnefamilier at rejse på skiferie med ophold ved bjerget Mount Erciyes, der ligger nær byen. Vandfaldene ved Karpuzbasi er også et oplagt mål til en familieudflugt.

Skal man købe rejseforsikring?

Hvis du er uheldig at blive syg på din ferie, kan du undgå dyre lægeregninger ved at investere i en rejseforsikring. Den kan skræddersys dine behov, og du kan naturligvis supplere med forskellige tillægsdækninger.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales ikke at drikke vand fra hanen i Kayseri.

Giver man drikkepenge i Kayseri?

I Tyrkiet giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene Forum Kayseri og Kayseri Park Alisveris Merkezi byder på mange spændende butikker. I området Bunyan kan du desuden se masser af håndlavede tæpper, som Kayseri er så berømt for. (Priser checket: 30/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class