Find billige fly til Kayseri fra 633 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kayseri

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kayseri

Bedste pris på enkeltbillet

633 kr.

Bedste pris på returbillet

1.239 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 55min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kayseri fra Danmark i de seneste 72 timer er 633 kr. (København Kastrup til Kayseri).
Den bedste pris på en returbillet til Kayseri fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.239 kr. (København Kastrup til Kayseri).
Det hurtigste fly til Kayseri fra Danmark tager 5t. 55min. (København Kastrup til Kayseri).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Kayseri, herunder Lufthansa, Turkish Airlines og AnadoluJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Kayseri

Få indsigter om din flyrejse til Kayseri, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kayseri?

Den billigste måned at flyve til Kayseri fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.668 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kayseri med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.750 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kayseri på?

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Kayseri fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 2.144 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Kayseri på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.323 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kayseri?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Kayseri på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kayseri om morgenen helt ned til 2.349 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.468 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kayseri?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Kayseri afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Kayseri (den mest populære lufthavn i Kayseri), så tager det 7t. 30min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Kayseri, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kayseri?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 48 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kayseri. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.217 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kayseri

Find de billigste fly til disse Kayseri-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kayseri

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kayseri

København (CPH) til Kayseri (ASR)

Fly til Kayseri ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kayseri, hvor den gennemsnitlige pris er 2.217 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNmarts25% billigereAt flyve fra København til Kayseri ​​koster i gennemsnit blot 1.668 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNjuli65% dyrereDet koster cirka 3.670 kr. at flyve til Kayseri ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAYSERI FRA KØBENHAVNjuli433% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kayseri fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kayseri

De fleste danske turister forbinder Tyrkiet med badebyer som Alanya, Marmaris og Bodrum eller den multikulturelle storby Istanbul. Landet gemmer på endnu flere skatte, som du eksempelvis kan opleve ved at rejse med fly til Kayseri. Byen ligger i den centrale del af Tyrkiet og er en kulturby med flere historiske attraktioner. Mange foretrækker at rejse med fly til Kayseri om foråret, hvor vejret er lunt og mildt og gør sig perfekt til en storbyferie. Om sommeren er byen stegende hed, men om vinteren kan du til gengæld stå på ski i de sneklædte bjerge tæt på byen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Kayseri?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kayseri, lå på 308 kr./pr. person fra Istanbul, hvilket er 61% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kayseri. Hvis du vil finde de billigste priser til Kayseri fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kayseri?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kayseri. Hvis du har planer om at flyve til Kayseri, kan du overveje at booke flyrejse til Nevsehir Lufthavn (83 km fra Kayseri centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Kayseri på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Kayseri er normalt Nevsehir Lufthavn med en gennemsnitspris på 799 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kayseri Lufthavn?

Priser for fly til Kayseri Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kayseri Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Kayseri Lufthavn er 7 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kayseri Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kayseri Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kayseri Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kayseri Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kayseri Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Kayseri

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kayseri fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
6. feb.
CPH15:15København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
ASR01:10Kayseri
10. feb.
ASR21:55Kayseri
14t. 10min.
1 stop
CPH10:05København Kastrup
1.239 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. feb.
CPH15:15København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
ASR01:10Kayseri
10. feb.
ASR09:10Kayseri
14t. 30min.
2 stop
CPH21:40København Kastrup
1.730 kr.
Find lignende
AnadoluJet
30. mar.
CPH15:40København Kastrup
14t. 55min.
1 stop
ASR08:35Kayseri
7. apr.
ASR21:30Kayseri
15t. 15min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
1.757 kr.
Find lignende
AnadoluJet
29. mar.
CPH15:40København Kastrup
14t. 50min.
1 stop
ASR08:30Kayseri
6. apr.
ASR21:30Kayseri
15t. 25min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
1.818 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. feb.
CPH15:15København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
ASR01:10Kayseri
9. feb.
ASR04:25Kayseri
7t. 35min.
1 stop
CPH10:00København Kastrup
2.302 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. mar.
CPH15:40København Kastrup
5t. 20min.
1 stop
ASR23:00Kayseri
7. apr.
ASR05:50Kayseri
14t. 00min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
2.499 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kayseri

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kayseri, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet og Pegasus Airlines
AnadoluJet
23. jan.
CPH14:45København Kastrup
27t. 40min.
1 stop
ASR20:25Kayseri
Pegasus Airlines
23. jan.
CPH15:15København Kastrup
14t. 30min.
1 stop
ASR07:45Kayseri
Pegasus Airlines
2. mar.
CPH11:05København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
ASR19:05Kayseri

Hvordan rejser jeg rundt i Kayseri

Du kommer nemmest rundt i Kayseri til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Du vil få brug for sporvognsnettet kaldet KayseRay, der kører i centrum fra kl. 06:00 til kl. 02:00. En enkeltbillet koster ca. 1.85 TRY (ca. to DKK).


Visumkrav for Kayseri

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Tyrkiet i op til 90 dage. Du skal vise pas ved ankomst i lufthavnen, og passet skal være gyldigt i minimum 150 dage fra den dag, du rejser ind i landet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kayseri

Hvad skal man se i Kayseri?

I Kayseri findes der seværdigheder af forskellig art. Moskéen Hunat Hatun Camii er en af byens attraktive bygninger, og den kan dateres helt tilbage til Seldsjukker-dynastiet. Kayseri Slot er også værd at besøge, da det er flere tusinde år gammelt og byder på hele 18 tårne. Kayseri Klokketårn er en tredje historisk bygning, som ligeledes er et af vartegnene for byen. Fra tårnet er der en smuk udsigt til bjergene i baggrunden.

Skal man købe rejseforsikring?

Hvis du er uheldig at blive syg på din ferie, kan du undgå dyre lægeregninger ved at investere i en rejseforsikring. Den kan skræddersys dine behov, og du kan naturligvis supplere med forskellige tillægsdækninger.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales ikke at drikke vand fra hanen i Kayseri.

Giver man drikkepenge i Kayseri?

I Tyrkiet giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene Forum Kayseri og Kayseri Park Alisveris Merkezi byder på mange spændende butikker. I området Bunyan kan du desuden se masser af håndlavede tæpper, som Kayseri er så berømt for.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kayseri?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kayseri. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Kayseri med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kayseri, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kayseri?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Kayseri. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kayseri lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Kayseri og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kayseri på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.