Find billige flybilletter til Malatya

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 10.12
fre. 17.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Malatya.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Malatya

Find de billigste fly til disse Malatya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Malatya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Malatya

København (CPH) til Elazığ (EZS)

Fly til Malatya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Elazığ, hvor den gennemsnitlige pris er 2.468 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MALATYA FRA KØBENHAVNjanuar20% billigereAt flyve fra København til Malatya ​​koster i gennemsnit blot 1.826 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MALATYA FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 3.705 kr. at flyve til Malatya ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MALATYA FRA KØBENHAVNfebruar773% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Malatya fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Malatya?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Malatya?

  1.637 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Malatya. Dette fly er fra København og er 25% billigere end de fleste andre flyrejser til Malatya. Hvis du vil finde den billigste pris til Malatya fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Malatya?

  Den billigste måned at flyve til Malatya fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.826 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Malatya fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Malatya i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.971 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Malatya?

  Lufthavn: Adıyaman, Lufthavn: Elazığ, Lufthavn: Sanliurfa GAP Intl eller Lufthavn: Kahramanmaraş kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Malatya.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Malatya på?

  Med en gennemsnitspris på 1.514 kr. pr. person er Lufthavn: Elazığ den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Malatya. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Malatya Erhac fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Malatya Erhac

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Malatya Erhac.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Malatya Erhac.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Malatya Erhac.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Malatya Erhac?

Hjemrejse til Danmark fra Malatya Erhac

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Malatya Erhac skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Malatya Erhac er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Malatya nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Malatya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Malatya
 • Hvilke flyselskaber flyver til Malatya?

  På rejser til Malatya fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Turkish Airlines eller Pegasus Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malatya