Find billige fly til Aruba

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Aruba.
Se nuværende rejserestriktioner for Aruba

De billigste fly til byer i Aruba

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Aruba fra Danmark
Oranjestad
Oranjestad

Brugbar information om dit fly til Aruba

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Aruba
  • Hvad er det billigste fly til Aruba?

    Hvis du leder efter flybilletter til Aruba billigere, så søg efter flyselsskaber som Aruba Airlines, JetBlue og British Airways med priser der starter på henholdsvis 1.095 kr., 1.187 kr. og 1.249 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Aruba?

Indrejserestriktioner

Aruba har åbnet sine grænser for rejsende fra Europa, Canada, USA og de fleste caribiske lande. Rejsende og personer med bopæl i Argentina, Belize, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Fransk Guyana, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay eller Venezuela må ikke rejse ind. Rejsende fra USA med en høj forekomst af COVID-19-tilfælde vil kun få adgang, hvis de kan fremvise et negativt testresultat inden rejsen til Aruba. De vil ikke have mulighed for at blive testet ved ankomsten. Dette gælder for indbyggere i følgende USA: Alabama, Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Mississippi, Nevada, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Wisconsin, og Wyoming.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har fremlagt en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-resultat udstedt inden for 72 timer før afrejse, vil blive underkastet en obligatorisk karantæne på deres hotel eller på det reserverede opholdssted. Karantænen varer op til 24 timer.

Hvis du planlægger rejser til Aruba nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Aruba

Find fly til disse populære byer i Aruba fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Aruba

Se de billigste flyrejser til Aruba fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnOranjestad7.564 kr.

Fly til Aruba

Selvom Aruba er ejet af Holland, så skal du ikke tænke på klassisk europæisk vejr, når du begiver dig ud på en rejse hertil. Denne tropiske ø ligger nemlig i Det Caribiske Hav, tæt på Venezuelas nordkyst. Det betyder solgaranti, som mange danske turister hungrer efter i de kolde vintermåneder. Dermed kan du godt finde badetøjet og solcremen frem, inden du rejser til Aruba. Hovedstaden Oranjestad er omdrejningspunktet i forhold til de fleste hoteller og butikker, men du kan med fordel leje en bil i lufthavnen eller en cykel, for øen er blot 32 km lang samt 10 km bred. Ønsker du at se mere af Caribien, så kan du tage med fly på øhop til steder som eksempelvis Barbados og Puerto Rico. Aruba er en forholdsvis lille og meget flad ø. Det er noget, som indbyder til masser af strand-dage under de svajende palmer. Der er varmt hele året rundt, og højsæsonen for mange skandinaviske turister varer fra januar til marts – tilpas langt væk fra den nordiske kulde. Vest- og sydsiden af øen har de bedste strande, der ligger i læ for østenvinden. Disse steder er dermed også de mest veludviklede turistmæssigt.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Aruba?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at rejse med direkte fly til Aruba fra Danmark. Du kan derimod tage turen med mellemlandinger undervejs. Air France, KLM, Air Canada og SAS er blot nogle af de selskaber, der tilbyder rejser fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Oranjestad.

Hvor lang tid tager det at flyve til Aruba?

Den hurtigste tur fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Oranjestad, der er øens eneste lufthavn, tager ca. 13 timer. Ønsker du at rejse med fly til Aruba fra nogle af de mindre danske lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så skal du påregne en rejsetid på ca. 16 timer og opefter.

Hvilken årstid skal man rejse til Aruba?

De fleste danske turister booker flybilletter til Aruba med afrejse mellem januar og marts. Grundet helårsvarmen er perioden fra april til august også attraktiv, da både hoteller og flybilletter ofte er billigere.

Kan man rejse til Aruba uden pas eller visum?

Danske statsborgere på Aruba rejser kan nyde godt af op til 30 dages visumfrit ophold. Dit pas skal desuden være gyldigt i hele rejseperioden samtidig med, at du skal kunne forevise en returbillet ved ankomst.


Populære ruter til Aruba

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Oranjestad
Hurtigste flyvetid55t. 55min.
Laveste pris7.564 kr.

Find fly til Aruba

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aruba