Find billige fly til Aruba fra 6.088 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 2.12
Sat 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Aruba

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Aruba

Bedste pris på returbillet

6.088 kr.

Hurtigste flyvetid

28t. 05min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Aruba fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.088 kr. (København Kastrup til Oranjestad Reina Beatrix).
Det hurtigste fly til Aruba fra Danmark tager 28t. 05min. (København Kastrup til Oranjestad Reina Beatrix).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Aruba, herunder KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Aruba

Få indsigter om din flyrejse til Aruba, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Aruba?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Aruba (Oranjestad Reina Beatrix), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 13t. 10min. og .

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Aruba? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Aruba

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Aruba fra Danmark
Oranjestad
Oranjestad

Brugbar information om dit fly til Aruba

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Aruba

Hvad er det billigste fly til Aruba?

Hvis du leder efter flybilletter til Aruba billigere, så søg efter flyselsskaber som JetBlue, American Airlines og Delta med priser der starter på henholdsvis 2.422 kr., 2.540 kr. og 5.224 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Aruba at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Aruba?

Den bedste dag at flyve til Aruba er torsdag, efterfulgt af onsdag. torsdag og onsdag har som regel de laveste flypriser til Aruba. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en fredag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Aruba.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Aruba?

Priser for fly til Aruba opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Aruba?

Antallet af udbydere for fly til Aruba er 4 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Aruba?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Aruba hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Aruba?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Aruba kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Aruba. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Aruba

Find fly til disse populære byer i Aruba fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Aruba

Se de billigste flyrejser til Aruba fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnOranjestad28t. 40min.10.459 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Aruba

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Aruba?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at rejse med direkte fly til Aruba fra Danmark. Du kan derimod tage turen med mellemlandinger undervejs. Air France, KLM, Air Canada og SAS er blot nogle af de selskaber, der tilbyder rejser fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Oranjestad.

Hvor lang tid tager det at flyve til Aruba?

Den hurtigste tur fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Oranjestad, der er øens eneste lufthavn, tager ca. 13 timer. Ønsker du at rejse med fly til Aruba fra nogle af de mindre danske lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så skal du påregne en rejsetid på ca. 16 timer og opefter.

Hvilken årstid skal man rejse til Aruba?

De fleste danske turister booker flybilletter til Aruba med afrejse mellem januar og marts. Grundet helårsvarmen er perioden fra april til august også attraktiv, da både hoteller og flybilletter ofte er billigere.

Kan man rejse til Aruba uden pas eller visum?

Danske statsborgere på Aruba rejser kan nyde godt af op til 30 dages visumfrit ophold. Dit pas skal desuden være gyldigt i hele rejseperioden samtidig med, at du skal kunne forevise en returbillet ved ankomst.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Aruba

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Aruba?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Aruba med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Aruba?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Aruba, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Aruba, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Aruba med fleksibel booking på momondo?

Fly til Aruba med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Aruba?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Aruba ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Aruba lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Aruba. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aruba på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.