Søg og find billige fly til Aruba

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Aruba

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Aruba

Bedste pris på returbillet

9.365 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Aruba fra Danmark i de seneste 72 timer er 9.365 kr. (København Kastrup til Oranjestad Reina Beatrix).
Det hurtigste fly til Aruba fra Danmark tager 17t. 20min. (København Kastrup til Oranjestad Reina Beatrix).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Aruba, herunder American Airlines, Delta og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Aruba

Få indsigter om din flyrejse til Aruba, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Aruba?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 14.821 kr. på et fly til Aruba. Vores brugere fandt dog fly til Aruba for 4.683 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 33.757 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Aruba, mens alt fra 14.707 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Aruba?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Aruba (Oranjestad Reina Beatrix), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 35t. 45min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Aruba?

KLM er det mest populære flyselskab, der flyver til Aruba, idet 94% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Aruba. Andre populære valg er Delta og Air Canada. Der er i alt 4 forskellige flyselskaber, der flyver til Aruba.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Aruba? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Aruba

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Aruba fra Danmark
Oranjestad
Oranjestad

Brugbar information om dit fly til Aruba

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Aruba

Hvis du leder efter flybilletter til Aruba billigere, så søg efter flyselsskaber som Aruba Airlines, JetBlue og British Airways med priser der starter på henholdsvis 1.249 kr., 1.353 kr. og 1.425 kr..

Den bedste dag at flyve til Aruba er lørdag, efterfulgt af søndag. lørdag og søndag har som regel de laveste flypriser til Aruba. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en onsdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Aruba.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Aruba

Find fly til disse populære byer i Aruba fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Aruba

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Aruba

Billige flybilletter til Aruba

Se de billigste flyrejser til Aruba fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnOranjestad35t. 45min.8.712 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Aruba

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at rejse med direkte fly til Aruba fra Danmark. Du kan derimod tage turen med mellemlandinger undervejs. Air France, KLM, Air Canada og SAS er blot nogle af de selskaber, der tilbyder rejser fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Oranjestad.

Den hurtigste tur fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Oranjestad, der er øens eneste lufthavn, tager ca. 13 timer. Ønsker du at rejse med fly til Aruba fra nogle af de mindre danske lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så skal du påregne en rejsetid på ca. 16 timer og opefter.

De fleste danske turister booker flybilletter til Aruba med afrejse mellem januar og marts. Grundet helårsvarmen er perioden fra april til august også attraktiv, da både hoteller og flybilletter ofte er billigere.

Danske statsborgere på Aruba rejser kan nyde godt af op til 30 dages visumfrit ophold. Dit pas skal desuden være gyldigt i hele rejseperioden samtidig med, at du skal kunne forevise en returbillet ved ankomst.


Populære ruter til Aruba

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Oranjestad
Hurtigste flyvetid35t. 45min.
Laveste pris8.712 kr.

Find fly til Aruba

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aruba


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Aruba, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Aruba, så du sparer tid og penge.

Fly til Aruba med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Aruba ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Aruba. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.