Fly Caribien Puerto Rico

Find billige fly til Puerto Rico

tor.. 17.10.
tor.. 24.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Fly til Puerto Rico

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Puerto Rico?

Den tropiske ø Puerto Rico ligger i Caribien, og inviterer danske rejsende til ultimativ afslapning under varme himmelstrøg. Øen er karakteriseret ved at have to sæsoner – en våd og en tør, hvor det bedste tidspunkt at rejse hertil er fra december til april, hvor der falder mindst regn. De laveste priser på fly til Puerto Rico får du, hvis man er villig til at rejse i regnsæsonen fra omkring maj til november.

Tropisk regnskov, bjerge, vandfald og hvide sandstrande på Puerto Rico.

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Rico?

Vælg mellem lavprisselskaber som Norwegian eller Air Berlin eller blandt de gamle, klassiske udbydere som KLM, Air France, American Airlines, SAS m.fl.. Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte fly fra Danmark, men med et stop undervejs tager rejsen ca. 13 timer med en kombination af to selskaber.

Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Luis Muñoz Marín Internationale Lufthavn er udgangspunktet, når du lander på Puerto Rico. Den består af én hovedterminal med 5 forskellige underterminaler, hvor terminal D og E er under renovering. Bus, taxi og billeje er de tre muligheder, når du skal ind til San Juan.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Puerto Rico?

Det er intet problem at komme rundt i San Juan til fods, hvilket også er den nemmeste løsning, når de forskellige attraktioner skal opleves. Derudover kører der en lang række busser, som dog udelukkende dækker byen San Juan samt lidt af områderne omkring.

Langt de fleste turister lejer en bil, da det er den letteste løsning, når du vil se mere end blot hovedbyen. Der kører også mange taxaer på øen, og en tredje mulighed er de små minivans, som kører, når de er fyldt op med passagerer.

Kan man rejse til Puerto Rico uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Puerto Rico i op til 90 dage, da øen hører under USA. Du skal medbringe pas, der skal være gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Desuden er det et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online 72 timer før afrejse via denne hjemmeside.

Hvordan får man den billigste flybillet til Puerto Rico?

Du er garanteret høje temperaturer, uanset hvornår du rejser til Puerto Rico. Regnsæsonen kommer du dog ikke udenom, det er dog også tidspunktet hvor luftfugtigheden samtidig er højest, og derfor er priserne generelt lavest i de våde måneder fra maj til november.

Hvad skal man se på Puerto Rico?

Der er mange seværdigheder og oplevelser at give sig i kast med på Puerto Rico. Øens gamle bydel er især et sted, du kan opleve byens historie, der stadig er præget af de mange århundreder som spansk koloni. Øens smukke fæstninger skal du opleve, hvor El Morro og San Cristóbal-fortet er de to mest berømte, hvor Cristóbal er et af de største forter, der nogensinde er bygget i USA – og samtidig er det på UNESCO’s bevaringsliste. El Yunque er øens smukke regnskov, hvor du efter en vandretur kan tage en dukkert i et af de mange vandfald. Når ferien står på strandture, så er Ocean Park Beach, Luquillo Beach og Pine Grove Beach oplagte steder at tage hen.

Aktiviteter for børn

En kajaktur på Bioluminescent Bay med de lysende plankton er en naturoplevelse for hele familien. Coqui Water Park er også en sjov oplevelse, hvor børnene kan hygge sig i et vandland med masser af aktiviteter for store og små.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring så du er dækket, skulle du være uheldig eller komme til skade under ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Som turist anbefales det, at du holder dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Puerto Rico?

Da Puerto Rico er en del af USA, er de vant til drikkepenge på øen, hvor 15-20% er et godt udgangspunkt, hvis du er tilfreds med en given service.

Hvor er der god shopping?

Indkøbscentrene Plaza Las Américas og The Mall of San Juan samt outlets i Canovanas og Barceloneta byder på gode shoppingmuligheder.


Populære rejsemål i Puerto Rico

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Puerto Rico
Fly Caribien Puerto Rico