Find billige fly til Puerto Rico

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Puerto Rico

Få indsigter om din flyrejse til Puerto Rico, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Puerto Rico?

For momondo-brugere er San Juan den mest populære by i Puerto Rico, som besøges ca. 99% oftere end nogen anden by i Puerto Rico. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Culebra og Aguadilla.

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Rico?

British Airways, KLM og American Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Puerto Rico, ifølge vores data. British Airways er vores brugeres foretrukne valg, idet 53% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Puerto Rico. Vær opmærksom på, at der er 10 forskellige flyselskaber, der flyver til Puerto Rico regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Puerto Rico? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Puerto Rico

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Puerto Rico fra Danmark
San Juan
San Juan

Brugbar information om dit fly til Puerto Rico

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Puerto Rico

Hvad er det billigste fly til Puerto Rico?

Hvis du leder efter flybilletter til Puerto Rico billigere, så søg efter flyselsskaber som Frontier, Spirit Airlines og Silver Airways med priser der starter på henholdsvis 571 kr., 663 kr. og 1.269 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Puerto Rico at flyve til?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Puerto Rico?

Priser for fly til Puerto Rico blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Puerto Rico?

Fra november 2023 er der 15 udbydere at vælge mellem for fly til Puerto Rico.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Puerto Rico?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Puerto Rico hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Puerto Rico?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Puerto Rico kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Puerto Rico

Find fly til disse populære byer i Puerto Rico fra din nærmeste lufthavn.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Puerto Rico

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Puerto Rico?

Den tropiske ø Puerto Rico ligger i Caribien, og inviterer danske rejsende til ultimativ afslapning under varme himmelstrøg. Øen er karakteriseret ved at have to sæsoner – en våd og en tør, hvor det bedste tidspunkt at rejse hertil er fra december til april, hvor der falder mindst regn. De laveste priser på fly til Puerto Rico får du, hvis man er villig til at rejse i regnsæsonen fra omkring maj til november. Tropisk regnskov, bjerge, vandfald og hvide sandstrande på Puerto Rico.

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Rico?

Vælg mellem lavprisselskaber som Norwegian eller Air Berlin eller blandt de gamle, klassiske udbydere som KLM, Air France, American Airlines, SAS m.fl.. Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte fly fra Danmark, men med et stop undervejs tager rejsen ca. 13 timer med en kombination af to selskaber.

Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Luis Muñoz Marín Internationale Lufthavn er udgangspunktet, når du lander på Puerto Rico. Den består af én hovedterminal med 5 forskellige underterminaler, hvor terminal D og E er under renovering. Bus, taxi og billeje er de tre muligheder, når du skal ind til San Juan.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Puerto Rico?

Det er intet problem at komme rundt i San Juan til fods, hvilket også er den nemmeste løsning, når de forskellige attraktioner skal opleves. Derudover kører der en lang række busser, som dog udelukkende dækker byen San Juan samt lidt af områderne omkring. Langt de fleste turister lejer en bil, da det er den letteste løsning, når du vil se mere end blot hovedbyen. Der kører også mange taxaer på øen, og en tredje mulighed er de små minivans, som kører, når de er fyldt op med passagerer.

Kan man rejse til Puerto Rico uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Puerto Rico i op til 90 dage, da øen hører under USA. Du skal medbringe pas, der skal være gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Desuden er det et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online 72 timer før afrejse via denne hjemmeside.

Hvordan får man den billigste flybillet til Puerto Rico?

Du er garanteret høje temperaturer, uanset hvornår du rejser til Puerto Rico. Regnsæsonen kommer du dog ikke udenom, det er dog også tidspunktet hvor luftfugtigheden samtidig er højest, og derfor er priserne generelt lavest i de våde måneder fra maj til november.

Hvad skal man se på Puerto Rico?

Der er mange seværdigheder og oplevelser at give sig i kast med på Puerto Rico. Øens gamle bydel er især et sted, du kan opleve byens historie, der stadig er præget af de mange århundreder som spansk koloni. Øens smukke fæstninger skal du opleve, hvor El Morro og San Cristóbal-fortet er de to mest berømte, hvor Cristóbal er et af de største forter, der nogensinde er bygget i USA – og samtidig er det på UNESCO’s bevaringsliste. El Yunque er øens smukke regnskov, hvor du efter en vandretur kan tage en dukkert i et af de mange vandfald. Når ferien står på strandture, så er Ocean Park Beach, Luquillo Beach og Pine Grove Beach oplagte steder at tage hen.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring så du er dækket, skulle du være uheldig eller komme til skade under ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Som turist anbefales det, at du holder dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Puerto Rico?

Da Puerto Rico er en del af USA, er de vant til drikkepenge på øen, hvor 15-20% er et godt udgangspunkt, hvis du er tilfreds med en given service.

Hvor er der god shopping?

Indkøbscentrene Plaza Las Américas og The Mall of San Juan samt outlets i Canovanas og Barceloneta byder på gode shoppingmuligheder.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Puerto Rico

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Puerto Rico?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Puerto Rico med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Puerto Rico?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Puerto Rico. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Puerto Rico med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Puerto Rico, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Puerto Rico?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Puerto Rico. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Puerto Rico lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Puerto Rico lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Puerto Rico og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Puerto Rico på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.