Find billige fly til Puerto Rico

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

De billigste fly til byer i Puerto Rico

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Puerto Rico fra Danmark
San Juan
San Juan

Brugbar information om dit fly til Puerto Rico

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Puerto Rico

Hvis du leder efter flybilletter til Puerto Rico billigere, så søg efter flyselsskaber som Spirit Airlines, Frontier og Delta med priser der starter på henholdsvis 597 kr., 792 kr. og 969 kr..

Det billigste fly til Puerto Rico, fundet for nylig på momondo, var 4.814 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 8.352 kr. anses for at være en god pris for fly til Puerto Rico. 8.725 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Puerto Rico, mens 14.229 kr. er den dyreste.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Puerto Rico? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Puerto Rico

Find fly til disse populære byer i Puerto Rico fra din nærmeste lufthavn.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Puerto Rico

Den tropiske ø Puerto Rico ligger i Caribien, og inviterer danske rejsende til ultimativ afslapning under varme himmelstrøg. Øen er karakteriseret ved at have to sæsoner – en våd og en tør, hvor det bedste tidspunkt at rejse hertil er fra december til april, hvor der falder mindst regn. De laveste priser på fly til Puerto Rico får du, hvis man er villig til at rejse i regnsæsonen fra omkring maj til november.Tropisk regnskov, bjerge, vandfald og hvide sandstrande på Puerto Rico.

Vælg mellem lavprisselskaber som Norwegian eller Air Berlin eller blandt de gamle, klassiske udbydere som KLM, Air France, American Airlines, SAS m.fl.. Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte fly fra Danmark, men med et stop undervejs tager rejsen ca. 13 timer med en kombination af to selskaber.

Luis Muñoz Marín Internationale Lufthavn er udgangspunktet, når du lander på Puerto Rico. Den består af én hovedterminal med 5 forskellige underterminaler, hvor terminal D og E er under renovering. Bus, taxi og billeje er de tre muligheder, når du skal ind til San Juan.

Det er intet problem at komme rundt i San Juan til fods, hvilket også er den nemmeste løsning, når de forskellige attraktioner skal opleves. Derudover kører der en lang række busser, som dog udelukkende dækker byen San Juan samt lidt af områderne omkring.Langt de fleste turister lejer en bil, da det er den letteste løsning, når du vil se mere end blot hovedbyen. Der kører også mange taxaer på øen, og en tredje mulighed er de små minivans, som kører, når de er fyldt op med passagerer.

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Puerto Rico i op til 90 dage, da øen hører under USA. Du skal medbringe pas, der skal være gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Desuden er det et krav at ansøge om en såkaldt ESTA-godkendelse online 72 timer før afrejse via denne hjemmeside.

Du er garanteret høje temperaturer, uanset hvornår du rejser til Puerto Rico. Regnsæsonen kommer du dog ikke udenom, det er dog også tidspunktet hvor luftfugtigheden samtidig er højest, og derfor er priserne generelt lavest i de våde måneder fra maj til november.

Der er mange seværdigheder og oplevelser at give sig i kast med på Puerto Rico. Øens gamle bydel er især et sted, du kan opleve byens historie, der stadig er præget af de mange århundreder som spansk koloni. Øens smukke fæstninger skal du opleve, hvor El Morro og San Cristóbal-fortet er de to mest berømte, hvor Cristóbal er et af de største forter, der nogensinde er bygget i USA – og samtidig er det på UNESCO’s bevaringsliste. El Yunque er øens smukke regnskov, hvor du efter en vandretur kan tage en dukkert i et af de mange vandfald. Når ferien står på strandture, så er Ocean Park Beach, Luquillo Beach og Pine Grove Beach oplagte steder at tage hen.

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring så du er dækket, skulle du være uheldig eller komme til skade under ferien.

Som turist anbefales det, at du holder dig til vand på flaske.

Da Puerto Rico er en del af USA, er de vant til drikkepenge på øen, hvor 15-20% er et godt udgangspunkt, hvis du er tilfreds med en given service.

Indkøbscentrene Plaza Las Américas og The Mall of San Juan samt outlets i Canovanas og Barceloneta byder på gode shoppingmuligheder.


Find fly til Puerto Rico

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto Rico


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Puerto Rico. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Puerto Rico, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Puerto Rico. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Puerto Rico lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Puerto Rico og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.