Find billige fly til San Juan

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til San Juan

Få indsigter om din flyrejse til San Juan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til San Juan?

Den billigste måned at flyve til San Juan fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.124 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til San Juan i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til San Juan i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 3.415 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til San Juan?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 51 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til San Juan. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.001 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Juan

Find de billigste fly til disse San Juan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Saint Thomas Island

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Juan

København (CPH) til San Juan Luis Munoz Marin Lufthavn (SJU)

Fly til San Juan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Juan Luis Munoz Marin, hvor den gennemsnitlige pris er 4.001 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNmarts22% billigereAt flyve fra København til San Juan ​​koster i gennemsnit blot 3.124 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNdecember30% dyrereDet koster cirka 5.226 kr. at flyve til San Juan ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNjanuar1.114% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Juan fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til San Juan

Hvor lang tid tager det at flyve til San Juan?

De fleste flyrejser fra Danmark til San Juan Lufthavn (SJU) i Puerto Rico vil indebære enten en eller to mellemlandinger. Flyver du fra Kastrup Lufthavn, kan du forvente en rute, der vil tage omkring 16 timer, hvis den kun inkluderer en enkel mellemlanding. Er det derimod en rute med to mellemlandinger, bør du i stedet regne med en rejsetid på imellem 16 og 22 timer. Det er også 20 timer, der er den gennemsnitlige rejsetid fra både Billund og Aalborg lufthavn, da langt de fleste ruter fra disse to lufthavne altid vil kræve to stop undervejs. Det kan anbefales at planlægge din rejse til i god tid, hvis du ønsker en rute med få eller korte mellemlandinger. På momondo kan du søge efter de bedste og hurtigste San Juan flytilbud, samt let bestille dine flybilletter til Puerto Rico.

Hvorfra kan du flyve direkte til San Juan?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til San Juan i Puerto Rico. Det vil typisk kræve et enkelt, eller nogle gange to, stop, hvis du flyver fra Kastrup Lufthavn. Rejser du derimod fra enten Billund eller Aalborg Lufthavn, bør du altid regne med minimum to mellemlandinger, der ofte vil foregå i en europæisk og dernæst en amerikansk storby. Det kunne meget vel være byer som Amsterdam og New York. Hvad end din rute byder på en eller to mellemlandinger, kan du dog være sikker på, at de vil finde sted i passagervenlige lufthavne, hvor du uden problemer kan få ventetiden til at gå.

Hvilket er det absolut billigste fly til San Juan?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til San Juan fra Miami for 716 kr.. Det er 20% billigere end de fleste flyrejsetilbud til San Juan. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til San Juan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Juan?

San Juan Luis Munoz Marin Lufthavn, Ceiba J. Aponte de la Torre Lufthavn, Ponce Mercedita Lufthavn, Vieques Lufthavn eller Culebra Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Juan.

Findes der en billigere måde at flyve til San Juan på?

Med en gennemsnitspris på 897 kr. pr. person er Culebra Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Juan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til San Juan?

Priser for fly til San Juan blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til San Juan?

Fra december 2023 er der 15 udbydere at vælge mellem for fly til San Juan.

Hvor gammel skal du være for at flyve til San Juan?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til San Juan hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til San Juan?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til San Juan kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for San Juan

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge San Juan?

Danske statsborgere skal ikke søge om visum for at rejse til San Juan, da det er tilladt at opholde sig visumfrit på øen i op til 90 dage. På grund af Puerto Ricos særlige tilknytning til USA er reglerne for indrejse de samme som hvis du rejste til USA. Dette betyder, at du skal søge om ESTA senest 72 timer før din flyafgang, da det er en forhåndsgodkendelse, som giver tilladelse til at stige ombord et fly med retning mod USA og Puerto Rico. Herudover er det et krav, at dit pas skal være gyldigt i hele seks måneder efter afrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Juan

Hvad kan man se og lave i San Juan?

San Juan er en spændende storby, hvor du kan opleve en fantastisk kombination af rig historie og den moderne og livlige kultur, der i dag kendetegner Puerto Rico. I det gamle centrum San Juan Viejo kan du finde en god del af byens historiske seværdigheder, som for eksempel det imponerende fort San Felipe del Morro eller den smukke San Juan katedral. Det kan dog også anbefales blot at vandre rundt i de gamle gader, hvor restaurerede bygninger fra det 16. og 17 århundrede i dag danner ramme om et hav af hyggelige cafeer, hoteller og seværdige museer. Naturligvis har du i byen også hurtig adgang til havet og nogle af de smukke sandstrande, som den caribiske ø er blevet berømt for. Det kan derfor klart anbefales at besøge stranden Condado, der ligger tæt på det historiske centrum. Her kan du slappe af og nyde udsigten over havet efter en lang dag med sightseeing i San Juan.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til San Juan?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til San Juan, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til San Juan, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til San Juan med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til San Juan, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til San Juan?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til San Juan. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til San Juan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til San Juan lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til San Juan og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Juan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.