Find billige fly til San Juan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Juan

Find de billigste fly til disse San Juan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Saint Thomas Island

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Juan

København (CPH) til Lufthavn: San Juan Luis Munoz Marin (SJU)

Fly til San Juan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Juan Luis Munoz Marin, hvor den gennemsnitlige pris er 6.197 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til San Juan ​​koster i gennemsnit blot 5.181 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNdecember25% dyrereDet koster cirka 7.724 kr. at flyve til San Juan ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNfebruar744% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Juan fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Juan?

De fleste flyrejser fra Danmark til San Juan Lufthavn (SJU) i Puerto Rico vil indebære enten en eller to mellemlandinger. Flyver du fra Kastrup Lufthavn, kan du forvente en rute, der vil tage omkring 16 timer, hvis den kun inkluderer en enkel mellemlanding. Er det derimod en rute med to mellemlandinger, bør du i stedet regne med en rejsetid på imellem 16 og 22 timer. Det er også 20 timer, der er den gennemsnitlige rejsetid fra både Billund og Aalborg lufthavn, da langt de fleste ruter fra disse to lufthavne altid vil kræve to stop undervejs. Det kan anbefales at planlægge din rejse til i god tid, hvis du ønsker en rute med få eller korte mellemlandinger. På momondo kan du søge efter de bedste og hurtigste San Juan flytilbud, samt let bestille dine flybilletter til Puerto Rico.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til San Juan i Puerto Rico. Det vil typisk kræve et enkelt, eller nogle gange to, stop, hvis du flyver fra Kastrup Lufthavn. Rejser du derimod fra enten Billund eller Aalborg Lufthavn, bør du altid regne med minimum to mellemlandinger, der ofte vil foregå i en europæisk og dernæst en amerikansk storby. Det kunne meget vel være byer som Amsterdam og New York. Hvad end din rute byder på en eller to mellemlandinger, kan du dog være sikker på, at de vil finde sted i passagervenlige lufthavne, hvor du uden problemer kan få ventetiden til at gå.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til San Juan fra Miami for 837 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til San Juan. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til San Juan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til San Juan fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.181 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til San Juan i maj, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til San Juan i november har en gennemsnitlig pris på omkring 5.561 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 28 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til San Juan. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 6.197 kr..

Lufthavn: San Juan Luis Munoz Marin, Lufthavn: Ceiba J. Aponte de la Torre, Lufthavn: Ponce Mercedita, Lufthavn: Vieques eller Lufthavn: Culebra kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Juan.

Med en gennemsnitspris på 4.750 kr. pr. person er Lufthavn: Culebra den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Juan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Ja. For at komme til Santurce skal du booke et fly til San Juan Isla Grande, som ligger i San Juan og er ca. 5,0 km fra Santurce.Hvilke flyselskaber flyver til San Juan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til San Juan

Hvilke flyselskaber flyver til San Juan?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til San Juan. British Airways, Air France og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til San Juan fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til San Juan, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af San Juan

Neden for finder du alle lufthavne i San Juan samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af San Juan fra lufthavnen

I San Juan Lufthavn (SJU) kan du vælge imellem flere gode transportmuligheder. Den hurtigste mulighed er dog altid at køre i bil, da det ikke vil tage meget mere end et kvarters tid at nå fra lufthavnen til den gamle bymidte i en taxa eller lejebil. Udenfor begge lufthavnsterminaler kan du finde flere anerkendte taxafirmaer, som holder klar til at køre dig ind til centrum hele døgnet rundt. Du kan naturligvis også vælge at leje en bil fra en af lufthavnens mange biludlejningsfirmaer. Offentlig transport er også tilgængelig i den internationale lufthavn, i form af flere lokale buslinjer. Du kan for eksempel tage bussen T5, som kører hver halve time i dagstimerne, hele vejen til det gamle centrum, men du skal dog være opmærksom på, at din rejse med bus kan tage omkring en times tid.


Visumkrav for San Juan

Danske statsborgere skal ikke søge om visum for at rejse til San Juan, da det er tilladt at opholde sig visumfrit på øen i op til 90 dage. På grund af Puerto Ricos særlige tilknytning til USA er reglerne for indrejse de samme som hvis du rejste til USA. Dette betyder, at du skal søge om ESTA senest 72 timer før din flyafgang, da det er en forhåndsgodkendelse, som giver tilladelse til at stige ombord et fly med retning mod USA og Puerto Rico. Herudover er det et krav, at dit pas skal være gyldigt i hele seks måneder efter afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Juan


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Juan

San Juan er en spændende storby, hvor du kan opleve en fantastisk kombination af rig historie og den moderne og livlige kultur, der i dag kendetegner Puerto Rico. I det gamle centrum San Juan Viejo kan du finde en god del af byens historiske seværdigheder, som for eksempel det imponerende fort San Felipe del Morro eller den smukke San Juan katedral. Det kan dog også anbefales blot at vandre rundt i de gamle gader, hvor restaurerede bygninger fra det 16. og 17 århundrede i dag danner ramme om et hav af hyggelige cafeer, hoteller og seværdige museer. Naturligvis har du i byen også hurtig adgang til havet og nogle af de smukke sandstrande, som den caribiske ø er blevet berømt for. Det kan derfor klart anbefales at besøge stranden Condado, der ligger tæt på det historiske centrum. Her kan du slappe af og nyde udsigten over havet efter en lang dag med sightseeing i San Juan.


Find billige flybilletter til andre byer i Puerto Rico

Puerto Rico er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til San Juan, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til San Juan, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til San Juan, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til San Juan. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til San Juan lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til San Juan og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til San Juan

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til San Juan

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.