Find billige flybilletter til San Juan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor 5.8
tor 12.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til San Juan. De nuværende restriktioner til San Juan er baseret på Puerto Rico rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Puerto Rico

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Juan

Find de billigste fly til disse San Juan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Saint Thomas Island

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Juan

København (CPH) til San Juan (PR1)

Fly til San Juan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Juan, hvor den gennemsnitlige pris er 4.839 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNseptember29% billigereAt flyve fra København til San Juan ​​koster i gennemsnit blot 3.453 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNjuni46% dyrereDet koster cirka 7.057 kr. at flyve til San Juan ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN JUAN FRA KØBENHAVNdecember305% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Juan fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Juan?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til San Juan?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til San Juan fra Pointe-à-Pitre for 713 kr.. Det er 59% billigere end de fleste flyrejsetilbud til San Juan. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til San Juan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til San Juan?

  Den billigste måned at flyve til San Juan fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.453 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til San Juan i september, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til San Juan i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 3.785 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til San Juan?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 30 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til San Juan. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.839 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Juan på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til San Juan fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 3.642 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.792 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Juan?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til San Juan normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til San Juan om morgenen helt ned til 4.463 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 6.724 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Juan?

  Lufthavn: San Juan Luis Munoz Marin, Lufthavn: Ceiba J. Aponte de la Torre, Lufthavn: Ponce Mercedita, Lufthavn: Vieques eller Lufthavn: Culebra kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Juan.

 • Findes der en billigere måde at flyve til San Juan på?

  Med en gennemsnitspris på 835 kr. pr. person er Lufthavn: Vieques den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Juan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for San Juan?

På nuværende tidspunkt inkluderer Puerto Rico rejserestriktioner rejser til San Juan. Indrejserestriktioner

Rejsende har adgang til øen, hvis de opfylder alle nødvendige krav.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal have udfyldt en rejseanmeldelsesformular og et negativt PCR COVID-19-testresultat udstedt inden for de sidste 72 timer. Hurtigtest accepteres ikke. Børn under 12 år er fritaget for at fremvise et COVID- 19 PCR- RT testresultat. De skal bestå en helbredsundersøgelse og temperaturkontrol ved ankomsten og få et bekræftelsesnummer og QR-kode til lufthavnen. Ansigtsmasker er obligatoriske.

Karantænekrav

Rejsende der ankommer uden den nødvendige dokumentation eller et negativt molekylært COVID-19-testresultat udstedt inden for de sidste 72 timer, er underlagt en 14-dages karantæne for egen regning.

Alle andre oplysninger

Fra 9. april er udgangsforbudet gældende fra 10:00. til 05:00

Hvis du planlægger rejser til San Juan nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Lufthavne i nærheden af San Juan

Neden for finder du alle lufthavne i San Juan samt deres afstand til centrum

Kom i gang med at planlægge din rejse til San Juan


Find billige flybilletter til andre byer i Puerto Rico

Puerto Rico er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?