Find billige flybilletter til Koh Samui

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Koh Samui (USM)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Koh Samui. De nuværende restriktioner til Koh Samui er baseret på Thailand rejserestriktioner.

Se nuværende Thailand rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Koh Samui

Find de billigste fly til disse Koh Samui-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Koh Samui

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Koh Samui

København (CPH) til Surat Thani (URT)

Fly til Koh Samui ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Surat Thani, hvor den gennemsnitlige pris er 4.820 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOH SAMUI FRA KØBENHAVNmaj13% billigereAt flyve fra København til Koh Samui ​​koster i gennemsnit blot 4.501 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOH SAMUI FRA KØBENHAVNdecember36% dyrereDet koster cirka 7.038 kr. at flyve til Koh Samui ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOH SAMUI FRA KØBENHAVNfebruar577% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Koh Samui fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Koh Samui?

Vi danskere er vilde med at rejse til Thailand, og det er ikke svært at forstår hvorfor: eksotiske omgivelser, tropisk klima, lave priser og en gæstfribefolkning. En af de populære Thailandske øer er Koh Samui, men hvornår er det bedste tidspunkt at rejse hertil? Den tørre sæson løber fra omkring december til februar, og april-maj er årets varmeste måneder.

Du finder de billigste billetter til Koh Samui i september og november, som også er her regnsæsonen løber (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Koh Samui, januar 2018).

Koh Samui er en ægte tropeø omgivet af palmer, hvide sandstrande samt et hav i de vildeste farver.

Hvilket er det absolut billigste fly til Koh Samui?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Koh Samui for 239 kr./person, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Koh Samui. Hvis du vil finde den billigste pris til Koh Samui fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Koh Samui?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Koh Samui fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.501 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du bestille flyrejser til Koh Samui fra Danmark i september i stedet. Fly til Koh Samui i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.686 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Koh Samui?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Koh Samui fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.183 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Koh Samui på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Koh Samui fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.106 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Koh Samui for omkring 5.732 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Koh Samui?

Det billigste tidspunkt at flyve til Koh Samui på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.095 kr.. Fly til Koh Samui koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.034 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Koh Samui?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Koh Samui. Hvis du har planer om at flyve til Koh Samui, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Surat Thani (109 km fra Koh Samui centrum), Lufthavn: Nakhon Si Thammarat (118 km fra Koh Samui centrum) eller Lufthavn: Chumphon (152 km fra Koh Samui centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Koh Samui på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Koh Samui er normalt Lufthavn: Nakhon Si Thammarat med en gennemsnitspris på 816 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Koh Samui?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Koh Samui. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Koh Samui nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Koh Samui

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Koh Samui fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
19. maj
09:30København Kastrup
15t. 30min.
2 stop
01:00Koh Samui
23. maj
14:55Koh Samui
28t. 25min.
2 stop
19:20København Kastrup
5.887 kr.
Find lignende
Emirates
19. maj
11:35København Kastrup
21t. 50min.
2 stop
09:25Koh Samui
23. maj
14:55Koh Samui
23t. 20min.
2 stop
14:15København Kastrup
5.813 kr.
Find lignende
Emirates
19. maj
11:35København Kastrup
21t. 50min.
2 stop
09:25Koh Samui
23. maj
14:55Koh Samui
23t. 20min.
2 stop
14:15København Kastrup
5.819 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Koh Samui?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Koh Samui

Denne andenstørste thailandske ø efter Phuket er både populær blandt danske og udenlandske turister, hvilket betyder mange valgmuligheder, når man skal med fly til Koh Samui. Det er en blanding af thailandske selskaber som Thai Airways og Bangkok Airways, europæiske udbydere som Air France, KLM og SAS eller selskaber fra Mellemøsten som Qatar Airways eller Emirates. Der er ingen direkte fly fra Danmark, men med et stop undervejs tager turen ca. 13 timer og 30 minutter. Sammenlign alle mulighederne her på momondo.


Hvordan kommer man fra lufthavnen på Koh Samui?

Herunder finder du alle lufthavne på Koh Samui samt afstand til centrum

Samui Lufthavn er muligvis en af de flotteste lufthavne du vil besøge som rejsende, med sin fascinerende trækonstruktion der for alvor viser, at du ikke længere befinder dig i vesten. Lufthavnen tager imod mere end 2 millioner passagerer om året. Når du skal fra lufthavnen er den billigste løsning at køre med en minivan, der deles med andre passagerer. Prisen er ca. 25 DKK pr. person og med en rejsetid på omkring 15 minutter inklusive ventetid (informationer tjekket 21/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt på Koh Samui?

I Chaweng samt i alle de små resort-byer kan man med fordel gå rundt til fods til de forskellige indkøbsmuligheder, strande og aktiviteter. Det er dog vældig populært at leje både scooter og biler, og køre rundt på øen på den måde.


Kan man rejse til Koh Samui uden pas eller visum?

Danske statsborgere får 30 dages visumfrit ophold. Du skal dog huske at medbringe pas der skal stemples ved ankomst, og det skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdagen. Derudover skal du vise en gyldig returbillet samt et beløb der svarer til ca. 2000 DKK. Tjek altid de nyeste regler hos den thailandske ambassade.


Tips og gode råd på Koh Samui

Hvordan får man den billigste flybillet til Koh Samui?

Du finder de billigste billetter til Koh Samui i september og november, som er her regnsæsonen løber (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Koh Samui, januar 2018).

Hvad skal man se på Koh Samui?

En oase og et drømmeunivers af dimensioner starter rækken af seværdigheder i Ang Thong National Marine Park, der byder på jungler, vandfald, huler og krystalklart badevand. Budismen fylder også på Koh Samui, hvor man naturligvis ikke kommer udenom den 12 meter høje Big Buddha, der troner ud over hele øen. En snorkeltur til Koh Tao Island må du næsten unde dig selv, og her er der bl.a. chance for at se havskildpadder samt andre fascinerende undervandsvæsner. En anden scenerisk oplevelse finder man ved Na Muang vandfaldet, hvor man også kan bade. Chaweng Night Market skal man også runde, da det er stedet, hvor du kan gøre en god handel. Strandture er der også masser af plads til – prøv Chaweng Beach, Lamai Beach, Bophut Beach eller Maenam Beach.

Aktiviteter for børn

Coco Splash Adventure & Water Park byder på over 10.000 kvm med vandrutsjebaner, trampoliner og alt, hvad ungerne vil elske. Aquapark Samui samt Pink Elephant Samui Water Park byder også på timevis af vandsjov.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, for at være sikker på du er dækket skulle der ske et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanen på Koh Samui, men i stedet holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Koh Samui?

Drikkepenge er kutyme på en ferieø som Koh Samui, hvor man som udgangspunkt kan regne med at lægge ca. 10%.

Hvor er der god shopping?

Central Festival Samui samt Chaweng Walking Street byder på gode shoppingmuligheder, men der kan købes lokale produkter over det meste af øen.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class