Find billige flybilletter til Koh Samui

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Koh Samui (USM)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Koh Samui

Find de billigste fly til disse Koh Samui-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Koh Samui?

Vi danskere er vilde med at rejse til Thailand, og det er ikke svært at forstår hvorfor: eksotiske omgivelser, tropisk klima, lave priser og en gæstfribefolkning. En af de populære Thailandske øer er Koh Samui, men hvornår er det bedste tidspunkt at rejse hertil? Den tørre sæson løber fra omkring december til februar, og april-maj er årets varmeste måneder.

Du finder de billigste billetter til Koh Samui i september og november, som også er her regnsæsonen løber (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Koh Samui, januar 2018).

Koh Samui er en ægte tropeø omgivet af palmer, hvide sandstrande samt et hav i de vildeste farver.

Hvilket er det absolut billigste fly til Koh Samui?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Koh Samui for 171 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Koh Samui. Hvis du vil finde den billigste pris til Koh Samui fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Koh Samui?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Koh Samui fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.587 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du bestille flyrejser til Koh Samui fra Danmark i september i stedet. Fly til Koh Samui i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.776 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Koh Samui?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Koh Samui fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.282 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Koh Samui udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Koh Samui for 4.977 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Koh Samui på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Koh Samui fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.204 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Koh Samui for omkring 5.842 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Koh Samui?

Det billigste tidspunkt at flyve til Koh Samui på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.193 kr.. Fly til Koh Samui koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.150 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Koh Samui?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Koh Samui. Hvis du har planer om at flyve til Koh Samui, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Surat Thani (109 km fra Koh Samui centrum), Lufthavn: Nakhon Si Thammarat (118 km fra Koh Samui centrum) eller Lufthavn: Chumphon (152 km fra Koh Samui centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Koh Samui på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Koh Samui er normalt Lufthavn: Nakhon Si Thammarat med en gennemsnitspris på 1.209 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Koh Samui

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Koh Samui fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
16. apr.
CPH
København Kastrup
17t. 55min.
2 stop
USM
Koh Samui
23. apr.
USM
Koh Samui
18t. 55min.
2 stop
CPH
København Kastrup
4.977 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. feb.
CPH
København Kastrup
20t. 55min.
2 stop
USM
Koh Samui
8. feb.
USM
Koh Samui
26t. 25min.
2 stop
CPH
København Kastrup
5.667 kr.
Find lignende
Finnair
15. apr.
CPH
København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
USM
Koh Samui
19. apr.
USM
Koh Samui
29t. 00min.
2 stop
CPH
København Kastrup
5.736 kr.
Find lignende
British Airways
28. apr.
BLL
Billund
37t. 40min.
2 stop
USM
Koh Samui
2. maj
USM
Koh Samui
59t. 45min.
2 stop
BLL
Billund
5.824 kr.
Find lignende
Thai Airways
16. apr.
CPH
København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
USM
Koh Samui
23. apr.
USM
Koh Samui
17t. 55min.
1 stop
CPH
København Kastrup
7.662 kr.
Find lignende
British Airways
28. apr.
BLL
Billund
37t. 40min.
2 stop
USM
Koh Samui
2. maj
USM
Koh Samui
59t. 45min.
2 stop
BLL
Billund
5.836 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Koh Samui?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Koh Samui

Denne andenstørste thailandske ø efter Phuket er både populær blandt danske og udenlandske turister, hvilket betyder mange valgmuligheder, når man skal med fly til Koh Samui. Det er en blanding af thailandske selskaber som Thai Airways og Bangkok Airways, europæiske udbydere som Air France, KLM og SAS eller selskaber fra Mellemøsten som Qatar Airways eller Emirates. Der er ingen direkte fly fra Danmark, men med et stop undervejs tager turen ca. 13 timer og 30 minutter. Sammenlign alle mulighederne her på momondo.


Hvordan kommer man fra lufthavnen på Koh Samui?

Herunder finder du alle lufthavne på Koh Samui samt afstand til centrum

Samui Lufthavn er muligvis en af de flotteste lufthavne du vil besøge som rejsende, med sin fascinerende trækonstruktion der for alvor viser, at du ikke længere befinder dig i vesten. Lufthavnen tager imod mere end 2 millioner passagerer om året. Når du skal fra lufthavnen er den billigste løsning at køre med en minivan, der deles med andre passagerer. Prisen er ca. 25 DKK pr. person og med en rejsetid på omkring 15 minutter inklusive ventetid (informationer tjekket 21/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt på Koh Samui?

I Chaweng samt i alle de små resort-byer kan man med fordel gå rundt til fods til de forskellige indkøbsmuligheder, strande og aktiviteter. Det er dog vældig populært at leje både scooter og biler, og køre rundt på øen på den måde.


Kan man rejse til Koh Samui uden pas eller visum?

Danske statsborgere får 30 dages visumfrit ophold. Du skal dog huske at medbringe pas der skal stemples ved ankomst, og det skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdagen. Derudover skal du vise en gyldig returbillet samt et beløb der svarer til ca. 2000 DKK. Tjek altid de nyeste regler hos den thailandske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Koh Samui


Tips og gode råd på Koh Samui

Hvordan får man den billigste flybillet til Koh Samui?

Du finder de billigste billetter til Koh Samui i september og november, som er her regnsæsonen løber (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Koh Samui, januar 2018).

Hvad skal man se på Koh Samui?

En oase og et drømmeunivers af dimensioner starter rækken af seværdigheder i Ang Thong National Marine Park, der byder på jungler, vandfald, huler og krystalklart badevand. Budismen fylder også på Koh Samui, hvor man naturligvis ikke kommer udenom den 12 meter høje Big Buddha, der troner ud over hele øen. En snorkeltur til Koh Tao Island må du næsten unde dig selv, og her er der bl.a. chance for at se havskildpadder samt andre fascinerende undervandsvæsner. En anden scenerisk oplevelse finder man ved Na Muang vandfaldet, hvor man også kan bade. Chaweng Night Market skal man også runde, da det er stedet, hvor du kan gøre en god handel. Strandture er der også masser af plads til – prøv Chaweng Beach, Lamai Beach, Bophut Beach eller Maenam Beach.

Aktiviteter for børn

Coco Splash Adventure & Water Park byder på over 10.000 kvm med vandrutsjebaner, trampoliner og alt, hvad ungerne vil elske. Aquapark Samui samt Pink Elephant Samui Water Park byder også på timevis af vandsjov.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, for at være sikker på du er dækket skulle der ske et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanen på Koh Samui, men i stedet holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Koh Samui?

Drikkepenge er kutyme på en ferieø som Koh Samui, hvor man som udgangspunkt kan regne med at lægge ca. 10%.

Hvor er der god shopping?

Central Festival Samui samt Chaweng Walking Street byder på gode shoppingmuligheder, men der kan købes lokale produkter over det meste af øen.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class