Find billige flybilletter til Chiang Rai

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Chiang Rai.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chiang Rai

Find de billigste fly til disse Chiang Rai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chiang Rai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chiang Rai

København (CPH) til Chiang Rai (CEI)

Fly til Chiang Rai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chiang Rai, hvor den gennemsnitlige pris er 4.834 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chiang Rai?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Chiang Rai?

  Brugere, der booker rejser til Chiang Rai fra Da Nang, har fundet fly, der er 87% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chiang Rai. Hvis du vil finde den billigste pris til Chiang Rai fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Chiang Rai?

  august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chiang Rai fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.378 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Chiang Rai med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.787 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Chiang Rai?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Chiang Rai er 37 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.834 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chiang Rai på?

  Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Chiang Rai fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 4.537 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.862 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chiang Rai?

  Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Chiang Rai, hvor du kan finde priser helt ned til 4.425 kr.. Hvis du flyver fra Chiang Rai om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.947 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chiang Rai?

  Rejsende, som flyver til Chiang Rai, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Chiang Mai (156 km fra Chiang Rai centrum), Lufthavn: Pai (158 km fra Chiang Rai centrum) eller Lufthavn: Nan (158 km fra Chiang Rai centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Chiang Rai på?

  Med en gennemsnitspris på 2.019 kr. pr. person er Lufthavn: Chiang Rai den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Chiang Rai. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Chiang Rai fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Chiang Rai

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Chiang Rai.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Chiang Rai.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Chiang Rai.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Chiang Rai?

Hjemrejse til Danmark fra Chiang Rai

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Chiang Rai skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Chiang Rai er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Chiang Rai nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Chiang Rai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chiang Rai
 • Hvilke flyselskaber flyver til Chiang Rai?

  Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Chiang Rai fra Danmark, Thai Airways, Qatar Airways, Aeroflot og Emirates. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chiang Rai