Find billige fly til Chiang Rai

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Chiang Rai

Få indsigter om din flyrejse til Chiang Rai, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chiang Rai?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chiang Rai fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.594 kr.. august måned er endnu en god mulighed for at rejse til Chiang Rai med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.995 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chiang Rai på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Chiang Rai fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 6.273 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 10.814 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chiang Rai?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Chiang Rai, hvor du kan finde priser helt ned til 7.181 kr.. Hvis du flyver fra Chiang Rai om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 11.205 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Chiang Rai?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Chiang Rai (Chiang Mai), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 21t. 25min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Chiang Rai?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Chiang Rai er 55 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 7.715 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chiang Rai

Find de billigste fly til disse Chiang Rai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chiang Rai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chiang Rai

København (CPH) til Chiang Rai (CEI)

Fly til Chiang Rai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chiang Rai, hvor den gennemsnitlige pris er 7.715 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG RAI FRA KØBENHAVNmaj28% billigereAt flyve fra København til Chiang Rai ​​koster i gennemsnit blot 5.594 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG RAI FRA KØBENHAVNdecember50% dyrereDet koster cirka 11.630 kr. at flyve til Chiang Rai ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG RAI FRA KØBENHAVNfebruar814% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chiang Rai fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chiang Rai

Hvilket er det absolut billigste fly til Chiang Rai?

Brugere, der booker rejser til Chiang Rai fra Bangkok, har fundet fly, der er 60% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chiang Rai. Hvis du vil finde den billigste pris til Chiang Rai fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chiang Rai?

Rejsende, som flyver til Chiang Rai, kan måske finde bedre priser til Chiang Mai Lufthavn (156 km fra Chiang Rai centrum), Pai Lufthavn (158 km fra Chiang Rai centrum) eller Nan Lufthavn (158 km fra Chiang Rai centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Chiang Rai på?

Med en gennemsnitspris på 432 kr. pr. person er Chiang Rai Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Chiang Rai. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Chiang Rai Lufthavn?

Priser for fly til Chiang Rai Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Chiang Rai Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Chiang Rai Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Chiang Rai Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Chiang Rai Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Chiang Rai Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Chiang Rai Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Chiang Rai?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Chiang Rai, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Chiang Rai, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Chiang Rai med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Chiang Rai med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Chiang Rai?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Chiang Rai. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Chiang Rai lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Chiang Rai. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chiang Rai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.