Find billige fly til Chiang Rai

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Chiang Rai

Få indsigter om din flyrejse til Chiang Rai, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chiang Rai?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chiang Rai fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.452 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Chiang Rai med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.340 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Chiang Rai?

Brugere, der booker rejser til Chiang Rai fra Bangkok, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chiang Rai. Hvis du vil finde den billigste pris til Chiang Rai fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chiang Rai på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Chiang Rai fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 5.292 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 7.987 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Chiang Rai?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Chiang Rai (Chiang Mai), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 21t. 05min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Chiang Rai?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Chiang Rai er 46 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.139 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chiang Rai

Find de billigste fly til disse Chiang Rai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chiang Rai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chiang Rai

København (CPH) til Chiang Rai (CEI)

Fly til Chiang Rai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chiang Rai, hvor den gennemsnitlige pris er 6.139 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG RAI FRA KØBENHAVNmaj27% billigereAt flyve fra København til Chiang Rai ​​koster i gennemsnit blot 4.452 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG RAI FRA KØBENHAVNoktober45% dyrereDet koster cirka 8.911 kr. at flyve til Chiang Rai ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHIANG RAI FRA KØBENHAVNseptember421% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chiang Rai fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chiang Rai

Rejsende, som flyver til Chiang Rai, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Chiang Mai (156 km fra Chiang Rai centrum), Lufthavn: Pai (158 km fra Chiang Rai centrum) eller Lufthavn: Nan (158 km fra Chiang Rai centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.413 kr. pr. person er Lufthavn: Nan den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Chiang Rai. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Chiang Rai

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Chiang Rai

Hvilke flyselskaber flyver til Chiang Rai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chiang Rai

Hvilke flyselskaber flyver til Chiang Rai?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Chiang Rai fra Danmark, Thai Airways, THAI Smile, Aeroflot og Air China. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Thai Airways-fly til Chiang Rai

21 Thai Airways-fly flyver til Chiang Rai i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Bangkok Suvarnabhumi til Chiang Rai, der er den mest populære rute, som Thai Airways har til Chiang Rai. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Thai Airways-fly til Chiang Rai, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 4.092 kr. og afgik fra Aalborg. Thai Airways er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 24 af vores brugere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chiang Rai


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Chiang Rai, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Chiang Rai, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Chiang Rai med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Chiang Rai. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Chiang Rai. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.