Find billige flybilletter til Hua Hin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Hua Hin.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hua Hin

Find de billigste fly til disse Hua Hin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hua Hin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hua Hin

København (CPH) til Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi (BKK)

Fly til Hua Hin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bangkok Suvarnabhumi, hvor den gennemsnitlige pris er 3.777 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HUA HIN FRA KØBENHAVNjuni20% billigereAt flyve fra København til Hua Hin ​​koster i gennemsnit blot 5.071 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HUA HIN FRA KØBENHAVNdecember53% dyrereDet koster cirka 9.746 kr. at flyve til Hua Hin ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HUA HIN FRA KØBENHAVNfebruar538% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hua Hin fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hua Hin?

Den tidligere fiskerby Hua Hin er blevet til et populært feriested for både nationale og internationale turister. Den thailandske kongefamilie var endda så vild med området, at de fik opført et palads i Hua Hin til eget brug. De mange hoteller, som er klar til at indlogere dig og din familie, er også som sande paladser ved stranden.

Hua Hin har et tropisk klima med høj luftfugtighed, og særligt fra marts-maj kan varmen være strid. Fra juni til oktober falder der en del regn i Hua Hin, og de fleste turister holder sig væk i denne periode. Dette er derfor et godt tidspunkt at rejse på, hvis du vil have bedre priser og færre turister omkring dig. Perioden fra november-februar der anses for at være det bedste tidspunkt at rejse i, da klimaet her er tørt og solrigt.

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Hua Hin?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Hua Hin for 186 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Hua Hin. Hvis du vil finde den billigste pris til Hua Hin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Hua Hin?

  Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Hua Hin på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.071 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hua Hin i juni, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.263 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hua Hin på?

  Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Hua Hin fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 6.038 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Hua Hin på en søndag på 7.342 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hua Hin?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Hua Hin på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Hua Hin om eftermiddagen helt ned til 6.216 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Hua Hin koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.839 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hua Hin?

  Rejsende, som flyver til Hua Hin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya (114 km fra Hua Hin centrum) eller Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi (152 km fra Hua Hin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Hua Hin på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Hua Hin Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya, hvor gennemsnitsprisen er 3.231 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Hua Hin fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Hua Hin

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Hua Hin.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Hua Hin.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Hua Hin.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Hua Hin?

Hjemrejse til Danmark fra Hua Hin

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Hua Hin skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Hua Hin er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Hua Hin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Lufthavne i nærheden af Hua Hin

Neden for finder du alle lufthavne i Hua Hin samt deres afstand til centrum

Der ligger en meget lille lufthavn i byen, som hedder Hua Hin Lufthavn, men de fleste turister plejer at flyve til Bangkok, hvor det er nemt at komme videre til Hua Hin med bus. Don Mueang Internationale Lufthavn i Bangkok og Suvarnabhumi Lufthavn er de to internationale lufthavne, som ligger tættest på Hua Hin med en distance på ca. 220 km.

Du kan tage med bus fra Suvarnabhumi Lufthavn til omkring ca. 60 kr. (305 baht). Bussen går syv gange om dagen. Det er vigtigt at bemærke, at du har ret til at medbringe en enkelt kuffert på 20 kg og en håndbagage i bussen. Du kan dog få en ekstra kuffert på 20 kg med i bussen, hvis du betaler ca. 10 kr. Turen tager ca. 3-4 timer, men kan være længere, alt efter hvordan trafikken er i byen.

Du kan også prøve at skrive til dit hotel i Hua Hin og spørge, om de kan hjælpe med at bestille en minibus fra lufthavnen i Bangkok. Det kan være mere bekvemt, at der står en chauffør med dit navn på et skilt i ankomsthallen efter den lange rejse.


Hvordan rejser jeg rundt i Hua Hin

Det er nemt at gå rundt i Hua Hin, men der findes også mange forskellige transportmuligheder i byen. Der er lokalbusserne “Songthaews”, som er den billigste transportmulighed til en fast lav pris. En tur fra bymidten og omkring 5 km ud fra centrum koster mellem 2 og 4 kr. (10 -20 baht). Der findes også minibusser, som kan tage dig til f.eks. Bangkok. Husk at aftale prisen på forhånd.

Har du mod på det kan du også leje en motorcykel eller scooter for ca. 40- 60 kr. (200-300 baht) om dagen. Her er det vigtigt at være dækket ind med den rette rejseforsikring. Der er også mulighed for at leje cykler til selv at køre rundt i Hua Hin. De koster ca. 40 kr. (200 baht) at leje om dagen og omkring 10 kr. (40 baht) i timen. Du kan også blive kørt i rickshaws fra centrum. En tur plejer at koste ca. 8-10 kr. (40-50 baht). Der er desuden mulighed for at praje en Tuk Tuk eller en taxa, hvor der kan pruttes om prisen. En tuk tuk-tur er en sjov oplevelse, og turen plejer at koste ca. 20 kr. (100 baht). Det kan også være sjovt at prøve en motorcykeltaxa, hvor en bytur koster omkring 10 kr. (50 baht). Men det er altså uden styrthjelm.


Visumkrav for Hua Hin

Danskere kan visumfrit rejse i op til 30 dage som turister i Thailand, hvis man rejser med fly til Hua Hin eller Bangkok. Hvis du rejser til Thailand ind over en landegrænse, så har du ret til et visumfrit ophold på op til 15 dage. Du kan rejse med almindeligt pas eller danske provisoriske pas, men EU-nødpas godkendes ikke, medmindre de er udstedt indenfor Thailands grænser. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hua Hin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hua Hin

Hvordan får man den billigste flybillet til Hua Hin?

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se i Hua Hin?

En ferie i Hua Hin står for mange i afslapningens tegn. Nyd livet, maden og de mange strande. Du kan overveje at besøge et sted som Hua Hin Hills Vineyard for at nyde en dejlig vinsmagning, eller tage en hyggelig bådtur til Pattaya eller bade og slikke sol på stranden Takiab Beach, som ligger ca. 7 km væk fra byen.

Aktiviteter for børn

De fleste børn vil formentlig være travlt beskæftiget med vand og sand under ferien, men skal der noget andet på programmet kan I f.eks. besøge Hua Hin Strand, hvor børnene har mulighed for at ride på ponyer og heste på Hua Hin Strand. En anden sjov oplevelse er et besøg til vandparkerne Vana Nava Hua Hin samt Black Mountain Water Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det er en god ide at købe rejseforsikring for at være dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er bedst at undgå at drikke vand fra hanen i Hua Hin. De fleste hoteller har filtreret vand, men for at være på den sikre side er det bedre at købe flaskevand. Du kan dog sagtens bestille drinks med isterninger på barer og restauranter i Hua Hin, da størstedelen af stederne får isterningerne leveret udefra.

Giver man drikkepenge i Hua Hin?

Det er ikke normalt at lægge drikkepenge i Hua Hin, men det kan være, at f.eks. restauranter vælger at inkludere et servicegebyr på 10 % på regningen. Personalet vil uden tvivl sætte meget pris på, at du lægger drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan gå i det store indkøbscenter Hua Hin Market Village i centrum, som har alle de internationale butikker og restauranter. Der er også mange gode markeder i byen, såsom Grand Market, Chat Chai Market, Pai Mai Market og Cicada Market.