Find billige fly til Hua Hin

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Hua Hin

Få indsigter om din flyrejse til Hua Hin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Hua Hin?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Hua Hin for 135 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Hua Hin. Hvis du vil finde den billigste pris til Hua Hin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Hua Hin?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Hua Hin du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 10t. 35min. at flyve fra København Kastrup til Bangkok Suvarnabhumi. På den anden side tager det i gennemsnit 20t. 45min. at flyve fra Billund til Bangkok Suvarnabhumi. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hua Hin

Find de billigste fly til disse Hua Hin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hua Hin

København (CPH) til Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi (BKK)

Fly til Hua Hin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bangkok Suvarnabhumi, hvor den gennemsnitlige pris er 5.014 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hua Hin

Den tidligere fiskerby Hua Hin er blevet til et populært feriested for både nationale og internationale turister. Den thailandske kongefamilie var endda så vild med området, at de fik opført et palads i Hua Hin til eget brug. De mange hoteller, som er klar til at indlogere dig og din familie, er også som sande paladser ved stranden.

Hua Hin har et tropisk klima med høj luftfugtighed, og særligt fra marts-maj kan varmen være strid. Fra juni til oktober falder der en del regn i Hua Hin, og de fleste turister holder sig væk i denne periode. Dette er derfor et godt tidspunkt at rejse på, hvis du vil have bedre priser og færre turister omkring dig. Perioden fra november-februar der anses for at være det bedste tidspunkt at rejse i, da klimaet her er tørt og solrigt.

 

Rejsende, som flyver til Hua Hin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya (114 km fra Hua Hin centrum) eller Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi (152 km fra Hua Hin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Hua Hin Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya, hvor gennemsnitsprisen er 7.473 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Hua Hin

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Hua Hin

Hvilke flyselskaber flyver til Hua Hin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hua Hin

Hvilke flyselskaber flyver til Hua Hin?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Hua Hin fra Danmark, Thai Airways, Qatar Airways, Austrian Airlines og Norwegian. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Hua Hin

Neden for finder du alle lufthavne i Hua Hin samt deres afstand til centrum

Der ligger en meget lille lufthavn i byen, som hedder Hua Hin Lufthavn, men de fleste turister plejer at flyve til Bangkok, hvor det er nemt at komme videre til Hua Hin med bus. Don Mueang Internationale Lufthavn i Bangkok og Suvarnabhumi Lufthavn er de to internationale lufthavne, som ligger tættest på Hua Hin med en distance på ca. 220 km.

Du kan tage med bus fra Suvarnabhumi Lufthavn til omkring ca. 60 kr. (305 baht). Bussen går syv gange om dagen. Det er vigtigt at bemærke, at du har ret til at medbringe en enkelt kuffert på 20 kg og en håndbagage i bussen. Du kan dog få en ekstra kuffert på 20 kg med i bussen, hvis du betaler ca. 10 kr. Turen tager ca. 3-4 timer, men kan være længere, alt efter hvordan trafikken er i byen.

Du kan også prøve at skrive til dit hotel i Hua Hin og spørge, om de kan hjælpe med at bestille en minibus fra lufthavnen i Bangkok. Det kan være mere bekvemt, at der står en chauffør med dit navn på et skilt i ankomsthallen efter den lange rejse.


Hvordan rejser jeg rundt i Hua Hin

Det er nemt at gå rundt i Hua Hin, men der findes også mange forskellige transportmuligheder i byen. Der er lokalbusserne “Songthaews”, som er den billigste transportmulighed til en fast lav pris. En tur fra bymidten og omkring 5 km ud fra centrum koster mellem 2 og 4 kr. (10 -20 baht). Der findes også minibusser, som kan tage dig til f.eks. Bangkok. Husk at aftale prisen på forhånd.

Har du mod på det kan du også leje en motorcykel eller scooter for ca. 40- 60 kr. (200-300 baht) om dagen. Her er det vigtigt at være dækket ind med den rette rejseforsikring. Der er også mulighed for at leje cykler til selv at køre rundt i Hua Hin. De koster ca. 40 kr. (200 baht) at leje om dagen og omkring 10 kr. (40 baht) i timen. Du kan også blive kørt i rickshaws fra centrum. En tur plejer at koste ca. 8-10 kr. (40-50 baht). Der er desuden mulighed for at praje en Tuk Tuk eller en taxa, hvor der kan pruttes om prisen. En tuk tuk-tur er en sjov oplevelse, og turen plejer at koste ca. 20 kr. (100 baht). Det kan også være sjovt at prøve en motorcykeltaxa, hvor en bytur koster omkring 10 kr. (50 baht). Men det er altså uden styrthjelm.


Visumkrav for Hua Hin

Danskere kan visumfrit rejse i op til 30 dage som turister i Thailand, hvis man rejser med fly til Hua Hin eller Bangkok. Hvis du rejser til Thailand ind over en landegrænse, så har du ret til et visumfrit ophold på op til 15 dage. Du kan rejse med almindeligt pas eller danske provisoriske pas, men EU-nødpas godkendes ikke, medmindre de er udstedt indenfor Thailands grænser. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hua Hin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hua Hin

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

En ferie i Hua Hin står for mange i afslapningens tegn. Nyd livet, maden og de mange strande. Du kan overveje at besøge et sted som Hua Hin Hills Vineyard for at nyde en dejlig vinsmagning, eller tage en hyggelig bådtur til Pattaya eller bade og slikke sol på stranden Takiab Beach, som ligger ca. 7 km væk fra byen.

Ja, det er en god ide at købe rejseforsikring for at være dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller ulykke.

Det er bedst at undgå at drikke vand fra hanen i Hua Hin. De fleste hoteller har filtreret vand, men for at være på den sikre side er det bedre at købe flaskevand. Du kan dog sagtens bestille drinks med isterninger på barer og restauranter i Hua Hin, da størstedelen af stederne får isterningerne leveret udefra.

Det er ikke normalt at lægge drikkepenge i Hua Hin, men det kan være, at f.eks. restauranter vælger at inkludere et servicegebyr på 10 % på regningen. Personalet vil uden tvivl sætte meget pris på, at du lægger drikkepenge.

Du kan gå i det store indkøbscenter Hua Hin Market Village i centrum, som har alle de internationale butikker og restauranter. Der er også mange gode markeder i byen, såsom Grand Market, Chat Chai Market, Pai Mai Market og Cicada Market.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Hua Hin, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Hua Hin, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Hua Hin med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Hua Hin, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Hua Hin og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.