Find billige flybilletter til Hua Hin

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Hua Hin (HHQ)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Hua Hin. De nuværende restriktioner til Hua Hin er baseret på Thailand rejserestriktioner.

Se nuværende Thailand rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hua Hin

Find de billigste fly til disse Hua Hin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hua Hin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hua Hin

København (CPH) til Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi (BKK)

Fly til Hua Hin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bangkok Suvarnabhumi, hvor den gennemsnitlige pris er 3.690 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HUA HIN FRA KØBENHAVNjuni20% billigereAt flyve fra København til Hua Hin ​​koster i gennemsnit blot 4.954 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HUA HIN FRA KØBENHAVNdecember53% dyrereDet koster cirka 9.522 kr. at flyve til Hua Hin ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HUA HIN FRA KØBENHAVNfebruar538% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hua Hin fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hua Hin?

Den tidligere fiskerby Hua Hin er blevet til et populært feriested for både nationale og internationale turister. Den thailandske kongefamilie var endda så vild med området, at de fik opført et palads i Hua Hin til eget brug. De mange hoteller, som er klar til at indlogere dig og din familie, er også som sande paladser ved stranden.

Hua Hin har et tropisk klima med høj luftfugtighed, og særligt fra marts-maj kan varmen være strid. Fra juni til oktober falder der en del regn i Hua Hin, og de fleste turister holder sig væk i denne periode. Dette er derfor et godt tidspunkt at rejse på, hvis du vil have bedre priser og færre turister omkring dig. Perioden fra november-februar der anses for at være det bedste tidspunkt at rejse i, da klimaet her er tørt og solrigt.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Hua Hin?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Hua Hin for 182 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Hua Hin. Hvis du vil finde den billigste pris til Hua Hin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hua Hin?

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Hua Hin fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.954 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Hua Hin med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.142 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hua Hin på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Hua Hin er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.899 kr.. Fly fra Danmark til Hua Hin på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.173 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hua Hin?

Når du flyver til Hua Hin fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 6.073 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 6.682 kr. i gennemsnit. Fly til Hua Hin fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hua Hin?

Rejsende, som flyver til Hua Hin, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya (114 km fra Hua Hin centrum) eller Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi (152 km fra Hua Hin centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Hua Hin på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Hua Hin Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya, hvor gennemsnitsprisen er 3.157 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Hua Hin?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Hua Hin. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Hua Hin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Hua Hin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Hua Hin

Emirates og Malaysia Airlines er blandt de flyselskaber, som tilbyder billige rejser til Hua Hin fra København. Men de mest populære valg er Thai Airways, Qatar Airways og Norwegian Air Shuttle. Du kan f.eks. rejse med Thai Airways, som har direkte fly til Bangkok med en overfart på kun ca. 11 timer. Hvis du tilføjer mellemlandinger, kan rejsetiden hurtigt blive mellem 20 og 25 timer. Bemærk, at hvis du ønsker at flyve med Norwegian, kan der være ekstragebyrer for f.eks. bagage.


Lufthavne tæt på Hua Hin

Herunder finder du alle lufthavne i Hua Hin samt afstand til centrum

Der ligger en meget lille lufthavn i byen, som hedder Hua Hin Lufthavn, men de fleste turister plejer at flyve til Bangkok, hvor det er nemt at komme videre til Hua Hin med bus. Don Mueang Internationale Lufthavn i Bangkok og Suvarnabhumi Lufthavn er de to internationale lufthavne, som ligger tættest på Hua Hin med en distance på ca. 220 km.

Du kan tage med bus fra Suvarnabhumi Lufthavn til omkring ca. 60 kr. (305 baht). Bussen går syv gange om dagen. Det er vigtigt at bemærke, at du har ret til at medbringe en enkelt kuffert på 20 kg og en håndbagage i bussen. Du kan dog få en ekstra kuffert på 20 kg med i bussen, hvis du betaler ca. 10 kr. Turen tager ca. 3-4 timer, men kan være længere, alt efter hvordan trafikken er i byen.

Du kan også prøve at skrive til dit hotel i Hua Hin og spørge, om de kan hjælpe med at bestille en minibus fra lufthavnen i Bangkok. Det kan være mere bekvemt, at der står en chauffør med dit navn på et skilt i ankomsthallen efter den lange rejse.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Hua Hin?

Det er nemt at gå rundt i Hua Hin, men der findes også mange forskellige transportmuligheder i byen. Der er lokalbusserne “Songthaews”, som er den billigste transportmulighed til en fast lav pris. En tur fra bymidten og omkring 5 km ud fra centrum koster mellem 2 og 4 kr. (10 -20 baht). Der findes også minibusser, som kan tage dig til f.eks. Bangkok. Husk at aftale prisen på forhånd.

Har du mod på det kan du også leje en motorcykel eller scooter for ca. 40- 60 kr. (200-300 baht) om dagen. Her er det vigtigt at være dækket ind med den rette rejseforsikring. Der er også mulighed for at leje cykler til selv at køre rundt i Hua Hin. De koster ca. 40 kr. (200 baht) at leje om dagen og omkring 10 kr. (40 baht) i timen. Du kan også blive kørt i rickshaws fra centrum. En tur plejer at koste ca. 8-10 kr. (40-50 baht). Der er desuden mulighed for at praje en Tuk Tuk eller en taxa, hvor der kan pruttes om prisen. En tuk tuk-tur er en sjov oplevelse, og turen plejer at koste ca. 20 kr. (100 baht). Det kan også være sjovt at prøve en motorcykeltaxa, hvor en bytur koster omkring 10 kr. (50 baht). Men det er altså uden styrthjelm.


Kan man rejse til Hua Hin uden pas eller visum?

Danskere kan visumfrit rejse i op til 30 dage som turister i Thailand, hvis man rejser med fly til Hua Hin eller Bangkok. Hvis du rejser til Thailand ind over en landegrænse, så har du ret til et visumfrit ophold på op til 15 dage. Du kan rejse med almindeligt pas eller danske provisoriske pas, men EU-nødpas godkendes ikke, medmindre de er udstedt indenfor Thailands grænser. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen.


Tips og gode råd til Hua Hin

Hvordan får man den billigste flybillet til Hua Hin?

Du vil i gennemsnit få de billigste flybilletter hvis du booker 56 dage før afrejse, hvor du typisk får de dyreste billetter hvis du booker samme dag som du vil rejse afsted. Tirsdag er den ugedag hvor du generelt kan flyve billigst, og lørdag er den dyreste. Kig efter flyvninger om aftenen (efter solnedgang til og med solopgang) som har en tendens til at være billigere end morgenfly.

Hvad skal man se i Hua Hin?

En ferie i Hua Hin står for mange i afslapningens tegn. Nyd livet, maden og de mange strande. Du kan overveje at besøge et sted som Hua Hin Hills Vineyard for at nyde en dejlig vinsmagning, eller tage en hyggelig bådtur til Pattaya eller bade og slikke sol på stranden Takiab Beach, som ligger ca. 7 km væk fra byen.

Aktiviteter for børn

De fleste børn vil formentlig være travlt beskæftiget med vand og sand under ferien, men skal der noget andet på programmet kan I f.eks. besøge Hua Hin Strand, hvor børnene har mulighed for at ride på ponyer og heste på Hua Hin Strand. En anden sjov oplevelse er et besøg til vandparkerne Vana Nava Hua Hin samt Black Mountain Water Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det er en god ide at købe rejseforsikring for at være dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er bedst at undgå at drikke vand fra hanen i Hua Hin. De fleste hoteller har filtreret vand, men for at være på den sikre side er det bedre at købe flaskevand. Du kan dog sagtens bestille drinks med isterninger på barer og restauranter i Hua Hin, da størstedelen af stederne får isterningerne leveret udefra.

Giver man drikkepenge i Hua Hin?

Det er ikke normalt at lægge drikkepenge i Hua Hin, men det kan være, at f.eks. restauranter vælger at inkludere et servicegebyr på 10 % på regningen. Personalet vil uden tvivl sætte meget pris på, at du lægger drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan gå i det store indkøbscenter Hua Hin Market Village i centrum, som har alle de internationale butikker og restauranter. Der er også mange gode markeder i byen, såsom Grand Market, Chat Chai Market, Pai Mai Market og Cicada Market.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class