Find billige flybilletter til Mueang Ranong

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Mueang Ranong. De nuværende restriktioner til Mueang Ranong er baseret på Thailand rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mueang Ranong

Find de billigste fly til disse Mueang Ranong-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Surat Thani

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mueang Ranong

København (CPH) til Surat Thani (URT)

Fly til Mueang Ranong ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Surat Thani, hvor den gennemsnitlige pris er 4.906 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mueang Ranong?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Mueang Ranong?

    Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Mueang Ranong fra Bangkok for 236 kr.. Det er 81% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Mueang Ranong. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Mueang Ranong fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mueang Ranong?

    Lufthavn: Surat Thani eller Lufthavn: Chumphon kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mueang Ranong.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Mueang Ranong på?

    Du kan finde tilbud til Lufthavn: Mueang Ranong for 916 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Mueang Ranong?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Mueang Ranong. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Mueang Ranong nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære fly til Mueang Ranong

Find dine flybilletter til Mueang Ranong blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Mueang Ranong
Hurtigste flyvetid48t. 10min.
Laveste pris8.229 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mueang Ranong