Find billige flybilletter til Marseille

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Marseille.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Marseille

Find de billigste fly til disse Marseille-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Marseille

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Marseille

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Marseille ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.097 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjanuar49% billigereAt flyve fra København til Marseille ​​koster i gennemsnit blot 565 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 1.661 kr. at flyve til Marseille ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli633% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Marseille fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Marseille?

Frankrig byder både på storbyer midt i landet, men også på metropoler ud til havet. Når du rejser med fly til Marseille, kan du se frem til at opleve Frankrigs næststørste by. Beliggenheden på sydkysten ud til Middelhavet gør det populært at rejse med fly til Marseille om sommeren, hvor der i juli og august ofte er over 30 °C. Det er optimale betingelser for en badeferie med azurblåt havvand og en skyfri himmel. Foråret og efteråret er også rejsevenlige, da temperaturen ligger på ca. 18 °C. Selv om vinteren er klimaet mildt, men det er til gengæld også sæsonen med mest regn, hvilket som regel betyder ca. fem regnvejrsdage på en måned.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Marseille?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Marseille fra Strasbourg for 134 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Marseille. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Marseille fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Marseille?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Marseille på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 565 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Marseille i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 643 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Marseille?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Marseille fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Marseille for omkring 1.097 kr., når du søger 60 dage forud. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Marseille helt ned til 427 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Marseille på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Marseille er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 991 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Marseille for omkring 1.599 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Marseille?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Marseille på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 317 kr.. Fly til Marseille koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.586 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Marseille?

  Rejsende, som flyver til Marseille, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Toulon Hyeres (66 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Avignon Avignon-Caum (77 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Nîmes Garons (93 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Montpellier Méditerranée (118 km fra Marseille centrum) eller Lufthavn: Nice (153 km fra Marseille centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Marseille på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Marseille for 1.378 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Marseille fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Marseille

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Marseille.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 24 timer inden afrejse til Marseille.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Marseille.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Marseille?

Hjemrejse til Danmark fra Marseille

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Marseille skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Marseille er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Marseille nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Marseille

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Marseille fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
16. dec.
CPH01:00København Kastrup
6t. 45min.
1 stop
MRS07:45Marseille
6. jan.
MRS08:20Marseille
6t. 30min.
1 stop
CPH14:50København Kastrup
Ryanair
31. jan.
CPH03:55København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
MRS12:25Marseille
7. feb.
MRS04:00Marseille
5t. 50min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup
Lufthansa
21. mar.
CPH11:00København Kastrup
7t. 00min.
2 stop
MRS18:00Marseille
28. mar.
MRS04:45Marseille
10t. 05min.
1 stop
CPH14:50København Kastrup
Lufthansa
21. mar.
CPH11:00København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
MRS18:40Marseille
28. mar.
MRS04:45Marseille
10t. 05min.
1 stop
CPH14:50København Kastrup
Ryanair
16. mar.
CPH18:50København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
MRS05:55Marseille
19. mar.
MRS10:45Marseille
7t. 35min.
1 stop
CPH18:20København Kastrup
Flere flyselskaber
22. jan.
CPH13:15København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
MRS17:40Marseille
29. jan.
MRS11:00Marseille
14t. 55min.
2 stop
CPH01:55København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Marseille

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Marseille, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og Ryanair
Lufthansa
30. apr.
CPH10:55København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
MRS18:05Marseille
Ryanair
9. jan.
CPH04:10København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
MRS11:35Marseille
Ryanair
9. jan.
CPH04:10København Kastrup
9t. 20min.
2 stop
MRS13:30Marseille

Hvilke flyselskaber flyver til Marseille?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Marseille
 • Hvilke flyselskaber flyver til Marseille?

  På rejser til Marseille fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa, Ryanair, Brussels Airlines eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Marseille

Neden for finder du alle lufthavne i Marseille samt deres afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Marseille Lufthavn til centrum. Busserne holder ved platform seks foran Hall B. Rejsetiden er ca. 25 min, og en returbillet koster ca. 13 EUR (ca. 97 DKK).


Populære fly til Marseille

Find dine flybilletter til Marseille blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Marseille
Hurtigste flyvetid7t. 40min.
Laveste pris381 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Marseille

Du kommer nemmest rundt i Marseille ved at benytte byens offentlige transportmidler, der består af to metrolinjer, tre sporvognslinjer samt ca. 74 buslinjer. Det er oplagt at investere i et Marseille City Pass, der giver fri adgang til offentlige transportmidler samt flere museer. En 24-timers billet koster ca. 27 EUR (ca. 202 DKK).


Visumkrav for Marseille

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i Marseille. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Marseille


De bedste oplevelser og seværdigheder i Marseille

Hvad skal man se i Marseille?

Seværdigheder er der nok af i Marseille. Den ikoniske kirke Notre-Dame de la Garde byder på en smuk udsigt fra toppen af Garde Hill. Den gamle havn Vieux Port er også et besøg værd. Her kan du hilse på de lokale fiskere samt tage en bådtur i havnen.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan med fordel rejse med børn til Marseille. Især byens strande er attraktive for hele familien. Strandene Prophètes, Catalans, Pointe-Rouge og Corbières er blandt de populære. En tur til øen med det gamle fængsel Château d’If er også et hit blandt børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Din status som EU-borger giver dig ret til sygesikring på lige fod med de lokale. I Frankrig kan der forekomme delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Du kan også købe tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Marseille.

Giver man drikkepenge i Marseille?

Regningen er ofte tillagt et servicetillæg. Derudover er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue Saint-Ferréol, Cours d’Estienne d’Orves og Rue de la Tour er nogle af de populære indkøbsgader.