Find billige fly til Marseille

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Marseille

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Marseille

Bedste pris på enkeltbillet

158 kr.

Bedste pris på returbillet

545 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Marseille fra Danmark i de seneste 72 timer er 158 kr. (København Kastrup til Marseille).
Den bedste pris på en returbillet til Marseille fra Danmark i de seneste 72 timer er 545 kr. (København Kastrup til Marseille).
Det hurtigste fly til Marseille fra Danmark tager 2t. 35min. (København Kastrup til Marseille).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Marseille, herunder Lufthansa, Iberia og Volotea.

Indsigter og trends for flyrejser til Marseille

Få indsigter om din flyrejse til Marseille, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Marseille?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Marseille på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.098 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Marseille i januar, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.134 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Marseille?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Marseille fra Alicante for 112 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Marseille. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Marseille fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Marseille på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Marseille er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.600 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Marseille for omkring 2.147 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Marseille?

Det billigste tidspunkt at flyve til Marseille på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.283 kr.. Fly til Marseille koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.934 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Marseille?

Rejsetiden fra Danmark til Marseille varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Nice (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 20min.. En anden populær rute fra Danmark til Marseille er at flyve fra Billund til Nice, hvilket tager ca. 7t. 35min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Marseille?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Marseille fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Marseille for omkring 1.596 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Marseille

Find de billigste fly til disse Marseille-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Marseille

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Marseille

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Marseille ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.596 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjanuar31% billigereAt flyve fra København til Marseille ​​koster i gennemsnit blot 1.098 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli60% dyrereDet koster cirka 2.555 kr. at flyve til Marseille ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli618% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Marseille fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Marseille

Frankrig byder både på storbyer midt i landet, men også på metropoler ud til havet. Når du rejser med fly til Marseille, kan du se frem til at opleve Frankrigs næststørste by. Beliggenheden på sydkysten ud til Middelhavet gør det populært at rejse med fly til Marseille om sommeren, hvor der i juli og august ofte er over 30 °C. Det er optimale betingelser for en badeferie med azurblåt havvand og en skyfri himmel. Foråret og efteråret er også rejsevenlige, da temperaturen ligger på ca. 18 °C. Selv om vinteren er klimaet mildt, men det er til gengæld også sæsonen med mest regn, hvilket som regel betyder ca. fem regnvejrsdage på en måned.

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Marseille i april, maj og juni. Parker som f.eks. Jardin Albert 1er er populære samlingssteder i disse måneder.

Rejsende, som flyver til Marseille, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Toulon Hyeres (66 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Avignon-Caum (77 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Nîmes Garons (93 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Montpellier Méditerranée (118 km fra Marseille centrum) eller Lufthavn: Nice (153 km fra Marseille centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Toulon Hyeres for 1.925 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Marseille

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Marseille fundet af momondos brugere for nylig
Volotea
11. maj
CPH11:35København Kastrup
2t. 35min.
MRS14:10Marseille
14. maj
MRS07:10Marseille
2t. 30min.
CPH09:40København Kastrup
Ryanair
18. jan.
CPH04:45København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
MRS11:35Marseille
27. jan.
MRS00:55Marseille
15t. 35min.
2 stop
CPH16:30København Kastrup
Flere flyselskaber
18. jan.
CPH04:45København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
MRS11:35Marseille
27. jan.
MRS14:35Marseille
14t. 55min.
1 stop
CPH05:30København Kastrup
Ryanair
27. jan.
CPH15:05København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
MRS02:55Marseille
3. feb.
MRS09:45Marseille
6t. 20min.
1 stop
CPH16:05København Kastrup
Volotea
11. maj
CPH11:35København Kastrup
2t. 35min.
MRS14:10Marseille
21. maj
MRS07:10Marseille
2t. 30min.
CPH09:40København Kastrup
Flere flyselskaber
27. jan.
CPH09:55København Kastrup
17t. 10min.
2 stop
MRS03:05Marseille
3. feb.
MRS14:35Marseille
14t. 55min.
1 stop
CPH05:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Marseille

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Marseille, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Volotea
Ryanair
14. jan.
CPH03:20København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
MRS11:05Marseille
Ryanair
27. jan.
CPH16:30København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
MRS06:40Marseille
Ryanair
13. jan.
CPH16:30København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
MRS06:40Marseille

Hvilke flyselskaber flyver til Marseille?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Marseille

Hvilke flyselskaber flyver til Marseille?

På rejser til Marseille fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Norwegian, Scandinavian Airlines, Lufthansa eller Brussels Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Marseille

KLM flyver omkring 13 fly til Marseille om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 1.044 kr. (Aalborg til Marseille). Brugerne har bedømt KLM med 7,5/10 i over 175 anmeldelser på momondo.

Scandinavian Airlines-fly til Marseille

1.783 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Scandinavian Airlines til Marseille, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. Scandinavian Airlines har 3 fly til Marseille de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 334 momondo-brugere har anmeldt Scandinavian Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,2/10.


Lufthavne i nærheden af Marseille

Neden for finder du alle lufthavne i Marseille samt deres afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Marseille Lufthavn til centrum. Busserne holder ved platform seks foran Hall B. Rejsetiden er ca. 25 min, og en returbillet koster ca. 13 EUR (ca. 97 DKK).


Populære fly til Marseille

Find dine flybilletter til Marseille blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Marseille
Hurtigste flyvetid2t. 35min.
Laveste pris545 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Marseille

Du kommer nemmest rundt i Marseille ved at benytte byens offentlige transportmidler, der består af to metrolinjer, tre sporvognslinjer samt ca. 74 buslinjer. Det er oplagt at investere i et Marseille City Pass, der giver fri adgang til offentlige transportmidler samt flere museer. En 24-timers billet koster ca. 27 EUR (ca. 202 DKK).


Visumkrav for Marseille

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i Marseille. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Marseille


De bedste oplevelser og seværdigheder i Marseille

Seværdigheder er der nok af i Marseille. Den ikoniske kirke Notre-Dame de la Garde byder på en smuk udsigt fra toppen af Garde Hill. Den gamle havn Vieux Port er også et besøg værd. Her kan du hilse på de lokale fiskere samt tage en bådtur i havnen.

Din status som EU-borger giver dig ret til sygesikring på lige fod med de lokale. I Frankrig kan der forekomme delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Du kan også købe tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Vand fra hanen er drikkeligt i Marseille.

Regningen er ofte tillagt et servicetillæg. Derudover er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Rue Saint-Ferréol, Cours d’Estienne d’Orves og Rue de la Tour er nogle af de populære indkøbsgader.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Marseille.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Marseille, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Marseille. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Marseille. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.