Find billige fly til Marseille fra 308 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Marseille

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Marseille

Bedste pris på enkeltbillet

308 kr.

Bedste pris på returbillet

931 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 35min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Marseille fra Danmark i de seneste 72 timer er 308 kr. (København Kastrup til Marseille).
Den bedste pris på en returbillet til Marseille fra Danmark i de seneste 72 timer er 931 kr. (København Kastrup til Marseille).
Det hurtigste fly til Marseille fra Danmark tager 2t. 35min. (København Kastrup til Marseille).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Marseille, herunder British Airways, Lufthansa og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Marseille

Få indsigter om din flyrejse til Marseille, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Marseille?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Marseille på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 623 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Marseille i september, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 890 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Marseille?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Marseille fra København for 612 kr.. Det er 53% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Marseille. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Marseille fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Marseille på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Marseille er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 778 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Marseille for omkring 2.266 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Marseille?

Det billigste tidspunkt at flyve til Marseille på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 918 kr.. Fly til Marseille koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.839 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Marseille?

Rejsetiden fra Danmark til Marseille varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Marseille (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 4t. 15min.. En anden populær rute fra Danmark til Marseille er at flyve fra Billund til Marseille, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Marseille?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Marseille fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Marseille for omkring 1.250 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Marseille

Find de billigste fly til disse Marseille-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Marseille

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Marseille

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Marseille ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.250 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNseptember51% billigereAt flyve fra København til Marseille ​​koster i gennemsnit blot 623 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 2.054 kr. at flyve til Marseille ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli327% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Marseille fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Marseille

Frankrig byder både på storbyer midt i landet, men også på metropoler ud til havet. Når du rejser med fly til Marseille, kan du se frem til at opleve Frankrigs næststørste by. Beliggenheden på sydkysten ud til Middelhavet gør det populært at rejse med fly til Marseille om sommeren, hvor der i juli og august ofte er over 30 °C. Det er optimale betingelser for en badeferie med azurblåt havvand og en skyfri himmel. Foråret og efteråret er også rejsevenlige, da temperaturen ligger på ca. 18 °C. Selv om vinteren er klimaet mildt, men det er til gengæld også sæsonen med mest regn, hvilket som regel betyder ca. fem regnvejrsdage på en måned.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Marseille?

Rejsende, som flyver til Marseille, kan måske finde bedre priser til Toulon Hyeres Lufthavn (66 km fra Marseille centrum), Avignon-Caum Lufthavn (77 km fra Marseille centrum), Nîmes Garons Lufthavn (93 km fra Marseille centrum), Montpellier Méditerranée Lufthavn (118 km fra Marseille centrum) eller Nice Lufthavn (153 km fra Marseille centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Marseille på?

Du kan finde tilbud til Montpellier Méditerranée Lufthavn for 1.220 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Marseille Lufthavn?

Priser for fly til Marseille Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Marseille Lufthavn?

Fra december 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Marseille Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Marseille Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Marseille Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Marseille Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Marseille Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Marseille Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Marseille

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Marseille fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH15:05København Kastrup
17t. 25min.
1 stop
MRS08:30Marseille
7. jan.
MRS06:30Marseille
2t. 30min.
CPH09:00København Kastrup
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH15:25København Kastrup
16t. 15min.
2 stop
MRS07:40Marseille
7. jan.
MRS06:30Marseille
2t. 30min.
CPH09:00København Kastrup
Lufthansa
11. mar.
CPH18:25København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
MRS23:00Marseille
18. mar.
MRS06:20Marseille
6t. 25min.
1 stop
CPH12:45København Kastrup
1.047 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
15. jan.
CPH06:55København Kastrup
4t. 15min.
1 stop
MRS11:10Marseille
25. jan.
MRS11:55Marseille
10t. 40min.
1 stop
CPH22:35København Kastrup
1.054 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH18:15København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
MRS22:50Marseille
10. jan.
MRS06:20Marseille
11t. 20min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
1.061 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH13:25København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
MRS23:00Marseille
5. jan.
MRS14:40Marseille
7t. 55min.
1 stop
CPH22:35København Kastrup
1.116 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Marseille

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Marseille, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia, Volotea og easyJet
Volotea
28. maj
CPH19:55København Kastrup
2t. 35min.
MRS22:30Marseille
Volotea
20. dec.
CPH11:05København Kastrup
2t. 35min.
MRS13:40Marseille
Volotea
20. dec.
CPH11:05København Kastrup
2t. 35min.
MRS13:40Marseille

Hvordan rejser jeg rundt i Marseille

Du kommer nemmest rundt i Marseille ved at benytte byens offentlige transportmidler, der består af to metrolinjer, tre sporvognslinjer samt ca. 74 buslinjer. Det er oplagt at investere i et Marseille City Pass, der giver fri adgang til offentlige transportmidler samt flere museer. En 24-timers billet koster ca. 27 EUR (ca. 202 DKK).


Visumkrav for Marseille

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i Marseille. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Marseille

Hvad skal man se i Marseille?

Seværdigheder er der nok af i Marseille. Den ikoniske kirke Notre-Dame de la Garde byder på en smuk udsigt fra toppen af Garde Hill. Den gamle havn Vieux Port er også et besøg værd. Her kan du hilse på de lokale fiskere samt tage en bådtur i havnen.

Skal man købe rejseforsikring?

Din status som EU-borger giver dig ret til sygesikring på lige fod med de lokale. I Frankrig kan der forekomme delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Du kan også købe tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Marseille.

Giver man drikkepenge i Marseille?

Regningen er ofte tillagt et servicetillæg. Derudover er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue Saint-Ferréol, Cours d’Estienne d’Orves og Rue de la Tour er nogle af de populære indkøbsgader.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Marseille?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Marseille.

Kan jeg finde fly til Marseille med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Marseille, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Marseille?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Marseille. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Marseille lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Marseille. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Marseille på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.