Find billige flybilletter til Marseille

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Marseille (MRS)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Marseille. De nuværende restriktioner til Marseille er baseret på Frankrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Marseille

Find de billigste fly til disse Marseille-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Marseille

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Marseille

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Marseille ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.026 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjanuar49% billigereAt flyve fra København til Marseille ​​koster i gennemsnit blot 528 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 1.553 kr. at flyve til Marseille ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARSEILLE FRA KØBENHAVNjuli633% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Marseille fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Marseille?

Frankrig byder både på storbyer midt i landet, men også på metropoler ud til havet. Når du rejser med fly til Marseille, kan du se frem til at opleve Frankrigs næststørste by. Beliggenheden på sydkysten ud til Middelhavet gør det populært at rejse med fly til Marseille om sommeren, hvor der i juli og august ofte er over 30 °C. Det er optimale betingelser for en badeferie med azurblåt havvand og en skyfri himmel. Foråret og efteråret er også rejsevenlige, da temperaturen ligger på ca. 18 °C. Selv om vinteren er klimaet mildt, men det er til gengæld også sæsonen med mest regn, hvilket som regel betyder ca. fem regnvejrsdage på en måned.

Hvilket er det absolut billigste fly til Marseille?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Marseille fra Nador for 214 kr.. Det er 88% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Marseille. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Marseille fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Marseille?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Marseille på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 528 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Marseille i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 602 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Marseille?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Marseille fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Marseille for omkring 1.026 kr., når du søger 60 dage forud. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Marseille helt ned til 368 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Marseille på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Marseille er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 927 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Marseille for omkring 1.495 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Marseille?

Det billigste tidspunkt at flyve til Marseille på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 296 kr.. Fly til Marseille koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.483 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Marseille?

Rejsende, som flyver til Marseille, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Toulon Hyeres (66 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Avignon Avignon-Caum (77 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Nîmes Garons (93 km fra Marseille centrum), Lufthavn: Montpellier Méditerranée (118 km fra Marseille centrum) eller Lufthavn: Nice (153 km fra Marseille centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Marseille på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Marseille for 1.285 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Marseille?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Marseille. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Marseille nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Marseille

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Marseille fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. jul.
CPH07:50København Kastrup
11t. 05min.
2 stop
MRS18:55Marseille
19. jul.
MRS02:35Marseille
6t. 25min.
1 stop
CPH09:00København Kastrup
Ryanair
13. jul.
CPH05:35København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
MRS19:25Marseille
19. jul.
MRS02:35Marseille
6t. 25min.
1 stop
CPH09:00København Kastrup
Ryanair
13. jul.
CPH05:35København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
MRS19:25Marseille
21. jul.
MRS10:50Marseille
6t. 50min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
22. jul.
CPH07:45København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
MRS18:20Marseille
29. jul.
MRS18:45Marseille
10t. 35min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup
Ryanair
18. jul.
CPH18:20København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
MRS06:55Marseille
22. jul.
MRS07:30Marseille
10t. 20min.
2 stop
CPH17:50København Kastrup
Ryanair
18. jul.
CPH18:20København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
MRS06:55Marseille
22. jul.
MRS18:45Marseille
10t. 35min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Marseille

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Marseille, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
12. aug.
CPH07:45København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
MRS18:20Marseille
Ryanair
19. jul.
CPH18:15København Kastrup
12t. 40min.
1 stop
MRS06:55Marseille
Ryanair
26. jul.
CPH04:30København Kastrup
14t. 20min.
2 stop
MRS18:50Marseille

Hvilke flyselskaber flyver til Marseille?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Marseille

Du har mange muligheder, når du overvejer en rejse med fly til Marseille. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som SAS, Iberia eller KLM, men også med lavprisselskaber som eksempelvis Ryanair eller easyJet. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med Brussels Airlines, Lufthansa eller Air France. Lavprisselskaberne er ofte populære grundet tilbuddet om billige flybilletter til Marseille. Vær opmærksom på, at check-in bagage og frit sædevalg som regel ikke er inkluderet i billetprisen hos lavprisselskaberne.

Hvem flyver direkte til Marseille?

Det er muligt at finde flybilletter til Marseille med direkte afgange. Ruten udbydes af SAS fra Københavns Lufthavn. Vælger du en anden afrejselufthavn eller en anden udbyder, skal du regne med en eller flere mellemlandinger undervejs på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Marseille?

En direkte rejse med fly til Marseille er naturligvis den hurtigste med en rejsetid på ca. 2 t og 30 min. Vælger du en flyafgang med eksempelvis et stop på turen, er rejsetiden ca. 3 t og 50 min som den hurtigste mulighed.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Marseille samt afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Marseille Lufthavn til centrum. Busserne holder ved platform seks foran Hall B. Rejsetiden er ca. 25 min, og en returbillet koster ca. 13 EUR (ca. 97 DKK).


Populære fly til Marseille

Find dine flybilletter til Marseille blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Marseille
Korteste rejsetid
4t. 35min.
Laveste pris
541 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Marseille?

Du kommer nemmest rundt i Marseille ved at benytte byens offentlige transportmidler, der består af to metrolinjer, tre sporvognslinjer samt ca. 74 buslinjer. Det er oplagt at investere i et Marseille City Pass, der giver fri adgang til offentlige transportmidler samt flere museer. En 24-timers billet koster ca. 27 EUR (ca. 202 DKK).


Kan man rejse til Marseille uden pas eller visum?

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i Marseille. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Marseille

Hvad skal man se i Marseille?

Seværdigheder er der nok af i Marseille. Den ikoniske kirke Notre-Dame de la Garde byder på en smuk udsigt fra toppen af Garde Hill. Den gamle havn Vieux Port er også et besøg værd. Her kan du hilse på de lokale fiskere samt tage en bådtur i havnen.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan med fordel rejse med børn til Marseille. Især byens strande er attraktive for hele familien. Strandene Prophètes, Catalans, Pointe-Rouge og Corbières er blandt de populære. En tur til øen med det gamle fængsel Château d’If er også et hit blandt børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Din status som EU-borger giver dig ret til sygesikring på lige fod med de lokale. I Frankrig kan der forekomme delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Du kan også købe tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Marseille.

Giver man drikkepenge i Marseille?

Regningen er ofte tillagt et servicetillæg. Derudover er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue Saint-Ferréol, Cours d’Estienne d’Orves og Rue de la Tour er nogle af de populære indkøbsgader. (Priser checket: 28/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class