Hoteller i Marseille, Frankrig

Find tilbud på 281 hoteller i Marseille, Frankrig

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
25. juni — 26. juni2
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
lør. 25.6
søn. 26.6

Populære hoteller til en overnatning i Marseille

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marseille
Pris
kr.275
kr.1745
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Marseille


Hvornår skal man booke et hotel i Marseille?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marseille
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
56%forventet prisfald
57%forventet prisstigning

Rejsepriser

277 kr. - 1.451 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
10.244 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.231 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Marseille er: 4-5 stjerne, 28 dage før.

1-2 stjerne

445 kr. - 544 kr.

3 stjerne

537 kr. - 819 kr.

4-5 stjerne

1.010 kr. - 1.328 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Marseille

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marseille

Laveste hotelpris

141 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Intercontinental Marseille - Hotel Dieu

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2418

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Marseille, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 141 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Sylvabelle, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Intercontinental Marseille - Hotel Dieu, det mest populære 5-stjernede hotel i Marseille(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 1.726 anmeldelser).
Der er 2.418 hoteller i Marseille tæt på Nice. Park Inn Nice Airport er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Marseille. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Marseille lå i sidste uge på 4.293 kr..

Rejsetips til Marseille

Der ligger adskillige vandrerhjem i Marseille, og størstedelen af dem ligger tæt på gaden Cours Pierre Puget. Priserne varierer meget, men du kan booke en køjeseng og bo billigt for omkring 25-30 EUR (ca. 186-225 DKK) per nat.Hvis du søger et billigt hotel i Marseille, så kan du spare lidt ved at bo omkring 1-2 km fra den gamle havn. Som nævnt, så er Vieux Port et populært område i Marseille, og derfor kan du spare ca. 13-27 EUR (omkring 100-200 DKK) per nat ved at vælge at bo lidt længere væk fra havnen.

Du kan besøge MUCEM (Musée des Civilisations d’Europe et de Méditerranée), som var en af de bygninger, der kom til verden i forbindelse med, at Marseille var den europæiske kulturhovedstad i 2013. Det er et museum, som blandt andet fokuserer på europæiske civilisationer. Det ligger ved havnen, hvor den forbinder de gamle og nye havne. Det er gratis at komme ind i bygningen, dog skal du betale for nogle af udstillingerne.Generelt er der mange gode oplevelser ved havnen, som byder på masser af barer og restauranter. Du kan også besøge det berømte fiskemarked, som stammer helt tilbage til 1909, der stiller op hver morgen fra kl. 08.00 til 13.00. Du kan også leje en bycykel gratis i en halv time og cykle rundt i byen og se på storslåede villaer.

Det er dejligt nemt at komme rundt i Marseille, som har metro, to sporvognsruter og mere end 70 busruter. Det er værd at bemærke, at det er bedst at tage bus eller sporvogn, hvis du har svært ved at gå, eller hvis du bærer på mange ting, da der ofte kan være mange trapper fra undergrund til gadeniveau. Du kan købe titurskort til omkring 13,60 EUR (ca. 102 DKK), som kan købes på metrostationer. Der er også muligt at købe en enkeltbillet til ca. 1,50 EUR (ca. 12 DKK), en dagsbillet til ca. 5,20 EUR (ca. 40 DKK) eller en 72-timersbillet til ca. 10,80 EUR (ca. 81 DKK).

Du skal i de fleste tilfælde være mindst 18 år gammel for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Marseille.

De fleste hoteller i Marseille beder om et depositum ved indtjekningen for at kunne dække eventuelle skader, som kan risikere at opstå i forbindelse med din ferie i Marseille.

Selvom der nok allerede står et servicegebyr på din regning på restauranten i Marseille, så er der kutyme for at give omkring yderligere 10 % i drikkepenge til tjenerne. Der er også tradition for at give nogle ekstra euro til personalet på dit hotel i Marseille, som f.eks. stuepiger og piccoloer.

Generelt er Marseille en sikker by, så længe du holder lidt ekstra øje med dine personlige ejendele som taske, pung, mobil osv. på steder med mange mennesker. Derudover kan det anbefales at undgå området omkring Boulevard Michelet på de aftener, hvor det lokale fodboldhold Olympique de Marseille spiller, hvis du gerne vil undgå berusede fodboldfans.

Nogle steder i Marseille har de C-stik med 230 ligesom i Danmark, mens der andre steder er stik uden jordforbindelse. Derfor kan det være en god ide at pakke en adapter, hvis du har en oplader eller andre apparater med jordstik.


Hvad koster et hotel i Marseille pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Marseille

1-stjernede hoteller

Billigst 369 kr.

Gennemsnitlig 380 kr.

Dyrest 381 kr.

Søg efter 1-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Marseille

Disse billige hoteller og vandrehjem i Marseille har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Marseille

Disse Marseille hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Marseille

Vieux Port betyder “den gamle havn”, og det er i dette område, at du kan booke et Marseille-hotel, som ligger tæt på alle de flotte både, restauranter og barer, der holder til i området. Faktisk ligger alle hoteller i Viuex Port centralt i Marseille, når det kommer til seværdigheder og lokal transport. Her kan du hurtigt komme til byens metro, som derefter kan bringe dig til alle byens store seværdigheder.

Du kan også vælge at bo i det gamle fiskerområde Le Panier, som i dag danner rammerne for de fleste sociale aktiviteter med et kæmpe udvalg af barer og butikker. Hvis du netop rejser på ferie til Marseille for at shoppe i lange baner, så kan du vælge at bo tæt på gaden Rue de la Tour, som mange kalder for ”modegaden”. Derudover er La Castellane også et moderne område med cool caféer og unikke butikker.

Fodbold er så populært i Marseille, at det største stadion har lagt navn til sin egen bydel. Velodrome Stadion er området, som du kan vælge at bo i, hvis du har planlagt en tur til fransk fodbold af bedste kaliber.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Marseille

Marseille ligger i den sydlige del af Frankrig ud til Middelhavet. Det er en spændende og gammel, hvor du har masser af muligheder for at nyde en baguette, lidt lækker ost og en udsøgt vin, mens du betragter det sagte, azurblå vand.

I forbindelse med byvandring foregår det meste omkring pladsen Place aux Huiles, hvor du kan sætte dig på en hyggelig café eller restaurant eller få inspiration fra den franske mode i byens store udvalg af butikker. Derudover ligger der en masse museer overalt i byen, som har noget for både de kunst- og historieinteresserede.

Hvis du gerne vil se byen lidt fra oven, så skal du op på en af højene som omkranser byen. Heroppe finder du den berømte basilika Notre-Dame de la Garde, som er stedet med den gyldne Madonna, der også er et yndet pilgrimsmål for katolikker. Her findes også klassiske skulpturer og kunstværker fra Middelalderen. Hvis du gerne vil ud på hav i stedet for op på bjerget, så kan du tage på en tur i en lille båd ud til øen med Château d’If; stedet hvor Alexandre Dumas’ novella “Greven af Monte Cristo” fandt sted.


Information about staying in Marseille

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marseille

Det gennemsnitlige ophold i Marseille varer 4 nights.

Prisen for et hotelværelse i Marseille vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 769 kr. pr. nat.

Hoteller i Marseille er typisk billigst i november. Du kan forvente et prisfald på ca. 56% i denne periode.

Hotelværelser i Marseille er generelt billigst onsdag og dyrest torsdag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Marseille koster ca. 466 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 303 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Marseille.

Temperaturerne i Marseille er normalt på omkring 23 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Der er i øjeblikket 41 ferieboliger ledige i Marseille. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Appart'City Marseille Euromed, som er den mest populære feriebolig i Marseille. Sammenlign ferieboliger i Marseille.


momondos yndlingshoteller i Marseille

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Marseille
AC Hotel by Marriott Marseille Prado Velodrome

AC Hotel by Marriott Marseille Prado Velodrome

4 allee Marcel Leclerc, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

8,2
996 kr.
Staycity Aparthotels Centre Vieux Port

Staycity Aparthotels Centre Vieux Port

4 Place Pierre Bertas, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

8,1
749 kr.
B&B Hotel Marseille Prado Parc des Expositions

B&B Hotel Marseille Prado Parc des Expositions

6 Rue de Cassis, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,2
636 kr.
Mercure Marseille Centre Prado Vélodrome

Mercure Marseille Centre Prado Vélodrome

11 Avenue de Mazargues, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

8,3
777 kr.
Hostel Vertigo Vieux-Port

Hostel Vertigo Vieux-Port

38 Rue Fort Notre Dame, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

8,0
198 kr.
Ibis Budget Marseille la Valentine

Ibis Budget Marseille la Valentine

149 Traverse de la Martine, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,6
367 kr.
Citadines Castellane Marseille

Citadines Castellane Marseille

60 Rue du Rouet, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

8,1
586 kr.
B&B Hôtel Marseille Parc Chanot

B&B Hôtel Marseille Parc Chanot

35 Boulevard Rabatau, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

6,4
523 kr.
hotelF1 Marseille Aubagne

hotelF1 Marseille Aubagne

CD2 Saint Menet, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

473 kr.
Ibis Marseille Centre Euroméditerranée

Ibis Marseille Centre Euroméditerranée

25 Boulevard De Dunkerque Des Docks, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,8
558 kr.
Aparthotel Adagio Marseille Timone

Aparthotel Adagio Marseille Timone

21 Chemin de l'Armee d'Afrique, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,9
558 kr.
Aparthotel Adagio access Marseille Saint-Charles

Aparthotel Adagio access Marseille Saint-Charles

23 Rue Honnorat, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,6
508 kr.
ibis budget Marseille Est Saint-Menet

ibis budget Marseille Est Saint-Menet

184, avenue de Saint Menet, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,2
346 kr.

Jolie Chambre Privée Marseille 9e

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig

2.415 kr.
Odalys City Marseille Le Dôme

Odalys City Marseille Le Dôme

27 Boulevard Du Maréchal Juin, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,0
452 kr.
Appart'city Marseille Centre Prado

Appart'city Marseille Centre Prado

1 Rue Vandel, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,6
480 kr.
Odalys City Marseille Prado Castellane

Odalys City Marseille Prado Castellane

114 Rue Du Rouet Et 12, Rue De Cassis, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

7,6
494 kr.
Maisons du Monde Hôtel & Suites - Marseille Vieux Port

Maisons du Monde Hôtel & Suites - Marseille Vieux Port

43 Quai Des Belges, Marseille, Bouches-du-Rhône, France

8,4
1.215 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marseille


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Marseille. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Når alle dine muligheder for overnatning i Marseille er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.