Hoteller i Marseille, Frankrig

Find tilbud på 335 hoteller i Marseille, Frankrig

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Marseille

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marseille
Pris
kr.183
kr.1616
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Marseille


Hvornår skal man booke et hotel i Marseille?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marseille
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
59%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

367 kr. - 1.447 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
715 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.555 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Marseille er: 1-2 stjerne, 85 dage før. 3 stjerne, 90 dage før. 4-5 stjerne, 63 dage før.

1-2 stjerne

445 kr. - 732 kr.

3 stjerne

370 kr. - 1.068 kr.

4-5 stjerne

459 kr. - 4.559 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Marseille

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marseille

Laveste hotelpris

151 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sofitel Marseille Vieux-Port

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6673

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Marseille, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 151 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Ambassade Bretonne Vieux-Port.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sofitel Marseille Vieux-Port, det mest populære 5-stjernede hotel i Marseille(bedømmelse på 8,3/10 ud fra 1.320 anmeldelser).
Der er 6.673 hoteller i Marseille tæt på Marseille. Chambre d'hôtes Escale Villa er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Marseille. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Marseille lå i sidste uge på 1.024 kr..

Rejsetips til Marseille

Hvordan finder man et billigt hotel i Marseille?

Der ligger adskillige vandrerhjem i Marseille, og størstedelen af dem ligger tæt på gaden Cours Pierre Puget. Priserne varierer meget, men du kan booke en køjeseng og bo billigt for omkring 25-30 EUR (ca. 186-225 DKK) per nat. Hvis du søger et billigt hotel i Marseille, så kan du spare lidt ved at bo omkring 1-2 km fra den gamle havn. Som nævnt, så er Vieux Port et populært område i Marseille, og derfor kan du spare ca. 13-27 EUR (omkring 100-200 DKK) per nat ved at vælge at bo lidt længere væk fra havnen.

Kan man rejse på budget?

Du kan besøge MUCEM (Musée des Civilisations d’Europe et de Méditerranée), som var en af de bygninger, der kom til verden i forbindelse med, at Marseille var den europæiske kulturhovedstad i 2013. Det er et museum, som blandt andet fokuserer på europæiske civilisationer. Det ligger ved havnen, hvor den forbinder de gamle og nye havne. Det er gratis at komme ind i bygningen, dog skal du betale for nogle af udstillingerne. Generelt er der mange gode oplevelser ved havnen, som byder på masser af barer og restauranter. Du kan også besøge det berømte fiskemarked, som stammer helt tilbage til 1909, der stiller op hver morgen fra kl. 08.00 til 13.00. Du kan også leje en bycykel gratis i en halv time og cykle rundt i byen og se på storslåede villaer.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er dejligt nemt at komme rundt i Marseille, som har metro, to sporvognsruter og mere end 70 busruter. Det er værd at bemærke, at det er bedst at tage bus eller sporvogn, hvis du har svært ved at gå, eller hvis du bærer på mange ting, da der ofte kan være mange trapper fra undergrund til gadeniveau. Du kan købe titurskort til omkring 13,60 EUR (ca. 102 DKK), som kan købes på metrostationer. Der er også muligt at købe en enkeltbillet til ca. 1,50 EUR (ca. 12 DKK), en dagsbillet til ca. 5,20 EUR (ca. 40 DKK) eller en 72-timersbillet til ca. 10,80 EUR (ca. 81 DKK).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Marseille?

Du skal i de fleste tilfælde være mindst 18 år gammel for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Marseille.

Skal man lægge depositum?

De fleste hoteller i Marseille beder om et depositum ved indtjekningen for at kunne dække eventuelle skader, som kan risikere at opstå i forbindelse med din ferie i Marseille.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Selvom der nok allerede står et servicegebyr på din regning på restauranten i Marseille, så er der kutyme for at give omkring yderligere 10 % i drikkepenge til tjenerne. Der er også tradition for at give nogle ekstra euro til personalet på dit hotel i Marseille, som f.eks. stuepiger og piccoloer.

Hvor sikkert er der i Marseille?

Generelt er Marseille en sikker by, så længe du holder lidt ekstra øje med dine personlige ejendele som taske, pung, mobil osv. på steder med mange mennesker. Derudover kan det anbefales at undgå området omkring Boulevard Michelet på de aftener, hvor det lokale fodboldhold Olympique de Marseille spiller, hvis du gerne vil undgå berusede fodboldfans.

Skal man medbringe adapter?

Nogle steder i Marseille har de C-stik med 230 ligesom i Danmark, mens der andre steder er stik uden jordforbindelse. Derfor kan det være en god ide at pakke en adapter, hvis du har en oplader eller andre apparater med jordstik.


Hvad koster et hotel i Marseille pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Marseille

2-stjernede hoteller

Billigst 366 kr.

Gennemsnitlig 367 kr.

Dyrest 368 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Marseille

Disse billige hoteller og vandrehjem i Marseille har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Marseille

Disse Marseille hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Marseille

Vieux Port betyder “den gamle havn”, og det er i dette område, at du kan booke et Marseille-hotel, som ligger tæt på alle de flotte både, restauranter og barer, der holder til i området. Faktisk ligger alle hoteller i Viuex Port centralt i Marseille, når det kommer til seværdigheder og lokal transport. Her kan du hurtigt komme til byens metro, som derefter kan bringe dig til alle byens store seværdigheder.

Du kan også vælge at bo i det gamle fiskerområde Le Panier, som i dag danner rammerne for de fleste sociale aktiviteter med et kæmpe udvalg af barer og butikker. Hvis du netop rejser på ferie til Marseille for at shoppe i lange baner, så kan du vælge at bo tæt på gaden Rue de la Tour, som mange kalder for ”modegaden”. Derudover er La Castellane også et moderne område med cool caféer og unikke butikker.

Fodbold er så populært i Marseille, at det største stadion har lagt navn til sin egen bydel. Velodrome Stadion er området, som du kan vælge at bo i, hvis du har planlagt en tur til fransk fodbold af bedste kaliber.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Marseille

Marseille ligger i den sydlige del af Frankrig ud til Middelhavet. Det er en spændende og gammel, hvor du har masser af muligheder for at nyde en baguette, lidt lækker ost og en udsøgt vin, mens du betragter det sagte, azurblå vand.

I forbindelse med byvandring foregår det meste omkring pladsen Place aux Huiles, hvor du kan sætte dig på en hyggelig café eller restaurant eller få inspiration fra den franske mode i byens store udvalg af butikker. Derudover ligger der en masse museer overalt i byen, som har noget for både de kunst- og historieinteresserede.

Hvis du gerne vil se byen lidt fra oven, så skal du op på en af højene som omkranser byen. Heroppe finder du den berømte basilika Notre-Dame de la Garde, som er stedet med den gyldne Madonna, der også er et yndet pilgrimsmål for katolikker. Her findes også klassiske skulpturer og kunstværker fra Middelalderen. Hvis du gerne vil ud på hav i stedet for op på bjerget, så kan du tage på en tur i en lille båd ud til øen med Château d’If; stedet hvor Alexandre Dumas’ novella “Greven af Monte Cristo” fandt sted.


Information om overnatning i Marseille

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marseille

Hvor længe bor vores brugere i Marseille?

Det gennemsnitlige ophold i Marseille varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Marseille?

Prisen for et hotelværelse i Marseille vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.230 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Marseille?

Hoteller i Marseille er typisk billigst i marts. Du kan forvente et prisfald på ca. 60% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Marseille?

Hotelværelser i Marseille er generelt billigst mandag og dyrest fredag.

Hvad koster et luksushotel i Marseille?

Et luksushotel i Marseille koster 2.382 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Marseille i gennemsnit 1.230 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 62%% for et luksushotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Marseille, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 7 °C og en forventet mængde nedbør på 50 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Marseille.

Har Marseille ferieboliger?

Der er i øjeblikket 4.952 ferieboliger ledige i Marseille. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Comfortable Apt Located On The Old Port, som er den mest populære feriebolig i Marseille. Sammenlign ferieboliger i Marseille.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Marseille?

Fra december 2023 er der 3.918 udbydere at vælge mellem for hoteller i Marseille.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Marseille?

Priser for hoteller i Marseille opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Marseille

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Marseille

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Marseille gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Marseille. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Marseille?

Når alle dine muligheder for overnatning i Marseille er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Marseille på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.