Hoteller i Kolding, Danmark

Find tilbud på 10 hoteller i Kolding, Danmark

Kolding, Danmark
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Kolding

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kolding
Pris
kr.456
kr.4275
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Kolding


Hvornår skal man booke et hotel i Kolding?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kolding
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
25%forventet prisstigning

Rejsepriser

485 kr. - 1.155 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
1.116 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
835 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Kolding er: 3 stjerne, 52 dage før.

1-2 stjerne

429 kr. - 560 kr.

3 stjerne

692 kr. - 816 kr.

4-5 stjerne

961 kr. - 1.127 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Kolding

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kolding

Laveste hotelpris

325 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Three-Bedroom Holiday Home in Kolding

Hoteller i nærheden af lufthavnen

475

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Kolding, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 325 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos B&B-Elmegaard.
Få en komfortabel rejse med en booking på Three-Bedroom Holiday Home in Kolding, det mest populære 5-stjernede hotel i Kolding.
Der er 475 hoteller i Kolding tæt på Billund. Zleep Hotel Billund Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Kolding. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Kolding lå i sidste uge på 1.899 kr..

Rejsetips til Kolding

Hotelpriserne i Kolding centrum er, som i andre danske byer, styret af sæsonen, og særlig sommermånederne presser priserne opad. Skal du finde et billigere hotel kan du enten vælge at booke uden for højsæsonen, eller prøve at slække lidt på kravene til indkvarteringen og f.eks. kigge efter vandrehjem eller bed & breakfasts. I juli måned kan du f.eks. finde indkvartering fra omkring 400-4000 DKK per nat – altså noget for enhver pengepung.

Skal der holdes budgetvenlig ferie kan du med fordel gøre brug af Koldings billige eller gratis aktiviteter. For børnefamilier er Legeparken lidt af et paradis med sine mange, gratis aktiviteter. Er du interesseret i at lære mere om Kolding by og historie, så kan du tage på en digitalt guidet tur gennem byen, ved at downloade app’en “Kolding Byvandring” som fortæller og guider dig gennem seks forskellige steder i byen. Det er også muligt at opleve gratis kunst i byen – både ved Nicolai Kunst & Design samt ved Kulturforum Würth Kolding, der hver især byder på spændende udstillinger.


Hvad koster et hotel i Kolding pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kolding

2-stjernede hoteller

Billigst 459 kr.

Gennemsnitlig 645 kr.

Dyrest 672 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Kolding

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kolding har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Kolding

Disse Kolding hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Kolding

Der er mange hyggelige provinsbyer i Danmark, og Kolding er, med sine ca. 60.000 indbyggere, en af dem der stadig har et hyggeligt leben i gaderne. Byen ligger godt placeret i Trekantområdet ud til Kolding Fjord, og var også tidligere grænseby, dengang Danmark grænsede ned til Preussen ved Kongeåen.

Som turist har du et fint udvalg af hyggelige hoteller i Kolding centrum og omegn, med noget for enhver smag og budget. Drømmer du om et afslappende weekendophold? Så kan et par dage på Comwell Kolding uden tvivl bringe dig i en meditativ tilstand med faciliteter som både pool, sauna og udendørs løbe- og cykelruter. Mange tilrejsende vælger også at indlogere sig på et hotel med udsigt til Kolding Fjord, for også at være tæt på områdets smukke, grønne natur. Uanset hvor du checker ind på hotel omkring Kolding, så er du dog sjældent langt fra hverken natur eller kultur.

Leder du efter et hotel nær Kolding banegård har du blandt andet First Hotel Kolding og Hotel Saxildhus. Praktisk sted at overnatte hvis du kommer til byen med bus eller tog.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Kolding

Koldings centrale placering har i mange år dannet rammen for masser af handel og eksport, som på mange måder stadig kendetegner byen i dag, eftersom den stadig er en driftig handelsby. Handlen var også dominerende i gamle dage, hvor Kolding Å fungerede som toldgrænse mellem det tyske hertugdømme og det danske kongerige, mens den i dag primært er med til at skabe en hyggelig atmosfære i byen.

Byen er også kendt for sine kulturelle tilbud samt uddannelsesinstitutioner som universitet, designskole og flere andre videnscentre, der lokker mange unge mennesker til byen, som sørger for leben i gadebilledet. Koldings position som handelsby ser man også i centrum, hvor de ni forskellige gågader danner rammen om byens shopping-oplevelser. Skulle det ikke være nok er der også Kolding Storcenter der rummer hele 120 butikker.

En af hovedattraktionerne i byen er naturligvis det gamle kongeslot Koldinghus, hvor man kan opleve dansk historie gennem 800 år. To andre seværdigheder er Geografisk Have samt byens ældste kirke Sankt Nicolai Kirke.


Information about staying in Kolding

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kolding

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Kolding.

Prisen for et hotelværelse i Kolding vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 888 kr. pr. nat.


momondos yndlingshoteller i Kolding

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kolding

Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Kolding, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Kolding ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kolding