Hoteller i Kolding

Find de bedste tilbud på 32 hoteller i Kolding, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Kolding

Der er mange skønne hoteller i Kolding. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Kolding

KoldingCastle
Koldinghus
Sct Nikolai Kirke

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af KoldingCastle?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Kolding i nærheden af KoldingCastle, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af KoldingCastle og i gennemsnit koster hoteller i området 491 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af KoldingCastle er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kolding, som ligger på 652 kr..

Hoteller i nærheden af KoldingCastle

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Koldinghus?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Koldinghus ligger på 529 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Koldinghus er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Koldinghus er normalt 18% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kolding, som ligger på 652 kr..

Hoteller i nærheden af Koldinghus

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Sct Nikolai Kirke?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Kolding tæt på Sct Nikolai Kirke, bør du forvente at skulle betale omkring 529 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 529 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Sct Nikolai Kirke. Hoteller i nærheden af Sct Nikolai Kirke er normalt 18% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kolding, som ligger på 652 kr..

Hoteller i nærheden af Sct Nikolai Kirke

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Kolding

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kolding
Lavsæson
februar
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

55%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

33%

forventet prisstigning

Pris
282 kr. - 936 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

676 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

713 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Kolding er:
1-2 stjerne
373 kr. - 442 kr.
3 stjerne
550 kr. - 682 kr.
4-5 stjerne
897 kr. - 1.175 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Kolding

Hvordan finder man et billigt hotel i Kolding?

Hotelpriserne i Kolding centrum er, som i andre danske byer, styret af sæsonen, og særlig sommermånederne presser priserne opad. Skal du finde et billigere hotel kan du enten vælge at booke uden for højsæsonen, eller prøve at slække lidt på kravene til indkvarteringen og f.eks. kigge efter vandrehjem eller bed & breakfasts. I juli måned kan du f.eks. finde indkvartering fra omkring 400-4000 DKK per nat – altså noget for enhver pengepung.

Kan man rejse til Kolding på budget?

Skal der holdes budgetvenlig ferie kan du med fordel gøre brug af Koldings billige eller gratis aktiviteter. For børnefamilier er Legeparken lidt af et paradis med sine mange, gratis aktiviteter. Er du interesseret i at lære mere om Kolding by og historie, så kan du tage på en digitalt guidet tur gennem byen, ved at downloade app’en “Kolding Byvandring” som fortæller og guider dig gennem seks forskellige steder i byen. Det er også muligt at opleve gratis kunst i byen – både ved Nicolai Kunst & Design samt ved Kulturforum Würth Kolding, der hver især byder på spændende udstillinger.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Kolding?

Kolding bymidte er ikke større, end du kan opleve hele centrum til fods, hvilket også er den bedste måde at opleve byens mange kroge og gadehjørner på. Fjorden og hele byområdet indbyder også til cykelture i det fri, og det er muligt at leje cykler i byen, så du kommer hurtigere omkring og samtidig kan nyde omgivelserne. Skal du ud til nogle af yderområderne, er det muligt at tage en bybus, hvor en billet til 2 zoner koster omkring 22 DKK.

Kan man booke hotel i Kolding uden kreditkort?

Mange af hotellerne i byen byder på betaling ved indtjekning, hvis ikke du ønsker at booke med kreditkort med det samme.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Kolding?

Minimumsalderen ved indtjekning er 18 år, da hotellerne kræver, at man er myndig.

Skal man lægge depositum på hoteller i Kolding?

Stort set alle hoteller opkræver et depositum, hvor nogle kun tager imod det via kreditkortbetaling, mens andre også tillader kontant betaling.

Parkering i Kolding

Der er gode muligheder for at køre i bil ind til Kolding, da byen byder på mere end 2200 gratis p-pladser, hvor du kan parkere i minimum 2 timer. Derudover findes der 609 betalingspladser, som koster ca. 10 DKK per time. Du skal huske at læse skiltene, da nogle p-pladser er private, og dermed ikke er tilladt at holde på.

Hotel i Kolding med pool

Drømmer du om at indlogere dig på et hotel med pool i Kolding, så kan du kigge nærmere på luksushotellet Hotel Koldingfjord, hvor du også kan tjekke ind på værelser med eget badekar, ligesom hotellet tilbyder spa og wellness. Du finder også pool på det lækre hotel, Comwell Kolding.

 


Hvad koster et hotel i Kolding pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kolding

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Kolding

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kolding har gode priser til det lille rejsebudget
Pulzion - Sportshotel

Pulzion - Sportshotel

8,3

461 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Kolding

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Pulzion - Sportshotel

Pulzion - Sportshotel

8,3

461 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Kolding?

Der er mange hyggelige provinsbyer i Danmark, og Kolding er, med sine ca. 60.000 indbyggere, en af dem der stadig har et hyggeligt leben i gaderne. Byen ligger godt placeret i Trekantområdet ud til Kolding Fjord, og var også tidligere grænseby, dengang Danmark grænsede ned til Preussen ved Kongeåen.

Som turist har du et fint udvalg af hyggelige hoteller i Kolding centrum og omegn, med noget for enhver smag og budget. Drømmer du om et afslappende weekendophold? Så kan et par dage på Comwell Kolding uden tvivl bringe dig i en meditativ tilstand med faciliteter som både pool, sauna og udendørs løbe- og cykelruter. Mange tilrejsende vælger også at indlogere sig på et hotel med udsigt til Kolding Fjord, for også at være tæt på områdets smukke, grønne natur. Uanset hvor du checker ind på hotel omkring Kolding, så er du dog sjældent langt fra hverken natur eller kultur.

Leder du efter et hotel nær Kolding banegård har du blandt andet First Hotel Kolding og Hotel Saxildhus. Praktisk sted at overnatte hvis du kommer til byen med bus eller tog.


Om Kolding

Koldings centrale placering har i mange år dannet rammen for masser af handel og eksport, som på mange måder stadig kendetegner byen i dag, eftersom den stadig er en driftig handelsby. Handlen var også dominerende i gamle dage, hvor Kolding Å fungerede som toldgrænse mellem det tyske hertugdømme og det danske kongerige, mens den i dag primært er med til at skabe en hyggelig atmosfære i byen.

Byen er også kendt for sine kulturelle tilbud samt uddannelsesinstitutioner som universitet, designskole og flere andre videnscentre, der lokker mange unge mennesker til byen, som sørger for leben i gadebilledet. Koldings position som handelsby ser man også i centrum, hvor de ni forskellige gågader danner rammen om byens shopping-oplevelser. Skulle det ikke være nok er der også Kolding Storcenter der rummer hele 120 butikker.

En af hovedattraktionerne i byen er naturligvis det gamle kongeslot Koldinghus, hvor man kan opleve dansk historie gennem 800 år. To andre seværdigheder er Geografisk Have samt byens ældste kirke Sankt Nicolai Kirke.


Rejseinformation: Kolding

Hvor længe bor vores brugere i Kolding?

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Kolding.

Hvad koster et hotel i Kolding?

Prisen for et hotelværelse i Kolding vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 819 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Kolding?

Hoteller i Kolding er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 56% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Kolding?

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Kolding. Den dyreste er typisk mandag.

Hvad koster et hotel i Kolding?

Hoteller i Kolding (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 461 kr. pr. person pr. nat. Det er 358 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Kolding pr. nat.