Hoteller i Athen, Grækenland

Find tilbud på 494 hoteller i Athen, Grækenland

Athen, Attika, Grækenland
25. juni — 26. juni2
Athen, Attika, Grækenland
lør. 25.6
søn. 26.6

Populære hoteller til en overnatning i Athen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Athen
Pris
kr.218
kr.1286
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Athens bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Athen

Pris

276 kr. – 1.064 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ATHENKypseli60% billigereHoteller i Kypseli er de billigste i Athen med kun 276 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ATHENKolonaki36% dyrereKolonaki har de højeste hotelpriser i Athen med værelser til 1.064 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ATHENPlaka78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Plaka end i andre områder i Athen

Oplevelser i Athen


Hoteller i populære bydele i Athen

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Athen og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Athen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Athen
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
87%forventet prisfald
33%forventet prisstigning

Rejsepriser

72 kr. - 841 kr.

Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
5.865 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
4.177 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Athen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Athen

Laveste hotelpris

78 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Wyndham Grand Athens

Hoteller i nærheden af lufthavnen

169

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Athen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 78 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Athens House, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Wyndham Grand Athens, det mest populære 5-stjernede hotel i Athen(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 1.527 anmeldelser).
Der er 169 hoteller i Athen tæt på Athen Intle. Sofitel Athens Airport er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Athen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Athen lå i sidste uge på 4.133 kr..

Rejsetips til Athen

I en storby som Athen skal du betale for beliggenhed, og derfor er det billigst, hvis du booker et hotel uden for den gamle bydel og området ved Akropolis og Syntagma. Det er dog stadig muligt at bo billigt tæt på centrum, hvis du vælger et af byens mange hostels eller budgethoteller, hvor de basale fornødenheder bliver mødt. Du skal som eksempel forvente at betale omkring 170 DKK for en overnatning i august måned, for denne type indkvartering.

Det er muligt at gøre en rejse til Athen budgetvenlig, hvis du benytter dig af byens gratis oplevelser. Det er eksempelvis muligt at booke en gratis, guidet rundvisning til fods, som Athens Free Walking Tour der styres af lokale – som dog bliver glade for lidt drikkepenge. En tur i området Monastiraki er også en hyggelig oplevelse, da stedet byder på masser af boder med souvenirs, loppemarkeder og caféer. Byens mange bakker indbyder til motion i det fri, hvor du efterfølgende kan holde hvil på toppen med en fantastisk udsigt over byen – prøv Vrahakia eller Lofos Strefi. Embros Teater er også et fedt sted at besøge, hvor der er daglige events, udstillinger, bar og meget andet.

I nogle områder, som eksempelvis Plaka, kommer du nemmest rundt til fods, mens du andre steder kommer hurtigst omkring med offentlige transportmidler. Athen er kendt for sin ret tunge trafik, og derfor er det oplagt også at benytte byens tre metrolinjer og tre sporvognslinjer, hvor en 24-timers billet koster omkring 30 DKK.

Du kan godt booke et hotel i Athen uden kreditkort, selvom enkelte hoteller stadig vil bede om kreditkortoplysninger som en form for garanti.

Du skal være minimum 18 år, når der tjekkes ind på et hotel i Athen.

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst, og langt de fleste steder kan garantien enten stilles med kontanter eller kreditkort.

I Athen skal du forvente at lægge omkring 5-10% i drikkepenge.

Athen er generelt en meget sikker by at færdes i, men du bør alligevel opbevare penge og personlige værdier sikkert.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Athen.


Hvad koster et hotel i Athen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Athen

4-stjernede hoteller

Billigst 275 kr.

Gennemsnitlig 840 kr.

Dyrest 2.675 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Athen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Athen har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Athen

Hoteller med mest værdi for pengene i Athen

Disse Athen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Athen

Når det kommer til storbyferier er Athen en evig klassiker, og byens historie kan føres meget længere tilbage end mange andre metropoler i Europa. Med en storby der tiltrækker turister i hobetal er der også garanteret mange valgmuligheder når det kommer til hoteller. Athen er opdelt i flere forskellige distrikter, hvor området Plaka bl.a. er stedet du finder byens helt store vartegn, Akropolis. Rykker du lidt mod nordøst, så kan du bo i et andet af byens historiske distrikter omkring Athens hovedtorv Syntagma-pladsen, hvor også det græske parlament ligger.

Nordøst for Syntagma-pladsen, i området Kolonaki, er der rig mulighed for at møde modeller, skuespillere og politikere – et hipt distrikt med mange caféer, restauranter og dyre modebutikker. Er du ude efter et sprudlende natteliv, så skal du vælge at indlogere dig i området Exarchia, der er et distrikt blandet med studerende, kunstnere, punkere og mange andre typer af folk, hvilket er lig med højt til loftet og et alsidigt barliv. Ankommer du til Athen som forretningsrejsende kan det være oplagt at vælge området lige nord for Psyri og gaderne omkring gaden Sofokleous, der også er kendt som byens finansielle distrikt.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Athen

Athen lange historie drager, og det er nærliggende at spole tiden over 3.000 år tilbage, når man står og betragter nogle af byens verdenskendte monumenter. Det siges, at Athen var med til at grundlægge og danne den vestlige civilisation, og perioden kaldet Antikken har dannet baggrund for forskellige videnskaber, sprogudvikling, arkæologi, filosofi og mange andre vigtige fagområder. Grækenland er naturligvis også kendt for sin mytologi med sine mange guder, hvor Athen eksempelvis er opkaldt efter gudinden Athene, da hun beskyttede Athen i kraft af sin status som gudinde af blandt andet fred og krig. Denne græske storby har op gennem tusindvis af år oplevet masser af nedgangs- og opgangstider, og et af markeringspunkterne for bedre tider var de første olympiske lege i byen i 1896.

Selvom man først og fremmest besøger Athen for de mange historiske monumenter, så indbyder vejret også til strandture, og til trods for at byen ligger lidt inde i landet, så er der ikke langt til havet, hvor strande som Alimos og Glyfada er værd at besøge. Når du har badet og nydt havet, så er man klar til at indtage den varme midtby med alle attraktionerne, hvor Akropolis naturligvis er selvskrevet som den første. Panathenaic Stadion bør du også se, da det var der, det første OL blev afholdt, og det blev også benyttet under de seneste olympiske lege i 2004. Det græske parlament ved Syntagma-pladsen skal også ses, og bagved bygningen kan du besøge den smukke park ”National Garden”, hvor også Zappeion – den første officielle bygning i forbindelse med OL i 1896 – ligger. Bygningen er i øvrigt tegnet af den danske arkitekt Theopill Hansen.


Information about staying in Athen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Athen

Det gennemsnitlige ophold i Athen varer 6 nights.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Athen, er 723 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Den billigste måned at booke et hotel i Athen er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 88% billigere end i de dyreste måneder.

søndag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Athen. Den dyreste er typisk fredag.

Hoteller i Athen (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 275 kr. pr. person pr. nat. Det er 448 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Athen pr. nat.

Områder som Kolonos, Kato Patisia, Plaka og Neos Kosmos er populære, når folk booker hotel i Athen.

Temperaturerne i Athen er normalt på omkring 28 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Yes, Athen does have vacation rentals. Of the 138 vacation rentals in Athen, Omnia Pagrati Apartments is the most popular among our users. Find vacation rentals in Athen.

Der er 97 hostels i Athen, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Pergamos er tilfældigvis det mest populære hostel i Athen i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Athen.


momondos yndlingshoteller i Athen

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Athen
Athens One Smart Hotel

Athens One Smart Hotel

Veranzerou 50 & Marnis, Athens, Greece

8,3
621 kr.
Brown Acropol, a member of Brown Hotels

Brown Acropol, a member of Brown Hotels

1 Panagi Tsaldari, Athens, Greece

8,5
664 kr.
Coco-Mat Hotel Athens

Coco-Mat Hotel Athens

36 Patriarchou Ioakim, Athens, Greece

9,1
946 kr.
Candia Hotel

Candia Hotel

Theodore Diligiannis,40, Athens, Greece

7,3
537 kr.
Green Suites Boutique Hotel

Green Suites Boutique Hotel

Mak Milan 8, Athens, Greece

9,0
918 kr.
Athenian Callirhoe Hotel

Athenian Callirhoe Hotel

32 Kallirrois Avenue & Petmeza, Athens, Greece

8,3
586 kr.
Alma Hotel

Alma Hotel

5, Dorou Street, Athens, Greece

4,5
162 kr.
Iconic Athens Hostel

Iconic Athens Hostel

Evmolpidon 24 & Triptolemou 18, Athens, Greece

8,3
141 kr.
Victory Inn

Victory Inn

Trias 20, Athens, Greece

8,6
332 kr.
Hellenic Hospitality House

Hellenic Hospitality House

Athen, Grækenland

9,7
523 kr.
Athenswas Design Hotel

Athenswas Design Hotel

5 Dionysiou Areopagitou Str., Athens, Greece

8,9
2.069 kr.
O&B Athens Boutique Hotel

O&B Athens Boutique Hotel

7 Leokoriou Street, Athens, Greece

8,7
890 kr.
Breeze Boutique Hotel

Breeze Boutique Hotel

Chalkokondyli 46, Athens, Greece

8,6
544 kr.
Epidavros Hotel

Epidavros Hotel

14 Koumoundourou Street, Athens, Greece

7,6
304 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Athen


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Athen kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

momondo finder et godt sted at overnatte i Athen for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.