Find billige flybilletter til Athen

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Athen (ATH)
søn.. 1.8.
søn.. 8.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Athen. De nuværende restriktioner til Athen er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Athen

Find de billigste fly til disse Athen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Athen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Athen

København (CPH) til Athen (ATH)

Fly til Athen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Athen Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 1.457 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjanuar29% billigereAt flyve fra København til Athen ​​koster i gennemsnit blot 1.039 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 2.060 kr. at flyve til Athen ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjuli621% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Athen fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Athen?

Føl historiens vingesus når du rejser til den historiske storby Athen. Athen er en af verdens ældste byer, som er rejsevenlig stort set hele året rundt takket være det varme, græske klima. Højsæsonen er i sommer- og efterårsperioden, hvor du også finder de dyreste billetpriser. Antikken, UNESCO-monumenter, storby og Middelhav på samme tid – det bedste af Athen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Athen?

Brugere, der bestiller rejser til Athen fra Luqa, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Athen. Hvis du vil finde den billigste pris til Athen fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Athen?

Hvis du ikke kan rejse til Athen i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.146 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Athen?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Athen fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Athen for omkring 1.457 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Athen udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Athen for 482 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Athen på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Athen fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.483 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Athen er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.765 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Athen?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Athen normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Athen om aftenen helt ned til 1.461 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.713 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Athen?

Rejsende, som flyver til Athen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ermoupoli Syros Island (124 km fra Athen centrum), Lufthavn: Skiros (128 km fra Athen centrum), Lufthavn: Skiathos (134 km fra Athen centrum), Lufthavn: Mikonos (155 km fra Athen centrum) eller Lufthavn: Paleochori Milos (158 km fra Athen centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Athen på?

Lufthavn: Skiathos har en gennemsnitspris på 1.426 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Athen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Athen?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Athen. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Athen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Athen Intle

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Athen Intle fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
15. sep.
CPH16:30København Kastrup
3t. 05min.
ATH19:35Athen Intle
16. okt.
ATH17:40Athen Intle
3t. 10min.
CPH20:50København Kastrup
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH09:35København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
14. sep.
ATH18:40Athen Intle
10t. 55min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
Flere flyselskaber
17. okt.
BLL16:05Billund
12t. 25min.
1 stop
ATH04:30Athen Intle
21. okt.
ATH05:45Athen Intle
7t. 10min.
1 stop
BLL12:55Billund
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH09:35København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
16. sep.
ATH16:50Athen Intle
13t. 30min.
1 stop
CPH06:20København Kastrup
Flere flyselskaber
8. sep.
CPH05:20København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
12. sep.
ATH19:00Athen Intle
10t. 35min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH05:20København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
12. sep.
ATH19:00Athen Intle
10t. 35min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Athen Intle

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Athen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Norwegian
28. aug.
CPH12:55København Kastrup
3t. 05min.
ATH16:00Athen Intle
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH05:20København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
Flere flyselskaber
21. sep.
CPH17:25København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
ATH04:25Athen Intle

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Athen

Lavprisselskaber som Norwegian, easyJet og Ryanair er populære valgmuligheder når rejsen går til Athen, men der er også muligheder som Lufthansa, Finnair, KLM, Air France m.fl.. En tur med direkte fly fra København kan klares med en rejsetid på omkring 3 timer og 15 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Athen samt afstand til centrum

Med over 20 millioner passagerer om året er Athen Internationale Lufthavn den mest travle i hele Grækenland. Tog, metro og bus er alle valgmuligheder når du skal ind til centum. Her er det billigst at tage en af de fire busser X93, X95, X96 eller X97 til en pris på ca. 45 DKK samt en rejsetid på ca. 45 minutter, hvor X97 er hurtigst af de fire. Det er derimod hurtigst at tage metrolinje 3 med en rejsetid på ca. 40 minutter og en pris på omkring 60 DKK for en almindelig billet (Information tjekket 12/06/2017).


Populære fly til Athen

Find dine flybilletter til Athen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Athen
Korteste rejsetid
3t. 05min.
Laveste pris
483 kr.
Fly fra Billund til Athen
Korteste rejsetid
5t. 45min.
Laveste pris
595 kr.
Fly fra Aalborg til Athen
Korteste rejsetid
11t. 30min.
Laveste pris
1.090 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Athen?

I Athen kommer du let rundt til fods, og på den måde kan du suge til dig af byens arkitektoniske vidundere og historiske levn, som i den grad præger byen. Trænger benene til hvile er der rig mulighed for at benytte den offentlige transport. Det er nemmest at tage metroen, der hurtigt og effektivt får dig fra a til b takket være tre de forskellige linjer og en pris på ca. 11 DKK for en billet, der også kan bruges i de andre offentlige transportmidler.

Udover metroen er de moderne sporvogne også en oplagt mulighed, når man er træt af at gå rundt til fods. Fordelen er, at man kan bruge den samme billet, som gælder til metro og sporvogn, der supplerer hinanden godt.


Kan man rejse til Athen uden pas eller visum?

Ved indrejse til Athen får du som dansk statsborger op til 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal du stadig huske pas, der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek de nyeste regler med den græske ambassade.


Tips og gode råd til Athen

Hvordan får man den billigste flybillet til Athen?

Med et mildt forår- og efterårsklima samt en en meget varm sommer, er der mange gode måneder at rejse til Athen i. Kigger man isoleret set på prisen, er det måneder som marts og maj du skal kigge nærmere på, og sigte efter at købe billetterne ca. 59 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Athen, februar 2018).

Hvad skal man se i Athen?

Start din rundtur i Athen med et besøg ved Akropolis – et af de mest kendte forsvarsværker i verden, som i dag er en smuk ruin med masser af historie. I samme ombæring bør du også runde templet Parthenon, der er den helt store ikoniske bygning på toppen af fortet. Hele klippen med alle bygninger er naturligvis på UNESCO’s kulturarvsliste, da det giver masser af viden om fortidens slag, kampe og byarkitektur.

En gåtur i Athens ældste kvarter – kendt som Plaka – giver et autentisk indblik i de lokales levestil og indretning. I området kan du også købe souvenirs og spise dig mæt i lækker mad på en af de mange tavernaer. Den bedste udsigt over Athen får man fra bakketoppen Lycabettus, hvor der også er en café samt et amfiteater. Et af byens største, åbne torve, Syntagma Square, skal også ses, da det er pladsen, hvor parlamentsbygningen ligger, og hvor folk mødes. Der kan du sidde i skyggen og iagttage de lokale omgivet af fontæner og en unik arkitektur, samt se et garderskifte.

Aktiviteter for børn

Attica Zoo Park får smilet frem hos ethvert barn, og øjnene vil ikke slippe de mere end 200 dyr, der kan ses i parken, kombineret med delfinshows og andre underholdende ting. Forlystelsesparken Allou Fun Park er ligeledes et glimrende bud på en dagsaktivitet for børn, hvor de mindste kan give sig i kast med karruseller, pariserhjul og masser af andre hylende morsomme forlystelser.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring tilrådes altid når du rejser udenlands, skulle der ske skader eller lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du  kan godt drikke vand fra hanen i Athen.

Giver man drikkepenge i Athen?

I Athen er det standard at give 5-10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Monastiraki marked samt gaderne Ermou og Athinas byder på gode shoppingmuligheder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class