Find billige flybilletter til Athen

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Athen (ATH)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Athen

Find de billigste fly til disse Athen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Athen?

Føl historiens vingesus når du rejser til den historiske storby Athen. Athen er en af verdens ældste byer, som er rejsevenlig stort set hele året rundt takket være det varme, græske klima. Højsæsonen er i sommer- og efterårsperioden, hvor du også finder de dyreste billetpriser. Antikken, UNESCO-monumenter, storby og Middelhav på samme tid – det bedste af Athen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Athen?

Brugere, der bestiller rejser til Athen fra Luqa, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Athen. Hvis du vil finde den billigste pris til Athen fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Athen?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Athen på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.042 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Athen i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.148 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Athen?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Athen fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Athen for omkring 1.460 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Athen på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 741 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Athen på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Athen på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.487 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Athen for omkring 1.766 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Athen?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Athen normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Athen om aftenen helt ned til 1.429 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.755 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Athen?

Rejsende, som flyver til Athen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ermoupoli Syros Island (124 km fra Athen centrum), Lufthavn: Skiros (128 km fra Athen centrum), Lufthavn: Skiathos (134 km fra Athen centrum), Lufthavn: Mikonos (155 km fra Athen centrum) eller Lufthavn: Paleochori Milos (158 km fra Athen centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Athen på?

Lufthavn: Skiathos har en gennemsnitspris på 1.329 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Athen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Athen Intle

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Athen Intle fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
1. jan.
BLL
Billund
20t. 25min.
1 stop
ATH
Athen Intle
7. jan.
ATH
Athen Intle
24t. 05min.
2 stop
BLL
Billund
Ryanair
1. jan.
CPH
København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
ATH
Athen Intle
7. jan.
ATH
Athen Intle
29t. 40min.
2 stop
CPH
København Kastrup
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH
København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
ATH
Athen Intle
21. jan.
ATH
Athen Intle
16t. 30min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Ryanair
15. jan.
CPH
København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
ATH
Athen Intle
21. jan.
ATH
Athen Intle
19t. 00min.
2 stop
CPH
København Kastrup
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH
København Kastrup
3t. 10min.
ATH
Athen Intle
21. jan.
ATH
Athen Intle
29t. 15min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Ryanair
22. dec.
CPH
København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
ATH
Athen Intle
11. jan.
ATH
Athen Intle
7t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Athen Intle

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Athen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Billigst
Bedst
Hurtigst
Ryanair
7. jan.
CPH
København Kastrup
28t. 20min.
1 stop
ATH
Athen Intle
Flere flyselskaber
5. jan.
CPH
København Kastrup
19t. 00min.
1 stop
ATH
Athen Intle
Aegean Airlines
8. feb.
CPH
København Kastrup
3t. 05min.
ATH
Athen Intle

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Athen

Lavprisselskaber som Norwegian, easyJet og Ryanair er populære valgmuligheder når rejsen går til Athen, men der er også muligheder som Lufthansa, Finnair, KLM, Air France m.fl.. En tur med direkte fly fra København kan klares med en rejsetid på omkring 3 timer og 15 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Athen samt afstand til centrum

Med over 20 millioner passagerer om året er Athen Internationale Lufthavn den mest travle i hele Grækenland. Tog, metro og bus er alle valgmuligheder når du skal ind til centum. Her er det billigst at tage en af de fire busser X93, X95, X96 eller X97 til en pris på ca. 45 DKK samt en rejsetid på ca. 45 minutter, hvor X97 er hurtigst af de fire. Det er derimod hurtigst at tage metrolinje 3 med en rejsetid på ca. 40 minutter og en pris på omkring 60 DKK for en almindelig billet (Information tjekket 12/06/2017).


Populære fly til Athen

Find dine flybilletter til Athen blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Athens
Korteste rejsetid
3t. 05min.
Laveste pris
791 kr.
Fly fra Billund til Athens
Korteste rejsetid
5t. 45min.
Laveste pris
1.325 kr.
Fly fra Aalborg til Athens
Korteste rejsetid
10t. 00min.
Laveste pris
1.463 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Athen?

I Athen kommer du let rundt til fods, og på den måde kan du suge til dig af byens arkitektoniske vidundere og historiske levn, som i den grad præger byen. Trænger benene til hvile er der rig mulighed for at benytte den offentlige transport. Det er nemmest at tage metroen, der hurtigt og effektivt får dig fra a til b takket være tre de forskellige linjer og en pris på ca. 11 DKK for en billet, der også kan bruges i de andre offentlige transportmidler.

Udover metroen er de moderne sporvogne også en oplagt mulighed, når man er træt af at gå rundt til fods. Fordelen er, at man kan bruge den samme billet, som gælder til metro og sporvogn, der supplerer hinanden godt.


Kan man rejse til Athen uden pas eller visum?

Ved indrejse til Athen får du som dansk statsborger op til 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal du stadig huske pas, der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek de nyeste regler med den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Athen


Tips og gode råd til Athen

Hvordan får man den billigste flybillet til Athen?

Med et mildt forår- og efterårsklima samt en en meget varm sommer, er der mange gode måneder at rejse til Athen i. Kigger man isoleret set på prisen, er det måneder som marts og maj du skal kigge nærmere på, og sigte efter at købe billetterne ca. 59 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Athen, februar 2018).

Hvad skal man se i Athen?

Start din rundtur i Athen med et besøg ved Akropolis – et af de mest kendte forsvarsværker i verden, som i dag er en smuk ruin med masser af historie. I samme ombæring bør du også runde templet Parthenon, der er den helt store ikoniske bygning på toppen af fortet. Hele klippen med alle bygninger er naturligvis på UNESCO’s kulturarvsliste, da det giver masser af viden om fortidens slag, kampe og byarkitektur.

En gåtur i Athens ældste kvarter – kendt som Plaka – giver et autentisk indblik i de lokales levestil og indretning. I området kan du også købe souvenirs og spise dig mæt i lækker mad på en af de mange tavernaer. Den bedste udsigt over Athen får man fra bakketoppen Lycabettus, hvor der også er en café samt et amfiteater. Et af byens største, åbne torve, Syntagma Square, skal også ses, da det er pladsen, hvor parlamentsbygningen ligger, og hvor folk mødes. Der kan du sidde i skyggen og iagttage de lokale omgivet af fontæner og en unik arkitektur, samt se et garderskifte.

Aktiviteter for børn

Attica Zoo Park får smilet frem hos ethvert barn, og øjnene vil ikke slippe de mere end 200 dyr, der kan ses i parken, kombineret med delfinshows og andre underholdende ting. Forlystelsesparken Allou Fun Park er ligeledes et glimrende bud på en dagsaktivitet for børn, hvor de mindste kan give sig i kast med karruseller, pariserhjul og masser af andre hylende morsomme forlystelser.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring tilrådes altid når du rejser udenlands, skulle der ske skader eller lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du  kan godt drikke vand fra hanen i Athen.

Giver man drikkepenge i Athen?

I Athen er det standard at give 5-10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Monastiraki marked samt gaderne Ermou og Athinas byder på gode shoppingmuligheder.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class