Find billige fly til Athen fra 333 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Athen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Athen

Bedste pris på enkeltbillet

333 kr.

Bedste pris på returbillet

764 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Athen fra Danmark i de seneste 72 timer er 333 kr. (København Kastrup til Athen Intle).
Den bedste pris på en returbillet til Athen fra Danmark i de seneste 72 timer er 764 kr. (København Kastrup til Athen Intle).
Det hurtigste fly til Athen fra Danmark tager 3t. 05min. (København Kastrup til Athen Intle).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Athen, herunder Lufthansa, Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Athen

Få indsigter om din flyrejse til Athen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Athen?

Hvis du ikke kan rejse til Athen i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.613 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Athen?

Brugere, der booker rejser til Athen fra Mykonos, har fundet fly, der er 81% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Athen. Hvis du vil finde den billigste pris til Athen fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Athen på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Athen fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.945 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Athen er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.357 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Athen?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Athen normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Athen om aftenen helt ned til 1.837 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.242 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Athen?

Det tager i gennemsnit 3t. 05min. at flyve fra Danmark til Athen, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Athen Intle (den mest populære lufthavn i Athen). Hvis du flyver fra Billund til Athen Intle, tager det omkring 9t. 55min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Athen?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Athen fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Athen for omkring 2.108 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Athen

Find de billigste fly til disse Athen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Athen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Athen

København (CPH) til Athen (ATH)

Fly til Athen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Athen Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 2.108 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Athen ​​koster i gennemsnit blot 1.543 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 3.120 kr. at flyve til Athen ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjuli466% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Athen fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Athen

Føl historiens vingesus når du rejser til den historiske storby Athen. Athen er en af verdens ældste byer, som er rejsevenlig stort set hele året rundt takket være det varme, græske klima. Højsæsonen er i sommer- og efterårsperioden, hvor du også finder de dyreste billetpriser. Antikken, UNESCO-monumenter, storby og Middelhav på samme tid – det bedste af Athen.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Athen?

Rejsende, som flyver til Athen, kan måske finde bedre priser til Ermoupoli Syros Island Lufthavn (124 km fra Athen centrum), Skiros Lufthavn (128 km fra Athen centrum), Skiathos Lufthavn (134 km fra Athen centrum), Mikonos Lufthavn (155 km fra Athen centrum) eller Paleochori Milos Lufthavn (158 km fra Athen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Athen på?

Paleochori Milos Lufthavn har en gennemsnitspris på 781 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Athen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Athen Intle Lufthavn?

Priser for fly til Athen Intle Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Athen Intle Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Athen Intle Lufthavn er 19 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Athen Intle Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Athen Intle Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Athen Intle Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Athen Intle Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Athen Intle Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Athen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Athen fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. nov.
CPH08:45København Kastrup
5t. 45min.
1 stop
ATH21:30Athen Intle
16. nov.
ATH05:15Athen Intle
9t. 15min.
2 stop
CPH14:30København Kastrup
Flere flyselskaber
17. nov.
CPH14:20København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
ATH10:45Athen Intle
25. nov.
ATH16:50Athen Intle
12t. 15min.
1 stop
CPH05:05København Kastrup
Flere flyselskaber
17. nov.
CPH14:20København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
ATH10:45Athen Intle
18. nov.
ATH16:50Athen Intle
12t. 15min.
1 stop
CPH05:05København Kastrup
Flere flyselskaber
24. nov.
BLL01:35Billund
7t. 35min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
29. nov.
ATH16:15Athen Intle
12t. 55min.
1 stop
BLL05:10Billund
Ryanair
24. nov.
BLL01:35Billund
7t. 35min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
30. nov.
ATH13:05Athen Intle
18t. 05min.
1 stop
BLL07:10Billund
Flere flyselskaber
17. nov.
CPH03:35København Kastrup
5t. 35min.
1 stop
ATH16:10Athen Intle
24. nov.
ATH16:40Athen Intle
17t. 00min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Athen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Athen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaber
14. feb.
CPH14:20København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
ATH10:40Athen Intle
Ryanair
13. nov.
CPH03:20København Kastrup
24t. 25min.
1 stop
ATH10:45Athen Intle
Norwegian
21. okt.
CPH12:55København Kastrup
3t. 05min.
ATH23:00Athen Intle

Andre kabineklasser på fly til Athen

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Athen

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Athen

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Aegean Airlines-fly til Athen

64 Aegean Airlines-fly flyver til Athen i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Thessaloniki Makedonia til Athen, der er den mest populære rute, som Aegean Airlines har til Athen. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aegean Airlines-fly til Athen, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 908 kr. og afgik fra København Kastrup. Aegean Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,3/10 af 147 af vores brugere.

SWISS-fly til Athen

SWISS flyver normalt til Athen 14 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Athen fra Zürich. SWISS (bedømmelse: 8,0, 262 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Athen, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SWISS-billet, der er fundet på momondo til Athen, var fra Billund (2.027 kr. retur).


Populære fly til Athen

Find dine flybilletter til Athen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Athen
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris771 kr.
Fly fra Billund til Athen
Hurtigste flyvetid9t. 55min.
Laveste pris920 kr.
Fly fra Aalborg til Athen
Hurtigste flyvetid13t. 05min.
Laveste pris2.611 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Athen

I Athen kommer du let rundt til fods, og på den måde kan du suge til dig af byens arkitektoniske vidundere og historiske levn, som i den grad præger byen. Trænger benene til hvile er der rig mulighed for at benytte den offentlige transport. Det er nemmest at tage metroen, der hurtigt og effektivt får dig fra a til b takket være tre de forskellige linjer og en pris på ca. 11 DKK for en billet, der også kan bruges i de andre offentlige transportmidler.

Udover metroen er de moderne sporvogne også en oplagt mulighed, når man er træt af at gå rundt til fods. Fordelen er, at man kan bruge den samme billet, som gælder til metro og sporvogn, der supplerer hinanden godt.


Visumkrav for Athen

Ved indrejse til Athen får du som dansk statsborger op til 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal du stadig huske pas, der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek de nyeste regler med den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Athen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Athen

Hvordan får man den billigste flybillet til Athen?

Med et mildt forår- og efterårsklima samt en en meget varm sommer, er der mange gode måneder at rejse til Athen i. Kigger man isoleret set på prisen, er det måneder som marts og maj du skal kigge nærmere på, og sigte efter at købe billetterne ca. 59 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Athen, februar 2018).

Hvad skal man se i Athen?

Start din rundtur i Athen med et besøg ved Akropolis – et af de mest kendte forsvarsværker i verden, som i dag er en smuk ruin med masser af historie. I samme ombæring bør du også runde templet Parthenon, der er den helt store ikoniske bygning på toppen af fortet. Hele klippen med alle bygninger er naturligvis på UNESCO’s kulturarvsliste, da det giver masser af viden om fortidens slag, kampe og byarkitektur. En gåtur i Athens ældste kvarter – kendt som Plaka – giver et autentisk indblik i de lokales levestil og indretning. I området kan du også købe souvenirs og spise dig mæt i lækker mad på en af de mange tavernaer. Den bedste udsigt over Athen får man fra bakketoppen Lycabettus, hvor der også er en café samt et amfiteater. Et af byens største, åbne torve, Syntagma Square, skal også ses, da det er pladsen, hvor parlamentsbygningen ligger, og hvor folk mødes. Der kan du sidde i skyggen og iagttage de lokale omgivet af fontæner og en unik arkitektur, samt se et garderskifte.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring tilrådes altid når du rejser udenlands, skulle der ske skader eller lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du  kan godt drikke vand fra hanen i Athen.

Giver man drikkepenge i Athen?

I Athen er det standard at give 5-10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Monastiraki marked samt gaderne Ermou og Athinas byder på gode shoppingmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Athen?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Athen.

Kan jeg finde fly til Athen med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Athen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Athen?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Athen.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Athen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Athen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Athen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.