Find billige fly til Athen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Athen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Athen

Bedste pris på enkeltbillet

210 kr.

Bedste pris på returbillet

609 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Athen fra Danmark i de seneste 72 timer er 210 kr. (København Kastrup til Athen Intle).
Den bedste pris på en returbillet til Athen fra Danmark i de seneste 72 timer er 609 kr. (København Kastrup til Athen Intle).
Det hurtigste fly til Athen fra Danmark tager 3t. 05min. (København Kastrup til Athen Intle).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Athen, herunder Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Athen

Find de billigste fly til disse Athen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Athen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Athen

København (CPH) til Athen (ATH)

Fly til Athen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Athen Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 2.091 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjanuar33% billigereAt flyve fra København til Athen ​​koster i gennemsnit blot 1.392 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjuli52% dyrereDet koster cirka 3.182 kr. at flyve til Athen ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ATHEN FRA KØBENHAVNjuli483% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Athen fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Athen?

Føl historiens vingesus når du rejser til den historiske storby Athen. Athen er en af verdens ældste byer, som er rejsevenlig stort set hele året rundt takket være det varme, græske klima. Højsæsonen er i sommer- og efterårsperioden, hvor du også finder de dyreste billetpriser. Antikken, UNESCO-monumenter, storby og Middelhav på samme tid – det bedste af Athen.

Brugere, der booker rejser til Athen fra Athen, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Athen. Hvis du vil finde den billigste pris til Athen fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Athen i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.522 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Athen fra Danmark, når du booker 36 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Athen for omkring 2.091 kr., når du søger 36 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Athen udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Athen for 609 kr..

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Athen fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 2.040 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Athen er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.541 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Athen normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Athen om formiddagen helt ned til 1.858 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.379 kr..

Rejsende, som flyver til Athen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ermoupoli Syros Island (124 km fra Athen centrum), Lufthavn: Skiros (128 km fra Athen centrum), Lufthavn: Skiathos (134 km fra Athen centrum), Lufthavn: Mikonos (155 km fra Athen centrum) eller Lufthavn: Vólos Nea Anchialos (159 km fra Athen centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Mikonos har en gennemsnitspris på 1.839 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Athen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Athen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Athen fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
19. okt.
CPH05:00København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
ATH17:35Athen Intle
25. okt.
ATH18:55Athen Intle
10t. 40min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
Ryanair
5. okt.
CPH05:00København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
ATH17:35Athen Intle
13. okt.
ATH11:20Athen Intle
5t. 15min.
1 stop
CPH16:35København Kastrup
Ryanair
5. okt.
CPH05:00København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
ATH17:35Athen Intle
13. okt.
ATH11:20Athen Intle
5t. 15min.
1 stop
CPH16:35København Kastrup
Flere flyselskaber
20. sep.
BLL07:25Billund
6t. 25min.
1 stop
ATH13:50Athen Intle
27. sep.
ATH19:10Athen Intle
10t. 00min.
1 stop
BLL05:10Billund
Ryanair
4. okt.
CPH03:55København Kastrup
25t. 25min.
2 stop
ATH05:20Athen Intle
11. okt.
ATH13:30Athen Intle
17t. 40min.
2 stop
CPH07:10København Kastrup
Norwegian
8. okt.
CPH14:55København Kastrup
3t. 05min.
ATH18:00Athen Intle
12. okt.
ATH21:30Athen Intle
3t. 10min.
CPH00:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Athen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Athen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaber
12. sep.
CPH08:20København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
ATH20:30Athen Intle
Flere flyselskaber
12. sep.
CPH08:20København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
ATH20:30Athen Intle
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH08:20København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
ATH20:30Athen Intle

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Athen

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Athen fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines, Aegean Airlines, Lufthansa og Norwegian. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Athen, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Norwegian Air International-fly til Athen

2 Norwegian Air International-fly flyver til Athen i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Stockholm Arlanda (ARN) til Athen, der er den mest populære rute, som Norwegian Air International har til Athen. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Norwegian Air International-fly til Athen, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.508 kr. og afgik fra Aalborg. Norwegian Air International er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 9,1/10 af 29 af vores brugere.

SWISS-fly til Athen

SWISS flyver normalt til Athen 23 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Athen fra Zürich. SWISS (bedømmelse: 8,4, 138 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Athen, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SWISS-billet, der er fundet på momondo til Athen, var fra Billund (657 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Athen

Neden for finder du alle lufthavne i Athen samt deres afstand til centrum

Med over 20 millioner passagerer om året er Athen Internationale Lufthavn den mest travle i hele Grækenland. Tog, metro og bus er alle valgmuligheder når du skal ind til centum. Her er det billigst at tage en af de fire busser X93, X95, X96 eller X97 til en pris på ca. 45 DKK samt en rejsetid på ca. 45 minutter, hvor X97 er hurtigst af de fire. Det er derimod hurtigst at tage metrolinje 3 med en rejsetid på ca. 40 minutter og en pris på omkring 60 DKK for en almindelig billet.


Populære fly til Athen

Find dine flybilletter til Athen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Athen
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris660 kr.
Fly fra Billund til Athen
Hurtigste flyvetid8t. 40min.
Laveste pris703 kr.
Fly fra Aalborg til Athen
Hurtigste flyvetid8t. 45min.
Laveste pris2.037 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Athen

I Athen kommer du let rundt til fods, og på den måde kan du suge til dig af byens arkitektoniske vidundere og historiske levn, som i den grad præger byen. Trænger benene til hvile er der rig mulighed for at benytte den offentlige transport. Det er nemmest at tage metroen, der hurtigt og effektivt får dig fra a til b takket være tre de forskellige linjer og en pris på ca. 11 DKK for en billet, der også kan bruges i de andre offentlige transportmidler.

Udover metroen er de moderne sporvogne også en oplagt mulighed, når man er træt af at gå rundt til fods. Fordelen er, at man kan bruge den samme billet, som gælder til metro og sporvogn, der supplerer hinanden godt.


Visumkrav for Athen

Ved indrejse til Athen får du som dansk statsborger op til 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Selvom Grækenland er medlem af Schengenaftalen, skal du stadig huske pas, der skal være gyldigt under hele rejsen. Tjek de nyeste regler med den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Athen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Athen

Med et mildt forår- og efterårsklima samt en en meget varm sommer, er der mange gode måneder at rejse til Athen i. Kigger man isoleret set på prisen, er det måneder som marts og maj du skal kigge nærmere på, og sigte efter at købe billetterne ca. 59 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Athen, februar 2018).

Start din rundtur i Athen med et besøg ved Akropolis – et af de mest kendte forsvarsværker i verden, som i dag er en smuk ruin med masser af historie. I samme ombæring bør du også runde templet Parthenon, der er den helt store ikoniske bygning på toppen af fortet. Hele klippen med alle bygninger er naturligvis på UNESCO’s kulturarvsliste, da det giver masser af viden om fortidens slag, kampe og byarkitektur.En gåtur i Athens ældste kvarter – kendt som Plaka – giver et autentisk indblik i de lokales levestil og indretning. I området kan du også købe souvenirs og spise dig mæt i lækker mad på en af de mange tavernaer. Den bedste udsigt over Athen får man fra bakketoppen Lycabettus, hvor der også er en café samt et amfiteater. Et af byens største, åbne torve, Syntagma Square, skal også ses, da det er pladsen, hvor parlamentsbygningen ligger, og hvor folk mødes. Der kan du sidde i skyggen og iagttage de lokale omgivet af fontæner og en unik arkitektur, samt se et garderskifte.

En rejseforsikring tilrådes altid når du rejser udenlands, skulle der ske skader eller lignende.

Du  kan godt drikke vand fra hanen i Athen.

I Athen er det standard at give 5-10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Monastiraki marked samt gaderne Ermou og Athinas byder på gode shoppingmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Athen.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Athen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Athen.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Athen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.