Find billige fly til Préveza

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Préveza

Få indsigter om din flyrejse til Préveza, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Préveza på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Préveza er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.192 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.054 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Préveza.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Préveza?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Préveza, hvor du kan finde priser helt ned til 1.847 kr.. Hvis du flyver fra Préveza om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Préveza på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.493 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Préveza?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Préveza afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Korfu Ioannis Kapodistrias (den mest populære lufthavn i Préveza), så tager det 6t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Korfu Ioannis Kapodistrias, er den gennemsnitlige rejsetid 42t. 05min..


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Préveza

Find de billigste fly til disse Préveza-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zakynthos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Préveza

København (CPH) til Korfu (CFU)

Fly til Préveza ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Korfu Ioannis Kapodistrias, hvor den gennemsnitlige pris er 2.207 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Préveza

Hvor lang tid tager det at flyve til Preveza?

Du kan finde flybilletter fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Preveza Aktion International Airport (PVK) i Grækenland, hvor den totale rejsetid er cirka syv til otte timer. Modsat er det også muligt at finde gode flytilbud, hvor rejsetiden er en del længere, og prisen som regel er en del lavere. Heraf kan du som oftest opleve rejsetider fra København til Preveza på alt fra ca. 12 til 15 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) kan du finde flyrejser på i omegnen af ca. 13 timer, når du vil fra den jyske by til Preveza. Ligeledes kan du rejse til Preveza fra Aalborg Lufthavn (AAL), hvor rejsetiden som regel er på omkring ni timer eller mere.

Hvorfra kan du flyve direkte til Preveza?

Desværre har du ikke mulighed for at flyve direkte fra Danmark til Preveza i Grækenland. Dog finder du en række muligheder, som indebærer et til tre stops undervejs på rejsen. For eksempel vil du med jævne mellemrum finde flyvninger fra Københavns Lufthavn med et enkelt skift af fly i Warszawa Chopin (WAW), inden turen går til Preveza. På rejserne med flere stops vil du som oftest skulle skifte fly i store europæiske byer og lufthavne som blandt andet Frankfurt Itl (FRA), Wien-Schwechat (VIE), London Stansted (STN) og Bergamo Bergamo (BGY).

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Préveza?

Ioannina Lufthavn, Argostoli Cephalonia Lufthavn, Korfu Ioannis Kapodistrias Lufthavn, Patras Araxos Lufthavn eller Zakynthos Dionsios Salomos Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Préveza.

Findes der en billigere måde at flyve til Préveza på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Préveza er normalt Argostoli Cephalonia Lufthavn med en gennemsnitspris på 712 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Préveza Aktion Lufthavn?

Priser for fly til Préveza Aktion Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Préveza Aktion Lufthavn?

Fra november 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Préveza Aktion Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Préveza Aktion Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Préveza Aktion Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Préveza Aktion Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Préveza Aktion Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Préveza

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Préveza fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
BLLBillund
13t. 45min.
PVKPréveza Aktion
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
29t. 40min.
PVKPréveza Aktion

Find de billigste enkeltbilletter til Préveza

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Préveza, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways og Ryanair
Ryanair
BLLBillund
13t. 45min.
PVKPréveza Aktion
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
29t. 40min.
PVKPréveza Aktion

Visumkrav for Préveza

Hvilke pas- og visumregler gælder for at besøge Preveza?

Grækenland er ligesom Danmark medlem af den Europæiske Union. Det betyder, at du som dansk statsborger kan rejse til Preveza uden behov for at ansøge om visum inden ankomsten med fly. Opholder du dig i Grækenland i mere end 90 dage, kræver de græske myndigheder dog, at du registrerer dit ophold i landet. Dit pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet i landet. Rådfør dig eventuelt med de lokale myndigheder, hvis du har spørgsmål til de gældende regler. På den måde er du sikker på at få et godt ophold i Preveza.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Préveza

Hvad kan du se og opleve i Preveza?

Efter at være ankommet med fly til Preveza har du en lang række seværdigheder at se frem til. For eksempel kan du rejse en tur tilbage i tiden, når du lægger vejen forbi et forhistorisk sted som Nicropolis, der byder på spændende ruiner fra Romertiden. Du kan fortsætte din historiske rejse med et besøg hos det arkæologiske museum i Preveza. Ikke langt fra Preveza finder du desuden en række lækre strande, som lokker med pudderblødt sand og krystalklart vand. Her kan du nemt tilbringe et par dage med ren afslapning og utallige dukkerter i havet. Gode strande i området er alt fra Valtos og Lichnos til Sarakiniko og Ammoudia. En flyrejse til Preveza byder således på noget for enhver smag. Her kan du vække historien til live eller nyde en velfortjent badeferie. Desuden kan du besøge smukke Acheron, som byder på både kilder og en flod.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Préveza?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Préveza.

Kan jeg finde fly til Préveza med fleksibel booking på momondo?

Fly til Préveza med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Préveza?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Préveza.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Préveza lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Préveza er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Préveza på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.