Find billige fly til Préveza

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Préveza

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Préveza

Bedste pris på enkeltbillet

341 kr.

Bedste pris på returbillet

1.529 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Préveza fra Danmark i de seneste 72 timer er 341 kr. (Billund til Préveza Aktion).
Den bedste pris på en returbillet til Préveza fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.529 kr. (Billund til Préveza Aktion).
Det hurtigste fly til Préveza fra Danmark tager 16t. 05min. (Billund til Préveza Aktion).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Préveza, herunder British Airways og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Préveza

Find de billigste fly til disse Préveza-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zakynthos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Préveza

Aarhus (AAR) til Korfu (CFU)

Fly til Préveza ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Korfu Ioannis Kapodistrias, hvor den gennemsnitlige pris er 1.632 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRÉVEZA FRA KØBENHAVNapril30% billigereAt flyve fra København til Préveza ​​koster i gennemsnit blot 1.638 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRÉVEZA FRA KØBENHAVNfebruar128% dyrereDet koster cirka 5.349 kr. at flyve til Préveza ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRÉVEZA FRA KØBENHAVNjuli647% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Préveza fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Préveza?

Du kan finde flybilletter fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Preveza Aktion International Airport (PVK) i Grækenland, hvor den totale rejsetid er cirka syv til otte timer. Modsat er det også muligt at finde gode flytilbud, hvor rejsetiden er en del længere, og prisen som regel er en del lavere. Heraf kan du som oftest opleve rejsetider fra København til Preveza på alt fra ca. 12 til 15 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) kan du finde flyrejser på i omegnen af ca. 13 timer, når du vil fra den jyske by til Preveza. Ligeledes kan du rejse til Preveza fra Aalborg Lufthavn (AAL), hvor rejsetiden som regel er på omkring ni timer eller mere.

Desværre har du ikke mulighed for at flyve direkte fra Danmark til Preveza i Grækenland. Dog finder du en række muligheder, som indebærer et til tre stops undervejs på rejsen. For eksempel vil du med jævne mellemrum finde flyvninger fra Københavns Lufthavn med et enkelt skift af fly i Warszawa Chopin (WAW), inden turen går til Preveza. På rejserne med flere stops vil du som oftest skulle skifte fly i store europæiske byer og lufthavne som blandt andet Frankfurt Itl (FRA), Wien-Schwechat (VIE), London Stansted (STN) og Bergamo Bergamo (BGY).

152 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Préveza. Dette fly er fra Niš og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til Préveza. Hvis du vil finde den billigste pris til Préveza fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Préveza fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.638 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Préveza i april, så bør du vente til juni til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.957 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 55 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Préveza. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.817 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.529 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Préveza er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.746 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.267 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Préveza.

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Préveza, hvor du kan finde priser helt ned til 2.299 kr.. Hvis du flyver fra Préveza om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Préveza på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.683 kr..

Lufthavn: Ioannina, Lufthavn: Argostoli Cephalonia, Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistrias, Lufthavn: Patras Araxos eller Lufthavn: Zakynthos Dionsios Salomos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Préveza.

Den billigste lufthavn i nærheden af Préveza er normalt Lufthavn: Argostoli Cephalonia med en gennemsnitspris på 1.645 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Préveza

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Préveza fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
29. aug.
BLL16:00Billund
17t. 30min.
1 stop
PVK09:30Préveza Aktion
6. sep.
PVK05:35Préveza Aktion
13t. 55min.
2 stop
BLL19:30Billund
1.529 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. sep.
BLL18:50Billund
21t. 40min.
1 stop
PVK16:30Préveza Aktion
24. sep.
PVK15:10Préveza Aktion
14t. 30min.
1 stop
BLL05:40Billund
1.602 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH18:55København Kastrup
21t. 35min.
1 stop
PVK16:30Préveza Aktion
1. okt.
PVK18:20Préveza Aktion
14t. 00min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
1.638 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. okt.
BLL17:40Billund
23t. 20min.
2 stop
PVK17:00Préveza Aktion
22. okt.
PVK18:20Préveza Aktion
20t. 20min.
2 stop
BLL14:40Billund
1.783 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. sep.
CPH18:20København Kastrup
14t. 40min.
2 stop
PVK09:00Préveza Aktion
26. sep.
PVK08:45Préveza Aktion
7t. 25min.
1 stop
CPH16:10København Kastrup
1.790 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. okt.
BLL18:50Billund
21t. 40min.
1 stop
PVK16:30Préveza Aktion
22. okt.
PVK18:20Préveza Aktion
20t. 20min.
2 stop
BLL14:40Billund
1.819 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Préveza

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Préveza, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
22. aug.
BLL16:00Billund
17t. 30min.
1 stop
PVK09:30Préveza Aktion
Flere flyselskaber
22. aug.
BLL16:00Billund
16t. 05min.
2 stop
PVK08:05Préveza Aktion
Ryanair
22. aug.
BLL16:00Billund
36t. 25min.
3 stop
PVK04:25Préveza Aktion

Hvilke flyselskaber flyver til Préveza?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Préveza

Hvilke flyselskaber flyver til Préveza?

På rejser til Préveza fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Norwegian, Norwegian Air International, Ryanair eller Royal Wings. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Austrian Airlines-fly til Préveza

Austrian Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Préveza. Selskabet flyver 2 fly om ugen til Préveza, og de flyver oftest fra Wien-Schwechat. Billetpriserne hos Austrian Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.712 kr. (fra København Kastrup). I 152 anmeldelser har momondo-brugere givet Austrian Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 7,1/10.

Ryanair-fly til Préveza

Et andet populært valg for fly til Préveza er Ryanair (7,0/10, 823 anmeldelser). De fleste Ryanair-fly, der lander i Préveza, kommer fra Bergamo, men der er 2 Ryanair-fly til Préveza fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Ryanair, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 717 kr. (Billund til Préveza, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Préveza

Neden for finder du alle lufthavne i Préveza samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til byens centrum fra Preveza Lufthavn?

Den hurtigste og mest komfortable løsning, når du vil fra Aktion Airport til Preveza centrum, er som oftest at benytte dig af en taxi. Disse kører ad motorvej E952, hvorefter du er fremme i centrum af byen på relativ kort tid. Du kan også vælge at køre med en KTEL-bus, når du vil finde fra lufthavnen til den centrale del af byen. Der kører ingen direkte buslinje mellem centrum og lufthavnen. For at komme med bussen til Preveza, er det nødvendigt, at du krydser hovedvejen foran lufthavnen for at finde frem til KTEL-busstoppestedet. Derfra kører KTEL-bussen til den centrale station i Preveza, som ligger et stykke uden for centrum af byen. Sidste stykke ind til centrum af byen kan tilbagelægges til fods eller i en taxi.


Populære fly til Préveza

Find dine flybilletter til Préveza blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Préveza
Hurtigste flyvetid14t. 40min.
Laveste pris1.790 kr.
Fly fra Billund til Préveza
Hurtigste flyvetid12t. 40min.
Laveste pris1.783 kr.

Visumkrav for Préveza

Grækenland er ligesom Danmark medlem af den Europæiske Union. Det betyder, at du som dansk statsborger kan rejse til Preveza uden behov for at ansøge om visum inden ankomsten med fly. Opholder du dig i Grækenland i mere end 90 dage, kræver de græske myndigheder dog, at du registrerer dit ophold i landet. Dit pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet i landet. Rådfør dig eventuelt med de lokale myndigheder, hvis du har spørgsmål til de gældende regler. På den måde er du sikker på at få et godt ophold i Preveza.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Préveza


De bedste oplevelser og seværdigheder i Préveza

Efter at være ankommet med fly til Preveza har du en lang række seværdigheder at se frem til. For eksempel kan du rejse en tur tilbage i tiden, når du lægger vejen forbi et forhistorisk sted som Nicropolis, der byder på spændende ruiner fra Romertiden. Du kan fortsætte din historiske rejse med et besøg hos det arkæologiske museum i Preveza. Ikke langt fra Preveza finder du desuden en række lækre strande, som lokker med pudderblødt sand og krystalklart vand. Her kan du nemt tilbringe et par dage med ren afslapning og utallige dukkerter i havet. Gode strande i området er alt fra Valtos og Lichnos til Sarakiniko og Ammoudia. En flyrejse til Preveza byder således på noget for enhver smag. Her kan du vække historien til live eller nyde en velfortjent badeferie. Desuden kan du besøge smukke Acheron, som byder på både kilder og en flod.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Préveza.

Fly til Préveza med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Préveza.

Prisagenter på fly til Préveza er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Préveza

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Préveza

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.