Find billige flybilletter til Préveza

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Préveza (PVK)
ons.. 14.4.
ons.. 21.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Préveza. De nuværende restriktioner til Préveza er baseret på Grækenland rejserestriktioner.

Se nuværende Grækenland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Préveza

Find de billigste fly til disse Préveza-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Argostoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Préveza

København (CPH) til Korfu (CFU)

Fly til Préveza ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Korfu Ioannis Kapodistrias, hvor den gennemsnitlige pris er 1.850 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRÉVEZA FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Préveza ​​koster i gennemsnit blot 1.737 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRÉVEZA FRA KØBENHAVNnovember104% dyrereDet koster cirka 4.417 kr. at flyve til Préveza ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRÉVEZA FRA KØBENHAVNjuli758% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Préveza fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Préveza?

Hvilket er det absolut billigste fly til Préveza?

349 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Préveza. Dette fly er fra London og er 83% billigere end de fleste andre flyrejser til Préveza. Hvis du vil finde den billigste pris til Préveza fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Préveza?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Préveza er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.597 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Préveza fra Danmark helt ned til 1.237 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Préveza på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Préveza fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.894 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Préveza på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.125 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Préveza?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Préveza normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Préveza om eftermiddagen helt ned til 1.862 kr.. Fly til Préveza koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.091 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Préveza?

Lufthavn: Ioánnina, Lufthavn: Argostoli Cephalonia, Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistrias, Lufthavn: Patras Araxos eller Lufthavn: Zakynthos Dionsios Salomos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Préveza.

Findes der en billigere måde at flyve til Préveza på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Préveza er normalt Lufthavn: Préveza Aktion med en gennemsnitspris på 1.844 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Préveza?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Préveza. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Préveza nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Préveza Aktion

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Préveza Aktion fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
5. jul.
08:50København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
15:55Préveza Aktion
12. jul.
17:45Préveza Aktion
15t. 25min.
1 stop
09:10København Kastrup
1.881 kr.
Find lignende
easyJet
28. jun.
06:50København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
15:40Préveza Aktion
5. jul.
17:25Préveza Aktion
13t. 55min.
1 stop
07:20København Kastrup
1.237 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. jul.
16:00Billund
11t. 30min.
1 stop
03:30Préveza Aktion
24. jul.
15:00Préveza Aktion
15t. 20min.
2 stop
06:20Billund
1.693 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jun.
06:50København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
15:40Préveza Aktion
5. jul.
07:40Préveza Aktion
22t. 30min.
2 stop
06:10København Kastrup
1.293 kr.
Find lignende
Lufthansa
24. jun.
10:55Billund
17t. 00min.
2 stop
03:55Préveza Aktion
28. jun.
17:45Préveza Aktion
17t. 30min.
2 stop
11:15Billund
2.418 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. jul.
05:00København Kastrup
26t. 10min.
2 stop
07:10Préveza Aktion
12. jul.
07:40Préveza Aktion
11t. 10min.
2 stop
18:50København Kastrup
1.450 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Préveza Aktion

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Préveza, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
13. jun.
03:20København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
11:15Préveza Aktion
Ryanair
6. jun.
03:20København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
11:15Préveza Aktion
Smartwings
1. jun.
16:00København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
02:20Préveza Aktion
1.512 kr.
Find lignende

Populære fly til Préveza

Find dine flybilletter til Préveza blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Préveza
Korteste rejsetid
8t. 50min.
Laveste pris
1.238 kr.
Fly fra Billund til Préveza
Korteste rejsetid
11t. 30min.
Laveste pris
1.475 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class