Lej en bil i Préveza, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Préveza, Grækenland

Préveza, EP, Grækenland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Préveza, EP, Grækenland
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Préveza

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Préveza, Grækenland
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Préveza, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistriass biludlejningsdisk

Biludlejning i Préveza

Indtil videre har der i december været 63 søgninger på biludlejning i Préveza på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Préveza for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Préveza. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Préveza har de billigste biludlejningspriser?

diRENT har typisk de billigste daglige priser i Préveza, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 164 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 63 kr./dag for deres udlejningsbil i Préveza.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Préveza har flest biludlejningssteder?

I byen Préveza, Grækenland er der 1 udlejningssted ejet af Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 179 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Préveza, Grækenland?

Hastighedsbegrænsningen i Préveza er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Préveza har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Préveza, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Préveza?

En Opel Corsa er den mest populære bil at leje in Préveza ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Opel Corsa på helt ned til 34 kr./dag in Préveza, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 117 kr./dag. En anden populær bil at leje in Préveza er en Ford Ka, der i gennemsnit koster 146 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 42 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Préveza under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Préveza.

Minder vejret i Préveza om vejret i resten af Epirus?

Klimaet i Epirus i december er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 180 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Préveza til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Préveza

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Préveza

Kom i gang med at planlægge din rejse til Préveza