Lej en bil i Jersey City, New Jersey

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Jersey City, NJ

Jersey City, NJ, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Jersey City, NJ, USA
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Jersey City

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Jersey City, NJ
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,3

Comfort

6,5

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,1
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

9,1

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

9,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,4

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,8

Comfort

5,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Jersey City, NJ til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: New York John F Kennedys biludlejningsdisk

Biludlejning i Jersey City

5.476 personer har søgt efter billeje i Jersey City in december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Jersey City for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Jersey City udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, National og Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Jersey City har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Budget er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 459 kr./dag når du lejer en bil i Jersey City. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Jersey City er 391 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Jersey City, NJ biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Jersey City biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Jersey City tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Jersey City i januar måned?

Baseret på vejret i Jersey City i januar måned bør du leje en SUV. I januar har Jersey City gennemsnitligt 74 mm nedbør og en temperatur på omkring 0 °C. På trods af at vejret kan variere fra år til år, er det nok stadig det sikreste at leje en SUV, da den er nemmere at manøvrere gennem sne og is takket være firehjulstrækket. Leje af en SUV i Jersey City koster 511 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Jersey City har flest biludlejningssteder?

Budget er meget populært i Jersey City, NJ, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Jersey City, NJ by, og du kan forvente at betale omkring 459 kr./dag for din udlejningsbil i Jersey City, NJ.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Jersey City, NJ?

Rejsende, som lejer en bil i Jersey City, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Jersey City ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Jersey City?

Hertz er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Jersey City. Prisen for at leje en Audi A4 fra Hertz er 578 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Jersey City, NJ i december?

Normalt er vejret i Jersey City i december måned 2 °C og den forventede nedbør er 104 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Jersey City under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Jersey City.

Minder vejret i Jersey City om vejret i resten af New Jersey?

Klimaet i New Jersey i december er normalt 2 °C med en forventet nedbør på 95,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Jersey City til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jersey City