Billeje i Tampa, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tampa, Florida

Tampa, FL, USA
6. dec. — 13. dec.
Tampa, FL, USA
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Tampa

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tampa

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tampa?

De billigste udlejningsbiler i Tampa kan normalt findes gennem AZ Car Rental. Når du booker hos AZ Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 108 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tampa er 108 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Tampa har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Tampa, med 20 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tampa?

De fleste momondo-brugere lejer en Toyota RAV4 in Tampa, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Mazda CX-5. Hvis du er interesseret i at leje en Toyota RAV4, er priserne i gennemsnit på 296 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Toyota RAV4 in Tampa på helt ned til 222 kr. om dagen. Leje af en Mazda CX-5 in Tampa ligger i gennemsnit på 327 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 75 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Tampa, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tampa, Florida
Economy223 kr./dag
Lille mellemklasse184 kr./dag
Stor mellemklasse213 kr./dag
Standard224 kr./dag
Stor225 kr./dag
Lille varevogn308 kr./dag
Stor SUV322 kr./dag
Luksus264 kr./dag
Cabriolet378 kr./dag
Standard SUV223 kr./dag
Mellemstor SUV232 kr./dag
Kompakt SUV233 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Tampa

Er du på udkig efter et feriemål med fantastiske turistattraktioner, seværdigheder og pulserende udendørsaktiviteter? Tampa City er det rigtige sted. Tampa ligger på Floridas vestkyst og er stærkt anerkendt for sine unikke turistattraktioner, såsom Busch Gardens, Zoo Tampa i Lowry Park og andre. Med en luksuriøs biludlejning i Tampa kan du nemt og bekvemt få adgang til de fleste af disse steder. Der er mange udendørs aktiviteter, som du kan foretage dig med biludlejning i Tampa, herunder en delfin-sightseeingtur fra Tampa, historisk mad og drikke i Ybor City, og Tampas rige kunstkultur.  Under kørslen skal du sørge for, at forlygterne er tændt hele tiden, især når du kører på større veje som f.eks. Veterans Expressway og Leroy Semon Cross Expressway. Du kan også undgå trafik ved at bruge alternative ruter eller kontrollere trafikrapporter, før du rejser til dine forskellige destinationer. Der er mange parkeringsmuligheder i Tampa, da byen har mere end 20% af sit område dedikeret til parkering. Hvis du kører en elbilleje, er det altafgørende at overveje nogle af de bedste og overkommelige parkeringspladser, før du kører. Du skal heller ikke bekymre dig om at få fat i en lejebil, da der er mere end 10 biludlejningssteder i Tampa.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Tampa?

Du har brug for en økonomisk billeje til at navigere i byen, da det er en udfordring at navigere i byen uden en bil. Tampa oplever betydelige trafikpropper i myldretiden, især på større veje såsom Hillsborough Ave og de almindelige i-275 afkørsler. Med Tampa biludlejning kan du dog nemt navigere i løbet af dagen. Nogle restauranter og seværdigheder, såsom Clearwater Beach, ligger få kilometer fra byen og kan være svære at komme til uden bil. Det betyder dog ikke, at det er umuligt, da der er mange offentlige busser, sporvogne, tog og endda passagervognsudlejning, der kører hver dag i og uden for byens centrum. Mens du er i Tampa, kan du besøge nabobyerne, såsom Safety Harbour. Besøg Safety Harbour Marina Park, fiskemolen og Phillippe Park. Men disse steder er ikke fodgængervenlige , og du har derfor brug for en billig billeje i Tampa for at komme til nogle af disse destinationer. Du skal ikke bekymre dig om parkering, der findes masser i byen.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Tampa

Ved billeje i Tampa skal du sørge for at være fortrolig med færdselsloven. Under kørsel i Tampa skal de anbefalede hastighedsgrænser for hovedveje, motorveje og en tosporede veje følges. Sørg for at forblive i højre side af vejen. Hvis man kører for hurtigt i Tampa, straffes det med bøde. Det en primær forseelse at bruge sin mobiltelefon til at taste, sende sms'er eller sende e-mails, mens du kører bil. Chauffører kan dog tale i telefon under kørslen, undtagen når de kører i bestemte områder som f.eks. skolezoner, byggepladser og arbejdszoner, hvor de kun må bruge håndfri enheder. Loven kræver, at alle passagerer eller førere, der betjener et motorkøretøj, skal bruge sikkerhedssele i Tampa, uanset om der er en airbag i bilen. Endelig er det en stor forseelse at køre, mens man er påvirket af stoffer eller alkohol. Det er bedst at kontakte Tampas afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste lovændringer.

Skal jeg have et særligt kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Tampa, hvis jeg besøger fra et andet land?

Hvis du er udlænding i Tampa, skal du indsende en international førertilladelse fra dit hjemland. Hvis det er vanskeligt at opnå den internationale førertilladelse, skal du udarbejde en anden professionel, skriftlig oversættelse af dit kørekort. Ved billeje i Tampa skal du fremvise et lovligt kørekort, der er godkendt af regeringen.


Find billig billeje i Tampa, Florida

Find den lejebil i Tampa, der passer til dine behov

Lille cars

224 kr. - 555 kr.

Alle biltyper

320 kr. - 555 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Tampa, USA er 330 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Tampa, USA er i september. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tampa. I Tampa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Tampa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Tampa, USA er 362 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Tampa, USA er i oktober. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 259 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tampa. I Tampa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Tampa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Tampa, USA er 458 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Tampa, USA er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 367 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tampa. I Tampa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Tampa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tampa, USA er 398 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tampa, USA er i oktober. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 333 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tampa. I Tampa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tampa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Tampa, USA er 400 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Tampa, USA er i december. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tampa. I Tampa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Tampa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Tampa, USA er 478 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Tampa, USA er i september. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 240 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tampa. I Tampa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Tampa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Tampa, USA er 493 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Tampa, USA er i februar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tampa. I Tampa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Tampa.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

184 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Peugeot 208
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

223 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Tampa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tampa, Florida

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,1

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,7

Enterprise Rent-A-Car

20 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,5

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,4

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,2

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

7,0

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,4

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

7,0

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Hurtige fakta om biludlejning i Tampa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tampa

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigste lejebil

231 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Tampa, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tampa i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Tampa er 231 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 325 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tampa i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Mazda CX-5 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tampa

Herunder vises de mest populære hoteller i Tampa

Kørsel i lejebil i Tampa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tampa, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tampa, Florida biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Tampa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Tampa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tampa, Florida?

Hvis du lejer en bil i Tampa, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Tampa er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Tampa er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Infiniti QX80 in Tampa?

Hvordan er vejret i Tampa, FL i november?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Tampa i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 41 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Tampa om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Tampa til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i november måned normalt er ca. 20 °C med 75,4 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tampa?

Priser for biler i Tampa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tampa?

Fra november 2023 er der 115 udbydere at vælge mellem for biler i Tampa.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tampa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Tampa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tampa?

Alle førere, der lejer en bil i Tampa, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tampa?

Du bør booke billeje i Tampa ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tampa?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tampa ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Tampa med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Tampa, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tampa på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Tampa med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Tampa, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Tampa.

Kan jeg søge efter billeje i Tampa med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Tampa med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tampa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.