Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Denver, Colorado

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Denver, Colorado

Denver, CO, USA
7. mar. — 14. mar.
Denver, CO, USA
tor. 7.3
Middag
tor. 14.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Denver

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Denver

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Denver?

De billigste udlejningsbiler i Denver kan normalt findes gennem Fox. Når du booker hos Fox, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 264 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Denver er 365 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Denver har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Denver, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Denver?

En Chevrolet Equinox er den mest populære bil at leje in Denver ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Chevrolet Equinox på helt ned til 299 kr./dag in Denver, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 408 kr./dag. En anden populær bil at leje in Denver er en Nissan Rogue, der i gennemsnit koster 602 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 308 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Denver, Colorado

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Denver, Colorado
Economy244 kr./dag
Lille mellemklasse240 kr./dag
Stor mellemklasse234 kr./dag
Standard292 kr./dag
Stor250 kr./dag
Lille varevogn330 kr./dag
Stor SUV359 kr./dag
Luksus291 kr./dag
Mellemstor SUV256 kr./dag
Kompakt SUV256 kr./dag
Standard SUV303 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Denver

Når du besøger Denver, er der et par attraktioner, du ikke må gå glip af, såsom Denvers botaniske have og Red Rocks Park og amfiteatret, som du begge nemt kan nå med bil. Når du udforsker Downtown Denver, skal du holde øjnene åbne for Lawrence Street og Larimer Street, da disse forbinder hele kvarteret. Colorado Boulevard er en af de største veje og kan bruges til at rejse til mange forskellige områder i Denver og den omkringliggende region. Vær opmærksom på, at nogle veje i området opkræver vejafgifter, f.eks. Northwest Parkway. Det kan være svært at finde gratis parkering til Biludlejning i Denver, og de fleste steder er afregnet. Der er over 100 forskellige biludlejningssteder at vælge imellem i byen.

Er det umagen værd at leje en bil, når man besøger Denver?

Det er nemt at finde parkering til Biludlejning i Denver, da der er mange garager og afmålte pladser til rådighed. Denver er kendt for at være en travl by, der har flere store sammensstater, herunder i-25, i-70, i-76 og i-270. Byens myldretid anses for at være tidligt om morgenen og om aftenen, så undgå at køre på disse store veje i disse tider, hvis du ikke vil sidde fast i en trafikprop. Hvis du lejer en bil, bliver det nemmere for dig at besøge seværdigheder i det omkringliggende område, såsom Dinosaur Ridge og Buffalo Bill Museum og Grave, som kun ligger en kort køretur væk. Byen er ikke kendt for at være særlig gående, hvilket gør en billig billeje i Denver til en bekvem og billig mulighed for at udforske byen. Mange af byens vigtigste kvarterer er spredt ud, såsom LoDo, Cherry Creek og River North Art District. Denvers Biludlejning giver dig mulighed for at spare tid, mens du er på sightseeing, og det kan især være praktisk i vintermånederne, da du ikke behøver at gå i sne eller koldere vejr.

Kan jeg krydse stats- eller landegrænser med en udlejningsbil fra Denver?

Hvis du lejer en bil i Denver med et større udlejningsfirma som avis, Hertz eller Enterprise, kan du køre over landegrænser uden problemer. Disse store virksomheder har typisk en mulighed for ubegrænset kilometertal, så du kan foretage rejsen uden at bekymre dig om at overstige en kilometergrænse. Det kan være nødvendigt at bestille mellemstatslig rejse som en enkeltrejse, afhængigt af lejevirksomhedens politik og hvor langt du planlægger at rejse fra Denver. Mindre udlejningsvirksomheder og regionale udlejningsvirksomheder, der ikke har udlejningscentre uden for Denver eller Colorado-området, tillader muligvis ikke interstatslige rejser, fordi de ikke har netværk til at understøtte det. For internationale rejser tillader store udlejningsfirmaer rejser til Canada med kun nogle få undtagelser. Biludlejningsbiler og luksusBiludlejning i Denver giver ikke mulighed for internationale rejser. Hvis du forventer at krydse en international grænse, bør du overveje en økonomisk billeje fra de forskellige biludlejningssteder i Denver for at sikre, at du kan krydse grænsen uden problemer. Større Biludlejning i Denver er ligeledes tilladt at krydse ind i Mexico, men du skal på forhånd kommunikere med dit udlejningsfirma og købe yderligere forsikring.

Kan du leje en udlejningsbil i Denver uden kreditkort?

Denvers Biludlejning kan foretages uden kreditkort, men du skal udføre et par trin mere under reservationsprocessen. Hvis du vælger at bruge et betalingskort, skal du bevise din identitet ud over blot en kørekort. Det kan f.eks. være nødvendigt at angive en flybillet, forsikringsdokumentation eller en nylig regning med det navn, der svarer til din kørekort. Udlejningsfirmaet vil sætte et beløb på din bankkonto, som kan forblive op til 14 dage. Dette er for at beskytte mod eventuelle ulykker eller skader, som du kan komme til at påløbe i løbet af din tid med køretøjet. Udlejningsfirmaet kan også kontrollere din kreditscore for at bestemme, hvor mange penge de vil sætte på hold, eller hvilken type lejeforsikring, du skal købe. Hvis du vælger at betale med kontanter, skal du også bevise din identitet og foretage et depositum på forhånd. Afhængigt af din kreditscore skal du muligvis også købe yderligere forsikring. Denvers biludlejningsfirmaer vil generelt begrænse dig til mindre, billigere køretøjer, hvis du vælger at leje uden et kreditkort, og kan også udelukke luksus eller elektriske biludlejningsmuligheder. Med masser af billige biludlejninger i Denver, bør du stadig kunne leje et kvalitetskøretøj, der kan tage dig derhen, hvor du har brug for at være.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Denver?

Efter afhentning af billeje i Denver skal chaufførerne være opmærksomme på nogle unikke færdselslove, der gælder i hele byen og i staten Colorado. En af de mest usædvanlige love er, at biler får lov til at dreje til venstre på et rødt lys på en ensrettet gade efter at være kommet til et komplet stop, medmindre andet er angivet med et skilt ved skæringspunktet. Juridisk skal du følge det, der kaldes den tresekunders regel, hvilket betyder, at du efterlader en afstand på tre sekunder mellem dig selv og bilen foran dig. Du må slet ikke have hovedtelefoner på, når du kører i Denver, og førere under 18 år kan ikke bruge nogen type telefon bag rattet - ikke engang en håndfri enhed. Al sammenfletning af trafik skal give efter for trafikstrømmen, så du må ikke skære ind i vejen, hvis du vil få trafikken til at sætte farten ned. Rejsende, der henter Biludlejning i Denver, vil ofte klatre op ad stejle bjergveje, uanset om de er på vej til en skidag eller udforsker vildmarken. Under alle omstændigheder skal køretøjet, der kører ned ad bakke på en smal bjergpassering, give ret til at køre til køretøjet, der kører op ad bakke.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Denver?

Internationale rejsende, der er på udkig efter en biludlejningsbil i Denver, skal fremvise et gyldigt kørekort og en international kørertilladelse. Den gyldige kørekort skal være udstedt i dit hjemland og bruges til at indhente en international førertilladelse. Du skal have tilladelse fra din internationale chauffør, før du lejer et køretøj, så sørg for at arrangere dette på forhånd, før du rejser. Du skal også have et kreditkort for at foretage købet. Du skal muligvis bevise din forsikring ved udlejning, og vi anbefaler, at du checker ind på forhånd for at afgøre, om din dækning gælder for internationale rejser. Hvis din biludlejningsbil i Denver ikke er dækket, kan du overveje at købe forsikring gennem udlejningsfirmaet for at beskytte dig selv i udlandet.


Find billig billeje i Denver, Colorado

Find den lejebil i Denver, der passer til dine behov

Lille cars

334 kr. - 707 kr.

Alle biltyper

436 kr. - 624 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Denver, USA er 411 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Denver, USA er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Denver. I Denver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Denver.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Denver, USA er 478 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Denver, USA er i december. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 367 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Denver. I Denver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Denver.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Denver, USA er 586 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Denver, USA er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 339 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Denver. I Denver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Denver.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Denver, USA er 522 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Denver, USA er i april. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 363 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Denver. I Denver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Denver.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Denver, USA er 462 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Denver, USA er i februar. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 446 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Denver. I Denver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Denver.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Denver, USA er 352 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Denver, USA er i juni. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 496 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Denver. I Denver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

240 kr./dag

18 mar. - 1 apr.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Denver

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Denver, Colorado

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,2

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,1

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,2

Avis

6,5
Okay
1 anmeldelse6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,4

Advantage

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,3

Budget

6,0
Okay
1 anmeldelse6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,9

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,1

Hertz

5,6
Fair
1 anmeldelse7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,6

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,4

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,8

Hurtige fakta om biludlejning i Denver

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Denver

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste lejebil

362 kr.

Den mest populære model

Dodge Grand Caravan
Det mest populære biludlejningsbureau i Denver, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Fox og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Denver i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Denver er 362 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 496 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Denver i de seneste 7 dage er Dodge Grand Caravan. Vores brugere foretrækker også Chrysler Pacifica som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Denver

Herunder vises de mest populære hoteller i Denver
Hyatt Regency Denver At Colorado Convention Center

Hyatt Regency Denver At Colorado Convention Center

650 15th Street, Denver, CO, United States

0,9 km fra centrum

Hyatt Place Denver Cherry Creek

Hyatt Place Denver Cherry Creek

4150 East Mississippi Avenue, Denver, CO, United States

6,2 km fra centrum

Grand Hyatt Denver

Grand Hyatt Denver

1750 Welton Street, Denver, CO, United States

0,8 km fra centrum

Baymont by Wyndham Denver International Airport

Baymont by Wyndham Denver International Airport

6805 North Argonne Street, Denver, CO, United States

20,5 km fra centrum

The Westin Denver International Airport

The Westin Denver International Airport

8300 Pena Boulevard, Denver, CO, United States

29,1 km fra centrum

La Quinta Inn & Suites By Wyndham Denver Airport Dia

La Quinta Inn & Suites By Wyndham Denver Airport Dia

6801 Tower Road, Denver, CO, United States

20,3 km fra centrum

Radisson Hotel Denver Central

Radisson Hotel Denver Central

4849 Bannock Street, Denver, CO, United States

5,2 km fra centrum

Best Western Premier Denver East

Best Western Premier Denver East

4411 Peoria Street, Denver, CO, United States

12,4 km fra centrum

Catbird Hotel

Catbird Hotel

3770 Walnut Street, Denver, CO, United States

3,6 km fra centrum

Warwick Denver

Warwick Denver

1776 Grant Street, Denver, CO, United States

0,6 km fra centrum

Days Inn & Suites by Wyndham Denver International Airport

Days Inn & Suites by Wyndham Denver International Airport

7030 Tower Road, Denver, CO, United States

20,7 km fra centrum

Renaissance Denver Central Park Hotel

Renaissance Denver Central Park Hotel

3801 Quebec Street, Denver, CO, United States

7,7 km fra centrum

Sonesta Denver Downtown

Sonesta Denver Downtown

1450 Glenarm Place, Denver, CO, United States

0,7 km fra centrum

Hyatt Place Denver Downtown

Hyatt Place Denver Downtown

440 14Th Street, Denver, CO, United States

0,7 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Denver International Airport

DoubleTree by Hilton Denver International Airport

6900 Tower Road, Denver, CO, United States

20,4 km fra centrum

Hyatt Regency Denver Tech Center

Hyatt Regency Denver Tech Center

7800 East Tufts Avenue, Denver, CO, United States

14,2 km fra centrum

Embassy Suites by Hilton Denver Downtown Convention Center

Embassy Suites by Hilton Denver Downtown Convention Center

1420 Stout Street, Denver, CO, United States

1,0 km fra centrum

Hyatt House Denver Airport

Hyatt House Denver Airport

18741 East 71st Avenue, Denver, CO, United States

20,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Denver – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Denver, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Denver, Colorado i marts?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 539 kr. for at leje en bil i marts i Denver. Et særligt godt tilbud vil være omkring 539 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Denver indtil videre. 359 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Denver, men for marts er det ikke unormalt at se priser helt ned til 308 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Denver, Colorado biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Denver tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Fox, Alamo og Enterprise Rent-A-Car, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Denver i marts måned?

Leje af en standardbil i Denver i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 9 °C og nedbør omkring 43 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Denver koster 428 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Denver, Colorado?

Hvis du lejer en bil i Denver, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Denver er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Denver er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Grand Cherokee in Denver?

Hvordan er vejret i Denver, CO i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Denver i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 0 °C og ca. 13 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Denver om vejret i resten af Colorado?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Denver og rundt i Colorado eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring -1 °C og ca. 17,9 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Denver?

Priser for biler i Denver blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Denver?

Der er 71 udbydere for biler i Denver fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Denver?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Denver. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Denver?

For at leje en bil i Denver, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Denver?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Denver, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Denver?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Denver. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Denver med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Denver med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Denver på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Denver på momondo.

Kan jeg finde billeje i Denver, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Denver på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Denver med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Denver.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Denver på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Denver

Populære typer af udlejningsbiler i Denver


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Denver
tor. 7.3
Middag
tor. 14.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo