Billeje i Narvik, Nordland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Narvik, Nordland

Narvik, Norge
7. dec. — 14. dec.
Narvik, Norge
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Narvik

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Narvik

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Narvik?

De billigste udlejningsbiler i Narvik kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 289 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Narvik er 298 kr./dag.

Find billig billeje i Narvik, Nordland

Find den lejebil i Narvik, der passer til dine behov

Lille cars

307 kr. - 1.036 kr.

Alle biltyper

340 kr. - 1.400 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Narvik, Norge er 578 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Narvik, Norge er i oktober. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Narvik. I Narvik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Narvik, Norge er 694 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Narvik, Norge er i december. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 321 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Narvik. I Narvik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Narvik, Norge er 609 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Narvik, Norge er i september. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 695 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Narvik. I Narvik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Narvik, Norge er 510 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Narvik, Norge er i marts. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 358 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Narvik. I Narvik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Narvik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Narvik, Nordland

Budget

1 kontor

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

1 kontor

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

keddy by Europcar

3 kontorer

Shouqi

2 kontorer

Sunnycars

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Narvik

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Narvik

Populære biltyper

Compact, SUV, Intermediate

Billigste lejebil

334 kr.

Den mest populære model

Class Compact Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Narvik i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Narvik er 334 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 339 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Narvik i de seneste 7 dage er Class Compact Car. Vores brugere foretrækker også Class Full-size SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Narvik

Herunder vises de mest populære hoteller i Narvik

Kørsel i lejebil i Narvik – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Narvik, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Narvik, Norge?

Hvis du lejer en bil i Narvik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Narvik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Narvik er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvordan er vejret i Narvik, Norge i november?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Narvik i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 0 °C og ca. 75 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Narvik om vejret i resten af Nordland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Narvik og rundt i Nordland eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 0 °C og ca. 98,7 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Narvik?

Priser for biler i Narvik blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Narvik?

Der er 11 udbydere for biler i Narvik fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Narvik?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Narvik. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Narvik?

For at leje en bil i Narvik, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Narvik?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Narvik. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Narvik?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Narvik på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Narvik med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Narvik.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Narvik på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Narvik på momondo.

Kan jeg finde billeje i Narvik, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Narvik.

Kan jeg søge efter billeje i Narvik med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Narvik med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Narvik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.