Lej en bil i Narvik, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Narvik, Norge

Narvik, Norge
22. maj — 29. maj
Samme aflevering
Narvik, Norge
lør 22.5
Middag
lør 29.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Narvik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Narvik, Norge
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Narvik, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tromsø Langness biludlejningsdisk

Biludlejning i Narvik

2 personer har søgt efter billeje i Narvik in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Narvik for at reducere spredningen af COVID-19?

Sixt, Hertz, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Narvik som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Narvik. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Narvik, Norge biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Narvik opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Narvik så som Sixt, Hertz og keddy by Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Narvik i juni måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 74 mm i juni, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Narvik. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i juni måned og er et populært valg blandt Narvik rejsende. Leje af en Standard i Narvik koster 1.242 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Narvik, Norge?

Hvis du lejer en bil i Narvik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Narvik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Narvik er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvordan er vejret i Narvik, Norge i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Narvik i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Narvik i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Narvik. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Narvik plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Volkswagen Polo.

Minder vejret i Narvik om vejret i resten af Nordland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Narvik og rundt i Nordland eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Norge

Se vores biludlejningstilbud i byer som Oslo, Bergen og Tromsø i Norge

Biludlejning i lufthavne i Narvik

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Narvik

Se flere lejebiler i Nordland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bodø, Evenes og Leknes i Nordland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Narvik