Billeje i Montreal, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Montreal, Quebec

Montreal, QC, Canada
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Montreal, QC, Canada
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Montreal

Lej en bil i Montreal, hvis du vil have en ferie med total frihed og fleksibilitet. Flere lejebiler i Montreal kan også benyttes til at køre over grænsen til USA. Dette skal dog aftales med biludlejningsfirmaet ved udleveringen af din lejebil. Hvis du vælger at tage din lejebil over internationale grænser, kan dette betyde ekstra kørsel. Derfor skal du gøre dig selv bekendt med biludlejningsselskabets kilometertal og eventuelt leje en bil med fri kilometer. Når du krydser grænser i din lejebil, skal du være opmærksom på, at du skal have dokumentation klar, når du krydser grænsen, i form af forsikringspapirer, pas, internationalt kørekort samt lejeaftale på bilen. Der kan også være regler for, hvor længe du må opholde dig i andre lande med din lejebil. Tal med dit biludlejningsfirma i Montreal om de individuelle regler, når du afhenter din lejebil. Du skal også være opmærksom på, at du muligvis skal betale skatter og gebyrer ved grænsen.

Det er svært at leje en udlejningsbil i Montreal uden et kreditkort. De fleste biludlejningsfirmaer bruger dine kreditkortoplysninger til at bekræfte din booking. Dette gør sig især gældende, hvis du booker din bil online. Hvis du ønsker at finde et godt tilbud på billig billeje i Montreal, finder du de fleste tilbud online, hvilket kan medføre en lidt dyrere lejebil ved kontant betaling. Vil du gerne leje en bil i Montreal uden kreditkort, bør du kontakte udlejningsfirmaet direkte. Når du skal afhente bilen, bør du være forberedt på at betale et kontant depositum ved afhentning. Det kan også være, at du skal betale for hele lejeperioden ved afhentning. Der er mange muligheder for at leje en bil i Montreal, de fleste af dem kræver dog at du kan benytte et kreditkort ved booking.

Når du kører i din lejebil i Montreal, kører du, ligesom i Danmark, i højre side af vejen. Du overhæler i venstre side. Du skal altid holde tilbage for fodgængere og cyklister. Det er i Canada ikke lovligt at benytte hovedtelefoner eller tale i telefon under kørslen. Hvis du ønsker at betjene navigationssystemet eller tale i telefon, må dette kun gøres, hvis systemet er håndfrit. Alle passagerer i bilen skal bære sikkerhedssele, når bilen er tændt. Hvis du kører med børn, der vejer under ni kilo, skal de være fastspændt i et passende børnesøde. Alle børn, der ikke overskrider den krævede minimumshøjde eller vægt, skal have et specielt barnesæde i henhold til færdselsreglerne. Du kan ofte leje disse hos dit biludlejningsselskab, når du afhenter din lejebil i Montreal. Når du kører i Montreal, skal du altid have dit kørekort, pas, bilens lejekontrakt samt forsikringspapirer i bilen.

For at leje en bil i Montreal, skal du være i besiddelse af et internationalt kørekort. Derudover skal du have et gyldigt pas samt et kreditkort. Det er ikke muligt at leje bil i Canada, hvis du er under 21 år. Er du under 25 år, eller har du haft dit kørekort i under fem år, kan der være ekstragebyrer i form af yderligere forsikring og højere selvrisiko. Hvis du ønsker en hurtigere betjening, er det smart at have din bookingbekræftelse med ved afhentningen af bilen. Hvis du ønsker at krydse grænser i din bil, kan biludlejningsfirmaet i Montreal kræve at se visum for denne indrejse.


Find billig billeje i Montreal, Quebec

Find den lejebil i Montreal, der passer til dine behov

Biler i Lille

180 kr. - 1.050 kr.

Alle biltyper

243 kr. - 1.169 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Montreal, Canada er 373 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Montreal, Canada er i december. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Montreal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Montreal, Canada er 399 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Montreal, Canada er i september. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 340 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Montreal, Canada er 426 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Montreal, Canada er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 491 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Montreal, Canada er 544 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Montreal, Canada er i september. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

96 kr./dag

4 sep. - 9 sep.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Montreal

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Montreal, Quebec
1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

8,9

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,7
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,4
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,2
22 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,1

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,5
16 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,5
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,4
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,2

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,6
27 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Montreal

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Montreal

Det mest populære bureau

Thrifty

Populære biltyper

Full-size, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

547 kr.

Den mest populære model

Hyundai Elantra
Det mest populære biludlejningsbureau i Montreal, der er fundet på momondo i denne måned, er Thrifty. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dollar og Discount Car & Truck Rentals
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Montreal i de seneste 72 timer: Full-size, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Montreal er 547 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 971 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Montreal i de seneste 7 dage er Hyundai Elantra. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Passat som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Montreal

Herunder vises de mest populære hoteller i Montreal

Kørsel i lejebil i Montreal – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Montreal, så du er klar til næste rejse.

Daglige priser fra Discount Car & Truck Rentals er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 487 kr./dag når du lejer en bil i Montreal. Den absolut billigste pris fundet på deres 27 udlejningskontorer i Montreal er 183 kr./dag.

Udlejningsbiler i Montreal fra populære udlejningssteder så som Enterprise, Avis og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Montreal, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Montreal i september måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 87 mm nedbør og temperaturer omkring 9 °C. Leje af en Economy i Montreal koster 307 kr./dag i gennemsnit.

I byen Montreal, QC er der 27 udlejningssteder ejet af Discount Car & Truck Rentals med en gennemsnitlig daglig pris på 487 kr..

Hvis du lejer en bil i Montreal, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Montreal er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Montreal er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

I august er der normalt 111 mm nedbør i Montreal og en gennemsnitstemperatur på 21 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Montreal, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Quebec i august er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 111 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Montreal til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Populære udlejningsbiler i Montreal

Lej en af disse populære biltyper i Montreal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Montreal


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Montreal. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Montreal på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Montreal med gratis afbestillig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Montreal.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Montreal med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Montreal med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.