Billeje i Montreal, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Montreal, Quebec

Montreal, QC, Canada
7. dec. — 14. dec.
Montreal, QC, Canada
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Montreal

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Montreal

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Montreal?

De billigste udlejningsbiler i Montreal kan normalt findes gennem Discount Car & Truck Rentals. Når du booker hos Discount Car & Truck Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 172 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Montreal er 459 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Montreal har flest lokationer?

Discount Car & Truck Rentals har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Montreal, med 27 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Montreal?

Den mest populære bil at leje in Montreal blandt momondo-brugere er Ford Escape, efterfulgt af Toyota RAV4. Vores brugere har set tilbud på Ford Escape in Montreal for 755 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 493 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 642 kr. om dagen for at leje en Toyota RAV4 in Montreal, selvom du kan finde priser på helt ned til 275 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Montreal, Quebec

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Montreal, Quebec
Standard244 kr./dag
Lille varevogn319 kr./dag
Leverandørvalg197 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Montreal

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Montreal?

Lej en bil i Montreal, hvis du vil have en ferie med total frihed og fleksibilitet. Flere lejebiler i Montreal kan også benyttes til at køre over grænsen til USA. Dette skal dog aftales med biludlejningsfirmaet ved udleveringen af din lejebil. Hvis du vælger at tage din lejebil over internationale grænser, kan dette betyde ekstra kørsel. Derfor skal du gøre dig selv bekendt med biludlejningsselskabets kilometertal og eventuelt leje en bil med fri kilometer. Når du krydser grænser i din lejebil, skal du være opmærksom på, at du skal have dokumentation klar, når du krydser grænsen, i form af forsikringspapirer, pas, internationalt kørekort samt lejeaftale på bilen. Der kan også være regler for, hvor længe du må opholde dig i andre lande med din lejebil. Tal med dit biludlejningsfirma i Montreal om de individuelle regler, når du afhenter din lejebil. Du skal også være opmærksom på, at du muligvis skal betale skatter og gebyrer ved grænsen.

Kan du leje en udlejningsbil i Montreal uden et kreditkort?

Det er svært at leje en udlejningsbil i Montreal uden et kreditkort. De fleste biludlejningsfirmaer bruger dine kreditkortoplysninger til at bekræfte din booking. Dette gør sig især gældende, hvis du booker din bil online. Hvis du ønsker at finde et godt tilbud på billig billeje i Montreal, finder du de fleste tilbud online, hvilket kan medføre en lidt dyrere lejebil ved kontant betaling. Vil du gerne leje en bil i Montreal uden kreditkort, bør du kontakte udlejningsfirmaet direkte. Når du skal afhente bilen, bør du være forberedt på at betale et kontant depositum ved afhentning. Det kan også være, at du skal betale for hele lejeperioden ved afhentning. Der er mange muligheder for at leje en bil i Montreal, de fleste af dem kræver dog at du kan benytte et kreditkort ved booking.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Montreal?

Når du kører i din lejebil i Montreal, kører du, ligesom i Danmark, i højre side af vejen. Du overhæler i venstre side. Du skal altid holde tilbage for fodgængere og cyklister. Det er i Canada ikke lovligt at benytte hovedtelefoner eller tale i telefon under kørslen. Hvis du ønsker at betjene navigationssystemet eller tale i telefon, må dette kun gøres, hvis systemet er håndfrit. Alle passagerer i bilen skal bære sikkerhedssele, når bilen er tændt. Hvis du kører med børn, der vejer under ni kilo, skal de være fastspændt i et passende børnesøde. Alle børn, der ikke overskrider den krævede minimumshøjde eller vægt, skal have et specielt barnesæde i henhold til færdselsreglerne. Du kan ofte leje disse hos dit biludlejningsselskab, når du afhenter din lejebil i Montreal. Når du kører i Montreal, skal du altid have dit kørekort, pas, bilens lejekontrakt samt forsikringspapirer i bilen.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Montreal?

For at leje en bil i Montreal, skal du være i besiddelse af et internationalt kørekort. Derudover skal du have et gyldigt pas samt et kreditkort. Det er ikke muligt at leje bil i Canada, hvis du er under 21 år. Er du under 25 år, eller har du haft dit kørekort i under fem år, kan der være ekstragebyrer i form af yderligere forsikring og højere selvrisiko. Hvis du ønsker en hurtigere betjening, er det smart at have din bookingbekræftelse med ved afhentningen af bilen. Hvis du ønsker at krydse grænser i din bil, kan biludlejningsfirmaet i Montreal kræve at se visum for denne indrejse.


Find billig billeje i Montreal, Quebec

Find den lejebil i Montreal, der passer til dine behov

Lille cars

169 kr. - 668 kr.

Alle biltyper

228 kr. - 897 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Montreal, Canada er 442 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Montreal, Canada er i december. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 169 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Montreal, Canada er 488 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Montreal, Canada er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Montreal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Montreal, Canada er 591 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Montreal, Canada er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 330 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Montreal, Canada er 539 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Montreal, Canada er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Montreal. I Montreal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Montreal

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Montreal, Quebec

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,5

Value

9,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,5

Enterprise Rent-A-Car

22 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,5

Budget

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,2

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,3

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,5

Avis

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,7

Value

7,0

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,4

Europcar

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,8

Hurtige fakta om biludlejning i Montreal

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Montreal

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Economy

Billigste lejebil

207 kr.

Den mest populære model

Ford Escape
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Montreal i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Montreal er 207 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 460 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Montreal i de seneste 7 dage er Ford Escape. Vores brugere foretrækker også Toyota RAV4 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Montreal

Herunder vises de mest populære hoteller i Montreal

Kørsel i lejebil i Montreal – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Montreal, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Montreal, Quebec i december?

Biludlejning i Montreal for en weekend i december fås helt ned til 530 kr.. Gennemsnitsprisen er 530 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Montreal i december fandt en gennemsnitspris på 212 kr.. De fandt priser helt ned til 212 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Montreal, Quebec biludlejning?

Udlejningsbiler i Montreal fra populære udlejningssteder så som Enterprise Rent-A-Car, Alamo og Thrifty tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Montreal, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Montreal, Quebec?

Hvis du lejer en bil i Montreal, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Montreal er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Montreal er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Tesla Model Y in Montreal?

Hvordan er vejret i Montreal, QC i november?

I november er der normalt 94 mm nedbør i Montreal og en gennemsnitstemperatur på 3 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Montreal, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Montreal om vejret i resten af Quebec?

Klimaet i Quebec i november er normalt 3 °C med en forventet nedbør på 94 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Montreal til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Montreal?

Priser for biler i Montreal opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Montreal?

Fra november 2023 er der 149 udbydere at vælge mellem for biler i Montreal.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Montreal?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Montreal. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Montreal?

For at leje en bil i Montreal, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Montreal?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Montreal. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Montreal?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Montreal på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Montreal med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Montreal med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Montreal på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Montreal.

Kan jeg finde billeje i Montreal, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Montreal med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Montreal med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Montreal med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Montreal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.