Billeje i Canada

Leder du efter billig biludlejning i Canada? Så søg her!

Toronto, ON, Canada
6. dec. — 13. dec.
Toronto, ON, Canada
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Canada

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Canada

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Canada?

Det billigste biludlejningsfirma i Canada er Discount Car & Truck Rentals. Rejsende har fundet lejebiler fra Discount Car & Truck Rentals for helt ned til 245 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 427 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Canada?

Hvis du planlægger at leje en bil i Canada, anbefaler vi at du booker med Alamo, et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 36% af vores brugere valgt Alamo til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 8,6 ud af 10 fra 364 anmeldere.

Hvilket udlejningsbureau i Canada har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Canada er Enterprise Rent-A-Car. De har i øjebillet 558 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Enterprise Rent-A-Car? Toronto er den mest populære by at besøge i Canada, og Enterprise Rent-A-Car har 39 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Canada?

En SUV er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Canada. Ifølge vores data foretrak 38% af vores brugere en SUV frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en SUV i Canada, kan du forvente at skulle betale 612 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Canada

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Canada
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

168 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Ford Fiesta
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

173 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Renault Kadjar
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

185 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

185 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Ford Fiesta
Toyota RAV4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

189 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Toyota RAV4
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

193 kr./dag

13 dec. - 8 jan.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

196 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Peugeot 208
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

203 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Nissan Qashqai
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

222 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Kia Cee'd

Oplysninger om billeje i Canada

Har Canada nogle unikke færdselslove?

Canada har ikke én færdselslov, men mange, da hver provins har hver sin i princippet. I det store og hele er de ens, så det er ikke noget problem at køre igennem de forskelle stater. Det er dog vigtigt at være opmærksom på hastigheden, for den kan variere. Der er dog fin skiltning. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der kan være forskel på promillegrænsen, alt efter hvilken provins man opholder sig i. Er du under 21 år, må du ikke have indtaget alkohol overhovedet, for at kunne køre. Da vi i Danmark ikke er brugere af skolebusser, er det værd at notere at man ikke må overhale en skolebus, hvis den holder stille for at sætte børn af eller hvis de er ved at stige på. Man skal også være opmærksom på at i nogle provinser kan politiet opkræve en bøde med det samme, men i andre provinser bliver bøden sendt til bilens ejer.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Canada?

Det siger sig selv at du selvfølgelig skal have et kørekort for at kunne foretage en biludlejning i Canada. For at kunne leje en bil i Canada skal du som udgangspunkt være mere end 21 år. Er du imellem 21 og 25 år, skal du forvente at der vil være et ekstra gebyr pålagt af udlejningscenteret. Når du skal leje bil i Canada, skal du vise dit kørekort. De vil også bede om at se et kreditkort, samt billedlegitimation, så som dit pas. Når du skal finde et biludlejningssted, er det en god ide at være opmærksom på hvor stor selskabet er. Det er generelt nemmere, hvis firmaet har mange steder hvor du kan hente og aflevere bilen. Udlejningsfirmaer kan i nogle tilfælde tilbyde at man kan hente sin lejebil i én by og aflevere den i en anden. Du kan nemt finde flere informationer om billige lejebiler online.

Hvilke områder i Canada har mest trafik?

Storbyerne er langt de mest trafikeret områder i Canada og det anbefales at du medbringer en GPS. Udlejningsbiler i Canada kan nemt lejes eller afleveres i én af byerne, men vær opmærksom på om udlejningscenteret har et kontor i byen. Som udgangspunkt er vejene gode i Canada, men der kan være forskelle, alt efter hvilken provins du er i og hvor trafikeret området er. Den by der har langt den meste trafik er Vancouver. Hvis man besøger Montreal, skal man også være indstillet på at kunne sidde i kø, i kortere eller længere tid. Andre byer med en del trafik er Toronto, Calgary og Ottawa. Landet ses som helhed som et land hvor trafikpropper er meget almindelige.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Canada?

Er du på udkig efter naturskønne veje er du kommet til det helt rigtige sted. Ét af de smukkeste steder er British Colombia. Her kan du køre langs kysten eller ind i landet og op i bjergene. Der er søer der har taget farve efter jade, og naturparker, der byder på bjørne og andre fantastiske dyr. Kommer du om efteråret eller vinteren, vil du kunne opleve snedækkede bjerge. Tænk derfor over hvilken bil du lejer, når du planlægger din biludlejning. En anden naturskøn vej er ”The Cowboy Trail” i Alberta. Det er en meget lang naturskøn tur. Som dansker er ”The Viking Trail” igennem Newfoundland og Labrador selvfølgelig ekstra interessant. Har du lyst til at opleve den vilde vesten og Klondike er Dempster highway/ Yukon and Northwest Territory lige stedet for dig.


Find billig billeje i Canada

Find den lejebil i Canada, der passer til dine behov

Lille cars

226 kr. - 563 kr.

Alle biltyper

337 kr. - 737 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Canada er 361 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Canada er i april. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Canada.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Canada er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Canada er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Canada.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Canada er 532 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Canada er i april. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 360 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Canada.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Canada er 481 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Canada er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Canada.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Canada er 528 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Canada er i april. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 417 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Canada.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Canada er 642 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Canada er i november. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

168 kr./dag

4 dec. - 11 dec.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

185 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

193 kr./dag

13 dec. - 8 jan.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Canada

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Canada

Enterprise Rent-A-Car

558 kontorer

Discount Car & Truck Rentals

294 kontorer