Billeje i Canada

Leder du efter billig biludlejning i Canada? Så søg her!

Toronto, ON, Canada
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Canada

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Canada
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

87 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

77 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Audi Q3
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

75 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

91 kr./dag

30 sep. - 9 okt.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

75 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

57 kr./dag

7 sep. - 14 sep.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

67 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

67 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

87 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Audi Q7

Oplysninger om billeje i Canada

Canada har ikke én færdselslov, men mange, da hver provins har hver sin i princippet. I det store og hele er de ens, så det er ikke noget problem at køre igennem de forskelle stater. Det er dog vigtigt at være opmærksom på hastigheden, for den kan variere. Der er dog fin skiltning. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der kan være forskel på promillegrænsen, alt efter hvilken provins man opholder sig i. Er du under 21 år, må du ikke have indtaget alkohol overhovedet, for at kunne køre. Da vi i Danmark ikke er brugere af skolebusser, er det værd at notere at man ikke må overhale en skolebus, hvis den holder stille for at sætte børn af eller hvis de er ved at stige på. Man skal også være opmærksom på at i nogle provinser kan politiet opkræve en bøde med det samme, men i andre provinser bliver bøden sendt til bilens ejer.

Det siger sig selv at du selvfølgelig skal have et kørekort for at kunne foretage en biludlejning i Canada. For at kunne leje en bil i Canada skal du som udgangspunkt være mere end 21 år. Er du imellem 21 og 25 år, skal du forvente at der vil være et ekstra gebyr pålagt af udlejningscenteret. Når du skal leje bil i Canada, skal du vise dit kørekort. De vil også bede om at se et kreditkort, samt billedlegitimation, så som dit pas. Når du skal finde et biludlejningssted, er det en god ide at være opmærksom på hvor stor selskabet er. Det er generelt nemmere, hvis firmaet har mange steder hvor du kan hente og aflevere bilen. Udlejningsfirmaer kan i nogle tilfælde tilbyde at man kan hente sin lejebil i én by og aflevere den i en anden. Du kan nemt finde flere informationer om billige lejebiler online.

Storbyerne er langt de mest trafikeret områder i Canada og det anbefales at du medbringer en GPS. Udlejningsbiler i Canada kan nemt lejes eller afleveres i én af byerne, men vær opmærksom på om udlejningscenteret har et kontor i byen. Som udgangspunkt er vejene gode i Canada, men der kan være forskelle, alt efter hvilken provins du er i og hvor trafikeret området er. Den by der har langt den meste trafik er Vancouver. Hvis man besøger Montreal, skal man også være indstillet på at kunne sidde i kø, i kortere eller længere tid. Andre byer med en del trafik er Toronto, Calgary og Ottawa. Landet ses som helhed som et land hvor trafikpropper er meget almindelige.

Er du på udkig efter naturskønne veje er du kommet til det helt rigtige sted. Ét af de smukkeste steder er British Colombia. Her kan du køre langs kysten eller ind i landet og op i bjergene. Der er søer der har taget farve efter jade, og naturparker, der byder på bjørne og andre fantastiske dyr. Kommer du om efteråret eller vinteren, vil du kunne opleve snedækkede bjerge. Tænk derfor over hvilken bil du lejer, når du planlægger din biludlejning. En anden naturskøn vej er ”The Cowboy Trail” i Alberta. Det er en meget lang naturskøn tur. Som dansker er ”The Viking Trail” igennem Newfoundland og Labrador selvfølgelig ekstra interessant. Har du lyst til at opleve den vilde vesten og Klondike er Dempster highway/ Yukon and Northwest Territory lige stedet for dig.


Find billig billeje i Canada

Find den lejebil i Canada, der passer til dine behov

Biler i Lille

140 kr. - 1.460 kr.

Alle biltyper

178 kr. - 1.281 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Canada er 618 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Canada er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Canada.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Canada er 644 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Canada er i januar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Canada.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Canada er 667 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Canada er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 313 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Canada er 701 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Canada er i januar. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Canada.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Canada er 461 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Canada er i februar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Canada. I Canada kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Canada.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

67 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Canada

Nærliggende attraktioner:

Granville Island Public Market3339,4 km

Nærliggende attraktioner:

Granville Island Public Market9,2 km

Nærliggende attraktioner:

Granville Island Public Market3674,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Canada

Herunder vises de mest populære hoteller i Canada

Billeje i Canada

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Canada, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Canada er Discount Car & Truck Rentals. Rejsende har fundet lejebiler fra Discount Car & Truck Rentals for helt ned til 260 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 1.064 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvis du planlægger at leje en bil i Canada, anbefaler vi at du booker med Thrifty, et af de mest populære biludlejningssteder i landet. Den sidste måned har 30% af vores brugere valgt Thrifty til deres biludlejningsbehov. Firmaet har også en kundetilfredshedsrate på 7,9 ud af 10 fra 233 anmeldere.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Canada er Enterprise. De har i øjebillet 558 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Enterprise? Vancouver er den mest populære by at besøge i Canada, og Enterprise har 7 biludlejningssteder.

Billister i Canada, inklusive billister fra andre lande, skal køre i højre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Canada har en score på 5,2 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Canada som nr. 26 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Canada, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Canada. Både bosiddende og besøgende i Canada kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Den alder, hvorfra det er lovligt at drikke alkohol i Canada, afhænger af hvilken region i landet du besøger, så sørg for at tjekke det, inden du laver rejseplaner.

En Intermediate er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Canada. Ifølge vores data foretrak 21% af vores brugere en Intermediate frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Intermediate i Canada, kan du forvente at skulle betale 423 kr. om dagen i gennemsnit.

Benzin i Canada kostede i sidste uge 11,25 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Canada, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,31 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,49 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Canada

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Canada

Biludlejning i populære lufthavne i Canada

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Canada

Se flere lejebiler i Nordamerika

Find billige udlejningsbiler i Nordamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Canada


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Canada, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Canada ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Canada og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Canada med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Canada med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Canada med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.