Lej en bil i Heraklion, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Heraklion, Grækenland

Heraklion, Heraklion, Grækenland
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Heraklion, Heraklion, Grækenland
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Heraklion, Grækenland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

38 kr. - 189 kr.

Alle biltyper

63 kr. - 535 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Heraklion, Grækenland, er 99 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Heraklion, Grækenland, er i november. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 38 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Heraklion.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Heraklion, Grækenland, er 190 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Heraklion, Grækenland, er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Heraklion.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Heraklion, Grækenland, er 201 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Heraklion, Grækenland, er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Heraklion.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Car&Go

163 kr./dag

11 sep – 18 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Cargini

163 kr./dag

11 sep – 18 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

169 kr./dag

11 sep – 18 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Heraklion

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Heraklion, Grækenland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

5,3
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Heraklion, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.s biludlejningsdisk

Biludlejning i Heraklion

I juli til og med i dag 83 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Heraklion.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Heraklion for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Budget, og Dollar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Heraklion. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Heraklion har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Goldcar Rental SP når du besøger Heraklion. Med gennemsnitspriser på 205 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Goldcar Rental SP et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Heraklion, Grækenland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Heraklion biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Heraklion tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Heraklion har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Heraklion, Grækenland. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 225 kr. i Heraklion, Grækenland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Heraklion, Grækenland?

Hvis du lejer en bil i Heraklion, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Heraklion er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Heraklion er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i Heraklion under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Heraklion.

Minder vejret i Heraklion om vejret i resten af Kreta?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Heraklion til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kreta normalt har en temperatur på 26 °C, og at du kan forvente 1 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Heraklion

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Heraklion

Se flere lejebiler i Heraklion

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chania, Hersonissos og Rethimno i Heraklion

Kom i gang med at planlægge din rejse til Heraklion