Billeje i Heraklion, Kreta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Heraklion, Kreta

Heraklion, Heraklion, Grækenland
6. juli — 13. juli
Samme aflevering
Heraklion, Heraklion, Grækenland
ons. 6.7
Middag
ons. 13.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Heraklion, Kreta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Heraklion, Kreta
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

4 juli - 11 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

4 juli - 11 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

4 juli - 11 juli
Daihatsu Sirion
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

31 kr./dag

4 juli - 11 juli
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

7 juli - 21 juli
Hyundai Accent
Nissan Primastar
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

75 kr./dag

21 sep. - 28 sep.
Nissan Primastar
Lancia Voyager
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

67 kr./dag

9 juli - 21 juli
Lancia Voyager
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

21 sep. - 28 sep.
Daihatsu Sirion
Opel Combo
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

77 kr./dag

9 juli - 21 juli
Opel Combo

Find billig billeje i Heraklion, Kreta

Find den lejebil i Heraklion, der passer til dine behov

Biler i Lille

42 kr. - 424 kr.

Alle biltyper

73 kr. - 839 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Heraklion, Grækenland er 176 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Heraklion, Grækenland er i november. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 42 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Heraklion.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Heraklion, Grækenland er 349 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Heraklion, Grækenland er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Heraklion.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Heraklion, Grækenland er 375 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Heraklion, Grækenland er i november. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 104 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Heraklion, Grækenland er 482 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Heraklion, Grækenland er i marts. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 145 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Heraklion.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Heraklion, Grækenland er 423 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Heraklion, Grækenland er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Heraklion.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Heraklion, Grækenland er 288 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Heraklion, Grækenland er i marts. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 218 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

4 juli - 11 juli
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

4 juli - 11 juli
Mini Countryman
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

4 juli - 11 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Heraklion

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Heraklion, Kreta
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Heraklion

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Heraklion

Det mest populære bureau

Alma Car Hire

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste lejebil

179 kr.

Den mest populære model

Nissan Micra
Det mest populære biludlejningsbureau i Heraklion, der er fundet på momondo i denne måned, er Alma Car Hire. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GREEN MOTION og AbbyCar Car Rentals
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Heraklion i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Heraklion er 179 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 364 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Heraklion i de seneste 7 dage er Nissan Micra. Vores brugere foretrækker også Hyundai i10 som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Heraklion

Det er ikke muligt at krydse landegrænser med en udlejningsbil fra Heraklion, og når man ser på et landkort, finder du hurtigt ud af hvorfor. Heraklion er nemlig hovedstaden på Grækenlands største ø, Kreta. Hvis man har planer om at rejse videre til en anden ø eller det europæiske fastland, er man således nødt til at aflevere bilen igen og leje en ny, når man ankommer til sin destination. Der går godt nok færger fra Heraklion til eksempelvis Athen, men selv hvis man skulle få udlejningsfirmaets tilladelse til at tage bilen med om bord, er det i bedste fald tvivlsomt, om det kan betale sig. Reserverer man i god tid, vil det som regel ikke være svært at finde billige udlejningsbiler i Heraklion eller noget andet sted. Det giver også bedre muligheder for at sikre dig for at du kan leje den bil, du gerne vil have.

I Heraklion er der en god blanding af lokale og internationale firmaer inden for biludlejning, så der er noget for enhver smag. Derfor behøver man heller ikke at lede langt efter en udlejer, der ikke kræver kreditkort. I stedet kan man benytte et debetkort, hvis man foretrækker det. Her skal man dog være opmærksom på, at der kan være nogle andre krav, man skal opfylde. Mange udlejningsfirmaer foretrækker kreditkort, fordi det giver dem en større sikkerhed for, at de kan få dækket eventuelle skader, parkeringsbøder og lignende, når man afleverer bilen igen. Derfor kan der også være begrænsninger i forhold til, hvilke biler man kan leje med et debetkort. Har du specifikke ønsker, bør du kontakte udlejningsfirmaet for at høre om deres regler på området. Hvis du allerede har et kreditkort, kan det være en god idé at anvende det, da du her sjældent vil møde begrænsninger i forhold til, hvilke biler du kan leje og hos hvilke firmaer.

Danske bilister vil genkende mange af færdselsreglerne på Kreta og i Heraklion. Hastighedsgrænserne i og uden for byerne er stort set sammenlignelige med dem i Danmark, og det samme er det faktum, at man kører i højre side af vejbanen og hele tiden skal benytte sin sikkerhedssele. Man støder dog sandsynligvis på en del uskrevne regler, som man ikke er vant til hjemmefra. Blandt andet forventer de lokale, at man trækker ud i nødsporet på hovedvejen for at give dem plads til at overhale. Når man skal fylde benzin på bilen, er det desuden en god idé at have kontanter med, da man ikke altid kan være sikker på, at man kan betale med kort. Inden afrejse bør du holde dig informeret om eventuelle nye regler, du skal være opmærksom på, og ellers kan du spørge biludlejningsfirmaet du anvender i Heraklion.

For det første skal man huske foto-ID, typisk i form af et pas, samt et gyldigt kørekort som man har haft i mindst ét år. Kreta er en græsk ø, og er derfor inden for EU's grænser. Det danske kørekort bør derfor ikke give nogen problemer i forbindelse med biludlejningen i Heraklion. Man kan dog vælge at supplere med et internationalt kørekort, hvis man gerne vil have en engelsk oversættelse, der er lettere at forstå for de lokale. Som chauffør skal man herudover være i besiddelse af et kredit- eller debetkort, alt efter hvordan man betaler for leje og depositum. Kortet skal stå i udlejerens navn. Glem heller ikke dokumentation for, at du har reserveret en bil hos firmaet.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Heraklion

Herunder vises de mest populære hoteller i Heraklion

Kørsel i lejebil i Heraklion – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Heraklion, så du er klar til næste rejse.

I juli i Heraklion var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 643 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 552 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 160 kr. og har en gennemsnitspris på 402 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Goldcar Rental SP når du besøger Heraklion. Med gennemsnitspriser på 229 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Goldcar Rental SP et super udlejningsfirma at leje fra.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Heraklion biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Heraklion tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

GREEN MOTION er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Heraklion, Grækenland. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 531 kr. i Heraklion, Grækenland.

Hvis du lejer en bil i Heraklion, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Heraklion er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Heraklion er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvis du leder efter udlejningsbil i Heraklion til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kreta normalt har en temperatur på 24 °C, og at du kan forvente 5,5 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Heraklion

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Heraklion

Kom i gang med at planlægge din rejse til Heraklion


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Heraklion. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Heraklion ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Heraklion.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Heraklion på momondo.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Heraklion.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Heraklion.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.