Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Heraklion, Kreta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Heraklion, Kreta

Heraklion, Heraklion, Grækenland
26. mar. — 2. apr.
Heraklion, Heraklion, Grækenland
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Heraklion

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Heraklion

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Heraklion?

De billigste udlejningsbiler i Heraklion kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 27 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Heraklion er 84 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Heraklion?

Til gennemsnitligt 531 kr./dag (og helt ned til 506 kr./dag) er udlejning af en Volkswagen Caddy in Heraklion det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Polo in Heraklion for 137 kr./dag i gennemsnit (33 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Heraklion, Kreta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Heraklion, Kreta
Economy68 kr./dag
Lille mellemklasse87 kr./dag
Stor mellemklasse82 kr./dag
Lille varevogn249 kr./dag
Mini54 kr./dag
Varevogn til passagerer352 kr./dag
Kompakt SUV112 kr./dag
Mellemstor SUV153 kr./dag
Kompakt stationcar169 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Heraklion

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Heraklion?

Det er ikke muligt at krydse landegrænser med en udlejningsbil fra Heraklion, og når man ser på et landkort, finder du hurtigt ud af hvorfor. Heraklion er nemlig hovedstaden på Grækenlands største ø, Kreta. Hvis man har planer om at rejse videre til en anden ø eller det europæiske fastland, er man således nødt til at aflevere bilen igen og leje en ny, når man ankommer til sin destination. Der går godt nok færger fra Heraklion til eksempelvis Athen, men selv hvis man skulle få udlejningsfirmaets tilladelse til at tage bilen med om bord, er det i bedste fald tvivlsomt, om det kan betale sig. Reserverer man i god tid, vil det som regel ikke være svært at finde billige udlejningsbiler i Heraklion eller noget andet sted. Det giver også bedre muligheder for at sikre dig for at du kan leje den bil, du gerne vil have.

Kan man leje en bil i Heraklion uden et kreditkort?

I Heraklion er der en god blanding af lokale og internationale firmaer inden for biludlejning, så der er noget for enhver smag. Derfor behøver man heller ikke at lede langt efter en udlejer, der ikke kræver kreditkort. I stedet kan man benytte et debetkort, hvis man foretrækker det. Her skal man dog være opmærksom på, at der kan være nogle andre krav, man skal opfylde. Mange udlejningsfirmaer foretrækker kreditkort, fordi det giver dem en større sikkerhed for, at de kan få dækket eventuelle skader, parkeringsbøder og lignende, når man afleverer bilen igen. Derfor kan der også være begrænsninger i forhold til, hvilke biler man kan leje med et debetkort. Har du specifikke ønsker, bør du kontakte udlejningsfirmaet for at høre om deres regler på området. Hvis du allerede har et kreditkort, kan det være en god idé at anvende det, da du her sjældent vil møde begrænsninger i forhold til, hvilke biler du kan leje og hos hvilke firmaer.

Hvilke færdselsregler skal man være opmærksom på i Heraklion?

Danske bilister vil genkende mange af færdselsreglerne på Kreta og i Heraklion. Hastighedsgrænserne i og uden for byerne er stort set sammenlignelige med dem i Danmark, og det samme er det faktum, at man kører i højre side af vejbanen og hele tiden skal benytte sin sikkerhedssele. Man støder dog sandsynligvis på en del uskrevne regler, som man ikke er vant til hjemmefra. Blandt andet forventer de lokale, at man trækker ud i nødsporet på hovedvejen for at give dem plads til at overhale. Når man skal fylde benzin på bilen, er det desuden en god idé at have kontanter med, da man ikke altid kan være sikker på, at man kan betale med kort. Inden afrejse bør du holde dig informeret om eventuelle nye regler, du skal være opmærksom på, og ellers kan du spørge biludlejningsfirmaet du anvender i Heraklion.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Heraklion?

For det første skal man huske foto-ID, typisk i form af et pas, samt et gyldigt kørekort som man har haft i mindst ét år. Kreta er en græsk ø, og er derfor inden for EU's grænser. Det danske kørekort bør derfor ikke give nogen problemer i forbindelse med biludlejningen i Heraklion. Man kan dog vælge at supplere med et internationalt kørekort, hvis man gerne vil have en engelsk oversættelse, der er lettere at forstå for de lokale. Som chauffør skal man herudover være i besiddelse af et kredit- eller debetkort, alt efter hvordan man betaler for leje og depositum. Kortet skal stå i udlejerens navn. Glem heller ikke dokumentation for, at du har reserveret en bil hos firmaet.


Find billig billeje i Heraklion, Kreta

Find den lejebil i Heraklion, der passer til dine behov

Lille biler

32 kr. - 352 kr.

Alle biltyper

32 kr. - 522 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Heraklion, Grækenland er 151 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Heraklion, Grækenland er i marts. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 32 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Heraklion.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Heraklion, Grækenland er 302 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Heraklion, Grækenland er i februar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Heraklion.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Heraklion, Grækenland er 398 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Heraklion, Grækenland er i april. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 463 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Heraklion, Grækenland er 278 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Heraklion, Grækenland er i januar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 103 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Heraklion.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Heraklion, Grækenland er 368 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Heraklion, Grækenland er i november. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Heraklion.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Heraklion, Grækenland er 508 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Heraklion, Grækenland er i april. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 463 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 56% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Heraklion, Grækenland er 320 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Heraklion, Grækenland er i maj. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Heraklion. I Heraklion kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

60 kr./dag

2 maj - 9 maj
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

68 kr./dag

2 maj - 9 maj
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Heraklion

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Heraklion, Kreta

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6

SURPRICE CAR RENTAL

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

8,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

4,8

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,3

Value

5,5

ADDCAR RENTAL

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Greenways Rent A Car

5 kontorer

Autounion Car Rental

4 kontorer

CarWiz

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Heraklion

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Heraklion

Det mest populære bureau

Right Cars

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

151 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Heraklion, der er fundet på momondo i denne måned, er Right Cars. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GREEN MOTION og AbbyCar Car Rentals
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Heraklion i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Heraklion er 151 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 238 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Heraklion i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Suzuki Celerio som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Heraklion

Herunder vises de mest populære hoteller i Heraklion
Gdm Megaron Historical Monument Hotel

Gdm Megaron Historical Monument Hotel

9, D. Beaufort Street, Heraklion, Greece

0,6 km fra centrum

Gorgona Hotel

Gorgona Hotel

Andr. Papandreou 251, Heraklion, Greece

6,6 km fra centrum

ibis Styles Heraklion Central

ibis Styles Heraklion Central

26 Koroneou Street And Agiou Titou, Heraklion, Greece

0,8 km fra centrum

Anna Studio

Anna Studio

Heraklion, Grækenland

7,0 km fra centrum

Arina Beach Resort

Arina Beach Resort

Kokkini Hani, Heraklion, Greece

9,0 km fra centrum

Agapi Beach Resort

Agapi Beach Resort

76, Andr. Papandreou Str, Ammoudara, Heraklion, Greece

6,0 km fra centrum

Chc Marilena Hotel

Chc Marilena Hotel

Andrea Papandreou 173, Heraklion, Greece

6,0 km fra centrum

Albatross Apartments

Albatross Apartments

Heraklion, Grækenland

6,8 km fra centrum

Aquila Atlantis Hotel

Aquila Atlantis Hotel

2 Ygias Street, Heraklion, Greece

0,6 km fra centrum

Lato Boutique Hotel

Lato Boutique Hotel

15 Epimenidou Street, Heraklion, Greece

0,8 km fra centrum

Galaxy Hotel Iraklio

Galaxy Hotel Iraklio

75 Dimokratias Avenue, Heraklion, Greece

1,1 km fra centrum

El Greco Hotel

El Greco Hotel

4, Street 1821, Heraklion, Greece

1,0 km fra centrum

Apollonia Beach Resort & Spa

Apollonia Beach Resort & Spa

P.O Box 32, Gazi, Heraklion, Greece

7,9 km fra centrum

Violetta Hotel

Violetta Hotel

195 Andrea Papandreou Str, Heraklion, Greece

6,2 km fra centrum

Kastro Hotel

Kastro Hotel

Theotokopoulou 22, Heraklion, Greece

1,1 km fra centrum

Unique Blue! Resort and Villas Adults Only

Unique Blue! Resort and Villas Adults Only

Amnissos, Heraklion, Greece

6,0 km fra centrum

Dom Boutique Hotel

Dom Boutique Hotel

Almirou 14, Heraklion, Greece

1,0 km fra centrum

Petousis Hotel & Suites

Petousis Hotel & Suites

Andrea Papandreou 140, Heraklion, Greece

6,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Heraklion – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Heraklion, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Heraklion, Grækenland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Heraklion biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Heraklion tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Heraklion, Grækenland?

Hvis du lejer en bil i Heraklion, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Heraklion er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Heraklion er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Minder vejret i Heraklion om vejret i resten af Kreta?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Heraklion til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kreta normalt har en temperatur på 13 °C, og at du kan forvente 85,3 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Heraklion?

Priser for biler i Heraklion blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Heraklion?

Fra marts 2024 er der 138 udbydere at vælge mellem for biler i Heraklion.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Heraklion?

Blandt forskellige lande, herunder Heraklion, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Heraklion?

Alle førere, der lejer en bil i Heraklion, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Heraklion?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Heraklion. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Heraklion?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Heraklion ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Heraklion med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Heraklion.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Heraklion på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Heraklion på momondo.

Kan jeg finde billeje i Heraklion, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Heraklion.

Kan jeg søge efter billeje i Heraklion med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Heraklion.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Heraklion på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Heraklion


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo