Udlejningsbiler fra Sunnycars i Heraklion

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Heraklion

Heraklion, Heraklion, Grækenland
6. dec. — 13. dec.
Heraklion, Heraklion, Grækenland
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Heraklion Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Heraklion, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Heraklion

Har Sunnycars en lokation i Heraklion N. Kazantzakis Apt. Lufthavn?

Nej, Sunnycars har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Heraklion N. Kazantzakis Apt. Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Heraklion?

11, 25th August Street er den mest populære Sunnycars biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Heraklion. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 65% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sunnycars valgt at leje fra 11, 25th August Street lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Heraklion?

Priser for biler i Heraklion blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Heraklion?

Fra november 2023 er der 130 udbydere at vælge mellem for biler i Heraklion.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Heraklion?

Blandt forskellige lande, herunder Heraklion, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Heraklion?

Alle førere, der lejer en bil i Heraklion, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Heraklion på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.