Billeje i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.? Søg her!

Heraklion, Grækenland - N. Kazantzakis Apt. (HER)
14. apr. — 17. apr.
Samme aflevering
Heraklion, Grækenland - N. Kazantzakis Apt. (HER)
fre. 14.4
Middag
man. 17.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. herunder
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

109 kr./dag

24 maj - 27 maj
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

135 kr./dag

24 maj - 27 maj
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

219 kr./dag

24 maj - 27 maj
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

273 kr./dag

24 maj - 27 maj
Mazda CX-3
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

24 maj - 27 maj
Fiat Panda
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

251 kr./dag

24 maj - 27 maj
Nissan Qashqai
Ford Galaxy
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

396 kr./dag

24 maj - 27 maj
Ford Galaxy
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

239 kr./dag

24 maj - 27 maj
Kia Cee'd
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

419 kr./dag

24 maj - 27 maj
Nissan Qashqai

Find billig billeje i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Find den lejebil i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt., der passer til dine behov

Biler i Lille

69 kr. - 406 kr.

Alle biltyper

69 kr. - 648 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er 175 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.. I Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er 254 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.. I Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er 366 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er i oktober. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.. I Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er 225 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.. I Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er 328 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er i maj. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.. I Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er 269 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. er i marts. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.. I Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

24 maj - 27 maj
Chevrolet Spark

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

ADDCAR RENTAL

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Firefly

2 kontorer

Ok Mobility

2 kontorer

AbbyCar Car Rentals

1 kontor

AcaRent

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Heraklion

Herunder vises de mest populære hoteller i Heraklion

Billeje i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt., så du er klar til næste rejse

Det bedste tidspunkt at booke en lejebil på er 18 dage forud for din planlagte ankomst til Lufthavn: N. Kazantzakis Apt.. Når du reserverer bil 18 dage i forvejen, kan du forvente, at priserne ligger på omkring 144 kr./dag. Ugedagen kan også påvirke biludlejningspriserne. Weekendpriserne i Lufthavn: N. Kazantzakis Apt. ligger f.eks. på 295 kr./dag, mens hverdagspriserne ligger på omkring 156 kr./dag i gennemsnit. Hvis du endnu ikke har booket din rejse, bør du vide, at det bedste tidspunkt på året at leje bil på i Lufthavn: N. Kazantzakis Apt. er december, hvor priserne i gennemsnit ligger på 96 kr./dag.

Lufthavn: N. Kazantzakis Apt.s bedste biludlejningsfirma er keddy by Europcar ifølge 10 anmeldelser på momondo, hvor det har fået 3,6 i gennemsnit. Europcar er et andet biludlejningsfirma med godt ry og en vurdering på 2,6 ud fra 6 anmeldelser.


Leje af bil i andre byer i Grækenland

Se vores biludlejningstilbud i regioner som Chania, Rhodos og Athen i Grækenland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt. ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt., viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.