Billeje i Kreta

Leder du efter billig biludlejning i Kreta? Så søg her!

Chania, Chania, Grækenland
4. apr. — 11. apr.
Samme aflevering
Chania, Chania, Grækenland
tir. 4.4
Middag
tir. 11.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Kreta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Kreta
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

55 kr./dag

22 apr. - 29 apr.
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

57 kr./dag

22 apr. - 29 apr.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

64 kr./dag

22 apr. - 29 apr.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

89 kr./dag

22 apr. - 29 apr.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

124 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Ford Focus
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

125 kr./dag

30 apr. - 7 maj
Vauxhall Mokka
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

134 kr./dag

23 maj - 30 maj
Skoda Octavia
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

140 kr./dag

22 apr. - 29 apr.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

144 kr./dag

27 maj - 4 juni
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Kreta

Hvis du ikke er vandt til at køre på smalle veje, kan det være udfordrende første gang, du sætter dig bag rettet i din udlejningsbil på Kreta. De buede bjergveje kræver en smule øvelse, men det er bestemt udfordringen værd. Mange af de veje, du kommer til at køre på, er smalle, hvilket betyder, at du vil opleve, at trafikken ofte kører en smule langsommere, end du måske er vandt til. Hvis du ikke har kørt bil så længe, er det i begyndelsen smart at tage nogle kortere ture på fladere veje, så du kan vende dig til kørselsforholdende på Kreta. Selvom det kræver lidt tilvænning, så er det øvelsen værd. De små veje tager dig nemlig forbi nogle af øens mest billedskønne udsigtspunker.

En af de første ting, som du skal være opmærksom på, er, at du typisk ikke må køre særligt stærkt på hverken hoved- eller motorveje. I beboelsesområder samt smallere passager er fartgrænsen endnu lavere. Da der kan være længere strækninger uden skiltning, er det ekstra vigtigt at følge med den resterende trafik. Hoved- og motorvejene på Kreta er ofte ret smalle, hvilket kan gøre overhaling til en udfordring for nogle chauffører. Når du overhaler, skal du typisk gøre dette i det modsatte spor. Da biler ofte er parkerede i siden af vejen, skal du være ekstra opmærksom på dem, når du overhaler.

Når du vil leje en bil på Kreta, vil de fleste biludlejningsfirmaer kræve, at du er over 21 år og har været i besiddelse af dit kørekort i mere end et år. Hvis du er under 25 år, kan der være ekstra omkostninger forbundet med udlejningen af lejebiler. Er I flere med kørekort, og en eller flere af jer er over 25 år, finder I nemmest billige lejebiler, hvis det er de ældre, der registreres som fører af bilen. Når du ønsker at leje en bil på Kreta, skal du også være i besiddelse af et internationalt kørekort samt et gyldigt pas og kreditkort.


Find billig billeje i Kreta

Find den lejebil i Kreta, der passer til dine behov

Biler i Lille

65 kr. - 376 kr.

Alle biltyper

69 kr. - 847 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kreta er 178 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kreta er i januar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 65 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kreta. I Kreta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kreta.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kreta er 323 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kreta er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kreta. I Kreta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kreta.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Kreta er 533 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Kreta er i februar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kreta. I Kreta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Kreta er 315 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Kreta er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kreta. I Kreta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Kreta.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Kreta er 436 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Kreta er i februar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kreta. I Kreta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Kreta.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Kreta er 674 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Kreta er i oktober. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 434 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kreta. I Kreta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Kreta er 387 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Kreta er i marts. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 319 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kreta. I Kreta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

55 kr./dag

22 apr. - 29 apr.
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

64 kr./dag

22 apr. - 29 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Kreta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kreta

Caldera

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Thrifty

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Greenways Rent A Car

19 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

16 kontorer

Autocandia

11 kontorer

Megalonisos Car Rentals

11 kontorer

Sunnycars

10 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Kreta

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach107,7 km

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach13,2 km

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach192,8 km

Hvis du planlægger at få så meget som muligt ud af din ferie på Kreta, så er det bestemt værd at leje en bil. Biludlejning på Kreta giver dig stor frihed og fleksibilitet til at opdage alle øens smukke afkroge, præcist når du ønsker. Det er nemlig ikke alle steder, der er lige nemme at tilgå med offentlig transport eller til fods, hvilket gør udlejningsbiler på Kreta til et populært valg blandt besøgende. Øen byder på masser af afsidesliggende strande og smukke bjergbyer, der ikke altid er lige lette at komme til uden en bil. Ved at leje en bil, kan du også spare op kræfterne og bruge dem til at udforske den naturskønne græske ø og dens mange skjulte veje.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kreta

Herunder vises de mest populære hoteller i Kreta

Billeje i Kreta

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kreta, så du er klar til næste rejse.

Med en gennemsnitlig anmeldelsesscore på 8,0/10 fra 18 anmeldere vurderes Sixt som det bedste biludlejningsfirma i Kreta af vores brugere. Sixt har 5 udlejningssteder i Kreta, bl.a. i den populære by Rethimno.


Biludlejning i populære byer i Kreta

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Kreta

Biludlejning i populære lufthavne i Kreta

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Kreta

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kreta


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Kreta, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kreta ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.