Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Chania

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Chania

Chania, Chania, Grækenland
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Chania, Chania, Grækenland
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Autounion Car Rental biludlejningstilbud i Chania, Kreta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

166 kr. - 536 kr.

Alle biltyper

166 kr. - 641 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Autounion Car Rental i Chania, Kreta er i februar når priserne er 166 kr. per dag i gennemsnit. 166 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 315 kr. for en Autounion Car Rental Lille udlejningsbil i Chania. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Autounion Car Rental i Chania, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Autounion Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Autounion Car Rental

187 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Autounion Car Rental

198 kr./dag

15 okt. – 22 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Autounion Car Rental

295 kr./dag

15 okt. – 22 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Chania Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Chania, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

6 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Chania

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Autounion Car Rental i Chania koste i oktober?

551 kr. per dag i Chania er den billigste pris for en udlejningsbil fra Autounion Car Rental i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Autounion Car Rental er tættere på 594 kr. per dag i oktober, eller 4.155 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Autounion Car Rental en lokation i Chania Souda Lufthavn?

Der er 1 lokation i Chania Souda Lufthavn. De adresser for dette Autounion Car Rental biludlejningscenter er Chania Airport 500m From The Arrival Hall.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autounion Car Rental når man er i Chania i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Autounion Car Rental i Chania i oktober er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 592 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 551 kr. per dag.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chania?

Priser for biler i Chania opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chania?

Fra september 2023 er der 128 udbydere at vælge mellem for biler i Chania.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chania?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chania. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chania?

For at leje en bil i Chania, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Autounion Car Rental biler i andre byer i Grækenland

Find Autounion Car Rental tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Grækenland, som AUTOUNION CAR RENTAL I, AUTOUNION CAR RENTAL I, og AUTOUNION CAR RENTAL I

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chania

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Autounion Car Rental? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chania biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.