Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Korfu

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Korfu

Korfu, II, Grækenland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Korfu, II, Grækenland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Korfu Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Korfu, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Korfu

Autounion Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Korfu skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Autounion Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Korfu. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket Autounion Car Rental har 1 lokation i Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistrias:
Corfu Airport.

Den mest populære type af bil at leje fra Autounion Car Rental i Korfu i juli er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 461 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 372 kr. per dag.

Den billigste type udlejningsbil fra Autounion Car Rental i Korfu er Economy (461 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 67% af vores brugere, som lejede en bil fra Autounion Car Rental, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 16% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Autounion Car Rental i Korfu.

Der er 4 biludlejningslokationer i Korfu som Autounion Car Rental ejer. Deres Corfu Airport, Korfu lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 86% af de brugere der lejede en bil fraAutounion Car Rental i Korfu valgt at hente den på Corfu Airport.


Autounion Car Rental udlejningsbiler i De Ioniske Øer

Lej en bil fra Autounion Car Rental i en anden by i De Ioniske Øer

Autounion Car Rental biler i andre byer i Grækenland

Find Autounion Car Rental tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Grækenland, som Athen, Rhodos, og Thessaloniki