Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Korfu

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Korfu

Korfu, II, Grækenland
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Korfu, II, Grækenland
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Korfu Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Korfu, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

4 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Korfu

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Autounion Car Rental i Korfu koste i oktober?

Billeje i Korfu fra Autounion Car Rental i oktober vil i gennemsnit koste 358 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 248 kr. per dag fra Autounion Car Rental, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Korfu i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.505 kr. for en udlejningsbil fra Autounion Car Rental.

Har Autounion Car Rental en lokation i Korfu Ioannis Kapodistrias Lufthavn?

I øjeblikket Autounion Car Rental har 1 lokation i Korfu Ioannis Kapodistrias Lufthavn:
Corfu Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autounion Car Rental når man er i Korfu i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Autounion Car Rental i Korfu i oktober er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 358 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 358 kr. per dag.

Hvor mange Autounion Car Rental biludlejningslokationer er der i Korfu?

Der er 4 biludlejningslokationer i Korfu som Autounion Car Rental ejer. Deres Corfu Airport, Korfu lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 82% af de brugere der lejede en bil fraAutounion Car Rental i Korfu valgt at hente den på Corfu Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Korfu?

Priser for biler i Korfu opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Korfu?

Fra september 2023 er der 124 udbydere at vælge mellem for biler i Korfu.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Korfu?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Korfu. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Korfu?

For at leje en bil i Korfu, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Autounion Car Rental udlejningsbiler i De Ioniske Øer

Lej en bil fra Autounion Car Rental i en anden by i De Ioniske Øer

Autounion Car Rental biler i andre byer i Grækenland

Find Autounion Car Rental tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Grækenland, som AUTOUNION CAR RENTAL I, AUTOUNION CAR RENTAL I, og AUTOUNION CAR RENTAL I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Korfu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.