Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Thessaloniki

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Thessaloniki

Thessaloniki, MC, Grækenland
13. dec. — 20. dec.
Thessaloniki, MC, Grækenland
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Thessaloniki Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Thessaloniki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

6 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Thessaloniki

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Autounion Car Rental i Thessaloniki koste i januar?

Billeje i Thessaloniki fra Autounion Car Rental i januar vil i gennemsnit koste 393 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 214 kr. per dag fra Autounion Car Rental, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Thessaloniki i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.750 kr. for en udlejningsbil fra Autounion Car Rental.

Har Autounion Car Rental en lokation i Thessaloniki Makedonia Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Autounion Car Rental i Thessaloniki Makedonia Lufthavn (Thessaloniki airport).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autounion Car Rental når man er i Thessaloniki i januar?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Autounion Car Rental mens de besøgte Thessaloniki i januar. Baseret på Autounion Car Rental biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 257 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 214 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Autounion Car Rental i Thessaloniki?

Den billigste type bil Autounion Car Rental tilbyder i Thessaloniki er Economy til 257 kr. i gennemsnit per dag. 257 kr. per dag er 14% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Autounion Car Rental, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 18% af momondo-brugere som har lejet en bil i Thessaloniki fra Autounion Car Rental valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Autounion Car Rental biludlejningslokationer er der i Thessaloniki?

Der er 6 Autounion Car Rental biludlejningslokationer i Thessaloniki. Ifølge vores brugere er den mest populære Autounion Car Rental lokation i Thessaloniki beliggende på Thessaloniki airport. 88% af vores brugere som har lejet bil fra Autounion Car Rental i Thessaloniki lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Thessaloniki?

Priser for biler i Thessaloniki opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Thessaloniki?

Antallet af udbydere for biler i Thessaloniki er 133 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Thessaloniki?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Thessaloniki. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Thessaloniki?

Alle førere, der lejer en bil i Thessaloniki, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Thessaloniki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.