Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Rhodos

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Rhodos

Rhodos, Rhodos, Grækenland
6. dec. — 13. dec.
Rhodos, Rhodos, Grækenland
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Autounion Car Rental biludlejningstilbud i Rhodos, South Aegean

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

299 kr. - 852 kr.

Alle biltyper

335 kr. - 698 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, South Aegean er i september når priserne er 299 kr. per dag i gennemsnit. 299 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 439 kr. for en Autounion Car Rental Lille udlejningsbil i Rhodos. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Autounion Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, South Aegean er i oktober når priserne er 367 kr. per dag i gennemsnit. 367 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 665 kr. for en Autounion Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Rhodos. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Autounion Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, South Aegean er i februar når priserne er 424 kr. per dag i gennemsnit. 424 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 591 kr. for en Autounion Car Rental Cabriolet udlejningsbil i Rhodos. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Autounion Car Rental alt efter hvilken dag du booker.


Rhodos Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Rhodos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

16 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Rhodos

Har Autounion Car Rental en lokation i Rhodos Diagoras Lufthavn?

Ja, der er 2 biludlejningslokationer for Autounion Car Rental i Rhodos Diagoras Lufthavn (Rhodes International Airport Shuttle Bus og Rhodes airport).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Autounion Car Rental når man er i Rhodos i december?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Autounion Car Rental hvis du har brug for en udlejningsbil i Rhodos i december. Når du lejer Economy biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 246 kr. per dag og helt ned til 229 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAutounion Car Rental—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Autounion Car Rental i Rhodos?

Den billigste type udlejningsbil fra Autounion Car Rental i Rhodos er Economy (246 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 27% af vores brugere, som lejede en bil fra Autounion Car Rental, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 20% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Autounion Car Rental i Rhodos.

Hvor mange Autounion Car Rental biludlejningslokationer er der i Rhodos?

Rhodes airport er den mest populære Autounion Car Rental biludlejningslokation ud af de 17 lokationer de har i Rhodos. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 67% af dem der valgte en udlejningsbil fra Autounion Car Rental valgt at leje fra Rhodes airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rhodos?

Priser for biler i Rhodos opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rhodos?

Fra november 2023 er der 121 udbydere at vælge mellem for biler i Rhodos.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rhodos?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rhodos. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rhodos?

For at leje en bil i Rhodos, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rhodos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.