Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Rhodos

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Rhodos

Rhodos, Rhodos, Grækenland
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Rhodos, Rhodos, Grækenland
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Autounion Car Rental biludlejningstilbud i Rhodos, South Aegean

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

260 kr. - 896 kr.

Alle biltyper

351 kr. - 805 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, South Aegean er i juni når priserne er 260 kr. per dag i gennemsnit. 260 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 469 kr. for en Autounion Car Rental Lille udlejningsbil i Rhodos. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Autounion Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, South Aegean er i februar når priserne er 446 kr. per dag i gennemsnit. 446 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 674 kr. for en Autounion Car Rental Cabriolet udlejningsbil i Rhodos. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Autounion Car Rental i Rhodos, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Autounion Car Rental alt efter hvilken dag du booker.


Rhodos Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Rhodos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Autounion Car Rental

15 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Rhodos

Autounion Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Rhodos skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Autounion Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rhodos. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Rhodos fra Autounion Car Rental i december vil i gennemsnit koste 439 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 212 kr. per dag fra Autounion Car Rental, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Rhodos i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.071 kr. for en udlejningsbil fra Autounion Car Rental.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Autounion Car Rental i Lufthavn: Rhodos Diagoras (Rhodes airport).

Overvej Mini udlejningsbiler fra Autounion Car Rental hvis du har brug for en udlejningsbil i Rhodos i december. Når du lejer Mini biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 465 kr. per dag og helt ned til 212 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAutounion Car Rental—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type udlejningsbil fra Autounion Car Rental i Rhodos er Mini (465 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 23% af vores brugere, som lejede en bil fra Autounion Car Rental, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 33% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Autounion Car Rental i Rhodos.

Rhodes airport er den mest populære Autounion Car Rental biludlejningslokation ud af de 16 lokationer de har i Rhodos. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 84% af dem der valgte en udlejningsbil fra Autounion Car Rental valgt at leje fra Rhodes airport lokationen.


Autounion Car Rental udlejningsbiler i South Aegean

Lej en bil fra Autounion Car Rental i andre byer hele vejen igennem South Aegean som Kos, Karpathos, og Naxos

Autounion Car Rental biler i andre byer i Grækenland