Billeje i Barcelona, Catalonien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Barcelona, Catalonien

Barcelona, Spanien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Barcelona

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Barcelona

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Barcelona?

De billigste udlejningsbiler i Barcelona kan normalt findes gennem Rhodium. Når du booker hos Rhodium, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 43 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Barcelona er 147 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Barcelona har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Barcelona, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Barcelona?

Når vores brugere lejer bil in Barcelona, vælger de fleste en Opel Corsa til 216 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat 500 til i gennemsnit 227 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Opel Corsa in Barcelona for helt ned til 50 kr./dag og udlejning af Fiat 500 for helt ned til 39 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Barcelona, Catalonien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Barcelona, Catalonien
Economy50 kr./dag
Lille mellemklasse54 kr./dag
Stor mellemklasse134 kr./dag
Standard187 kr./dag
Mini47 kr./dag
Varevogn til passagerer390 kr./dag
Kompakt SUV53 kr./dag
Mellemstor SUV122 kr./dag
Kompakt stationcar171 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Barcelona

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Barcelona?

Når du har planer om at gøre brug af billeje i Barcelona på din ferie eller forretningsrejse, så betyder din alder noget. Heldigvis er der mange forskellige udlejningsfirmaer at vælge imellem, som du kan sammenligne her på momondo. En lang række udbydere har en minimumsalder på 21 år for leje af en lille udlejningsbil. Det gælder blandt andet for firmaer som Hertz, Europcar og Avis, der er nogle af de store og velkendte kæder, som generelt også er populære hvad angår biludlejning. Hos alle disse udbydere, samt hos mange andre, kommer der desuden et ung-fører-gebyr oveni prisen, hvis du er under 25 år. De mindre udlejningsfirmaer er til tider lidt mere afslappede med reglerne, og hos eksempelvis Nomadcar er det muligt at leje de små bilmodeller fra du er 18 år, mens de store E-, S-, T- og V-modeller kræver en minimumsalder på 21 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I forbindelse med billeje i Barcelona, bør du på forhånd tjekke op på trafik- og færdselsreglerne i Spanien, inden du kaster dig ud i at agere chauffør i landets næststørste by. Maksimum-hastighederne er henholdsvis 50 km/t, 90 km/t, 100 km/t og 120 km/t for bykørsel, landevej, motortrafikvej og motorvej. Modsat i Danmark, hvor infrastrukturen for det meste betales over skatterne, så skal du i Spanien betale separat ved betalingsanlæg for at køre på landets motorveje samt for at køre gennem nogle af tunnelerne. Til gengæld er det ikke nødvendigt at køre med lys på din lejebil om dagen – medmindre vejret fordrer det, eller du kører igennem en tunnel.

Parkering

Barcelona er en storby med masser af trafik, og derfor er det klogt at forhøre dig på hotellet inden ankomst, så du har et overblik over parkeringsmulighederne i området. Der findes også masser af parkerings-apps med nyttig information. Det er muligt at parkere ved gaden i centrum, i de blå og grønne zoner, som dog ofte er godt fyldt op i de populære distrikter Eixample og Ciutat Vella. Derfor er det værd at overveje byens p-huse, når du har lejet en bil, da de er åbne 24 timer i døgnet, og du kan tilmed spare penge ved at foretage langtidsparkering.

Udflugtsmål i og omkring Barcelona

Der er mange fordele ved at foretage billeje i Barcelona. Du kan nemmere se mere af områderne end blot den mest turistfyldte bymidte. Catalonien er fyldt med oplevelser, og Sitges er blot én af mange byer uden for Barcelona, som er værd at besøge. Byen er kendt for sine åbne og imødekommende lokale samt årets festlige karneval. En køretur til den farverige by Girona er blot ca. en times kørsel fra Barcelona, og den er især kendt for at have dannet kulisser til mange scener i Game Of Thrones.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kan friste enhver rejsende i Barcelona. Inden du foretager det endelige valg, så husk at kigge en ekstra gang på forsikringsmulighederne. I udlandet er reglerne ofte anderledes, og derfor kan det godt svare sig at kigge nærmere på selvrisikoen samt på tillægsforsikringer. Biludlejningsfirmaerne byder ofte på pakkeløsninger, hvor basisdækningen har en højselvrisiko, mens du derudover kan vælge mellem forskellige super dækninger og super dækning plus. Udbyderne har dog forskellige navne for pakkerne. I en storby med et anderledes trafikmønster, gør du klogt i at vælge fuld dækning, så du har dit på det rene i tilfælde af uheld.

Kan man bruge sit danske kørekort i Barcelona, eller skal man have et internationalt?

Du kan sagtens benytte dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Barcelona. Du vil nemlig køre i et EU-land, hvor danske kørekort naturligvis også er gyldige.

Hvor i Barcelona kan man hente og aflevere sin lejebil?

Barcelona Lufthavn El Prat er byens eneste internationale lufthavn, og er derfor også centrum for biludlejning. Dér kan du naturligvis hente og aflevere hele døgnet rundt, men det er også muligt at benytte udbyderne på hovedbanegården eller andre steder i byen.


Find billig billeje i Barcelona, Catalonien

Find den lejebil i Barcelona, der passer til dine behov

Biler i Lille

106 kr. - 392 kr.

Alle biltyper

266 kr. - 870 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Barcelona, Spanien er 229 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Barcelona.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Barcelona, Spanien er 367 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 200 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Barcelona.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Barcelona, Spanien er 764 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 345 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Barcelona, Spanien er 322 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 209 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Barcelona.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Barcelona, Spanien er 636 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 398 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Barcelona.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Barcelona, Spanien er 1.059 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Barcelona, Spanien er 475 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Barcelona, Spanien er i januar. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 134 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

50 kr./dag

17 okt. - 23 okt.
Ford Fiesta
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

54 kr./dag

3 okt. - 14 okt.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Barcelona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barcelona, Catalonien

Centauro

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Dollar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,4

Value

7,6

Sixt

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,1

Europcar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

10,0

Value

7,3

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,1

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,2

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,6

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,9

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,5

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,2

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Barcelona

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Barcelona

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

83 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Barcelona, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Record Go og Rhodium
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Barcelona i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Barcelona er 83 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 154 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Barcelona i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Barcelona

Nærliggende attraktioner:

Palau Blaugrana9,8 km
La Rambla12,0 km
Plaza Catalunya12,4 km
Museu Picasso Barcelona12,7 km
Barceloneta Beach12,8 km

Nærliggende attraktioner:

El Born Centre de Cultura i Memòria74,7 km
Museu Picasso Barcelona74,8 km
Barceloneta Beach74,9 km
Plaza Catalunya75,3 km
La Rambla75,6 km

Nærliggende attraktioner:

Palau Blaugrana83,7 km
Plaza Catalunya87,9 km
La Rambla87,9 km
Museu Picasso Barcelona88,7 km
El Born Centre de Cultura i Memòria88,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Barcelona

Herunder vises de mest populære hoteller i Barcelona

Kørsel i lejebil i Barcelona – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Barcelona, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Barcelona, Spanien i oktober?

Biludlejning i Barcelona for en weekend i oktober fås helt ned til 944 kr.. Gennemsnitsprisen er 944 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 53 kr. og har en gennemsnitspris på 250 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Barcelona, Spanien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Barcelona ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Barcelona. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Barcelona i oktober måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 58 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Barcelona. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Barcelona rejsende. Leje af en Standard i Barcelona koster 196 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Barcelona, Spanien?

50 km/t. er fartgrænsen i Barcelona, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Barcelona er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Barcelona så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Seat Arona in Barcelona?

Hvordan er vejret i Barcelona, Spanien i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Barcelona 21 °C, og den forventede nedbør er 85 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Barcelona.

Minder vejret i Barcelona om vejret i resten af Catalonien?

Dem, der gerne vil leje bil i Barcelona til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Catalonien i september måned normalt er ca. 20 °C med 72,5 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 157 udbydere for biler i Barcelona fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Barcelona

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Barcelona

Lejebiler der er populære i Barcelona

Lej en af disse populære biltyper i Barcelona

Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Barcelona?

Hvis du booker billeje i Barcelona via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Barcelona?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Barcelona. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Barcelona med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Barcelona med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Barcelona på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Barcelona.

Kan jeg finde billeje i Barcelona, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Barcelona.

Kan jeg søge efter billeje i Barcelona med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Barcelona.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.