Lej en bil i Barcelona, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Barcelona, Spanien

Barcelona, Spanien
24. jun — 1. jul
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
tor 24.6
Middag
tor 1.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Barcelona, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Lille Cars

80 kr. - 273 kr.

All Car Types

198 kr. - 535 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Barcelona, Spanien, er 145 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Barcelona, Spanien, er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 80 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Barcelona, Spanien, er 267 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Barcelona, Spanien, er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Barcelona, Spanien, er 420 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Barcelona, Spanien, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Barcelona, Spanien, er 186 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Barcelona, Spanien, er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Barcelona, Spanien, er 318 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Barcelona, Spanien, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Barcelona, Spanien, er 437 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Barcelona, Spanien, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Barcelona, Spanien, er 493 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Barcelona, Spanien, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Barcelona.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
203 kr./dag
Barcelona
Carretera De Valencia Km 403
Citroen C2
203 kr./dag
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
203 kr./dag
Barcelona
Barcelona Ap,terminal2
Citroen C2
203 kr./dag
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
209 kr./dag
Barcelona
Barcelona Ap,terminal2
Citroen C2
209 kr./dag
Se tilbud

Biludlejningsfirmaer i Barcelona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barcelona, Spanien
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,1
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,1

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,9
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

7,4
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,8
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,6
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,7
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0

Information om din rejse til Barcelona

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Barcelona?

Når du har planer om at gøre brug af billeje i Barcelona på din ferie eller forretningsrejse, så betyder din alder noget. Heldigvis er der mange forskellige udlejningsfirmaer at vælge imellem, som du kan sammenligne her på momondo. En lang række udbydere har en minimumsalder på 21 år for leje af en lille udlejningsbil. Det gælder blandt andet for firmaer som Hertz, Europcar og Avis, der er nogle af de store og velkendte kæder, som generelt også er populære hvad angår biludlejning. Hos alle disse udbydere, samt hos mange andre, kommer der desuden et ung-fører-gebyr oveni prisen, hvis du er under 25 år. De mindre udlejningsfirmaer er til tider lidt mere afslappede med reglerne, og hos eksempelvis Nomadcar er det muligt at leje de små bilmodeller fra du er 18 år, mens de store E-, S-, T- og V-modeller kræver en minimumsalder på 21 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I forbindelse med billeje i Barcelona, bør du på forhånd tjekke op på trafik- og færdselsreglerne i Spanien, inden du kaster dig ud i at agere chauffør i landets næststørste by. Maksimum-hastighederne er henholdsvis 50 km/t, 90 km/t, 100 km/t og 120 km/t for bykørsel, landevej, motortrafikvej og motorvej. Modsat i Danmark, hvor infrastrukturen for det meste betales over skatterne, så skal du i Spanien betale separat ved betalingsanlæg for at køre på landets motorveje samt for at køre gennem nogle af tunnelerne. Til gengæld er det ikke nødvendigt at køre med lys på din lejebil om dagen – medmindre vejret fordrer det, eller du kører igennem en tunnel.

Parkering

Barcelona er en storby med masser af trafik, og derfor er det klogt at forhøre dig på hotellet inden ankomst, så du har et overblik over parkeringsmulighederne i området. Der findes også masser af parkerings-apps med nyttig information. Det er muligt at parkere ved gaden i centrum, i de blå og grønne zoner, som dog ofte er godt fyldt op i de populære distrikter Eixample og Ciutat Vella. Derfor er det værd at overveje byens p-huse, når du har lejet en bil, da de er åbne 24 timer i døgnet, og du kan tilmed spare penge ved at foretage langtidsparkering.

Udflugtsmål i og omkring Barcelona

Der er mange fordele ved at foretage billeje i Barcelona. Du kan nemmere se mere af områderne end blot den mest turistfyldte bymidte. Catalonien er fyldt med oplevelser, og Sitges er blot én af mange byer uden for Barcelona, som er værd at besøge. Byen er kendt for sine åbne og imødekommende lokale samt årets festlige karneval. En køretur til den farverige by Girona er blot ca. en times kørsel fra Barcelona, og den er især kendt for at have dannet kulisser til mange scener i Game Of Thrones.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kan friste enhver rejsende i Barcelona. Inden du foretager det endelige valg, så husk at kigge en ekstra gang på forsikringsmulighederne. I udlandet er reglerne ofte anderledes, og derfor kan det godt svare sig at kigge nærmere på selvrisikoen samt på tillægsforsikringer. Biludlejningsfirmaerne byder ofte på pakkeløsninger, hvor basisdækningen har en højselvrisiko, mens du derudover kan vælge mellem forskellige super dækninger og super dækning plus. Udbyderne har dog forskellige navne for pakkerne. I en storby med et anderledes trafikmønster, gør du klogt i at vælge fuld dækning, så du har dit på det rene i tilfælde af uheld.

Kan man bruge sit danske kørekort i Barcelona, eller skal man have et internationalt?

Du kan sagtens benytte dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Barcelona. Du vil nemlig køre i et EU-land, hvor danske kørekort naturligvis også er gyldige.

Hvor i Barcelona kan man hente og aflevere sin lejebil?

Barcelona Lufthavn El Prat er byens eneste internationale lufthavn, og er derfor også centrum for biludlejning. Dér kan du naturligvis hente og aflevere hele døgnet rundt, men det er også muligt at benytte udbyderne på hovedbanegården eller andre steder i byen.


Afstanden fra Barcelona, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Barcelonas biludlejningsdisk

Biludlejning i Barcelona

988 brugere har søgt efter billeje i Barcelona med momondo i juni.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Barcelona for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Barcelona. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Barcelona, Spanien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Barcelona ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Barcelona. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Barcelona i juli måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 24 °C og nedbør på 61 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juli måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Barcelona er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Barcelona koster 549 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Barcelona har flest biludlejningssteder?

Thrifty er meget populært i Barcelona, Spanien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 6 biludlejningssteder i Barcelona, Spanien by, og du kan forvente at betale omkring 240 kr./dag for din udlejningsbil i Barcelona, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Barcelona, Spanien?

50 km/t. er fartgrænsen i Barcelona, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Barcelona er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Barcelona så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Barcelona, Spanien i juni?

I juni måned er gennemsnitstemperaturen i Barcelona 20 °C, og den forventede nedbør er 42 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Barcelona.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Barcelona typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Barcelona om vejret i resten af Catalonien?

Dem, der gerne vil leje bil i Barcelona til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Catalonien i juni måned normalt er ca. 20 °C med 44 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona