Billeje i Barcelona, Catalonien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Barcelona, Catalonien

Barcelona, Spanien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Barcelona, Catalonien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Barcelona, Catalonien
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

5 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

15 dec. - 19 dec.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

11 kr./dag

15 dec. - 19 dec.
Ford Focus
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

17 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Kia XCeed
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

12 kr./dag

15 dec. - 19 dec.
Renault Clio Estate
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

7 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Kadjar
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

16 kr./dag

15 dec. - 19 dec.
Kia XCeed
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

6 kr./dag

15 dec. - 19 dec.
Vauxhall Mokka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Polo

Vigtige oplysninger om billeje i Barcelona

Når du har planer om at gøre brug af billeje i Barcelona på din ferie eller forretningsrejse, så betyder din alder noget. Heldigvis er der mange forskellige udlejningsfirmaer at vælge imellem, som du kan sammenligne her på momondo. En lang række udbydere har en minimumsalder på 21 år for leje af en lille udlejningsbil. Det gælder blandt andet for firmaer som Hertz, Europcar og Avis, der er nogle af de store og velkendte kæder, som generelt også er populære hvad angår biludlejning. Hos alle disse udbydere, samt hos mange andre, kommer der desuden et ung-fører-gebyr oveni prisen, hvis du er under 25 år. De mindre udlejningsfirmaer er til tider lidt mere afslappede med reglerne, og hos eksempelvis Nomadcar er det muligt at leje de små bilmodeller fra du er 18 år, mens de store E-, S-, T- og V-modeller kræver en minimumsalder på 21 år.

I forbindelse med billeje i Barcelona, bør du på forhånd tjekke op på trafik- og færdselsreglerne i Spanien, inden du kaster dig ud i at agere chauffør i landets næststørste by. Maksimum-hastighederne er henholdsvis 50 km/t, 90 km/t, 100 km/t og 120 km/t for bykørsel, landevej, motortrafikvej og motorvej. Modsat i Danmark, hvor infrastrukturen for det meste betales over skatterne, så skal du i Spanien betale separat ved betalingsanlæg for at køre på landets motorveje samt for at køre gennem nogle af tunnelerne. Til gengæld er det ikke nødvendigt at køre med lys på din lejebil om dagen – medmindre vejret fordrer det, eller du kører igennem en tunnel.

Barcelona er en storby med masser af trafik, og derfor er det klogt at forhøre dig på hotellet inden ankomst, så du har et overblik over parkeringsmulighederne i området. Der findes også masser af parkerings-apps med nyttig information. Det er muligt at parkere ved gaden i centrum, i de blå og grønne zoner, som dog ofte er godt fyldt op i de populære distrikter Eixample og Ciutat Vella. Derfor er det værd at overveje byens p-huse, når du har lejet en bil, da de er åbne 24 timer i døgnet, og du kan tilmed spare penge ved at foretage langtidsparkering.

Der er mange fordele ved at foretage billeje i Barcelona. Du kan nemmere se mere af områderne end blot den mest turistfyldte bymidte. Catalonien er fyldt med oplevelser, og Sitges er blot én af mange byer uden for Barcelona, som er værd at besøge. Byen er kendt for sine åbne og imødekommende lokale samt årets festlige karneval. En køretur til den farverige by Girona er blot ca. en times kørsel fra Barcelona, og den er især kendt for at have dannet kulisser til mange scener i Game Of Thrones.

Billig billeje kan friste enhver rejsende i Barcelona. Inden du foretager det endelige valg, så husk at kigge en ekstra gang på forsikringsmulighederne. I udlandet er reglerne ofte anderledes, og derfor kan det godt svare sig at kigge nærmere på selvrisikoen samt på tillægsforsikringer. Biludlejningsfirmaerne byder ofte på pakkeløsninger, hvor basisdækningen har en højselvrisiko, mens du derudover kan vælge mellem forskellige super dækninger og super dækning plus. Udbyderne har dog forskellige navne for pakkerne. I en storby med et anderledes trafikmønster, gør du klogt i at vælge fuld dækning, så du har dit på det rene i tilfælde af uheld.

Du kan sagtens benytte dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Barcelona. Du vil nemlig køre i et EU-land, hvor danske kørekort naturligvis også er gyldige.

Barcelona Lufthavn El Prat er byens eneste internationale lufthavn, og er derfor også centrum for biludlejning. Dér kan du naturligvis hente og aflevere hele døgnet rundt, men det er også muligt at benytte udbyderne på hovedbanegården eller andre steder i byen.


Find billig billeje i Barcelona, Catalonien

Find den lejebil i Barcelona, der passer til dine behov

Biler i Lille

92 kr. - 456 kr.

Alle biltyper

262 kr. - 1.153 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Barcelona, Spanien er 260 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Barcelona, Spanien er 417 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Barcelona, Spanien er i marts. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Barcelona, Spanien er 880 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 369 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Barcelona, Spanien er 397 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Barcelona, Spanien er i marts. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 157 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Barcelona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Barcelona, Spanien er 654 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Barcelona, Spanien er 1.077 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Barcelona, Spanien er i november. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 380 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Barcelona, Spanien er 542 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Barcelona, Spanien er i december. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona. I Barcelona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

5 kr./dag

15 dec. - 19 dec.
Ford Fiesta
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

5 kr./dag

7 dec. - 14 dec.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Barcelona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barcelona, Catalonien

Centauro

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,8

Value

6,9

Dollar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

8,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

7,7

Enterprise

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,4

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,8

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,4

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,6

Thrifty

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,2

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,9

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,2

Hurtige fakta om biludlejning i Barcelona

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Barcelona

Det mest populære bureau

Firefly

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste lejebil

86 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Barcelona, der er fundet på momondo i denne måned, er Firefly. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Rhodium og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Barcelona i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Barcelona er 86 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 180 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Barcelona i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Hyundai Elantra som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Barcelona

Nærliggende attraktioner:

Palau Blaugrana9,8 km
La Rambla12,0 km
Plaza Catalunya12,4 km
Museu Picasso Barcelona12,7 km
Barceloneta Beach12,8 km

Nærliggende attraktioner:

El Born Cultural and Memorial Centre74,7 km
Museu Picasso Barcelona74,8 km
Barceloneta Beach74,9 km
Plaza Catalunya75,3 km
La Rambla75,6 km

Nærliggende attraktioner:

Palau Blaugrana83,7 km
Plaza Catalunya87,9 km
La Rambla87,9 km
Museu Picasso Barcelona88,7 km
El Born Cultural and Memorial Centre88,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Barcelona

Herunder vises de mest populære hoteller i Barcelona

Kørsel i lejebil i Barcelona – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Barcelona, så du er klar til næste rejse.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Barcelona ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Barcelona. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 10 °C og nedbør på 29 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Barcelona. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Barcelona rejsende. Leje af en Standard i Barcelona koster 415 kr./dag i gennemsnit.

Hertz er meget populært i Barcelona, Spanien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 6 biludlejningssteder i Barcelona, Spanien by, og du kan forvente at betale omkring 547 kr./dag for din udlejningsbil i Barcelona, Spanien.

50 km/t. er fartgrænsen i Barcelona, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Barcelona er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Barcelona så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Barcelona 10 °C, og den forventede nedbør er 51 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Barcelona.

Dem, der gerne vil leje bil i Barcelona til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Catalonien i december måned normalt er ca. 9 °C med 48,5 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Barcelona

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Barcelona

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Barcelona via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Barcelona. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Barcelona med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Barcelona.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Barcelona.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Barcelona.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.