Billeje i Barcelona

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Barcelona

Barcelona, Spanien
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Barcelona?

Alle

21 kr. - 279 kr.

Economy

29 kr. - 131 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Barcelona er i januar. Med en lejepris på kun 59 kr. pr. dag er prisen 45% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Barcelona kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Find billig billeje i Barcelona

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 176 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Barcelona. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
106 kr./dag
23. dec - 3. jan
Barcelona
Carretera De Valencia Km 403
Citroen C2
106 kr./dag
23. dec - 3. jan
Find lignende
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
109 kr./dag
18. dec - 25. dec
Barcelona
Polígono MAS BLAU II
Citroen C2
109 kr./dag
18. dec - 25. dec
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
114 kr./dag
23. dec - 3. jan
Barcelona
Carrer de la Garrotxa 10
Chevrolet Sonic Sedan
114 kr./dag
23. dec - 3. jan
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
117 kr./dag
18. dec - 25. dec
Barcelona
Carrer de la Garrotxa 10
Chevrolet Sonic Sedan
117 kr./dag
18. dec - 25. dec
Find lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
125 kr./dag
18. dec - 25. dec
Barcelona
Estación de AVE
Kia Rio Hatchback
125 kr./dag
18. dec - 25. dec
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
125 kr./dag
23. dec - 3. jan
Barcelona
Carretera De Valencia Km 403
Chevrolet Sonic Sedan
125 kr./dag
23. dec - 3. jan
Find lignende

Biludlejningsfirmaer i Barcelona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barcelona
Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 100 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 85 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 41 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 85 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 50 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 62 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 19 anmeldelser


Information om din rejse til Barcelona

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Barcelona?

Når du har planer om at gøre brug af billeje i Barcelona på din ferie eller forretningsrejse, så betyder din alder noget. Heldigvis er der mange forskellige udlejningsfirmaer at vælge imellem, som du kan sammenligne her på momondo. En lang række udbydere har en minimumsalder på 21 år for leje af en lille udlejningsbil. Det gælder blandt andet for firmaer som Hertz, Europcar og Avis, der er nogle af de store og velkendte kæder, som generelt også er populære hvad angår biludlejning. Hos alle disse udbydere, samt hos mange andre, kommer der desuden et ung-fører-gebyr oveni prisen, hvis du er under 25 år. De mindre udlejningsfirmaer er til tider lidt mere afslappede med reglerne, og hos eksempelvis Nomadcar er det muligt at leje de små bilmodeller fra du er 18 år, mens de store E-, S-, T- og V-modeller kræver en minimumsalder på 21 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I forbindelse med billeje i Barcelona, bør du på forhånd tjekke op på trafik- og færdselsreglerne i Spanien, inden du kaster dig ud i at agere chauffør i landets næststørste by. Maksimum-hastighederne er henholdsvis 50 km/t, 90 km/t, 100 km/t og 120 km/t for bykørsel, landevej, motortrafikvej og motorvej. Modsat i Danmark, hvor infrastrukturen for det meste betales over skatterne, så skal du i Spanien betale separat ved betalingsanlæg for at køre på landets motorveje samt for at køre gennem nogle af tunnelerne. Til gengæld er det ikke nødvendigt at køre med lys på din lejebil om dagen – medmindre vejret fordrer det, eller du kører igennem en tunnel.

Parkering

Barcelona er en storby med masser af trafik, og derfor er det klogt at forhøre dig på hotellet inden ankomst, så du har et overblik over parkeringsmulighederne i området. Der findes også masser af parkerings-apps med nyttig information. Det er muligt at parkere ved gaden i centrum, i de blå og grønne zoner, som dog ofte er godt fyldt op i de populære distrikter Eixample og Ciutat Vella. Derfor er det værd at overveje byens p-huse, når du har lejet en bil, da de er åbne 24 timer i døgnet, og du kan tilmed spare penge ved at foretage langtidsparkering.

Udflugtsmål i og omkring Barcelona

Der er mange fordele ved at foretage billeje i Barcelona. Du kan nemmere se mere af områderne end blot den mest turistfyldte bymidte. Catalonien er fyldt med oplevelser, og Sitges er blot én af mange byer uden for Barcelona, som er værd at besøge. Byen er kendt for sine åbne og imødekommende lokale samt årets festlige karneval. En køretur til den farverige by Girona er blot ca. en times kørsel fra Barcelona, og den er især kendt for at have dannet kulisser til mange scener i Game Of Thrones.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kan friste enhver rejsende i Barcelona. Inden du foretager det endelige valg, så husk at kigge en ekstra gang på forsikringsmulighederne. I udlandet er reglerne ofte anderledes, og derfor kan det godt svare sig at kigge nærmere på selvrisikoen samt på tillægsforsikringer. Biludlejningsfirmaerne byder ofte på pakkeløsninger, hvor basisdækningen har en højselvrisiko, mens du derudover kan vælge mellem forskellige super dækninger og super dækning plus. Udbyderne har dog forskellige navne for pakkerne. I en storby med et anderledes trafikmønster, gør du klogt i at vælge fuld dækning, så du har dit på det rene i tilfælde af uheld.

Kan man bruge sit danske kørekort i Barcelona, eller skal man have et internationalt?

Du kan sagtens benytte dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Barcelona. Du vil nemlig køre i et EU-land, hvor danske kørekort naturligvis også er gyldige.

Hvor i Barcelona kan man hente og aflevere sin lejebil?

Barcelona Lufthavn El Prat er byens eneste internationale lufthavn, og er derfor også centrum for biludlejning. Dér kan du naturligvis hente og aflevere hele døgnet rundt, men det er også muligt at benytte udbyderne på hovedbanegården eller andre steder i byen.


Afstanden fra Barcelona til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Barcelona Barcelonas biludlejningsdisk

Biludlejning i Barcelona

988 brugere har søgt efter billeje i Barcelona med momondo i november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Barcelona for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Barcelona. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Barcelona i december?

Biludlejning i Barcelona for en weekend i december fås helt ned til 10 kr.. Gennemsnitsprisen er 87 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 11 kr. og har en gennemsnitspris på 206 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Barcelona biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Barcelona ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Barcelona. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Barcelona har flest biludlejningssteder?

Sixt er meget populært i Barcelona, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 9 biludlejningssteder i Barcelona by, og du kan forvente at betale omkring 403 kr./dag for din udlejningsbil i Barcelona.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Barcelona?

50 km/t. er fartgrænsen i Barcelona, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Barcelona er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Barcelona så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona

 • Få den seneste informatiom om fly til Barcelona

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Barcelona
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Barcelonas mest populære områder

  Find hoteller in Barcelona
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Barcelona