Billeje i Barcelona, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Barcelona, Spanien

Barcelona, Spanien
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Find billig billeje i Barcelona, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 172 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Barcelona. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
102 kr./dag
19. mar - 21. mar
Barcelona
Barcelona Ap,terminal2
Kia Rio Hatchback
102 kr./dag
19. mar - 21. mar
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
107 kr./dag
19. mar - 21. mar
Barcelona
Barcelona Ap,terminal2
Chevrolet Sonic Sedan
107 kr./dag
19. mar - 21. mar
Find lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
115 kr./dag
19. mar - 21. mar
Barcelona
Carrer de Viriat, 43
Kia Rio Hatchback
115 kr./dag
19. mar - 21. mar
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
116 kr./dag
19. mar - 21. mar
Barcelona
Barcelona Ap,terminal2
Chevrolet Sonic Sedan
116 kr./dag
19. mar - 21. mar
Find lignende
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
124 kr./dag
19. mar - 21. mar
Barcelona
C/ Alta Ribagorza nº 30-34
Citroen C2
124 kr./dag
19. mar - 21. mar
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
128 kr./dag
19. mar - 21. mar
Barcelona
Estación de AVE
Chevrolet Sonic Sedan
128 kr./dag
19. mar - 21. mar
Find lignende

Hvornår er det billigst at leje en bil i Barcelona?

Alle

20 kr. - 274 kr.

Economy

28 kr. - 128 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Barcelona, Spanien er i januar. Med en lejepris på kun 58 kr. pr. dag er prisen 45% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Barcelona kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Barcelona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barcelona, Spanien
Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 100 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 85 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 41 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 86 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 50 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 62 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 19 anmeldelser


Information om din rejse til Barcelona

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Barcelona?

Når du har planer om at gøre brug af billeje i Barcelona på din ferie eller forretningsrejse, så betyder din alder noget. Heldigvis er der mange forskellige udlejningsfirmaer at vælge imellem, som du kan sammenligne her på momondo. En lang række udbydere har en minimumsalder på 21 år for leje af en lille udlejningsbil. Det gælder blandt andet for firmaer som Hertz, Europcar og Avis, der er nogle af de store og velkendte kæder, som generelt også er populære hvad angår biludlejning. Hos alle disse udbydere, samt hos mange andre, kommer der desuden et ung-fører-gebyr oveni prisen, hvis du er under 25 år. De mindre udlejningsfirmaer er til tider lidt mere afslappede med reglerne, og hos eksempelvis Nomadcar er det muligt at leje de små bilmodeller fra du er 18 år, mens de store E-, S-, T- og V-modeller kræver en minimumsalder på 21 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I forbindelse med billeje i Barcelona, bør du på forhånd tjekke op på trafik- og færdselsreglerne i Spanien, inden du kaster dig ud i at agere chauffør i landets næststørste by. Maksimum-hastighederne er henholdsvis 50 km/t, 90 km/t, 100 km/t og 120 km/t for bykørsel, landevej, motortrafikvej og motorvej. Modsat i Danmark, hvor infrastrukturen for det meste betales over skatterne, så skal du i Spanien betale separat ved betalingsanlæg for at køre på landets motorveje samt for at køre gennem nogle af tunnelerne. Til gengæld er det ikke nødvendigt at køre med lys på din lejebil om dagen – medmindre vejret fordrer det, eller du kører igennem en tunnel.

Parkering

Barcelona er en storby med masser af trafik, og derfor er det klogt at forhøre dig på hotellet inden ankomst, så du har et overblik over parkeringsmulighederne i området. Der findes også masser af parkerings-apps med nyttig information. Det er muligt at parkere ved gaden i centrum, i de blå og grønne zoner, som dog ofte er godt fyldt op i de populære distrikter Eixample og Ciutat Vella. Derfor er det værd at overveje byens p-huse, når du har lejet en bil, da de er åbne 24 timer i døgnet, og du kan tilmed spare penge ved at foretage langtidsparkering.

Udflugtsmål i og omkring Barcelona

Der er mange fordele ved at foretage billeje i Barcelona. Du kan nemmere se mere af områderne end blot den mest turistfyldte bymidte. Catalonien er fyldt med oplevelser, og Sitges er blot én af mange byer uden for Barcelona, som er værd at besøge. Byen er kendt for sine åbne og imødekommende lokale samt årets festlige karneval. En køretur til den farverige by Girona er blot ca. en times kørsel fra Barcelona, og den er især kendt for at have dannet kulisser til mange scener i Game Of Thrones.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje kan friste enhver rejsende i Barcelona. Inden du foretager det endelige valg, så husk at kigge en ekstra gang på forsikringsmulighederne. I udlandet er reglerne ofte anderledes, og derfor kan det godt svare sig at kigge nærmere på selvrisikoen samt på tillægsforsikringer. Biludlejningsfirmaerne byder ofte på pakkeløsninger, hvor basisdækningen har en højselvrisiko, mens du derudover kan vælge mellem forskellige super dækninger og super dækning plus. Udbyderne har dog forskellige navne for pakkerne. I en storby med et anderledes trafikmønster, gør du klogt i at vælge fuld dækning, så du har dit på det rene i tilfælde af uheld.

Kan man bruge sit danske kørekort i Barcelona, eller skal man have et internationalt?

Du kan sagtens benytte dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Barcelona. Du vil nemlig køre i et EU-land, hvor danske kørekort naturligvis også er gyldige.

Hvor i Barcelona kan man hente og aflevere sin lejebil?

Barcelona Lufthavn El Prat er byens eneste internationale lufthavn, og er derfor også centrum for biludlejning. Dér kan du naturligvis hente og aflevere hele døgnet rundt, men det er også muligt at benytte udbyderne på hovedbanegården eller andre steder i byen.


Afstanden fra Barcelona, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Barcelona Barcelonas biludlejningsdisk

Biludlejning i Barcelona

988 brugere har søgt efter billeje i Barcelona med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Barcelona for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Barcelona. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Barcelona, Spanien i april?

Biludlejning i Barcelona for en weekend i april fås helt ned til 10 kr.. Gennemsnitsprisen er 86 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 11 kr. og har en gennemsnitspris på 202 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Barcelona, Spanien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Barcelona ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Barcelona. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Barcelona i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 16 °C og nedbør på 59 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Barcelona er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Barcelona koster 550 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Barcelona har flest biludlejningssteder?

Sixt er meget populært i Barcelona, Spanien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 9 biludlejningssteder i Barcelona, Spanien by, og du kan forvente at betale omkring 395 kr./dag for din udlejningsbil i Barcelona, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Barcelona, Spanien?

50 km/t. er fartgrænsen i Barcelona, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Barcelona er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Barcelona så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Barcelona, Spanien i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Barcelona 11 °C, og den forventede nedbør er 42 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Barcelona.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Barcelona i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Barcelona. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Barcelona plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Opel Corsa og Ford Focus.

Minder vejret i Barcelona om vejret i resten af Catalonien?

Dem, der gerne vil leje bil i Barcelona til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Catalonien i marts måned normalt er ca. 11 °C med 42,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona

 • Få den seneste informatiom om fly til Barcelona

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Barcelona
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Barcelonas mest populære områder

  Find hoteller in Barcelona
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Barcelona