Udlejningsbiler fra Europcar i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

141 kr. - 1.404 kr.

Alle biltyper

249 kr. - 1.425 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 141 kr. per dag i gennemsnit. 141 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 571 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 254 kr. per dag i gennemsnit. 254 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 797 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i september når priserne er 304 kr. per dag i gennemsnit. 304 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 720 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Barcelona. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i marts når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 614 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i januar når priserne er 302 kr. per dag i gennemsnit. 302 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.032 kr. for en Europcar Varevogn udlejningsbil i Barcelona. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Europcar i Barcelona, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Varevogn udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Europcar

170 kr./dag

18 okt. – 25 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

178 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

178 kr./dag

18 okt. – 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

10,0

Value

7,3

Information om Europcar udlejningsbiler i Barcelona

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Barcelona koste i oktober?

Billeje i Barcelona fra Europcar i oktober vil i gennemsnit koste 305 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 87 kr. per dag fra Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Barcelona i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.135 kr. for en udlejningsbil fra Europcar.

Har Europcar en lokation i Barcelona Lufthavn?

Europcar har 2 lokationer i Barcelona Lufthavn. Du vil finde Europcar beliggende på Aeropuerto El Prat og Aeropuerto El Prat.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Barcelona. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Barcelona i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Europcar i Barcelona i oktober er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 495 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 109 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Barcelona?

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Europcar i Barcelona. AT leje en Mini fra Europcar koster 202 kr./dag i gennemsnit (32% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 8% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Barcelona.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Barcelona?

Der er 7 biludlejningslokationer i Barcelona som Europcar ejer. Deres Office In Saba Sants Parking, Barcelona lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 40% af de brugere der lejede en bil fraEuropcar i Barcelona valgt at hente den på Office In Saba Sants Parking.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 157 udbydere for biler i Barcelona fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.