Udlejningsbiler fra Europcar i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

196 kr. - 1.720 kr.

Alle biltyper

196 kr. - 1.970 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 196 kr. per dag i gennemsnit. 196 kr. per dag er 76% lavere end den gennemsnitlige årspris på 829 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 258 kr. per dag i gennemsnit. 258 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.183 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 258 kr. per dag i gennemsnit. 258 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 778 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

302 kr./dag

6 sep. – 13 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

359 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

371 kr./dag

10 okt. – 17 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

5,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

10,0

Value

1,9

Information om Europcar udlejningsbiler i Barcelona

Alle Europcar biludlejningslokationer i Barcelona tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Billeje i Barcelona fra Europcar i september vil i gennemsnit koste 906 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste september helt ned til 389 kr. per dag fra Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Barcelona i en uge, er den gennemsnitlige pris 6.342 kr. for en udlejningsbil fra Europcar.

Europcar har 2 lokationer i Lufthavn: Barcelona. Du vil finde Europcar beliggende på Aeropuerto El Prat og Aeropuerto El Prat.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Barcelona. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Den mest populære type af bil at leje fra Europcar i Barcelona i september er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 504 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 111 kr. per dag.

At leje en Stor er den billigste type af bil tilgængelig fra Europcar i Barcelona. AT leje en Stor fra Europcar koster 504 kr./dag i gennemsnit (27% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 41% af vores brugere valgt at leje en Stor for at spare penge på deres udlejningsbil i Barcelona.

Der er 7 biludlejningslokationer i Barcelona som Europcar ejer. Deres Gran Via De Les Corts Catalanes 680, Barcelona lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 51% af de brugere der lejede en bil fraEuropcar i Barcelona valgt at hente den på Gran Via De Les Corts Catalanes 680.


Europcar biler i andre byer i Spanien