Billeje i Barcelona Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Barcelona Lufthavn? Søg her!

Barcelona, Spanien - Barcelona (BCN)
14. dec. — 17. dec.
Barcelona, Spanien - Barcelona (BCN)
tor. 14.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Barcelona Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Barcelona Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Barcelona Lufthavn?

En Opel Corsa er den mest populære bil at leje at Barcelona Lufthavn ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Opel Corsa på helt ned til 35 kr./dag at Barcelona Lufthavn, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 139 kr./dag. En anden populær bil at leje at Barcelona Lufthavn er en Seat Arona, der i gennemsnit koster 304 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 195 kr./dag.

Hvilken bil er mest populær at leje i Barcelona-El Prat Lufthavn?

Den mest populære biltype at leje i Barcelona-El Prat Lufthavn er Stor mellemklasse ifølge vores data. I det forgangne år har 30% af brugerne søgt efter leje af Stor mellemklasse i Barcelona-El Prat Lufthavn. Seat Arona og Renault Kadjar er de to mest populære Stor mellemklasse bilmodeller. Hvis du er interesseret i at leje en af disse bilmodeller, kan du overveje at booke din lejebil hos Firefly, som er det mest populære biludlejningsfirma, der tilbyder Stor mellemklasse. Den laveste pris/dag for at leje Stor mellemklasse fra Firefly er 204 kr..

Hvornår er det bedst at leje bil i Barcelona-El Prat Lufthavn?

Det bedste tidspunkt at booke en lejebil på er 13 dage forud for din planlagte ankomst til Barcelona-El Prat Lufthavn. Når du reserverer bil 13 dage i forvejen, kan du forvente, at priserne ligger på omkring 88 kr./dag. Ugedagen kan også påvirke biludlejningspriserne. Weekendpriserne i Barcelona-El Prat Lufthavn ligger f.eks. på 196 kr./dag, mens hverdagspriserne ligger på omkring 180 kr./dag i gennemsnit. Hvis du endnu ikke har booket din rejse, bør du vide, at det bedste tidspunkt på året at leje bil på i Barcelona-El Prat Lufthavn er november, hvor priserne i gennemsnit ligger på 115 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Barcelona-El Prat Lufthavn?

Brugere af momondo har bedømt Alamo som det bedste biludlejningsfirma i Barcelona-El Prat Lufthavn. Det har fået en gennemsnitsvurdering på 7,6 fra 11 personer. 2% af de brugere, som har lejet bil i Barcelona-El Prat Lufthavn, valgte Alamo i det forgangne år. De næstbedste udlejningsfirmaer er ifølge momondos brugere Avis (vurdering på 7,2 baseret på 16 anmeldelser) og Budget (vurderinge på 6,8 baseret på 9 anmeldelser).

Bedste tilbud på lejebiler i Barcelona Lufthavn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Barcelona Lufthavn herunder
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Peugeot 208
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Ford Focus
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

57 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Skoda Octavia
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

61 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Nissan Qashqai
Mitsubishi Lancer
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Mitsubishi Lancer
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

122 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Nissan Qashqai
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Mazda CX-3
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

52 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Mazda CX-3

Oplysninger om billeje i Barcelona Lufthavn

Hvilken dokumentation skal jeg bruge for at leje en bil i Barcelona Lufthavn?

Efter du har fundet den lejebil, som du vil have. Så kræver det først, at du kan fremvise gyldig dokumentation, før du kan rejse videre i din foretrukne udlejningsbil. Hos alle biludlejningsfirmaerne er det nødvendigt, at man kan præsentere både gyldigt kørekort og pas. Derudover skal du naturligvis også fremvise et gyldigt betalingskort. Hvis du ikke har et kørekort fra EU, skal du yderligere kunne fremvise et internationalt kørekort. Hvis du allerede har sørget for en udlejningsbil hjemmefra, skal du huske at medbringe en udskrevet version af din bestillingsordre. Der er en aldersbegrænsning hos de fleste biludlejere. Normalt er aldersgrænsen imellem 21 og 99 år. Det er dog muligt for personer under 21 at finde en lejebil, men det kræver, at den unge bilist betaler et dagligt tillæg, som varierer i pris afhængigt af bilselskabet.

Hvilke faciliteter tilbyder biludlejningscentret?

De normale åbningstider for de fleste biludlejningsfirmaer i Barcelona Lufthavn er mellem kl. 8 og 23 alle ugens dage. Disse tider varierer dog afhængig af det selskab, som du lejer igennem. Du kan dog altid kontakte en kundeservicemedarbejder enten via telefon eller e-mail, hvis de ikke skulle være tilstede i selve lufthavnen. Du kan også nemt finde alle informationer på nettet ved at bruge det gratis wi-fi, som der er i hele lufthavnen. Barcelona Lufthavn sørger for transport til alle passergerer med nedsat mobilitet eller handicap. Du skal blot huske at arrangere det med lufthavnen to dage, før du lander.


Find billig billeje i Barcelona Lufthavn

Find den lejebil i Barcelona Lufthavn, der passer til dine behov

Lille cars

96 kr. - 337 kr.

Alle biltyper

156 kr. - 466 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Barcelona Lufthavn er 218 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Barcelona Lufthavn er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona Lufthavn. I Barcelona Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Barcelona Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Barcelona Lufthavn er 414 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Barcelona Lufthavn er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona Lufthavn. I Barcelona Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Barcelona Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Barcelona Lufthavn er 622 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Barcelona Lufthavn er i marts. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona Lufthavn. I Barcelona Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Barcelona Lufthavn er 330 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Barcelona Lufthavn er i november. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona Lufthavn. I Barcelona Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Barcelona Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Barcelona Lufthavn er 587 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Barcelona Lufthavn er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 203 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona Lufthavn. I Barcelona Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Barcelona Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Barcelona Lufthavn er 664 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Barcelona Lufthavn er i november. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 457 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona Lufthavn. I Barcelona Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Barcelona Lufthavn er 375 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Barcelona Lufthavn er i januar. Prisen er 83% lavere end resten af året og ligger på kun 64 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Barcelona Lufthavn. I Barcelona Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

13 dec. - 17 dec.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Barcelona Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Barcelona Lufthavn
8,1
Meget god
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

9,0

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

9,0

Value

7,5
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,3

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,3
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,5
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,0
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

3,0

SOLMAR

3 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

24 Hour Rent A Car

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Barcelona

Herunder vises de mest populære hoteller i Barcelona

Billeje i Barcelona Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Barcelona Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona Lufthavn?

Priser for biler i Barcelona Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona Lufthavn?

Der er 63 udbydere for biler i Barcelona Lufthavn fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona Lufthavn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona Lufthavn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona Lufthavn?

For at leje en bil i Barcelona Lufthavn, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Barcelona Lufthavn?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Barcelona Lufthavn, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Barcelona Lufthavn?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Barcelona Lufthavn ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Barcelona Lufthavn med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Barcelona Lufthavn og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Barcelona Lufthavn på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Barcelona Lufthavn.

Kan jeg finde billeje i Barcelona Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Barcelona Lufthavn.

Kan jeg søge efter billeje i Barcelona Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Barcelona Lufthavn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.