Lej en bil i Deauville, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Deauville, Frankrig

Deauville, BA, Frankrig
29. jun — 6. jul
Samme aflevering
Deauville, BA, Frankrig
tir 29.6
Middag
tir 6.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Deauville

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Deauville, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Deauville, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris Beauvais Tilles biludlejningsdisk

Biludlejning i Deauville

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Deauville for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Deauville har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Deauville. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Deauville, Frankrig?

Hastighedsbegrænsningen i Deauville er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Deauville har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Deauville, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Vejret i Deauville i juni vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Deauville.

Minder vejret i Deauville om vejret i resten af Normandiet?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Deauville til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Normandiet normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 45 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Deauville